bugün
- ben ahbap derneğine güveniyorum16
- adnan oktar5
- çocukların şımarık olması6
- erdoğan ın dünya lideri olması8
- doktor bey vizitte6
- put6
- dünya kuzenler günü3
- sizin adınız yanınca doktorun yanına giren tip6
- nervio25
- ideal erkek boyunun 1 84 olması7
- türk kızlarının sekste başarısız olması4
- 24 temmuz 2026 istanbul baraj doluluk oranı3
- velvet hanım günaydın6
- izmirli kızlar8
- kabak yemeği vs hamburger13
- ilk buluşmada ne getirilmeli8
- diktatörlükle yönetilen ülkeler4
- norveç futbolu5
- ilişkiyi bitirme cümlesi3
- genç işsizlik3
- fatma soydaş7
- yeni parti için alternatifli hazırlık5
- en büyük korkunuz7
- 186 boyundaki erkek19
- olm herkes nerede lan2
- sözlük yönetimine bir teşekkür4
- yazarların lahmacun yeme rekorları4
- altı ok'a ihanet edip mührü başka yere vurmak20
- ahmet sezer bey11
- insan olmaya ceyrek kala8
- neden iyi kızlarla tanışamıyoruz4
- orduspor çocukları3
- truevesti2
- velvet48
- gemici çakmağı3
- sabahın 6 sında uyanmak4
- kemaliste dokundum ne yapmalıyım3
- bu sözlükte beni herkes tanır17
- en merak ettiğin ulu yazarı30
- bursalı erkekler9
- alevi erkek8
- ilk buluşmaya smokin ile gitmek2
- doların düşmesi4
- topçu miralay ahmet sezer bey2
- gökte rızkınız ve size vaad olunan şeyler vardır10
- solculuğun bir virüs olması2
- bana kezban dediler5
- google'ın üç yeni yapay zeka modeli2
- nervionun merak ettiği yazar19
- 32 yaşına girmek12
gözcü gazetesi reklamlarına çıkan, orjinaliteden uzak insan.
küçükken o'nu gerçekten katil sandigim, en çok bizimkiler dizisiyle beyinlere kazinan oyuncu.
bizimkiler dizisinde yönetici sabri bey in en çok korktuğu katil karakterini canladıran oyuncu.
CHP den milletvekili ve belediye başkanı adayı olmaya çalışan fakat bunda başarılı olamayan tiyatrocu kişi.
aykut'un bilinmeyen bir yanı da: ankara üniversitesi dtcf eskiçağ dilleri ve edebiyatından mezun oluşudur, hatta bir dönem prof.arif müfit mansel'in asistanlığını da yapmıştır, ancak akademinin getirdiği kaprislere dayanamayarak üniversite olayını bitirmişitir. sert görüntüsünün altın da son derece yufka yürekli bir delikanlı yatar. ayrıca enetellektüel birikimi de cabasıdır, aşağı yukarı 4 5 tane ölü dil (hititçe, klasik yunanca, latince, osmanlıca) ve günümüz dillerinden de ingilizce ve almanca bilir.
hep kucağında horozuyla hatırladığım, çocukluğumuzun katili.
bizimkiler dizisinin efsane ismi.ayrıca sabah gazetesinin yıllar yıllar önce kuponla nokia 5110 dağıttı dönemlerde reklamlardada oynardı.
mizah dergilerinden birine karikatür malzemesi edilmiş kişidir. ayrıca karikatür yarılmama sebep olmuştur.
aykut oray elinde horozu tutmaktadır "bu .mına kodumun horozu da elime yapıştı" der.
aykut oray elinde horozu tutmaktadır "bu .mına kodumun horozu da elime yapıştı" der.
bizimkiler dizisinde oynadığı katil rolüyle tanınan ve muğla'nın köyceğiz ilçesinde geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etmiş olan aktör. Allah rahmet eylesin.
kaybettik, allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
dünyanın en iyi yürekli "katil"iydi.
vatandaşa cart curt yok!
bayanlar baylar, çocukluğumuz bir bir ölüyor bilmem farkında mısınız??
dünyanın en iyi yürekli "katil"iydi.
vatandaşa cart curt yok!
bayanlar baylar, çocukluğumuz bir bir ölüyor bilmem farkında mısınız??
düzgün karakterli insan, nam ı diğer "katil" aramızdan ayrılmış, Allah rahmet eylesin.
mekanın cennet olsun "sayın abim".
Kaldığı otel odasında ölü bulunmuş bizimkiler dizisinin unutulmaz "katil" karakteri. Bir beşiktaşlı daha aramızdan ayrıldı. Son zamanlarda kıyım yaşanıyor resmen. Allah rahmet eylesin. 67 yaşındaydı.
bir kartal daha aramızdan gitti. nurlar içinde yat sayın abim...
çok iyi bir oyuncuydu. toprağı bol olsun.
allah rahmet eylesin.
çocukluğuma damga vuran, horozuyla her gözüktüğünde 'şu sabri'ye gününü gösterse' dediğim harbi oyuncuydu, allah rahmet eylesin aykut abi'ye.
koltuğunun altına aldığı horozuyla bende daima iz bırakan katil lakaplı sanatçı. iyi insanlar öbür tarafta masa kurmaya başladılar bile.
bizimkiler dizisinin başarılı karakteriydi. üstad allah ailesine ve sevenlerine sabır versin.
yaşı olsada bize göre erkenden aramızdan ayrılan güzel insan, mükemmel oyuncu. allah mekanını cennet etsin.
Türk sinema ve tiyatrosu çok büyük bir oyuncusunu hep katil ve kabadayı rolünde hatırlıcağımız değerli insan .
ölümü ile beni hüzne boğan usta oyuncu. mekanın cennet olsun.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar