bugün

/635
siyahın yanında ki beyazdır.
kapalı alttan kapalı üste "kartal gol gol gol" diye bağırmaktır.
bununla birlikte 5680 anlamlı acayip şey.
Yaklaşık 2 senedir içinde bulunduğum, bulunmaktanda gayet memnun olduğum olaydır. Bazen ağlatır, bazen güldürür ama çok güzeldir be sözlük.. Yanından ayrılmak istemezsin, gözünü gözünden sakınırsın.. Aşık olunan apayrıdır.. Ölünesidir, kurban olunasıdır..
Var olmakla yok olmak gibi, kaçmakla yakalanmak gibi, iyiyle kötü gibi, melekle şeytan gibi, atmak gibi kendi uçurumlarından kendini ama ölmemek gibi, ölememek gibi.Aşk; ne karmaşık bir şeydi. yasemin pulat
'aşık olmak mı adam olmak mı zor?' sorusunu akıllara getirir.
insanların çıkar amaçlı kurdukları ilişkiye verilen isimdir. direkt ben senden faydalanmak istiyorum denmez. onun yerine sana aşık oldum denir.

(bkz: bsg dedirten başlıklar)
affetmemektir. ****
aşk yazılmamış olsa bile adımın üzerine
adımı aşkın üstüne kendim yazarım.

(bkz: sebeb i telif)
olsa olsa açılmayan şemsiye kanatması olur açılımı.
sarı dedim lacivert dedi bir daha sevdim.
başlı başına bir belladır.
"Şimdi sen kalkıp gidiyorsun. Git.
Gözlerin durur mu onlar da gidiyorlar. Gitsinler.
Oysa ben senin gözlerinsiz edemem bilirsin "

(bkz: cemal süreya)
bugdur. programlama hatası gibidir; insanların soyunu devam ettirmesini kolaylaştırmak için var olması gerekirken nasıl olmuşsa insanların hayatındaki en önemli duygu haline gelmiştir.
Kimseye soramıyorum seni!
Kirlenme diye hiç öpmedim ya...
Belki başkasını seversin diye,
Hiç söylemedim sana sevdiğimi..
Bilmiyorsun, Boğazımda düğümsün!
Yutkunsam gideceksin,
Yutkunmasam; ölürüm!.
ne işe yaradığı belli olmayan ,
daha çok boka saran,
ipe sapa gelmez,
apık sapık bi kelime,his,duygu vs ..
baştan çok şekerli gelen bir çay gibidir. sonra fazla acı gelir bu çay ve kusarsınız. midenizin kaldıramadığı bir acıdır. ****
görsel aşkın daha iyi bir tarifi olamaz.
yıllar sonra da olsa bana uğramış şey.

''gözlerin baktıkça büyülendiğim
gözlerin baktıkça aşka bulandığım''
</aşk>

(bkz: aşk/@fakemiyim)
http://www.posta.com.tr/y...tkisi.htm?ArticleID=43003
kimyasal tepkimeler sonucunda ortaya çıkan hissediş.
sanki hayatta o kadar çok mesele ve o kadar çok acı varken önemli bir şey değilmiş ve olmaması gerekirmiş gibi konuşur herkes. aşk acısı çekildiğinde abartılmak istenilmez, aşık olunduğunda hemen mutluluktan 7/24 sırıtıyormuş gibi görünülmek istenilmez. ama ne yapılırsa yapılsın aşk insan hayatını en çok etkileyen şeylerden biridir. acı veriyorsa acıları katlar, mutluluk veriyorsa mutlulukları. dünya üzerindeki çoğu insanın konuşmak istediği şeydir aşk. ve en çok susmaya çalıştığı şey...
araba sürmek gibidir. yaşamasını bilmek lazım. sürmesini bilmezsen ya duvara çarpar yada uçuruma gidersin.

(bkz: aşk ehliyeti)
vücutta meydana gelen kimyasal değişimlerdir.
(bkz: insanı hormonları yönetir)
© copyright 2005 - 2026