bugün
- en son alinan hediye11
- arı sütü olması ama yoğurdu olmaması9
- anın görüntüsü17
- hristiyan birisiyle evlenir misiniz9
- ahmet kaya şarkılarında geçen mükemmel sözler8
- siyasal islamcı14
- celal şengör'ün türk kürt kardeşliğini savunması8
- 13 ekim 2024 manyak olmaya karar verdim konseri21
- siyasal islamcılar11
- bik bik'in bursa da olması21
- 100 bin limiti olup 750 vermeyen dem lidir13
- eşinize böbreğinizi verir misiniz röportajı13
- karım başkalarıyla mesajlaşıyor11
- kadınların kibar erkeklerden tiksinmesi9
- funda arar sa ne diyeyim10
- karınızı maldivlere götürür müsünüz16
- ben ahmet sezer bey sorularınızı yanıtlıyorum11
- kuresel18
- bir kızla ilk konuşma nasıl olmalı41
- incel18
- memati1923'ün 16 yaşında velet olması8
- kimse nereli olduğumu sormuyor10
- pırasa ıspanak lahana11
- babayla geçen çocukluğu hatırlatan şeyler22
- kedi besleyen bekar erkek17
- aynı takımlı olmadığınız biriyle evlenir misiniz20
- gozlerinmeyhanesi v68
- çok hastayım sözlük12
- köfteci yusuf34
- 100 bin tl üzeri kredi kartı limiti olan yazarlar34
- 12 ekim 2024 istanbul yağmuru15
- tatli kabuslar12
- herkes buraya baksın8
- ben tacettin limoncuoglu sorularınızı yanıtlıyorum9
- ben tatli kabuslar sorularınızı cevaplıyorum37
- sözlük lpgli gayları ibneleri baksın lütfen11
- v a m p i r o v12
- ev fiyatları9
- zorla durdurulan ambulanstaki hastanın ölmesi12
- barış alper yılmaz13
- aktrollerle mücadele timi9
- cumartesi günü çalışan ezik11
- sözlüğün en sapık yazarı13
- 15 cm penis vs 19 cm penis17
- tüm uludağ yazarlarına mesajım var9
- erşan kuneri17
- türkiye dünyanın en güzel ülkesidir20
- yönetimde ki partiden dolayı islamdan nefret etmek20
- islamiyeti kötüleyen türk22
- ateist biriyle evlenir misiniz15
entry'ler (587)
başlık ensest ilişki olarak çıksaydı karşımıza, yine de mide bulandırıcı olmakla beraber bu kadar dikkat çekici bulunmayacaktı. ama özelleştirerek "anne" ile ilgili başlık açan arkadaşı insanlığa davet etmeyi görev biliyorum. sapkın tarafları varsa da, burada teşhir etmek zorunda değil. yok eğer sadece dikkat çekmeye çalışıyorsa başardı, bunu başarı sayıyorsa.
özgürlük
sınırlarla işlenmiş incecik bir oyadır
aşk gibi
dirim çığlığı
ele saygıdır
yırtılmak bilmediği içindir sık sık yakılması
tuttuğu yer
onu kullanmaktaki becerimiz kadardır hep
bilge karasu
sınırlarla işlenmiş incecik bir oyadır
aşk gibi
dirim çığlığı
ele saygıdır
yırtılmak bilmediği içindir sık sık yakılması
tuttuğu yer
onu kullanmaktaki becerimiz kadardır hep
bilge karasu
charles bukowski bu kitap için "son iki bin yılda yazılmış en güzel kitap" yorumunu yapmıştır.
istemeden de olsa hatırlanır. o günün tarihi bir yerde telafuz edildiğinde, mesela haberlerde, atıyorum bugün 22 haziran mı dediler, hemen akla geliverir eskimeyen eski sevgilinin doğumgünü. onun haberi olmaz ama siz kutlarsınız doğum gününü kendi kendinize. şimdiki yaşını hesaplayıp şaşırırsınız, halbuki o zaman sadece 23'tü deyip gülümsersiniz.
dünyanın nabzını tutan ekmek teknem.
radyoda duyup günlerce dilime dolanan, belki çıkar diye dün gece iki saat radyo dinlememe sebep olan muhteşem şarkı. geçişlerde biraz levent yüksel tadı var gibi. son zamanlarda dinlediğim en güzel şarkı. yapanın söyleyenin ellerine sağlık.
ankara'da şu anda alınabilen koku.
(bkz: behzat ç)
(bkz: batı nil virüsü)
bu maçtaki gizem, çanakkale savaşında hep anlatılan, seyit çavuş'un 250 kiloluk top mermisini topun ağzına vermesi, ortalık sakinleşince tekrar denemesi istendiğinde aynı mermiyi kıpırdatamamasıyla aynı olmasa da benzer bir şeydir. iman gücü diyorum yani, anlık süper güçlü odaklanma diyorum. helal olsun devlerimize.
kırk gündür geziyor bütün türkiye'yi, tv programlarına katılıyor, ulusa sesleniyor, evinde uyumuyor, çok yorgun. ben de çok yorulduğumda sinirlerim bozuluyor, sinirlerim bozulunca da ağlıyorum.
konuşma metinlerini yazan ekip tarafından kaleme alınmamış olup, bahçeli'nin doğaçlama olarak yaptığı hesaptır. demek ki neymiş, metnin dışına çıkılmayacakmış!
ihtiyaçlarımız sınırsız, paramız sınırlıdır. çok basit bir ekonomi bilgisini bebekken öğreniriz.
türkan saylan'ın cenaze namazını kıldıran ihsan özkeskin, kendisinden övgüyle söz etmişti. adamın sosyal demokrat olmasını din adamı olmasına, inançlı olmasına engel gibi gören zihniyetler bunu bile malzeme yapmışlardır. inanç türbanla ölçülmez.
şu anda başbakanın özel kalemi olup, diyarbakırlıdır. babası diyarbakır milletvekili. hapiste olduğu dönemde başbakanı hiç yalnız bırakmadığı, cezaevinin karşısında ev tutarak ziyaretçilerini o evde ağırladığı söylenmekte. dostluk o zamanlara dayanmaktaymış.