bugün
- ben geldim kerkenezler18
- gollumun gözü yüzükte6
- yapay zekaya entry yazdıran yazar5
- 777 diyen erkolar7
- sözlüğün en sevilmeyen yazarları7
- iyi parti17
- saçını pembeye boyayan erkek6
- yırtık boxer giyen erkek3
- artık neden savaşlar çıkmıyor2
- ikizler burcu erkeği akrep kadını ilişkisi10
- claudian clouds21
- mehdi aleyhisselam6
- sözlükten soğuma nedenleri13
- cep telefonu kılıfı2
- beşiktaş7
- simko316
- en son alınan iltifat3
- kısır7
- gün tabağı5
- hınç3
- 0 0 76
- kendi sorumluluğunu almak4
- sevgiliye sorulan ilginç sorular4
- çağla idi3
- akrep burcu kini7
- sigara ve kahve2
- friedrich hegel la bi cay icek9
- insanın en büyük ilham kaynağı iblis tir4
- halife mehdi ismet4
- hamburger date6
- ince telli saç3
- pizza yemek8
- sürekli türkçülerin soyunu araştıran kürtçü10
- zerzevat2
- aleksey batrakov12
- kasları parçalamak2
- sözlük ırkçıları8
- çerçeve yasa35
- alttaki yazara motto ver16
- sahibinden com salakları4
- 17 ağustos 1999 gölcük depremi9
- arkadaşlar neden beni kimse sevmiyor5
- amedspor14
- anın görüntüsü33
- ghosting4
- üsteki yazara güzel bir şey söyle10
- cinler musallat istatistiği7
- kumburgaz plajına gidecek olan gence tavsiyeler31
- kızların çok açık giyinmesi2
- burçlara inanan insanlar oy kullanmalı mı5
entry'ler (3352)
ne kadar alıyorsalar bu aralar maaşlarına zam gelmiş belli ki ekşide köpek gibi başlık açıyorlar.*
(bkz: evet çıldırdım)*
1 yıl sonra sözlüğe bu entry ile dönmek rezil bir durum ama asist pardon başlık çok iyiydi.
1 yıl sonra sözlüğe bu entry ile dönmek rezil bir durum ama asist pardon başlık çok iyiydi.
Yakında 0.5 bile olur oralara bile gidemeyeceğiz çürüyüp gideceğiz Türkiye cehenneminde.
bu pazartesi itibariyle bünyelerinde çalışmaya başladığım firma, hem çalışan arkadaşlarımdan hem de gördüğüm eğitim süreciyle ilgili görüşlerim şuan için olumlu seyretmekte umarım hep böyle devam eder.*
Camfrog sönmez reyizden başkası değildir.
Sıkılıp teve2' deki tekrar bölümlerini izlerken yer yer uyuz eden karakter, car car konuşur susmaz sanki kadın, tipik bir Türk erkeği ve polisinin öküzlüğünün hepsini görebilirsiniz, dizi değilde gerçek olsa az dayak yemezdi bu dallama.
Gerçekleri hazmedemeyen ak itler gidip a haber izleyebilir, görmek istediğiniz illüzyon sahte gerçeklik ego masturbasyonunu orada yapabilirsiniz.
Bugün tam 40 gün geldi geçti, kendi dertlerimin üstüne bir de seni de kaybettim çok sarsıldım ailemdeki en sevdiğim insan,canım anneannem, ilk kelimem bile anne baba değil de sendin, seni çok özlüyorum.
Youtube vanced' i geliştiren ekip tarafından geliştirilmiş dahili reklam engelleyicisi de bulunan google Chrome dan bile hızlı olan tarayıcı, logosu ing bank ' ı andırır.*
Siteleri kullanamıyoruz gözümüze giren, sayfayı engelleyen reklamlar yüzünden, bir blogdan vs yazı okuyacam pat reklam yüklenir kapatırsın baştan tekrar sayfa yüklenir bazen okuduğun yer kaybolur, 1 dakikalık videoya 3 dakika reklam koyan YouTube' a hiç girmiyorum bile malware içeren popup lı reklamları da var bunun. 'adblocker ı kapat' diyen siteler için de inatla anti adblock killer benzeri scriptler de kullanıyorum başlarım dayatmanıza siteye girmem daha iyi.
Tanım:Reklam tıklarından mamasını alamayanların havladığı başlık adblocker yüzünden kazanamadığınız para sikimde değil kullanıcı rahatsız olup kullanamadıktan sonra nolur ki.
Tanım:Reklam tıklarından mamasını alamayanların havladığı başlık adblocker yüzünden kazanamadığınız para sikimde değil kullanıcı rahatsız olup kullanamadıktan sonra nolur ki.
Teyzemin bu bankadan kullandığı alışveriş kredisinin iban numarasını öğrenmek için Müşteri hizmetlerine ulaşmaya çalıştım, Ne müşteri hizmetlerine bağlanılır ne de mobil uygulaması sorduğu meşhur 'anne kızlık soyadının ikinci ve dördüncü' gibi bir soruda bile doğrulama yapmayı beceremez tez vakitte batasıca sikik banka.
Gold premium kezo.
Orta yaşlılar için club dır.
Pizza hamuru satın alıp veya pizza hamuru şeklinde yoğurulmazsa aşırı kalın pide börek arası kapkalın bir şey elde edersiniz, gerisi çocuk oyuncağı gibi zaten.*
strateji oyunlarındaki barracks ünitesi gibi çifttir.
yeter amına koyayım lan necati şaşmaz'ın kıçındaki kıllar ağırmayı geçti toprağa bile verdik hala daha kurtlar vadisi çekiliyor öh artık.
Güzel filmdi ama keşke 80'li yıllar dövüş filmi klişelerini koymasaydılar 40 yıl oldu neredeyse ayıptır.
Literatüre Roberto carlos bacağı olarak geçen bacaklara etek giymektir.