/636
alev alev yakınlaşmak için ona, ondan uzaklaşmak bile güzel bazen...
''aşka uçma kanatların yanar." (sadi şirazi)
"aşka uçmadıktan sonra kanatlar neye yarar!" (hz.mevlana)
"aşka vardıktan sonra kanadı kim arar?" (yunus emre)
''aşkın açamadığı kapı kanatlanıp uçamadığı yer mi var'' (demet akalın)
hayatın dinamiğidir. ama sadece uzaktan uzağa varolabileceğini düşünüyorum. birleşmek, kavuşmak için sadece bir çekim aracı. sonrasında şehvet ve sevgi birlikte devam eder. şehvet bitince de herşey biter. sevgi mevgi diyip asabımı bozmayın benim. yok öyle birşey. Ama en güzel aşk da ilahi aşktır. lakin mastürbasyondan penisimiz keratin bağlamışken hiçbirimizin o tarafta bezi olduğunu düşünmüyorum. sabah sabah nerden esti bu mevzu bende. ah ulan natalie !!
(bkz: yalan dostum aşk diye birşey yok)
insanın üzerine yakışmasa da giymeye çalışmasıdır.
somut bir cisim olsa benim tarafımdan tekme tokat dayak iyecek varlıktır.
zangır zangır titreten duygusal olay. korkudan değil aşktan titremek.
Aşk; yalnız bir operadır kış güneşinde dinlenen.
Aşk; bazen bir zaman hatasıdır.
Aşk; bazen kavuşamamak, adını karalamaktır kağıtlara.
Uzun bir suskunluktur ya da durmadan ondan konuşmaktır.
Aşk; bir filmin, bir karesinde takılıp kalmak...
Bazen tuhaf bir cesaretle meydan okumaktır.
Aşk; bazen nedenini bilmediğiniz bir duraksamadır.
Aşk; bir harabenin ortasında birşey bulup da ne yapacağını bilemeyen
iki savaş çocuğu gibi kalmaktır.
Eylül'ün toparlanıp gitmesini izlemektir.
Bir bakış bile anlatmaya yeterken herşeyi
kalbinizi dolduran duyguların kalbinizde kalmasıdır.
Aşk; canınızla beslemektir hüznün kuşlarını.
Aşk; vazgeçmektir gözlerinden.
Geceleri ansızın nedensiz uyanmaktır uykularından, usul usul ağlamaktır.
Aşk; birgün anahtarın ters döneceğine inanıp ışığa kavuşmayı özlemektir.
Aşk; buralardan öylece çekip gitmek ve sonunda kendine bir gül vermektir.
Acını içine alıp, göz damlalarını tutup, güçlü olmaya çalışmaktır.

iclal aydın.
http://www.facebook.com/v.../video.php?v=375384404567
aşka inanmayanların uğrayacağı bir felaket belki de sonsuz mutluluk...
aşk mı? ne aşkı? aşk ne arar la bu devirde.*
aşk kelimesini tanımlamak için içinizde kopan duyguların tamamını konuşarak ya da aktararak yapabilirsiiz. biliniz ki ben bunu yazdığıma göre aşığım.
(img:#47229)
belki de seks kavramını hiç tatmamış ve bilmemiş olsaydık, cinsel dürtümüz olmasaydı aşk dediğimiz kavramı da yaratamazdık. çünkü aşk şehvetsiz, ihtirassız, tutkusuz düşünülemez. şuana kadar sözlükte aşkla ilgili 5645 tane entry girilmiş. bırakın sözlüğü bir sürü sıradan insanın ya da düşünür ve yazarın aşkla ilgili belki de milyonlarca satır tutacak hikayeleri ya da anlatıları mevcut. şairane anlatımla yüreğimizi burkan aşk hikayelerini getirin gözünüzün önünüze. acaba ferhat hiç seksle tanışmamış olsaydı o koskoca dağları deler miydi. ya da shakespeare ihtirasın tadını almamış olsaydı romeo ve juliet'i yaratabilir miydi?
ismail Yk nın facebook'ta bulduğu insanı bir garip eden yaşamına melankoli katan, neşe duygusu.
(bkz: Ben aşkı zaten feysbuk ta buldum).
milyonlarca müzisyenin, ressamın, yazarın, şairin, çiçekçinin, kısacası sanatçının ekmek teknesidir, aşk.
aşk olmasaydı, çiçekçi çiçeklerini kime satardı? ya da aşk olmasaydı çiçekçi olur muydu?
aşk,
bi git başımdan ya..
--spoiler--
aşk, sevilen için bir hiç ise de seven için heptir.
--spoiler--
hakkında 5648.bununla 5649 entry girilmiş.yine de bana mısın demiyor pezevenk.çok ukala olur kendisi çok.hakkında hep koşulsun ister; ama ortalıkta göründüğü yoktur.
hakkında bu kadar çok entry girilince "gerçek" sandım.*
göte giren şemsiyedir.
insana insan olduğunu hatırlatan, kimi zaman acısına dayanamayıp ölmek istememize kimi zaman da mutluluktan sokaklara düşüp şarkı söylemek istememize neden olan hede. *
kavuşamamaktır.*
aşık olan her zaman aşıktır. evlilik aşkı öldürmez sadece ilişkiyi monotonlaştırır. insan beyninde evlenmişse sözleşmenin çok da önemi yoktur.
insanların içlerinde kalmış bir uktedir.

keşke yine çocuk olsaydım . keşke annem uzanamayacağım bir yere koysaydı . sürekli ağlasam ama ulaşamasaydım.
içimi yakmasaydım.
aşk!... aranan bulunmuştu… beklenen gelmişti… aşk vardı ve ötesi çoktan unutulmuştu..!
© copyright 2005 - 2026