bugün
- geceye bir şarkı bırak12
- uludağ sözlükteki ayak fetişizmi14
- sinir bozucu şeyler8
- cips yedikten sonra parmakları tişörte silmek6
- erkeklerin güzel kız görünce verdiği tepki4
- ben geldim naneler30
- 90 ların özel olmasının nedeni3
- ölmeyi planladığınız yaş3
- güzel zannedilen kadınların sıradan olmaları13
- sözlük için ne yapabiliriz10
- sevilen kızın 1 haftadır giydiği naylon çorap4
- ilk adımı karşıdan bekleyen erkek14
- nickaltı hoşgeldini olmayan yazarlar4
- 29 yaşında olmak3
- kemal kılıçdaroğlu konuşuyor3
- bir insana çirkin demek6
- sigarayı neden seviyoruz5
- clydeless bonnie8
- biri size sokakta yan baksa ne yaparsınız6
- yurdum muhalifinin sürekli kandırılması3
- pasif içicilik3
- fetiş nedir kime denir4
- bizi kandırıyor olabilirler mi4
- nicki kısa olanın penisi küçük olur22
- sıcak ekmeğin arasına margarin sürmek3
- zengin kızların güzel olması4
- kendin hakkında bir gerçek bırak7
- türkiye nin en güvenilir insanı11
- kuranda namaz yok8
- 15 temmuz2
- pilavlı sohbet vs rakı balık6
- meme fetişizmi3
- yapay zeka şirketlerinin kitapları imha etmesi3
- kahvaltıda kola içmek3
- testere adamın dibidir3
- sözlüğün hemfikir olduğu tek konu6
- astrolojiye inanan flörtten anında soğumak4
- babanın sarhoş olması5
- ibrahim karagül'ün erdoğan'a fetöcü iması yapması3
- günün şiiri15
- bilim kurgu romanı tavsiyesi3
- yahudi mercedesi2
- ejderhalar yıkanır mı sorunsalı5
- true nickli yazara özelden küfredilmesi olayı20
- haluk levent'i karalama kampanyası17
- her ay aynı eskorta gitmek tek eşlilik midir7
- alt metin okumak2
- haluk levent'e para emanet etmek23
- alkollüyken düşünülen şeyler2
- şaka maka tek umudun yine bahçeli olması19
(bkz: filistinli).
iyyy Arap...
https://x.com/havaforum/s.../1910053334045647198?s=46
lübnan da amaççsız leylek katliamı yapan araplar . ananızı eşekler ....
sonra ırkçı faşo falan diyorlar. görsün diyen yalamalar.
lübnan da amaççsız leylek katliamı yapan araplar . ananızı eşekler ....
sonra ırkçı faşo falan diyorlar. görsün diyen yalamalar.
içtim şarabı..
biyolojik, etnik kökenim.
arkadaşlar ben 5 yaşından beri çatal bıçak kullanıyorum. her yemeği her yerde çatal bıçakla yerim.
bı gün iş için cezayırdeym. melek gibi bı müşterim. beni ailesiyle yemeğe çağırdı. şeker gibi eşi birbirinden güzel yemekler yapmış.
ama o da ne? masada çatal bıçak yok. elle giriştiler. ben de elle yedim mecbur. hayatımın en huzurlu yemeklerinden biriydi. elle yediğim için değil. güvenli ve sevgi dolu aile ortamı olduğu için.
bı gün iş için cezayırdeym. melek gibi bı müşterim. beni ailesiyle yemeğe çağırdı. şeker gibi eşi birbirinden güzel yemekler yapmış.
ama o da ne? masada çatal bıçak yok. elle giriştiler. ben de elle yedim mecbur. hayatımın en huzurlu yemeklerinden biriydi. elle yediğim için değil. güvenli ve sevgi dolu aile ortamı olduğu için.
etnik kökenim.
Kara olduğum için çocukken bana takılan lakap.
amerikan ve ispanyol yayılmacılığının ilk mucitleridir. batı kültürü, zannedilenin aksine avrupa kıtasına has homojen fikirler silsilesi değil, hem doğu hem de batı dan esintiler taşıyan heterojen bir yapı.
Dünyada çoğu kişinin dalga geçip aşağıladığı fakat 1400 küsur yıl boyunca kendi ideolojilerini tüm dünyaya yayarak yaygın hale getirmeyi başarmış millet.
illa silah gücü ile dünyaya hükmetmeye gerek yok.ideolojik yayılmacılık en önemlisidir.
illa silah gücü ile dünyaya hükmetmeye gerek yok.ideolojik yayılmacılık en önemlisidir.
1915 yılında osmanlı imparatorluğu silahları bıraktığı zaman, arapların alnında hazin bir ihanetin damgası vardı... arap yarımadasını imar ve huzur yolunda elinden geleni yapmış osmanlı türklerine, ölüm-kalım mücadelesi yaparken arkadan hançer vurmak, mantık ve insafla asla bağdaşmaz bir aykırılıktı.
ingiliz-fransız tesiri altında kalmış, zehirlenmiş, sebepsiz ve mesnetsiz bir türk düşmanlığı ile beslenmiş arap liderleri, halklarına gerçekleri başka türlü anlatmışlar ve yoldan sapmışlardı,
mütarekede osmanlı devletinin karşısına en ağır taleplerle çıkan araplar olmuşlardır kardeşlerim demişti rahmetli muşlettin amca.
ingiliz-fransız tesiri altında kalmış, zehirlenmiş, sebepsiz ve mesnetsiz bir türk düşmanlığı ile beslenmiş arap liderleri, halklarına gerçekleri başka türlü anlatmışlar ve yoldan sapmışlardı,
mütarekede osmanlı devletinin karşısına en ağır taleplerle çıkan araplar olmuşlardır kardeşlerim demişti rahmetli muşlettin amca.
kartellerle çok fazla vakit geçiren lübnan asıllı youtuber, bu yamyamlara fazla yaklaşmamalı, aptallığın lüzumu yok:
https://www.youtube.com/watch?v=bsXtvFrJPhI
görsel
https://www.youtube.com/watch?v=bsXtvFrJPhI
görsel
Görgüden uzak davranması, kalabalık ve gürültülü gezmesi, “ dünya benim “ havasındaki kibri ile çinliler gibi antipati duyulan halk üyesi.
arapçada ayn, re ve be harfleri ile yazılan ve “neşe, sevinç, canlılık, can atma” mânâlarına gelen ʿarb ve ʿarab عرب sözcüklerinden türemiş, klasik osmanlıcadaki mânâ karşılığı ile arap yarımadası, şam, hicaz, ırak, yemen, mısır ve afrikanın kuzeyinde yaşayan eski bir kavmin veya topluluğun adı.
türkiye türkçesinde arap halkının soyundan olan kimse, araplara, arap halkına veya arabistana özgü olan (şey) anlamını taşır. eski zamanda koyu esmer, kara tenli, kara derili, zenci veya yenilerin tâbiriyle siyahi terimlerinin yerine kullanılırdı.
argoda, paketlerinin üstünde arapça yazılar olması hasebiyle halk arasında esrar sarmaya yarayan sarma kâğıdına da arap denir.
türkiye türkçesinde arap halkının soyundan olan kimse, araplara, arap halkına veya arabistana özgü olan (şey) anlamını taşır. eski zamanda koyu esmer, kara tenli, kara derili, zenci veya yenilerin tâbiriyle siyahi terimlerinin yerine kullanılırdı.
argoda, paketlerinin üstünde arapça yazılar olması hasebiyle halk arasında esrar sarmaya yarayan sarma kâğıdına da arap denir.
ıyy arap...
Bağıra bağıra, “ her yer benim “ havasında dolaşan görgüsüz kişi.
toplu taşımada telefonun sesini sonuna kadar açıp siksok izleyen ve insanı hayattan bezdiren ortadoğu menşeli insan modeli.
Taşağını ülkenin bazı siyasi kesimleri çok sever.
Özellikle Sinan ateş'in ölüm emrini veren yaşlı kel.
Özellikle Sinan ateş'in ölüm emrini veren yaşlı kel.
bir köpek ismi, özellikle koyu renk olanlarda çok kullanılır. Arka arkaya kesintisiz seslenince "araparaparaparaparap" otomatik olarak "para"ya dönüşüyor. Çok enteresan bişey.
k başa gelip sondaki p gidince kara oluyor.
başına "h" harfi eklenirse harap olur. enteresan.
başına "ş" harfi eklenirse şarap olur.
çingenelere, yamyam zencilere, aztek kanı taşıyan latinolara nazaran oldukça medenidirler.
onları ehlileştirme potansiyelleri de, bütün eksikliklerine, kusurlarına, gericiliklerine rağmen arapları değerli kılıyor.
https://www.youtube.com/watch?v=T6M9zKQkj0k&t=7s
onları ehlileştirme potansiyelleri de, bütün eksikliklerine, kusurlarına, gericiliklerine rağmen arapları değerli kılıyor.
https://www.youtube.com/watch?v=T6M9zKQkj0k&t=7s
Hain bir yaratık türü.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar