bugün
- bez bebek nana'ya sorular10
- billie eilish'in memeleri8
- okan buruk13
- larisalisa eksi ruyalar kavgası39
- minniemay is back22
- erkeğin çirkini makbuldür12
- sözlüğün en akademik başarılısı ve zengini19
- akp ve mhp oylarıyla reddedildi10
- düğünde gelinin kilotunu çıkarıp gösteren damat22
- insan olmaya ceyrek kala30
- beni kıskanıyorsunuz14
- anın görüntüsü13
- ioçk'nın sözlüğün en yakışıklı yazarı olması10
- sari renkli seker8
- insanları dinsizliğe iten şey felsefe mi21
- kadın yazarların daha çok beğeni alması14
- kasım 2025 erken genel seçimleri21
- sözlükte kızlar güzel ama erkekler yakışıklı değil12
- 30 yaş üzeri evde kalmış kadınlar ordusu20
- küresel ıkınma8
- ketçaplı pilav8
- kız olsam orospu olurdum10
- sevilen kızın ağzından çıkardığı yemeği yemek11
- eksi ruyalar ile ayakkabı alışverişine çıkmak15
- pavyon açıp erkekleri oynatmak14
- gözlerimi atıcam ama bakıp hemen silin olur mu13
- mariyya'nın gözlerini tarif ediyoruz8
- mariyya21
- çocuk yapmak13
- klarnet calan sarapci koala 611
- oh shit here we go again27
- borsa15
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri25
- kadının ilişkinin başındaki haliyle kalmaması8
- akpye oy vermek için nedenler8
- fulya öztürk18
- istanbula ünlü olmaya giden köylü kız15
- neden iki tane ayağımız varken üç tane pedal var10
- israil'in kızgınlıkla hareket etmeye başlaması17
- şişman kızlardaki aşırı sinir9
- hindistan da 188 yaşında adam bulunması15
- sözlükteki psikolog kadın yazarlar15
- aldatmamak için en geçerli sebep18
- israil'in yavaş yavaş türkiye'ye geliyor olması23
- iran israil'e nükleer füze yollasa15
- erkek sevgilisinin götünü öpen romantik erkek14
- tırşık yememiş insanla muhatap olmak9
- gecenin şarkısı12
- doğum günümü kutlamayacak mısın10
- oğlak burcu erkeği aslan burcu kadını ilişkisi9
entry'ler (463)
Bi Frank vardı ne oldu ona?
Manyak
Aykolik
gesi bağlarında don arayan
Manyak
Aykolik
gesi bağlarında don arayan
Kadın olduğu için başlığına entry girilen zararsız bir user.
Erkek, kadının statüsüne bakmayacağından, erkeğin sahip olmadığıdır.
Hipergamiyi tam olarak anlayamayanların doluştuğu başlık.
Özür dilerim birader.
Beni çokça uyardın, olmaz dedin, çanlar çaldın ama ben dinlemedim.
Pişman mıyım, hem evet, hem hayır.
Yeni bir tecrübe oldu ama, karşılığında ödediğim bedel daha ağır oldu.
Beni çokça uyardın, olmaz dedin, çanlar çaldın ama ben dinlemedim.
Pişman mıyım, hem evet, hem hayır.
Yeni bir tecrübe oldu ama, karşılığında ödediğim bedel daha ağır oldu.
"Sözlük yazarlarının %99'unun Apache'nin ne olduğunu bilmemesi" başlığıyla kapışacak başlık.
En berbat, allahın unuttuğu, daha birkaç gün evvel bulunduğum yer.
Bir şeylere erken karar verdim, yapmamam gereken fedakarlıklar, istenilen fedakarlıklar, hepsini göze aldım ama sonucu tam bir hiç.
Direkt olarak "senin için kimseyi karşıma almam" denildiği halde, bir de devam etmem bekleniyor. Bir de birilerini karşıma almam istendi, daha en başta oturuldu bunun pazarlığına. Şimdi ben o insanların yüzüne nasıl bakayım? Yüzüme tükürseler haklı olmazlar mı?
Kimi zaman dışarı bile çıkmadım haftalarca, sırf daha çok çalışıp, daha fazla para biriktirmek için. Bir amacımız vardı, o amaca doğru ilerliyordum ben de.
Kimi zaman nargileye çağıranları reddettim, kimi zaman üniversite yemekhanesine gitmedim. Sigara otlanmayı sevmezdim, izmaritleri biriktirip içtiğim de oldu. Ama ne birini anlattım, ne de şunu şunu yaptım dedim. Gerçekten koca bir hiç için yapmışım ne yaptıysam.
insan sarrafıydım, alarmlar da çalıyordu beynimde her an. Ama onları susturdum, "sen ne anlarsın" dedim kendime.
Ama yok, doğru çıktı bizim alarmlar. Hırsız eve girince alarm çalmış da, biz umursamamışız. Şimdi ev, soğuk duvarlardan ibaret.
Direkt olarak "senin için kimseyi karşıma almam" denildiği halde, bir de devam etmem bekleniyor. Bir de birilerini karşıma almam istendi, daha en başta oturuldu bunun pazarlığına. Şimdi ben o insanların yüzüne nasıl bakayım? Yüzüme tükürseler haklı olmazlar mı?
Kimi zaman dışarı bile çıkmadım haftalarca, sırf daha çok çalışıp, daha fazla para biriktirmek için. Bir amacımız vardı, o amaca doğru ilerliyordum ben de.
Kimi zaman nargileye çağıranları reddettim, kimi zaman üniversite yemekhanesine gitmedim. Sigara otlanmayı sevmezdim, izmaritleri biriktirip içtiğim de oldu. Ama ne birini anlattım, ne de şunu şunu yaptım dedim. Gerçekten koca bir hiç için yapmışım ne yaptıysam.
insan sarrafıydım, alarmlar da çalıyordu beynimde her an. Ama onları susturdum, "sen ne anlarsın" dedim kendime.
Ama yok, doğru çıktı bizim alarmlar. Hırsız eve girince alarm çalmış da, biz umursamamışız. Şimdi ev, soğuk duvarlardan ibaret.
Var mı bir gelişme? Umarım iyidir.
Ben Götüne, memelerine ve bacaklarına bakarım. Pasta pastaneden de alınabilir.
Açık kapı görünce kapatma isteği olan, simetri hastası bir adamım.
Severek söylenendir.
Muhtemelen feminist manifestonun yazarı, eşitlik adı altında mağduriyet kasmaya çalışan, her an erkeklere laf atıp kadınları melek konumuna sokan yazarları sevmektedir.
O yazarlardan biri olmak, şahsım adına büyük bir leke olacağından istenmemektedir.
O yazarlardan biri olmak, şahsım adına büyük bir leke olacağından istenmemektedir.
Bir grup ortamında speaking'e gittiğini söylemesinin ardından, özelden "döndün mü, gece gece tek dönmek problem olmuyor mu?" diyerek başladım, devamı da geldi, geliyor.
Bir kadına "klavyene teşekkür ederim, seninle aramızdaki iletişimi sağlıyor" demiştim bundan kısa bir süre önce.
Beni etkileyen şey karakterindi, masumluğundu ama olanlardan sonra gün geçtikçe soğuyorum sanırım. Umarım tamamen soğumadan bir şeyleri geri döndürebilirsin.
Ben, her soruna göğüs gerebileceğimi, kimsenin beni aşamayacağını söylerken sen gitmeyi seçtin, olsun, buna da eyvallah.
Bunları bana söyletirken bile sorunların tamamını göremedin. Şimdinin sorunu vardı, birkaç ay sonrasında yaşayacağımız bir problem vardı ama sen, bilmem kaç yıl sonrasının problemini çıkarıp koydun ortaya.
Belki de hak etmiyorsundur, kim bilir.
Ben, her soruna göğüs gerebileceğimi, kimsenin beni aşamayacağını söylerken sen gitmeyi seçtin, olsun, buna da eyvallah.
Bunları bana söyletirken bile sorunların tamamını göremedin. Şimdinin sorunu vardı, birkaç ay sonrasında yaşayacağımız bir problem vardı ama sen, bilmem kaç yıl sonrasının problemini çıkarıp koydun ortaya.
Belki de hak etmiyorsundur, kim bilir.
Bak, geçiyor yine zaman
Yoruyor benden geçerim
Sen uzaklara dalarken göremedin
Bak, yollar topraklı
Gökyüzü kaplandı
Sen uzaklara dalarken bilemedin
*** istersem 10 cümle girerim. Kime ne?
Yoruyor benden geçerim
Sen uzaklara dalarken göremedin
Bak, yollar topraklı
Gökyüzü kaplandı
Sen uzaklara dalarken bilemedin
*** istersem 10 cümle girerim. Kime ne?
Okan olabilir.
Yaşı bahane etme durumu çokça karşılaşılan bir durum. Direkt çekip gitmek de mantıksız oluyor. Önce bunun bir önemi olmadığını karşınızdaki kişiye hissettirmeniz gerekiyor. Daha sonrasında baktınız olmuyor, uzaklaşırsınız. Aramızda yedi yaş bulunan bir kadınla olan diyaloğumu örnek vereyim:
K: Yaşın biraz küçükmüş ya.
B: Sana yürüyemememden mi korkuyorsun, merak etme ben emeklerim sen yavaş yavaş yürürsün ortada buluşuruz.
K: Ahahaha.
Ve konu kilit, konuşulmaya devam edilir.
K: Yaşın biraz küçükmüş ya.
B: Sana yürüyemememden mi korkuyorsun, merak etme ben emeklerim sen yavaş yavaş yürürsün ortada buluşuruz.
K: Ahahaha.
Ve konu kilit, konuşulmaya devam edilir.