bugün
- almanya da yaşasaydınız nerede yaşamak isterdiniz10
- arkadaşlar ben birinden fena halde hoslanıyorum15
- işkembe çorbası seven kız6
- pul biberli pilav6
- pasifler apartmanı4
- kedilerin yedigi ilginc seyler16
- çamaşır makinesinde yorgan yıkamak7
- şeker hastalığı9
- duygusal boşluğunu doldururken hpv kapan kız3
- kova ve oğlak burçlarını sözlükten atmak6
- ilk buluşmada 3 çeyrek kokoreç gömen kız3
- sözlükte devamlı eksileyeceğiniz yazar18
- söğüşçü aco7
- özel sektör de çalışmak11
- en ılık burç5
- tekerlek toplayan cocuk4
- 29 yaşında erkek 41 yaşında kadın ilişkisi10
- cahit berkay3
- sovyet sosyalist cumhuriyetler birliği2
- osmanlı mali açıdan zordayken saray yaptırması13
- aklınıza gelen şarkı sözü8
- avokado yiyen insan2
- cihangir solcusu3
- kızlar buraya bakar mısınız7
- ellerim bos gonlum hos14
- ruh hastası aktiviteleri6
- memurluk2
- aç kalınca fare yemek3
- celayir emmi beynim zaten zongliiii2
- arapçayı kutsal sanan gerzek4
- galatasaray büyüklüğü14
- muslettin amca5
- arkadaşlar bakar mısınız14
- yazarların anlık durumları3
- mini etek topuklu ayakkabı fileli çorap üçlüsü2
- şanlıurfa şehir hastanesi6
- işkence çorbası2
- genelevim4
- kız tavladığım için içerlenen sözlük geyi15
- lukaku vs abdülkerim6
- ermenice6
- gece vakti sokakta saksafon çalmak2
- sözlüğün en dandik en tırto yazarı2
- evli bir adama aşık oldum sözlük25
- vincenzo montella8
- ben geldim naneler6
- küçük park2
- kemal kılıçdaroğlu5
- yaşlılık2
- beyaz yaka yazilimci3
istanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Ön Asya Dilleri ve Kültürleri bölümünden mezun oldu. Hititoloji üzerine Yükseklisans yaptı. 1961 yılında istanbul Üniversitesi Talebe Birliği Gençlik Tiyatrosu’nda tiyatroya başladı, 1963 yılında profesyonel oldu.
istanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Ön Asya Dilleri ve Kültürleri bölümünden mezun oldu. Hititoloji üzerine Yükseklisans yaptı. 1961 yılında istanbul Üniversitesi Talebe Birliği Gençlik Tiyatrosu'nda tiyatroya başladı, 1963 yılında profesyonel oldu.
en bilindik rolleri bizimkiler'de katil yavuz, yazlıkçılar'da karpuzcu ve gurbetçiler'de oynadığı rüştü karakterleridir. artık hayatta olmayan oyuncu, allah taksiratını affetsin. bir anda ismini görünce bir entry de ben yazayım istedim.
bugün aramızdan ayrılışının dördüncü ölüm yıldönümü olan çok saygıdeğer katil abimiz. mekanı cennet ola.
görsel
görsel
her zaman katil rolüyle hatırlanacak figuran. asla bir yapımda başrol oynamamıştır. sadece beşiktaşlı olduğu için beşiktaş taraftarları tarafından övülür.
herkes oynadığı karakterleri kanlı canlı gerçek sanardı, o gerçeği bize yaşatacak kadar büyük aktördü . içimizden biri olmuştu, dünyanın en efendi katiliydi .
Mekanı cennet olsun usta oyuncu.
vatandaşın abisi, beşiktaşlıdır...
allah rahmet eylesin ne harbi insandı. bir etkinlikte; 10 yaşındayken, onu gördüğümde korkmuştum. fark edince babacan bir tavırla gel bakalım delikanlı demişti. adın ne senin bakayım deyip tuttuğum takımı sormuştu. fenerbahçe deyince bak bu olmadı, neyse deyip sarıldı ve yanımdan ayrıldı. meğer beşiktaşlıymış.
saygıyla anarım seni, sayın abim. vatandaşa cart curt yok !
saygıyla anarım seni, sayın abim. vatandaşa cart curt yok !
Aykut Oray, Türk Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu. istanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Ön Asya Dilleri ve Kültürleri bölümünden mezun oldu.mekanı cennet olsun.
her daim sözcü gazetesinin selefi olan gözcü gazetesi reklamlarıyla anılacaktır.
sesiyle, duruşuyla çok babacan bir insandı. bizimkiler dizisinde her ne kadar "katil" lakaplı bir karakteri canlandırsa da izleyici tarafından çok sevilmiştir. allah
bugün 9. ölüm yıl dönümü. saygı ile anıyoruz.
bizimkilerdeki rolü efsanedir.
(bkz: Mason)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar