bugün
- yakışıklı erkekler nerede sorunsalı8
- ekşi sözlük28
- frank lucas nihavend kafakoparanus milas1622
- tulumba tatlısı26
- sözlüğün sarmaması26
- serenity painted death10
- kadınların etek altı görüntülerini çeken komiser8
- türkiye nin girişine yazılması gereken söz17
- uludağ sözlük olarak erdoğanı destekleyelim39
- manyak olmaya karar verdim8
- anın görüntüsü14
- recep tayyip erdoğan40
- muharrem ince26
- kemal kılıçdaroğlu39
- bir baltaya sap olamadim14
- sözlük kızlarının marifetleri17
- radikal kemalist teorisyen8
- pkklı piçlere bakanlık ve özerklik sözü vermek17
- kayseride ailesini yakan adam27
- yavuz ağıralioğlu42
- uludağ sözlük ün en iyi sözlük olması11
- sonra döndü ve dedi ki22
- güllaç16
- israil de başlayan gezi olayları34
- abd'deki kıyma fiyatları18
- göt deliğinizi ğırt ğırt sesi gelene kadar yıkayın21
- hüdapar'ın meclise girmesi16
- tayyibe merve çakar33
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle31
- bağcılar11
- dinden çıkanların artması26
- bir cümle ile aşk9
- akp'nin ypg liderini kırmızı halıyla karşılaması16
- cennete müslümanlar mı gidecek tüm iyi insanlar mı12
- chp seçmeni12
- yeşil deyince akla ilk gelenler37
- sevilen yemekten saç çıkması16
- yazarların özel bir sempati beslediği şehir43
- bir sözlük kızına ilk mesajda ne yazılır15
- sözlük yazarlarının aldığı iltifatlar19
- askıda simit alıp 7 arabam var diyen adam11
- arkadaşlar bana şans diler misiniz13
- istanbul depremi için vaktimiz olduğunu sanmıyorum13
- oruç tutmayanların artık dayak yememesi12
- çişim geldi18
- erdoğan'ı 5 yıl bize verin dünya lideri olalım21
- iskoçya başbakanının namaz kıldırması12
- laz ziya10
- erdoğan'ın diploması yok23
- bir üstümüzdeki yazarı puanlıyoruz17

entry'ler (6083)
adı ekrem olan bir eşcinsel tanıyan insanın, o kişi ameliyatla cinsiyet değiştirdiği zamanki ismini tahmin etme hezeyanı.
elbette her ekrem zannettiğiniz ekrem olmayabileceği gibi; ileride adını tevhide olarak değiştirebilecek her tayyip zannettiğiniz tayyip, ileride adını düriye olarak değiştirecek her devlet de zannettiğiniz devlet olmayabilir.
elbette her ekrem zannettiğiniz ekrem olmayabileceği gibi; ileride adını tevhide olarak değiştirebilecek her tayyip zannettiğiniz tayyip, ileride adını düriye olarak değiştirecek her devlet de zannettiğiniz devlet olmayabilir.
acilen kurtarılması gereken çocuktur. bu zihniyetteki ebeveyne sahip olması, kendisini ileride cemaat yurtlarının potansiyel tecavüz ya da intihar kurbanı yapmaktadır, yazıktır yavrucuğa...
dünyanın bütün kızları gibi çok çeşitli özellikler gösterebilmelerine karşın, en belirgin özellikleri yobaz olmamalıdır, bundan dolayı yobazlarca sevilmez ve hatta korkulurlar.
kendisinin gayet kalenderlikle söz ettiği, bilge akıldan saygın sözler ileten ağızdır.
twitter'da kendi ağzı hakkında yazdıklarını okumak için buyurun: görsel
twitter'da kendi ağzı hakkında yazdıklarını okumak için buyurun: görsel
unuttuğumdur.
yıllar önce bu maili almıştım ve bu maille de bir facebook hesabı açmıştım. geçenlerde o hesaba bir gireyim dedim, açılmıyor. mailinize gönderdik diyorlar ama sıkıntı şu ki, maili bir yerde bulamıyorum. hotmail'den açamıyorum, gmail'den açamıyorum. bu uludagsozluk uzantılı mailimi nasıl, nereden bulur da açarım? bilen varsa, mesaj kutusu ahan da oracıkta. şimdiden teşekkürler sözlükçüm.
yıllar önce bu maili almıştım ve bu maille de bir facebook hesabı açmıştım. geçenlerde o hesaba bir gireyim dedim, açılmıyor. mailinize gönderdik diyorlar ama sıkıntı şu ki, maili bir yerde bulamıyorum. hotmail'den açamıyorum, gmail'den açamıyorum. bu uludagsozluk uzantılı mailimi nasıl, nereden bulur da açarım? bilen varsa, mesaj kutusu ahan da oracıkta. şimdiden teşekkürler sözlükçüm.
bu entrynin yazarının da dahil olduğu kümedir.
bu entrynin yazarı ayrıca 40 yaş üstü kadın yazarlar ve 50 yaş üstü kadın yazarlar kümelerinin de elemanıdır. Ölmez de sağ kalırsa 9 yıl sonra 60 yaş üstü kadın yazarlar kümesinin elemanı olmayı da hedeflemektedir.
bu entrynin yazarı ayrıca 40 yaş üstü kadın yazarlar ve 50 yaş üstü kadın yazarlar kümelerinin de elemanıdır. Ölmez de sağ kalırsa 9 yıl sonra 60 yaş üstü kadın yazarlar kümesinin elemanı olmayı da hedeflemektedir.
sanırım artık kullanılamayan (ya da benim nasıl kullanacağımı bilmediğim) mail adresidir. bilen varsa bi yeşillendirsin bi zahmet...
(bkz: lifthrasirwoden)
(bkz: lifthrasirwoden)
Hoşgeldin lifthrasirwoden.
Gülüşlerini ve hüzünlerini de getir.
Gücü azalmayan sohbetini, derinliği azalmayan kahkahanı, şiddeti azalmayan, ama nereye yağacağını bilen öfkeni de getir.
Bira doldur bana Lifthrasir, gecenin ikisinde makarna yap.
Kokoş kokoş gevezelik et Ojelemun, anlamadığım bir yığın etek modeli say. Aptal aptal sırıt. Deli.
Yine yüzünü merak ediyorum.
350 kilometre yol getir bana.
Öykü olan köpekleri, şiir olan kedileri, şarkı olan kuşları getir.
Min-El Aşk getir ve Min-El Garaîb...
Vincent Malloy'suz kalmayasıca...
Hoşgeldin.
Gülüşlerini ve hüzünlerini de getir.
Gücü azalmayan sohbetini, derinliği azalmayan kahkahanı, şiddeti azalmayan, ama nereye yağacağını bilen öfkeni de getir.
Bira doldur bana Lifthrasir, gecenin ikisinde makarna yap.
Kokoş kokoş gevezelik et Ojelemun, anlamadığım bir yığın etek modeli say. Aptal aptal sırıt. Deli.
Yine yüzünü merak ediyorum.
350 kilometre yol getir bana.
Öykü olan köpekleri, şiir olan kedileri, şarkı olan kuşları getir.
Min-El Aşk getir ve Min-El Garaîb...
Vincent Malloy'suz kalmayasıca...
Hoşgeldin.
her şeyi gören olduğu için > tecavüzü, cinayeti ve yakılmayı görüyordu.
her şeyi bilen olduğu için > tecavüzü, cinayeti ve yakılmayı biliyordu.
her şeyi yaratan olduğu için > tecavüzcüyü, katili ve sapığı yaratmıştı.
her şey ol deyince olduğu için > tecavüze, cinayete ve yakılmaya ol demişti.
edit:
neden eksiledin ki beni? ben mi yarattım özgcan'ın tecavüzcüsünü? tecavüzü ben mi durdurmadım?
emin ol, benim engelleyebilecek gücüm olsaydı engellerdim. ama ben "her şeye gücü yeten" değilim.
her şeyi bilen olduğu için > tecavüzü, cinayeti ve yakılmayı biliyordu.
her şeyi yaratan olduğu için > tecavüzcüyü, katili ve sapığı yaratmıştı.
her şey ol deyince olduğu için > tecavüze, cinayete ve yakılmaya ol demişti.
edit:
neden eksiledin ki beni? ben mi yarattım özgcan'ın tecavüzcüsünü? tecavüzü ben mi durdurmadım?
emin ol, benim engelleyebilecek gücüm olsaydı engellerdim. ama ben "her şeye gücü yeten" değilim.
annelerin yalnızca insan olmadığını, anne olan her canlının saygıyı hakettiğini unutmamamız gereken gün.
önce kendi annemin, sonra da tüm annelerin ellerinden, patilerinden, pençelerinden, toynaklarından, kanatlarından, yüzgeçlerinden öperim...
görsel
önce kendi annemin, sonra da tüm annelerin ellerinden, patilerinden, pençelerinden, toynaklarından, kanatlarından, yüzgeçlerinden öperim...
görsel
fedakârlığın simgesi olan annlere adanan gündür.
görsel
görsel
annelerin nasıl da farklı koşullarda yaşadıklarını ve bu ayrıma karşı savaşılması gerektiğini anımsatan gün.
görsel
görsel
annesini yitirmiş olanlar için sonsuz hüzün günü...
benim babam yok. 5 yıl önce öldü. babalar günü'nde içim buruluyor, bir tuhaf yalnızlık çöküyor içime...
düşündüm de bugün, yani anneler günü'nde de içi burulan, bir tuhaf yalnızlığa gömülen, tanımsız bir yoksunluk içinde susan arkadaşlarım vardır.
Bugün "öksüz" hisseden arkadaşlarımın acılarını paylaşıyorum.
işte o arkadaşlarım lütfen kötü hisettiklerinde kendilerine bu cümleyi tekrarlasın...
" aslında annem hep yanımda "
görsel
benim babam yok. 5 yıl önce öldü. babalar günü'nde içim buruluyor, bir tuhaf yalnızlık çöküyor içime...
düşündüm de bugün, yani anneler günü'nde de içi burulan, bir tuhaf yalnızlığa gömülen, tanımsız bir yoksunluk içinde susan arkadaşlarım vardır.
Bugün "öksüz" hisseden arkadaşlarımın acılarını paylaşıyorum.
işte o arkadaşlarım lütfen kötü hisettiklerinde kendilerine bu cümleyi tekrarlasın...
" aslında annem hep yanımda "
görsel