bugün

/400
gece itibariyle gök gürültüsünün hiç durmadığı şehir.

Arabaların alarmları hiç susmuyor. Yağmur giderek şiddetini artırıyor. ve gök gürültülerinin şiddeti neredeyse camları patlatacak.
an itibariyle gök gürültüsü ve Şimşek sebebiyle evin içini aydınlatan şehir. bi de ürpertici kaçıyor biraz bu saatte.

Allah korusun. yoksa yağmur berekettir.
hayatımda böyle yağmur yağdığını görmedim.Tanrı öfkesini kusuyor sanki.
An itibariyle gökyüzü yarılıyor. Yine yollar göle dönecek sanırım.
An itibariyle yağan yağmurdan dolayı kıyamet kopabileceğini düşünüyorum.
içindeyken uyuşturur, seviyorum bile sanırsın. ama aşkından da, havasından da, suyundan da bi' bok olmaz görürsün. ondan tek alabileceğin bir diplomadır.
Bu gece çok korkutan şehir. Sanki kıyamet kopacak bu nasıl gök gürlemesi?
Yarim saattir Gök gürültüsü durmayan şehir. inanilmaz yagmur yagmakta.
an itibariyle gunduz ile gecenin birbirine karistigi sehir. yildirim sigortayi attirir mi lan? hadi elektronik esyadan gectim evin elektrik sistemine bisey olmasa bari.
Evimiz ankarayı tam karşıdan görüyor. Şu an ki hali korku filmlerine taş çıkartır cinsten lan gök gürlemiyo bomba patlıyo sanki şehirde anasını satayım.
bu ilçesine de biraz yağmur yağsın dediğim şehir bizde insanız yağmur duasına mı çıkalım.
yıldırımlar düşen şehir, gök gürlüyor sonra..
ışıkları kapattım, pencereye yansıyan renkleri izliyorum gök gürültüleri eşliğinde..
karanlığın aydınlanmasını izliyorum..
ooh camın dibine yatmışım deli esiyo. şimşekten korkan yastığını alsın ana babasının arasında yatsın. kaç gündür sıcaktan gözüm döndü la bırakın gök delinsin.
Angara'nın bağları şarkısının doğduğu muhteşem şehir.
ulan arkadaşlar saat 00:30 civarı entry girmiş. saat 04:30 ve hala deli gibi yağmur yağıyor ve deli gibi gök gürlüyor ulan.

biz bu gece kıyamet yaşıyoruz resmen..
yedinci cadde de bulunan pampero hala açık mı? açıksa sürekli önünde duran turuncu lamborghini hala orada mı diye merak ettiğim eski şehrim.
yağmurun ve gök gürültüsünün durulduğu şehri kasvetli ve izbe bir hava devraldı.. Sokaklarda ki araçların seslerine birde yerdeki su sesi karışıyor artık..

2 dakika sonra gelen edit: Gök yeniden gürledi. Hemde daha sert ve daha uzun soluklu. Bu şehir bize bir mesaj mı vermeye çalışıyor?
hep kemal sunal'ı hatırlatır bana. propaganda filminin tatlı bir sahnesi
https://www.youtube.com/watch?v=rK5cWBnb6sI .
aşti'ye iner inmez bıraktığım yerden ruhuma işleyen şehirdir.doğma büyüme oralı bir arkadaş demişti ankara'dayken dünyayı fethedebileceğimi düşünüyorum diye istemsizce çak yapmıştık.anlamsız bir şekilde huzur verir.
dikmen tarafında olan yazarlara selam ederim. zira durum onu gösteriyor ki son selamım bile olabilir.

gebereceğiz ulan diyorum ne denizi, ulan pencereler titriyor, yağmur sesi kulaklığı bastırıyor, gök gürültüsü her duyulduğunda tırsıyorum. oha tam şimdi düştü bir tane yıldırım daha 30 saniye yazmayı bıraktım lan şoktan, yan komşu ışık yaktı..

allahım sonumuzu hayır et, haydi ankara tekrarla benimle: eşhedü enla ilahe illallah (ateistleri tenzih ederim)
bir tarafı suriye' ye benzerken bir tarafı avrupa' nın en modern şehirleri gibidir. para işte..
entryler üzerine kıyametlerin koptuğu şehirmiş. rte'yi köşkündeki ilk gecesinde rahat vermediler demek.
hava bile muhalefet*
an itibari ile penceremin sapık gibi üflediği şehirdir. tanrım, ne korkunç bir gece? Ne korkunç bir manzara.. hani küçükken izlediğimiz korku filmleri varya işte o filmleri izlediğimizde yaşadığımız his varya aynen öyleyim. Bu arada ben bunu yazarken inanılmaz bir ışık gürmesi koptı ve çivi gibi bir ses geldi. sanki gökten bombalar yağıyor..
sarsıcı bir fırtına, gök gürültüsü, üfleyen pencereler, yağmur.. Gecenin özetidir. ah birde biram olsa..
tanrım bu nasıl bir devrimdir yazın en sıcak günlerinin arasında. pencereler açılıyor kendiliğinde kapılar üflüyor, sesler... bir adam kulağıma bir şey fısıldıyor..
© copyright 2005 - 2026