bugün
- yazarların özlü sözleri10
- günlerin artık kısalıyor olması5
- ölüm6
- filistin in ermeni soykırımını tanıması34
- türklerin soykırımdaki ustalığı15
- diyarbakır kürt dili konferansı5
- erkekler neden evlenmekten kaçıyor15
- iyi geceler sevgilim2
- iphone pil ömrünü uzatmanın etkili yolları4
- diamond bey birader koştursun kampanyası4
- insan sevdiği adama şans verir5
- seksting5
- pandela'yı ahıra bağlamak2
- bir günde 10 defa otuz bir çekmek5
- sözlüğe güzel bir kız bırak5
- onur yürüyüşüne katılanların chpye oy vermesi6
- hangi sözlük yazarının tipini merak ediyorsunuz21
- deniz göktaş11
- yerel tohum fidesi satmak cezayla yasaklanmış2
- atatürk heykellerinin gereksizliği2
- sma dilencileri2
- solaris2
- 29 haziran 2026 brezilya japonya maçı10
- anın görüntüsü26
- 2026 dünya kupası38
- fala inanan insan zekası2
- özgürlük ve disiplin paradoksu2
- ercüment çözer2
- iyi gelen ne varsa hep sensin işte4
- sözlükten giden yazarlar4
- türklerin medeniyet kuramama nedeni15
- true ile sevişmek2
- futbol32
- aylık 327 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle21
- ismet arif karasu2
- en son ne aldınız2
- pandela11
- hastanedeyim ful kadınlar hasta8
- almanya paraguay maçını kim kazansın3
- 29 haziran 2025 dilek güngör tweeti2
- günün şiiri9
- sosyoloji okuyan erkek4
- en son ne yediniz6
- evde makarna yapmanın maliyeti8
- japonya11
- haysenin125
- ziya gökalp5
- bik bik'in mutfağına konuk olmak14
- haletiruhiyemin müşevveş olması3
sisli şehir.
köpek gibi özlenen şehirdir. hayatımın en güzel günlerinin ev sahibi.
dışarıda yürürken kulaklık takma ihtiyacı hissettiren şehirdir.
Aşktır aşk.denizi eksikmiş abi Çok merak ediyorum her gün denize giriyorsunuz napıyorsunuz anlamadım Ankara'ya Çamur atıp duruyorsunuz.
bence ankara'da kışın kutup ayıları ve penguenler çok rahat yaşayabilir, hatta getir titanic'i gençlik parkı havuzunda çok rahat batar..
öyle bir soğuk, öyle bir buz bu şehir..
öyle bir soğuk, öyle bir buz bu şehir..
Bu aralar hep sisli olan insanın ellerini acıtan bir şehir oldu. Yanınızda krem taşıyın ellerinizi koruyun.
içinde sevmediğiniz, görmek istemediğiniz birisi varsa, sürekli, acaba nerede karşılaşacağım korkusu yaşatan şehirdir.
Yoğun sisten ötürü özellikle de beytepe tarafı silent hill atmosferine büründü, zombi çıkabilir diye tetikteyiz.*
an itibari ile sisin bastığı şehir.
göz gözü görmüyor.
göz gözü görmüyor.
yobaz şehir.. 20 sene yobaz belediye başkanı mı seçilir lan oha... tayyip o kadar eski değil.
Alışamadığım, alışamayacağım soğuk şehir. Ah izmir ah burnumda tütmektesin. Seninle büyüdüm şimdi Ankara'dayım. Nasıl da özledim seni.
gün gelir çok seversin gün gelir nefret eder kaçmak istersin. neden ve nasıl olduğu hakkında hiçbir fikrim yok.
Ellerin ceplerinde yürürsün tunalı hilmi de.
ısınmak için hayallerini yaktığın o caddede..
sevdalarını unutmak için yürümüşsündür.
unutamamışsındır.
ve bir gurbet gecesi
aklına gelir o şehir
unutamadıklarını
hatırlatmaya..
ısınmak için hayallerini yaktığın o caddede..
sevdalarını unutmak için yürümüşsündür.
unutamamışsındır.
ve bir gurbet gecesi
aklına gelir o şehir
unutamadıklarını
hatırlatmaya..
hiç bir cazibesi olmayan beton yığını şehir. onu sadece yaşanmışlıklar güzel yapabilir ancak.
kötü şehir değildir. yazın boş, kışınsa sınırları zorlayan bir kalabalığa ev sahipliği yapar. türkiye'ye gelen turistlerin pek bir ilgisini çekmemesi epey üzüntü vericidir.
bir aksilik olmazsa yazın gitme kararı aldığım şehir.
istanbul varolduğu sürece en iyi yardımcı erkek oyuncudan aday olacaktır hep.
bok atmış olmak için sallamıyorum ama, hele de burada doğup büyümediyseniz, yani sizi buraya bağlayacak çok kuvvetli argümanlar yoksa, hiç ama hiç yaklaşmamanız gereken şehirdir. yani 2-3 aydır bulunduğum (mecburen mecburen) şu şehre hiç ön yargılı gelmedim ama burası gereksiz bir kent arkadaş. üstüne üstlük arkadaş çevrenizi, düzeninizi, alışkanlıklarınızı, her şeyinizi şehr-i stainbul'da bıraktıysanız, geçmiş olsun.
Yani imkanları ortalama olan biriyseniz tercihiniz ankara olmasın, bişey yok burada, var diyen yalan söylüyordur, ankara gecelerinden güzellemeler, ankara sisine methiyeler kasan bebelere inanmayın, onlar da kendilerini kandırıyorlar zaten.
Yani imkanları ortalama olan biriyseniz tercihiniz ankara olmasın, bişey yok burada, var diyen yalan söylüyordur, ankara gecelerinden güzellemeler, ankara sisine methiyeler kasan bebelere inanmayın, onlar da kendilerini kandırıyorlar zaten.
Hiç özlememişim ailem dışında hiçbir şeyi özlememişim.. ayazı ile karşılayan şehir. . Ama bir şey olmuş buralara ne bu sis?
kaç yıldır burdayım sakarya caddesi dışında yaşanmışlığım yoktur. avm şehridir. başka şansı da yoktur zaten donar millet çünkü açık alanda.
Eğer aşık değilseniz hiç sevilmiyor bu şehir.
''hayattan rengi alın geri neyi kalır ki ?'' ankara kalır abicim.
intihar şehridir.
öldürmez, acı verir. kışın daha çok yapar bunu, bu yüzden diğer tüm şehirlerden ayrılır.
edip'in yalnızlığını okur her sabah, selim ışık gibi tutunamayıp bu şehre düşersiniz. her sabah eksik, küçülmüş olarak uyanmak; bir gün o kadar küçülecek ki içimiz marmara'nın yoluna kuş olacağız, edip'in kitaplarına yalnızlık.
öldürmez, acı verir. kışın daha çok yapar bunu, bu yüzden diğer tüm şehirlerden ayrılır.
edip'in yalnızlığını okur her sabah, selim ışık gibi tutunamayıp bu şehre düşersiniz. her sabah eksik, küçülmüş olarak uyanmak; bir gün o kadar küçülecek ki içimiz marmara'nın yoluna kuş olacağız, edip'in kitaplarına yalnızlık.
Butun ego, dolmus, otobus soforlerının kendını f1 pılotu zannettıgı sehır. Altı aydır burdayım daha eve gıttıgımde bugun de ölmedım anne demedıgım gun gormedım. Her kullanısımda yuregım agzıma gelıyor.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar