bugün
- ramadan fahriden14
- ali koç12
- iyi insan olmanın hiçbir işe yaramaması22
- chplilerin din düşmanlığı14
- 6 mayıs 2025 inter barcelona maçı12
- bir ak partili 100 chpliye bedeldir10
- ekrem imamoğlu'nun hain olması16
- recep tayyip erdoğan8
- ekrem imamoğlu ile kafayı bozan ak partililer20
- yeni akit'in yılın haber sitesi seçilmesi10
- türkler ve araplar aynı ırktandır9
- sadece reis de liderlik vasfı olmaması8
- latife makbule veya zübeyde isminin azlığı9
- psikiyatri servisinde tanışılan kız11
- 15 temmuz da hz muhammed istanbul daydı8
- dördüncü murad9
- v a m p i r o v9
- true nun çaylak olması14
- batının türkiye hayranlığı12
- şeriatçı olduğunu kimseye söyleyemeyenler23
- erdoğanın 300 milyar dolar serveti olması13
- chp liler neden ingiliz düşmanı değil46
- ekrem imamoğlu'nun bir sevgilisi olduğu iddiası30
- sırrı süreyya önder30
- aşık olmanın avantajları14
- üstad kadir mısıroğlu14
- arda güler12
- tayyip erdoğan ın artık kabak tadı vermesi10
- chp nin olmazsa olmazı9
- evli erkek9
- evli erkeklerle ilişkiye giren kadınlar8
- fotokopici bi erkek9
- osmanlı yı yeniden kuracağız21
- yazarların sahip olmak istedikleri süper güçler13
- bir evlilik ne zaman bitmeli10
- uyudun mu yazan kız15
- hıdırellez9
- iyi geceler11
- depresyondan kurtulamamak10
- 4 mayıs 2025 fenerbahçe beşiktaş maçı38
- silivri'deki yapraklar alkışlıyor mu15
- şeytan13
- bir sonra ki halife kim olacak14
- hırsız vaaaaaaaaaar12
- hiçbir bant o yolsuzluk dosyasını kapatamaz13
- özgür özel'e atılan osmanlı tokadı16
- o kadın polisimiz başörtülüydü20
- kader doğuştan yazılı bir şey midir12
- 13 yıl önceki fotoğraflarınız11
- 4 mayıs özgür özele saldırı30

entry'ler (6083)
adı ekrem olan bir eşcinsel tanıyan insanın, o kişi ameliyatla cinsiyet değiştirdiği zamanki ismini tahmin etme hezeyanı.
elbette her ekrem zannettiğiniz ekrem olmayabileceği gibi; ileride adını tevhide olarak değiştirebilecek her tayyip zannettiğiniz tayyip, ileride adını düriye olarak değiştirecek her devlet de zannettiğiniz devlet olmayabilir.
elbette her ekrem zannettiğiniz ekrem olmayabileceği gibi; ileride adını tevhide olarak değiştirebilecek her tayyip zannettiğiniz tayyip, ileride adını düriye olarak değiştirecek her devlet de zannettiğiniz devlet olmayabilir.
acilen kurtarılması gereken çocuktur. bu zihniyetteki ebeveyne sahip olması, kendisini ileride cemaat yurtlarının potansiyel tecavüz ya da intihar kurbanı yapmaktadır, yazıktır yavrucuğa...
dünyanın bütün kızları gibi çok çeşitli özellikler gösterebilmelerine karşın, en belirgin özellikleri yobaz olmamalıdır, bundan dolayı yobazlarca sevilmez ve hatta korkulurlar.
kendisinin gayet kalenderlikle söz ettiği, bilge akıldan saygın sözler ileten ağızdır.
twitter'da kendi ağzı hakkında yazdıklarını okumak için buyurun: görsel
twitter'da kendi ağzı hakkında yazdıklarını okumak için buyurun: görsel
unuttuğumdur.
yıllar önce bu maili almıştım ve bu maille de bir facebook hesabı açmıştım. geçenlerde o hesaba bir gireyim dedim, açılmıyor. mailinize gönderdik diyorlar ama sıkıntı şu ki, maili bir yerde bulamıyorum. hotmail'den açamıyorum, gmail'den açamıyorum. bu uludagsozluk uzantılı mailimi nasıl, nereden bulur da açarım? bilen varsa, mesaj kutusu ahan da oracıkta. şimdiden teşekkürler sözlükçüm.
yıllar önce bu maili almıştım ve bu maille de bir facebook hesabı açmıştım. geçenlerde o hesaba bir gireyim dedim, açılmıyor. mailinize gönderdik diyorlar ama sıkıntı şu ki, maili bir yerde bulamıyorum. hotmail'den açamıyorum, gmail'den açamıyorum. bu uludagsozluk uzantılı mailimi nasıl, nereden bulur da açarım? bilen varsa, mesaj kutusu ahan da oracıkta. şimdiden teşekkürler sözlükçüm.
bu entrynin yazarının da dahil olduğu kümedir.
bu entrynin yazarı ayrıca 40 yaş üstü kadın yazarlar ve 50 yaş üstü kadın yazarlar kümelerinin de elemanıdır. Ölmez de sağ kalırsa 9 yıl sonra 60 yaş üstü kadın yazarlar kümesinin elemanı olmayı da hedeflemektedir.
bu entrynin yazarı ayrıca 40 yaş üstü kadın yazarlar ve 50 yaş üstü kadın yazarlar kümelerinin de elemanıdır. Ölmez de sağ kalırsa 9 yıl sonra 60 yaş üstü kadın yazarlar kümesinin elemanı olmayı da hedeflemektedir.
sanırım artık kullanılamayan (ya da benim nasıl kullanacağımı bilmediğim) mail adresidir. bilen varsa bi yeşillendirsin bi zahmet...
(bkz: lifthrasirwoden)
(bkz: lifthrasirwoden)
Hoşgeldin lifthrasirwoden.
Gülüşlerini ve hüzünlerini de getir.
Gücü azalmayan sohbetini, derinliği azalmayan kahkahanı, şiddeti azalmayan, ama nereye yağacağını bilen öfkeni de getir.
Bira doldur bana Lifthrasir, gecenin ikisinde makarna yap.
Kokoş kokoş gevezelik et Ojelemun, anlamadığım bir yığın etek modeli say. Aptal aptal sırıt. Deli.
Yine yüzünü merak ediyorum.
350 kilometre yol getir bana.
Öykü olan köpekleri, şiir olan kedileri, şarkı olan kuşları getir.
Min-El Aşk getir ve Min-El Garaîb...
Vincent Malloy'suz kalmayasıca...
Hoşgeldin.
Gülüşlerini ve hüzünlerini de getir.
Gücü azalmayan sohbetini, derinliği azalmayan kahkahanı, şiddeti azalmayan, ama nereye yağacağını bilen öfkeni de getir.
Bira doldur bana Lifthrasir, gecenin ikisinde makarna yap.
Kokoş kokoş gevezelik et Ojelemun, anlamadığım bir yığın etek modeli say. Aptal aptal sırıt. Deli.
Yine yüzünü merak ediyorum.
350 kilometre yol getir bana.
Öykü olan köpekleri, şiir olan kedileri, şarkı olan kuşları getir.
Min-El Aşk getir ve Min-El Garaîb...
Vincent Malloy'suz kalmayasıca...
Hoşgeldin.
her şeyi gören olduğu için > tecavüzü, cinayeti ve yakılmayı görüyordu.
her şeyi bilen olduğu için > tecavüzü, cinayeti ve yakılmayı biliyordu.
her şeyi yaratan olduğu için > tecavüzcüyü, katili ve sapığı yaratmıştı.
her şey ol deyince olduğu için > tecavüze, cinayete ve yakılmaya ol demişti.
edit:
neden eksiledin ki beni? ben mi yarattım özgcan'ın tecavüzcüsünü? tecavüzü ben mi durdurmadım?
emin ol, benim engelleyebilecek gücüm olsaydı engellerdim. ama ben "her şeye gücü yeten" değilim.
her şeyi bilen olduğu için > tecavüzü, cinayeti ve yakılmayı biliyordu.
her şeyi yaratan olduğu için > tecavüzcüyü, katili ve sapığı yaratmıştı.
her şey ol deyince olduğu için > tecavüze, cinayete ve yakılmaya ol demişti.
edit:
neden eksiledin ki beni? ben mi yarattım özgcan'ın tecavüzcüsünü? tecavüzü ben mi durdurmadım?
emin ol, benim engelleyebilecek gücüm olsaydı engellerdim. ama ben "her şeye gücü yeten" değilim.
annelerin yalnızca insan olmadığını, anne olan her canlının saygıyı hakettiğini unutmamamız gereken gün.
önce kendi annemin, sonra da tüm annelerin ellerinden, patilerinden, pençelerinden, toynaklarından, kanatlarından, yüzgeçlerinden öperim...
görsel
önce kendi annemin, sonra da tüm annelerin ellerinden, patilerinden, pençelerinden, toynaklarından, kanatlarından, yüzgeçlerinden öperim...
görsel
fedakârlığın simgesi olan annlere adanan gündür.
görsel
görsel
annelerin nasıl da farklı koşullarda yaşadıklarını ve bu ayrıma karşı savaşılması gerektiğini anımsatan gün.
görsel
görsel
annesini yitirmiş olanlar için sonsuz hüzün günü...
benim babam yok. 5 yıl önce öldü. babalar günü'nde içim buruluyor, bir tuhaf yalnızlık çöküyor içime...
düşündüm de bugün, yani anneler günü'nde de içi burulan, bir tuhaf yalnızlığa gömülen, tanımsız bir yoksunluk içinde susan arkadaşlarım vardır.
Bugün "öksüz" hisseden arkadaşlarımın acılarını paylaşıyorum.
işte o arkadaşlarım lütfen kötü hisettiklerinde kendilerine bu cümleyi tekrarlasın...
" aslında annem hep yanımda "
görsel
benim babam yok. 5 yıl önce öldü. babalar günü'nde içim buruluyor, bir tuhaf yalnızlık çöküyor içime...
düşündüm de bugün, yani anneler günü'nde de içi burulan, bir tuhaf yalnızlığa gömülen, tanımsız bir yoksunluk içinde susan arkadaşlarım vardır.
Bugün "öksüz" hisseden arkadaşlarımın acılarını paylaşıyorum.
işte o arkadaşlarım lütfen kötü hisettiklerinde kendilerine bu cümleyi tekrarlasın...
" aslında annem hep yanımda "
görsel