bugün
- kemalist cenazesi17
- ekonomi iyi diyenlere24
- üstteki yazar hakkındaki varsayımlarınız11
- memleket partisi mv adayını darp eden ychpli14
- uludağ sözlük büyük 2023 seçim anketi30
- sözlük kızlarının ojeleri10
- sosyal medyada 200 bin kişilik troll ordumuz var32
- ben uyuyorum sözlük bir şey diyor musun11
- en yakın arkadaşa herşey anlatılmalı mı33
- müslüman olan hiçbir ülkenin gelişmemiş olması44
- muharrem ince28
- frank lucas nickli yazar10
- ben bu yazıyı sana yazdım11
- öpüle öpüle uyutulmak21
- arkadaşlar ben geldim beni özlediniz mi13
- gece sizi evinize kadar götüren kibar zombi8
- bir erkeği görünüşü dışında çekici yapan detaylar21
- unutulmaz film replikleri35
- aşk acısı11
- hoşlanılan sözlük kızının gardaşım gardaşım demesi11
- canın ayak çekmesi12
- onlyfans9
- ilkokul bilgisiyle siyasi propaganda yapmak8
- sözlükte tehdit edilmek15
- hayatın film olsa adını ne koyardın18
- en sık girdiğiniz internet sitesi22
- elin oğlu diplomana değil yaptığın pilava bakar18
- fatih erbakan10
- arabamın degeri arttı oyum reise14
- tanışılan en ünlü kişi25
- islamdan hiç haberi olmayan insan cennete gider mi23
- 1927 yılında türk kimliği verilen 200 bin yahudi37
- bir sigara mı yaksak20
- habakkuk8
- lubunya 0212
- hüseyin nihal atsız11
- hiç kocasını aldatan bir türbanlı olmaması32
- meral akşener11
- bir sözlük kızının ayaklarını öpe öpe ısıtmak15
- frank lucas nihavend longa milas16 üçlüsü13
- akp müteahhitlerinin kız kulesini yıkması20
- kadınlar ne ister40
- 30 üstü erkeklerin cinsel performanı24
- anın görüntüsü19
- kadınların aldatan erkekten vazgeçememesi20
- iş hayatında başarılı olmanın sırları27
- sözlük yazarlarının tavuk pilavları16
- nevruza konmaya çalışan kürtçü8
- bir erkeğe en çok yakışan aksesuar8
- 113 bin entry girmek9

entry'ler (587)
başlık ensest ilişki olarak çıksaydı karşımıza, yine de mide bulandırıcı olmakla beraber bu kadar dikkat çekici bulunmayacaktı. ama özelleştirerek "anne" ile ilgili başlık açan arkadaşı insanlığa davet etmeyi görev biliyorum. sapkın tarafları varsa da, burada teşhir etmek zorunda değil. yok eğer sadece dikkat çekmeye çalışıyorsa başardı, bunu başarı sayıyorsa.
özgürlük
sınırlarla işlenmiş incecik bir oyadır
aşk gibi
dirim çığlığı
ele saygıdır
yırtılmak bilmediği içindir sık sık yakılması
tuttuğu yer
onu kullanmaktaki becerimiz kadardır hep
bilge karasu
sınırlarla işlenmiş incecik bir oyadır
aşk gibi
dirim çığlığı
ele saygıdır
yırtılmak bilmediği içindir sık sık yakılması
tuttuğu yer
onu kullanmaktaki becerimiz kadardır hep
bilge karasu
charles bukowski bu kitap için "son iki bin yılda yazılmış en güzel kitap" yorumunu yapmıştır.
istemeden de olsa hatırlanır. o günün tarihi bir yerde telafuz edildiğinde, mesela haberlerde, atıyorum bugün 22 haziran mı dediler, hemen akla geliverir eskimeyen eski sevgilinin doğumgünü. onun haberi olmaz ama siz kutlarsınız doğum gününü kendi kendinize. şimdiki yaşını hesaplayıp şaşırırsınız, halbuki o zaman sadece 23'tü deyip gülümsersiniz.
dünyanın nabzını tutan ekmek teknem.
radyoda duyup günlerce dilime dolanan, belki çıkar diye dün gece iki saat radyo dinlememe sebep olan muhteşem şarkı. geçişlerde biraz levent yüksel tadı var gibi. son zamanlarda dinlediğim en güzel şarkı. yapanın söyleyenin ellerine sağlık.
ankara'da şu anda alınabilen koku.
(bkz: behzat ç)
(bkz: batı nil virüsü)
bu maçtaki gizem, çanakkale savaşında hep anlatılan, seyit çavuş'un 250 kiloluk top mermisini topun ağzına vermesi, ortalık sakinleşince tekrar denemesi istendiğinde aynı mermiyi kıpırdatamamasıyla aynı olmasa da benzer bir şeydir. iman gücü diyorum yani, anlık süper güçlü odaklanma diyorum. helal olsun devlerimize.
kırk gündür geziyor bütün türkiye'yi, tv programlarına katılıyor, ulusa sesleniyor, evinde uyumuyor, çok yorgun. ben de çok yorulduğumda sinirlerim bozuluyor, sinirlerim bozulunca da ağlıyorum.
konuşma metinlerini yazan ekip tarafından kaleme alınmamış olup, bahçeli'nin doğaçlama olarak yaptığı hesaptır. demek ki neymiş, metnin dışına çıkılmayacakmış!
ihtiyaçlarımız sınırsız, paramız sınırlıdır. çok basit bir ekonomi bilgisini bebekken öğreniriz.
türkan saylan'ın cenaze namazını kıldıran ihsan özkeskin, kendisinden övgüyle söz etmişti. adamın sosyal demokrat olmasını din adamı olmasına, inançlı olmasına engel gibi gören zihniyetler bunu bile malzeme yapmışlardır. inanç türbanla ölçülmez.
şu anda başbakanın özel kalemi olup, diyarbakırlıdır. babası diyarbakır milletvekili. hapiste olduğu dönemde başbakanı hiç yalnız bırakmadığı, cezaevinin karşısında ev tutarak ziyaretçilerini o evde ağırladığı söylenmekte. dostluk o zamanlara dayanmaktaymış.