bugün
- anın görüntüsü15
- tebriz'i vurmak bizi vurmaktır27
- israil'i türklere dost sanmak13
- iran kağıttan kaplandır23
- 13 haziran 2025 iran'ın israil'e saldırması15
- baklava abartılmış balon bir tatlıdır9
- osimhen liverpool pendik gs11
- neydi o şarkının adı yaa21
- hangi sözlük kızı daha güzel22
- en son ne yediniz11
- düşün ki o bunu okuyor14
- 13 haziran 2025 israil'in iran'a saldırması44
- iranın ırzına geçilmiş8
- akp döneminde israil'in coşması13
- allah8
- allah neden israili durdurmuyor8
- true yu neden evlendiremiyoruz15
- kendisini taciz eden adama gününü gösteren kadın9
- işe evden yemek götürmek20
- ay tırnağım kırıldı diyen erkek13
- en son neye şaşırdınız10
- pizzanın 500 tl olması saçmalığı12
- taylanda giden erkek9
- sakız adasında sakızlı muhallebi yemek19
- kürdün en büyük dostu türk tür23
- bahçeli demek binlerce yıllık devlet aklı demektir25
- yemek yerken izlemelik şeyler9
- 11 haziran 2025 ortadoğu daki hareketlilik19
- leroy sane28
- galatasaray8
- baba olmak12
- sözlükte emek vermek10
- suya fahiş zam9
- daha güzeliyle tanışınca önceki kadını unutmak13
- erkek erkeğe 69 yapmak8
- şeriat9
- sudekiray8
- ellerim yorulsun stemiyorum19
- çocuğunun ciğerinden et yesin de iyileşemesin11
- gençler evlenmek değil dünya'yı gezmek istiyor11
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri10
- bu gömlek ne renk9
- türkiye'de akıl verme kültürü14
- seks sırasında arabanın kaportasının göçmesi9
- gaziosmanpaşa belediyesi'nin akp'ye geçmesi13
- yeni akit'in ferdi zeyrek karikatürü9
- 2 yıllık bölümü 4 yılda bitirmek8

entry'ler (2194)
iran da sözlük yazarları gibidir. Alayı fıssss.
Azizim bizler iyi olmaya çalışan kötü adamlarız.
Kanaryaya kamışı salacak topçu.
Her gerçek erkeğin yaptığıdır. Böyle böyle ulaşacağız azizim en tepeye.
Diline vurmuş diyolla.
Allah rahmet eylesin. Güzel insandı.
Baş komutan recep tayyip erdoğan'dan sonra gelmiş en iyi siyasetçidir.
Baş komutan recep tayyip erdoğan'dan sonra gelmiş en iyi siyasetçidir.
Erkeklerin de başının belasıdır azizim. Kırmızı kartı ne zaman yiyeceğimiz belli değil azizim.
Azizim tayyip öyle bir saplamış ki size , her şey düzelse dahi sizin beliniz düzelmez. Amk rejim değişti diyoruz bu mallar tayyip gitse hayali kuruyorlar. Azizim gitse de gitmese de sizin devriniz bitti. Evrim esnasında beyni gelişmemiş ampute şempanzeleriden bir farkınız yok.
Yüce isa sizi çarpılmaktan korusun.
Yüce isa sizi çarpılmaktan korusun.
Yengenizdir. Yanlış istemem.
Sabahın 6 sında pvhy amca konuya penis , pardon parmak atmıştır, Ne atması amq, noktayı koymuştur. Bundan sonra konuşulan boş lakırtıdır azizim. Sonuç "amc*klar nasıl olursa olsun , sizin şehvetiniz iyi olsun."
Azizim gören de göt üstünde am ayıklıyor sanacak. Değişik bir durum.
Evlat olsa sevilmez azizim. Karar verdiği şeyi bir türlü yapamayan user.
Allah rahmet eylesin diye arkasından dua ettiğim başkan.
Ahh azizim , ölüm geliyor aklıma ölüm. Koyulmuşsun musallaya , artık hiç bir şeyin fayda etmediği demdesin. Amel defteri kapanmış. Bir kaç saate en sevdiklerin üstüne toprak atıp koşar adım uzaklaşacaklar yanından. inanıyorsan , ki ben inanırım, belki bir umudun var. inanmıyorsan çok daha kötü bir durum. Hiçlik...hiç olmak hiç bir zaman güzel gelmedi bana. Yok olup gitmek. Aklıma , havsalama sığmıyor. Cehennem dahi olsa var olmak en iyisi. Ahhh azizim. Zaman kötü , kolla götü.
Ahh azizim , ölüm geliyor aklıma ölüm. Koyulmuşsun musallaya , artık hiç bir şeyin fayda etmediği demdesin. Amel defteri kapanmış. Bir kaç saate en sevdiklerin üstüne toprak atıp koşar adım uzaklaşacaklar yanından. inanıyorsan , ki ben inanırım, belki bir umudun var. inanmıyorsan çok daha kötü bir durum. Hiçlik...hiç olmak hiç bir zaman güzel gelmedi bana. Yok olup gitmek. Aklıma , havsalama sığmıyor. Cehennem dahi olsa var olmak en iyisi. Ahhh azizim. Zaman kötü , kolla götü.
Albay var azizim , iş görür mü?
bazen bir kadını gerçekten çözdüğüm düşüncesi alıyor beni. bunun nedeni bana çok fazla yaklaşması da olabilir üzerinde spermlerimi taşıyor olması da... ama tüm bunlar bittiğinde arkama dönüp baktığımda hep aynı yanılmışlık... saçma! bu sefer çok yaklaşmıştım. oyun bitti, kazanan ben değildim hep.
zihnimi allak bullak eden ve adımlarıma darbe vuran bir kadına rastlamayalı uzun zaman oldu sanırım. zamanın göreceliliğini bir kenara bıraktığımda açığa çıkan bir detay gibi sanki... ya da ilk aşık olduğun kızın serseri birine gönül vermesi gibi. umutsuzluğa kapılıp sürüklenmek için yeterli midir? yoksa biraz daha oturup kaderime suç mu atayım? dengem bozuk bazen, bazen de kaderim kötü işte...
gönüller arası bir yolda son sürat giderken karşıma çıkan kavşaklara aldırış etmeden sürmeyi de öğrendim ama bazen mantığım derin bir uykuya dalıyor. şimdi bana düşen mantığıma kafein servis etmek... sana düşen ise arkana bakmadan gitmek. gitmek derken bu normal bir gitmek olmamlı... istek dolu ve kararlı bir gitmek. öyle bir gitmek ki beni de teşvik etmeli... arkama bakma dürtüsünü silip atmalı.
bir kadının dudaklarını kirletmeye hakkım yoktu aslında. bu hakkı kendimde bulduğum an şekil değiştirdim. kötü bir insan değilim ben! kötü şeyler yapan iyi bir insanım. beni sevmeme nedeniniz iyi şeyler yapan kötü bir insan olmamam.
zihnimi allak bullak eden ve adımlarıma darbe vuran bir kadına rastlamayalı uzun zaman oldu sanırım. zamanın göreceliliğini bir kenara bıraktığımda açığa çıkan bir detay gibi sanki... ya da ilk aşık olduğun kızın serseri birine gönül vermesi gibi. umutsuzluğa kapılıp sürüklenmek için yeterli midir? yoksa biraz daha oturup kaderime suç mu atayım? dengem bozuk bazen, bazen de kaderim kötü işte...
gönüller arası bir yolda son sürat giderken karşıma çıkan kavşaklara aldırış etmeden sürmeyi de öğrendim ama bazen mantığım derin bir uykuya dalıyor. şimdi bana düşen mantığıma kafein servis etmek... sana düşen ise arkana bakmadan gitmek. gitmek derken bu normal bir gitmek olmamlı... istek dolu ve kararlı bir gitmek. öyle bir gitmek ki beni de teşvik etmeli... arkama bakma dürtüsünü silip atmalı.
bir kadının dudaklarını kirletmeye hakkım yoktu aslında. bu hakkı kendimde bulduğum an şekil değiştirdim. kötü bir insan değilim ben! kötü şeyler yapan iyi bir insanım. beni sevmeme nedeniniz iyi şeyler yapan kötü bir insan olmamam.
esmer olduğu halde sarışın olmaya çalışanlar lady gaga'ya değil lamine yamal'a benziyor azizim.
hayatında hiç sosyalist kız memesi ellememiş faşoların anlayamayacağı gerçeklik.
o ucuz emek sütyenlerinin içinde slogan atarlar edeta azizim. polis tarafından sürüklenirlerken de ne frikikler verirler... hele bir de che t-shirti ile kamufle edilmişlerse...
sütyen takmamalı bence bu harika kızlar... herkese özgürlük, güzel göğüslere de...
o ucuz emek sütyenlerinin içinde slogan atarlar edeta azizim. polis tarafından sürüklenirlerken de ne frikikler verirler... hele bir de che t-shirti ile kamufle edilmişlerse...
sütyen takmamalı bence bu harika kızlar... herkese özgürlük, güzel göğüslere de...
kadınların ne kadar şefkatli canlılar olduğunu gözler önüne seren, penis dostu ve sevişilecek kızdır azizim.
boşalma sonrası da bir anda küçülür penis bir travma sonrası da... önemli olan o penise ne olduğu değildir, önemli olan onu kaldıracak ellerdeki şefkattir.
eline alıyor penisi, öpüyor, okşuyor ve yanağına bastırıyor. "Aman da aman..." , "yerim yerim seni ben" gibi laflar ediyor.
o penis bugün çok mutlu... mutlu ve güneşli sabahlara inanan bir penis o.
boşalma sonrası da bir anda küçülür penis bir travma sonrası da... önemli olan o penise ne olduğu değildir, önemli olan onu kaldıracak ellerdeki şefkattir.
eline alıyor penisi, öpüyor, okşuyor ve yanağına bastırıyor. "Aman da aman..." , "yerim yerim seni ben" gibi laflar ediyor.
o penis bugün çok mutlu... mutlu ve güneşli sabahlara inanan bir penis o.
adını vermeyeceğim bir sözlüğün yetkilidir.
geçenlerde yaşadım bu hadiseyi. her zaman olduğu gibi sözlükte bir kız ile pm seksi yapıyordum.
-vekil bey şu an klavyeye memelerimi değdiriyorum.
+bende şu an adonisimi okşuyorum.
-şu an ıslandım. alt kattakiler yağmur yağıyor sanıyor hatta... bil bakalım mouse şu an nerede?
tam bu sırada yetkiliden bir mesaj aldım.
-hey sen ne yaptığını sanıyorsun!?
+o ne demek azizim?
-mesajlarını okuyoruz kemal. vallahi psikolojimiz bozuldu. ortalıkta bu kadar seks yoksunu insan varken senin şu yaptıklarına bak. insan ister istemez kıskanıyor.
+(anlamamazlıktan gelerek)ne yapıyor muşum ki?
-ulan ibne, bir haftadır 27 kız götürdün. bunların 12sini evine çağırdın, 10unu kendine aşık ettin. daha ne yapacaksın?
+ee bundan size ne yahu?
-siktir git lan bu sözlükten. burası seks sözlüğü değil.
+ulan bana bak, bir kelime daha edersen seni çaylak ederim. haddini bil eşek!
ardından mesajlaşmalar kesildi.
yahu bu ne herkes ahlak bekçiliğine soyunmuş?
size ne ulan. vajina bekçisi misiniz?
herkes haddini bilsin.
geçenlerde yaşadım bu hadiseyi. her zaman olduğu gibi sözlükte bir kız ile pm seksi yapıyordum.
-vekil bey şu an klavyeye memelerimi değdiriyorum.
+bende şu an adonisimi okşuyorum.
-şu an ıslandım. alt kattakiler yağmur yağıyor sanıyor hatta... bil bakalım mouse şu an nerede?
tam bu sırada yetkiliden bir mesaj aldım.
-hey sen ne yaptığını sanıyorsun!?
+o ne demek azizim?
-mesajlarını okuyoruz kemal. vallahi psikolojimiz bozuldu. ortalıkta bu kadar seks yoksunu insan varken senin şu yaptıklarına bak. insan ister istemez kıskanıyor.
+(anlamamazlıktan gelerek)ne yapıyor muşum ki?
-ulan ibne, bir haftadır 27 kız götürdün. bunların 12sini evine çağırdın, 10unu kendine aşık ettin. daha ne yapacaksın?
+ee bundan size ne yahu?
-siktir git lan bu sözlükten. burası seks sözlüğü değil.
+ulan bana bak, bir kelime daha edersen seni çaylak ederim. haddini bil eşek!
ardından mesajlaşmalar kesildi.
yahu bu ne herkes ahlak bekçiliğine soyunmuş?
size ne ulan. vajina bekçisi misiniz?
herkes haddini bilsin.
Taşaklı bir ablamızdır.