bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin7
- gece yarısı çalan telefon7
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- gammaz olmuşum13
- kel erkek3
- aquila bicipite8
- uysaljakoben20
- minyon kadın siniri5
- aşık olunca yapılan salaklıklar2
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir3
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- reha muhtar25
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- death2
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- ayı saldırınca yapılması gerekenler10
- pazarda su satmak2
- gecenin şarkısı4
- ses yakışıklılığı2
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- bizim delilere bakayım4
- gazlamak2
- gençler iş beğenmiyor3
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- kemal kılıçdaroğlu35
- sevgiliyle kavga etmek2
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- elit olmak için gerekenler13
- semum3
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- vajina peşinde yitip giden hayatlar3
- 1 litrelik cam şişe kola3
- doğu perinçek vs kemal kılıçdaroğlu2
- düşkün2
- strese girdiğinde vücudun verdiği garip tepkiler2
- şato3
- 1 milyon tl verseler 1 milyon tl yi alır mısınız5
- yeni yıkanmış kezo kokusu6
- eski yazarların emekli yapılması5
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- müslümanlara kızıp islam dan soğumak4
- sözlük yazarlarına tavsiye4
404 kez aradık ama başlıkla ilgili bir tanım ya da verilecek örnek bulamadık.
sarıyla kırmızıdan ibarettir.
birgün benden ayrılırsan bende seninle gelebilir miyim dedirtecek duygudur.
aşkın tanımını yaparken sanırım tarafsız olmak gerekir. çünkü herkes aynı yaşamaz aşkı. kimisi iliklerine kadar. buraya girdiğim ilk entryim değil bu. aşkı farklı tanımlayamam. ama her zamanki gibi hissetmiyorum. o halde aşk bu sefer can dündar 'dan gelsin.
http://www.videomm.org/ca...faf-oda-askin-tarifi.html
http://www.videomm.org/ca...faf-oda-askin-tarifi.html
dün akşam izlediğim bir belgelsede 'karnımız tıkabasa tokken önümüze gelen tatlı'ymış aşk. buyrun afiyet olsun.
ve aşk buradan her okuduğun entry için farklı bir tanım yapılabilen olguymuş meğer. şimdi anladım. suyunu çıkardıktan sonra.
köpekliktir.*
hz. mevlanaya sormuşlar yüzlerce beyit yazdınız aşk nedir diye ben ol da bil demiş. onun bile yüzlerce beyitle anlatamadığını biz nasıl iki satırda anlatacağız o ayrı ama yine de dilim döndüğü kadar yazayım.
aşk iki beden arasındaki değil * iki gönül arasındakidir ve şiddetle sevmek demektir. o yüzdendir ki hz. mevlana ve şems-i tebrizi arasındaki aşktır, 80 yaşına gelmiş dedeyle ninenin birbirlerine olan yakınlığı aşktır, aşk bitmez, vakit geçirdikçe birbirini tanıdıkça yıllar geçtikçe aşk azalmaz artar. eğer 3 hafta önce aşığım onun için bitiyorum dediğin kişiden şimdi nefret ediyorsan o aşk değil şehvettir.
ne yazık ki türkçenin bu en güzel sözlerinden biri şimdi ucuz ve bayağı bir hal aldı herkesin ağzında sakız. aşkı bilen söylemez, söyleyen bilmez.
aşk iki beden arasındaki değil * iki gönül arasındakidir ve şiddetle sevmek demektir. o yüzdendir ki hz. mevlana ve şems-i tebrizi arasındaki aşktır, 80 yaşına gelmiş dedeyle ninenin birbirlerine olan yakınlığı aşktır, aşk bitmez, vakit geçirdikçe birbirini tanıdıkça yıllar geçtikçe aşk azalmaz artar. eğer 3 hafta önce aşığım onun için bitiyorum dediğin kişiden şimdi nefret ediyorsan o aşk değil şehvettir.
ne yazık ki türkçenin bu en güzel sözlerinden biri şimdi ucuz ve bayağı bir hal aldı herkesin ağzında sakız. aşkı bilen söylemez, söyleyen bilmez.
aşık olunan başka yerlerde, çok uzaklarda başka aşklar peşinde koşarken, için yanmasına, gözden yaşların sicim sicim akmasına rağmen onun mutlu olmasını dilemek. *
aşk yerden göğre kadar bomboş kalabiliyor bazen..bazen de hayatının en anlamlı varlığına dönüşüyor.ben bir türlü bilemedim aşk nedir diye..aşk şu bu o değildir;abaşlı başına bir dünyadır aşk..ya dışındasındır hasretinde ya da içinsindir ateşinde..
ve sanırım aşk ın ne olduğunu bilemesem de
'aşık etmek istiyorum seni kendime'
ve sanırım aşk ın ne olduğunu bilemesem de
'aşık etmek istiyorum seni kendime'
bazen inanç, bazen kayıp, bazen reddediş, bazen çöküş, bazen yükseliş ve çoğunlukla bencilliktir aşk.
eşittir hüzün.
hayattaki en büyük yalan.
-nerede bu, ara ki bulasın?
-nereye koyduysan oradadır.
-yok işte bulamıyorum!
-nereye koyduysan oradadır.
-yok işte bulamıyorum!
seni tanımadan önce aşk masalları okurdum, şimdi senin aşkınla ben kendim masal oldum.. (Hz. Mevlana)
bir insanı bulunmaz hint kumaşı sanmanızla,hıyarın teki olduğunu anlamanız arasında geçen süredir.
sonu iyide bitebilen bokada batabilen duygudur, iyi bittimi ondan iyisi olmaz, kötü bittimide ondan kötüsü...
abicim kısacası baş harflerinden yola çıkarsak tam bir; Aklın Şaşıp Kalması hadisesidir.ne yapacagını ne düşüneceğini bilemezsin, öylece akıp gidersin.
abicim kısacası baş harflerinden yola çıkarsak tam bir; Aklın Şaşıp Kalması hadisesidir.ne yapacagını ne düşüneceğini bilemezsin, öylece akıp gidersin.
aşk; acı biber gibidir canını acıttığını bilirsin ama vazgeçemezsin..
bir yaşayanın birde yaşamayanın pişman oldugu his.
görünmez bağ.
bir insanı hayatının manası yaptıran bilinmez ve sebepsiz duygu.
görünmez bağ.
bir insanı hayatının manası yaptıran bilinmez ve sebepsiz duygu.
gerçek aşk milli piyango gibidir. tutma ihtimali düşüktür ama tutunca gönül zengini olur insan...*
Hakkında yüzlerce yıldır ve 218 sayfadır kesin bir yargıya varılamamış duygu.
(bkz: aldırma gönül)
Aşktır ki gerisi vesairedir.
güncel Önemli Başlıklar