bugün
- nervio abla15
- türkiye'de iyi bir insan olmak11
- köşe başı dükkanlar erotik shop olsun11
- sedat pekmez42
- haklı olduğu halde susan insan3
- 25 yıllık akp iktidarından çıkarılacak ders12
- meriç2
- hiç gelmeyecek birini beklemek9
- m r e r e c t o21
- feministlerin sınırsız nafaka iptaline kızmaları8
- sanatçılardan kılıçdaroğluna büyük tokat4
- carl gustav jung2
- schopenhauer'un kadın nefreti6
- teklif edip asla ısrar etmeyen insan4
- gençler iş beğenmiyor diyen genç patron13
- cedidacer'in fenerbahçeli bir ezik olması19
- bir insana yapılabilecek en büyük kötülük19
- diyetisyen eşliğinde zayıflamak4
- sözlükte hic tayt giyen kız olmaması9
- larisalisa öldü mü6
- küfürbaz haydo6
- türk erkeği azerbaycan kızı evliliği7
- kadınların beğenilme arzusu ve ilgi açlığı2
- 10 haziran 2026 otokoç'a silahlı saldırı yapılması4
- 6'ncı nesil uçakta dünyada söz sahibi olmamız11
- sek sevilen şeyler4
- anhedonist3
- fakir ve cahilken doğurmak7
- karton toplayan abi3
- kafa iyiyken başlık açmak2
- dua4
- evli insanların bekarlara sen de evlen baskısı2
- kötü hissedildiğinde rahatlamak için yapılan şey9
- çelik erişçi4
- lahmacun yiyen erkeklerin kıro olması5
- yemek ücreti2
- altının düşüşü7
- seküler erkek muhafazakar kız birlikteliği5
- şarkıcıların chp'nin şarkı kullanımını yasaklaması3
- chp'nin hali ne olacak34
- ciddi ciddi maymundan geldiğine inanmak8
- yapay zeka moderatörü11
- altı üstü istanbul dizisi2
- bir yazarı seven yazarı da sevmemek5
- merhaba arkadaslar4
- erkek regline isim önerileri5
- kısa şort giyen şişman kız5
- annesizlik8
- aşk3
- edep2
entry'ler (401)
Liseliyken yapilan olaydir. Genelde ask bir visne ye ye kisne tarzi olur siirler. Ha tabi bedava dakikalar bittiginde mesajla atilir o siirler.
Olmasi gereken isverendir. Fakat ne hikmetse pek ortaliga cikmamaktadir.
konuşmadır mesajdır tarifelerinde pek bol tutmuş adamlar. yıllardır kullanıyorum tek şikayetçi olduğum yanı çekim gücüdür. bazı bölgelerde çekmiyor.
sevgilim yoksa sen sevgilim olmayabilir misin?
yılmaz erdoğan.
yılmaz erdoğan.
bergüzar korel özlü pantene çıkmış galiba. bitki özlü badem özlü falan değilmiydi bu şampuanlar ya !??!
sarma sarmayı bilmesi kafidir. dolmayıda sarmayı versin.
serçe parmak. bu parmağın halay çekmekten başka bir amaç için yaratıldığını düşünemiyorum.
zach curd isimli bir adam karısının 15 gün boyunca onu tokat atarak uyandırmasını ve bunu kaydetmesini istemesiyle ortaya çıkan video. enteresan bir video komik desen değil. amaç ne bilinmez. ama kadının belli bir günden sonra psikopatlaşmaya başladığını gördüm. illa yüzünü döndürüp tokat atmaya çalışıyor.
http://www.youtube.com/watch?v=IjnbB_gPPAc
http://www.youtube.com/watch?v=IjnbB_gPPAc
balık burcu erkeği durma evlen onunla!
büyücülük anısı olamayacak kızdır. atraksiyon yok yani salla. *
bazen imrenilmeyecek insandır. arkadaşıyla sohbet ederken arkadaşı çay koymaya gittiğinde bile uyuyup herkesi şaşırtabilir. ha ayrıca hayalleri yok demişler külliyen yalan! hayal kurma işlemi de ne işle uğraşıyor olursa olsun aradan çıkartabilir.
sözlükten koca bulan yazarları gördükten sonra pekte önemsenmeyecek durum. sözlük sen bizim herşeyimizsin.
sınav sorularını hazırlayan komitenin içinde karslı birinin olduğu kesindir. karsı o kadar övmek niye? sanki bilmiyoruz nasıl bir yer olduğunu.
kim niye insanlara bu kadar kötülük yapmak istedi anlayabilmiş değilim. sigara bağımlısı olsam eminim bu kadar vaktimi öldürmezdim. zaman ziyanlığı başka bişey değil tabi gelin siz bunu bide manyaklık derecesinde oynayan insanlara sorun.
