bugün
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri53
- rafael leao4
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı30
- enerji bakanı alparslan bayraktar portresi3
- barça bu galatasaray'a kaç atar2
- salah ne koydu ama2
- 0 0 711
- kuçukuçuokanınçükü2
- osimhensiz galatasaray2
- ilkay ve goollllll ts 4 gs 52
- muhammed salah'ın galatasaray'a döşediği boru3
- claudian clouds33
- iltica14
- insan ne ister6
- kadınlar8
- 11 ekim 2026 galatasaray kasımpaşa maçı2
- önyargı3
- doktor2
- sözlük kızlarının kekleri24
- kuran3
- galatahahahahahaha4
- yaşanmamışların yası6
- buzdolabının kapağını açıp boş boş bakmak5
- cok da abartmaya gerek uok6
- arkadaşlar ben olmasam ne yaparsınız7
- yazarların akşam yemekleri6
- anın görüntüsü25
- mazotun yarım litresi 50 tl28
- islamda namaz yoktur30
- meriç dükalığı8
- gocu'nun tınlamıyorım deyip yan hesaba geçmesi7
- en iyi vampir filmi4
- ak partililerin apoya villa yaptırması36
- fusya semsiyeli yabanci22
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği6
- dantelli sütyen takan erkek12
- sevdiğiniz yazarlar8
- ölümden korkuyor musunuz17
- kürdistan10
- true'nun engelli olması6
- okan buruk8
- cumartesi gecesi sıkıcılığı4
- gece sokak kedileri tarafından saldırılmak4
- sarapci koala hatayi33
- sevgilisi yüzünden engelli kardeşini öldüren kız7
- allah11
- masada aniden ayağa kalkıp şiir okuyan erkek15
- sözlük yazarlarının gerçek adları40
- okulda zil sesinin felsefi anlamı3
- en iyi kurt adam filmi3
seneler geçmesine rağmen hala lisede olan koca koca adamların olduğu dizidir.
"benim lise hayatım mı çok düzgün yoksa bunlardaki bi bokluk var" dediğim dizidir.
genelde uzun boylu insanların oturduğu yerlerin dizi hali.önleri hep kısalar ve gözlüklüler kapar.
sırada oturmak dışında herşeyi yapan öğrencilerin bulunduğu, her bölümde 5 yaralama, 3 kayıp, 4 cinayet, 6 adam kaçırma, 2 tecavüz, 7 hırsızlığın olduğu karakol tutanağı gibi dizi. liseli bunlar birde değil mi okuyacaklar adam olacaklar falan.
yeni sezonda arka sıradaliler Lise ve Arka Sıradakiler Üniversite olarak iki dize halinde devam edecek olan dizi. çoğalıyorlar sürekli. Yeni dizide Kemal Hoca (Bülent Emin Yarar) eski liseden bıktığı için farklı bir liseye tayin olacak ve bu lisenin öğrencileri tamamen farklı isimlerden oluşacak..
Arka Sıradakiler' in şimdiki sorunlu dertli öğrencileri ise üniversiteye girecek ve o dizi bir başka yayın gününde Arka Sıradakiler Üniversite olarak devam edecek.
Arka Sıradakiler' in şimdiki sorunlu dertli öğrencileri ise üniversiteye girecek ve o dizi bir başka yayın gününde Arka Sıradakiler Üniversite olarak devam edecek.
küçük kadınların okul versiyonu. hepsi birbirinden lanetli çocuklardan kurulu bir sınıf, bütün belalar onların peşinde. beş dakika izlemeye dayanamıyorsunuz ama yan odadan dahi çığlık sesleri geliyor maalesef ki gene bela yaşadıklarını belirten.
dünyanın en kaliteli dizisi.
kaynak: sekizinci sınıfa giden herhangi bir ergen.
tamam lan bizim komşu oğlu.
kaynak: sekizinci sınıfa giden herhangi bir ergen.
tamam lan bizim komşu oğlu.
pazar günü yeni bölümleri çıkacak gençlik dizisi görünümlü polisiye dizi. birde gençlerin eğlenceli yaşamını anlatanmı ne diye yazıyordu. o yazıyı yazdıranın kafası iyi herhalde. yahu dizide eğlenceden çok herşey var. cinayetler olsun, psikopatlar olsun, pezevenkler, orospular hatta bulgaristan sınırı bile var la. bu ne biçim gençlik dizisi.
sırf boyları uzun olduğu için arkaya itilmiş, dışlanmış insanlardır.
birde kısa boylular zeki olur derler, adam en ön sıradan dinliyo dersi ama arkadaki garibim öylemi, ya duymaz ya görmez.
he bide saçma salak bi dizi var ama orası ilgilendirmiyor beni.
birde kısa boylular zeki olur derler, adam en ön sıradan dinliyo dersi ama arkadaki garibim öylemi, ya duymaz ya görmez.
he bide saçma salak bi dizi var ama orası ilgilendirmiyor beni.
az önce gezinirken rastladığım ve sinirlerimi tepeme çıkartan dizidir. en son rastladığımda aptalcaydı hala aptalca valla. şu efektlere bakın hele bi bakın da gülmekten ölün!
Başlıyor, başlıyor! Dönüp dolaşıp aynı yerden başlıyor.
kabus geri döndü.
sırayla, okulla alakası kalmamış dizidir.
başarından belanın hiç eksik olmadığı herşeyin yolunda gittiği bir günleri
bile olmayan gençlerin hikayesinin anlatıldığı fox tv deki dizi.izlemeyin
ve izlettirmeyin annem.
bile olmayan gençlerin hikayesinin anlatıldığı fox tv deki dizi.izlemeyin
ve izlettirmeyin annem.
dün gece otobüslü bir sahnesini izlediğim ve dumur olduğum dizi. izlemiş bulunduğum bölümde bir araba dolusu ergen bir otobüsün içine bindirilmiş, otobüsün camları demir parmaklıklar ile örtülmüş, kötü rolde oynayan öteki ergen ise otobüsü bir çekici vasıtası ile uçurumun kenarına kadar getirmiş aşağıya atmak üzere son bakışlarını kurbanlarına atıyordu.
Diğer ergenler ise "oğlum öteki dünyadan gelip başına bela olucaz" laflarıyla son dakikalarında bu arkadaşa posta koyma derdinde idiler.
Ve asıl önemli nokta ise bu psikopatlıkları yapanlar 15-17 yaş arası gençler. Bir liseli dizisine nasıl bir mantık ile böyle bir senaryo yazılmış merak ediyorum.
Diğer ergenler ise "oğlum öteki dünyadan gelip başına bela olucaz" laflarıyla son dakikalarında bu arkadaşa posta koyma derdinde idiler.
Ve asıl önemli nokta ise bu psikopatlıkları yapanlar 15-17 yaş arası gençler. Bir liseli dizisine nasıl bir mantık ile böyle bir senaryo yazılmış merak ediyorum.
zaytung yine giydirmiştir:
--spoiler--
Ataması Yanlışlıkla Dizi Lisesine Yapılan Öğretmen istifa Etti
--spoiler--
http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=1062
--spoiler--
Ataması Yanlışlıkla Dizi Lisesine Yapılan Öğretmen istifa Etti
--spoiler--
http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=1062
yaprak dökümüne dönmüş dizi. bütün felaketleri yaşadılar. başladığında liseye baslıyordum şimdi bitiriyorum. hala bitmedi lan.
salak kerem in salak gamze yi öldürmediği, dizi takip edenleri salak yerine koyduğu * salak dizi
komple hastaneye taşınması gereken dizi.
her karakter en az bir kere yattı.
zaten bir kişi hastaneye yatınca bütün dizi ekibi hastanede.
neden masraf ediyorlar anlamıyorum.
dizi setini direk hastaneye kursunlar böylece masraftan da kısmış olurlar.
her karakter en az bir kere yattı.
zaten bir kişi hastaneye yatınca bütün dizi ekibi hastanede.
neden masraf ediyorlar anlamıyorum.
dizi setini direk hastaneye kursunlar böylece masraftan da kısmış olurlar.
artık kabak tadı veren fox tv dizisi.
herhalde senaristlerinin yazıp yazıp kahkahalarla izleyenlere güldüğü dizidir. şimdi de şunu yapalım, şurdan şu çıksın, buna da inanırlar filan deyip eğlene eğlene yazıyorlardır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar