/400
Ankara'da doğup büyüyen için candır. Bi kere düzenlidir, memur şehridir. Pek çok ile ulaşım kolaydır. Çoğu şehre göre yeşildir.
insanın içini sıkan kasvetli havasıyla insanın ruhunu mengene gibi sıkıştıran vasat şehirdir şüphesiz..
Tüm ülke sıcaktan bunalırken yağmuruyla serinleten şehirdir Ankara. Yapar öyle arada sürprizler.
o kadar sıkılmıştım ki özleyemedim bu sefer. ama sonbaharda giderim herhalde.
başkentimizdir, gençler olarak tek aktivitemizin avm gezmek olduğu başka hiç bir aktivitenin yapılamadığı şehir.
pamela spence dinlerken bana hatırlattığı şehir.
türkiye'nin başkentidir. istanbul ile arasında 3 il bulunur.
Çok sağlam kafeleri var. Özellikle son yıllarda çok iyi kafeler açıldı.
Sağım solum sel :(
Kırk yıllık ikindi yağmuru birleşip yağıyor MaşaAllah. Durum çok ciddi. Gerçekten sağımda solumda şelaleler oluştu ve izlemekten başka elden bişey gelmiyor.

Hans o siteye her sene aynı şey oluyor maalesef. Diyecek bişey yok.
sel suları binanın içinden geçmiş. yuh diyorum.

(bkz: https://twitter.com/i/status/1664987802537435137)
Ankarada yaşayan yazaralara geçmiş olsun diyorum şüphesiz..
30 gündür aralıksız yağmur yağan amk şehri.
gri ama arkadaşlığı, dostluğu tartışılmaz şehir... ne zaman bir ankaralı görsem ve konuşsak yüzler güler...
Ankarayı bilmeyen, anlamayan sevmez. Herkes de sevmesin zaten.
ankara dendimi aklıma gri bulutlar ve kasvet geliyo bilmiyorum bana bunları çağrıştırıyo şüphesiz..
aşık olduğum şehir.
Milyon kez gitsem de sevemediğim şehir; gri ve kalabalık, dahası olamadı benim için hiçbir zaman.
keyifsiz, bir o kadar hisli.
--spoiler--

ooo kadıköy boşmuş beyler yumulun.

--spoiler--

bu da 78 iq suyla bana laf çakıyor aklı sıra. Hadi be güzel kardeşim bak işine ya.
iki defa gittiğim şehir. ilkinde türk tarih kurumu'nda sempozyum vardı. o sırada anıtkabir'i de ziyaret etmiştim. 2018'in kışında olması lazım. Sonuncusu da pandemiye birkaç ay kala idi ve gidiş nedenim yüksek lisans mülakatı idi ama maalesef başaramadık.* o zaman da kızılay avm'ye gitmiştim. ulus anıtı ve eski meclisin olduğu yerleri gezmiştim. insanları soğuk diyordu ankara'da okuyan birkaç arkadaş ama bana pek öyle gelmedi, evet.
Yarın a kadar yapabildiği kadar yağsın. Şemsiye aldırtmasın bana.
ooo kadıköy boşmuş beyler yumulun.
şu an bir yağmur yağıyor akıllara zarar. kendini londra sandı heralde ankara. lan zaten 2-3 gün için geliyoruz niye bizi bir de yağmurla boğuyorsun ki zaten sıkıcısın...
ulan koca sözlük ankara da bana gidecek yer bulamadınız. şansımı kızılay ve akabinde tunalı ile deneyeceğim bakalım. görüşlerimi paylaşırım sonra.
Aşık ol yoksa çekilmiyor. çok denedim ama aşk harici beni burada tutan hicbirsey yok.
© copyright 2005 - 2026