çalıştığım yere önceki gün 11 yaşlarında bir çocuk geldi. hüzünlü bir çocuk. buraya kim bakıyor abla dedi. söyle ablam ben bakıyorum dedim. ama burda söyleyemem utanıyorum dışarı gelebilir misiniz dedi. düşünmeden gittim. merak ediyordum bu kadar utanacak ne vardı söyleseydi ya. neyse takip ettim çocuğu kapıya yakın bi yerde durduk. başladı anlatmaya sesi içime işledi sanki. abla bana iş verebilir misiniz? benim babamın maaşı yetmiyor ayakkabı alamıyor bana iş verirseniz çalışırım sınıfta benle dalga geçiyorlar herkesin ayakkabısı yeni dedi. kısık sesle konuştuğu için başımı ona doğru eğmiş onu o şekilde dinliyordum sonra gözlerim birden ayakkabılarına takıldı. hayatımda sanırım bu kadar dağılmış, parçalanmış bir ayakkabı görmemiştim. kendimden utandım bir an için yediğim önümde yemediğim arkamda geçirdiğim günlerden. dolabımda onca kıyafet varken bakıp bişeyim yok ki giymeye dediğim günlerden utandım. müdürüme anlattım durumu çocuğa ayakkabı verelim parası benden olsun dedim. baktık çocuğa gönlü belli ki başka bir ayakkabıda kalmış. hüzünlü sesiyle masalarınızı silerim diyordu hala. dayanamadım 20 liraymış beğendiği ayakkabı. elim cüzdanıma gitti çıkardım verdim.
eminim o çocuğun ne hüzünlü sesi gidecek kulağımdan, ne de ömrümde eşine rastlamadığım ayakkabıları.
eminim o çocuğun ne hüzünlü sesi gidecek kulağımdan, ne de ömrümde eşine rastlamadığım ayakkabıları.
iyidir iyi. dikkatsiz insanlara umut ışığı olmuş renktir 5lik diye 50yi ateşleyenler çoktur.
resul dindar - kendine iyi bak beni düşünme.
herkes ölür ya bazıları çok erken ölür.
çocukluk aşkının anısı, yaşattıkları başkadır. en temiz zamanında ve en anlamadığın zamanda gelir. aşkta değildir ya neyse özeldir yeri sende sadece. işte öyle saf bir sevgide sevgili bir gün oyun arkadaşını bırakır. hemde tek başına değil tüm ailesiyle. ölümü ilk defa bu şekilde duyarsın. kum havuzunun başı, boyama kitaplarında kırmızının yeri bomboş kalır. uzun bir saklambaç dönemi başlar. sen yumdukça gözlerini kimsenin gelip sobe demeyeceğini bildikçe bir süre sonra nasır bağlar küçücük yüreğin. böyle bir gece yarısı hatırlarsın yüreğin cız eder. kendi kendine büyürsün o kadar.
çocukluk aşkının anısı, yaşattıkları başkadır. en temiz zamanında ve en anlamadığın zamanda gelir. aşkta değildir ya neyse özeldir yeri sende sadece. işte öyle saf bir sevgide sevgili bir gün oyun arkadaşını bırakır. hemde tek başına değil tüm ailesiyle. ölümü ilk defa bu şekilde duyarsın. kum havuzunun başı, boyama kitaplarında kırmızının yeri bomboş kalır. uzun bir saklambaç dönemi başlar. sen yumdukça gözlerini kimsenin gelip sobe demeyeceğini bildikçe bir süre sonra nasır bağlar küçücük yüreğin. böyle bir gece yarısı hatırlarsın yüreğin cız eder. kendi kendine büyürsün o kadar.
yağmura aniden yakalanmış ve yağmur yağdığında nerden çıktığı bile anlaşılmayan şeffaf şemsiyecilerden birine denk gelmiştir. hasta olmaktan kurtulan akıllı erkektir.
anandan emdiğin sütü burnundan getirebilecek kadar inatçı erkektir. kaba olduğu da doğrudur. ama özü sözü birdir, dürüsttür. bu özelliği diğerlerine ağır basar.