bugün
- true nickli yazara özelden küfredilmesi olayı11
- fusya semsiyeli yabanci28
- haluk levent'e para emanet etmek15
- şaka maka tek umudun yine bahçeli olması9
- raikagetokatlayan9
- bir erkeği erkek yapan beş özellik9
- gocu12
- kötülerin genel özellikleri8
- kediye kurulan en anlamlı cümle2
- güne nasıl başladınız7
- erkeğin aldatması ile kadının aldatmasının farkı7
- yazarların en uçuk seks fantezileri11
- matlab simulink etkinlik2
- sam neill4
- ofisi havaya uçurmak6
- çöplerin emekliler tarafından işgali2
- 44 numaralı daire2
- kaliteli insanı belli eden detaylar19
- 128 milyar doların gündemden düşmesi4
- memlekette herkes akıllıysa bu ne3
- dolar'ın 47 tl olması4
- haluk levent asılsın kampanyası2
- insanların escortları nereden bulduğu sorunsalı5
- ahbap4
- neyse biraz çalışayım3
- iran ordusunda abd ile ateşkes istemeyenler7
- çıkar ilişkisi3
- bütün dilleri bilmek vs hayvanlarla konuşabilmek2
- yarrağı olan adamı bile özler olduk amk2
- özgürlükçü pedagoji imkansız mı2
- bazen ölmeyi o kadar çok istiyorum ki3
- türk kızları neden kıskanç değil5
- haluk levent'i yedirmeyiz3
- kanuni döneminde yaşansa olası ekşi başlıkları9
- sırf ibnelik olsun diye yapılan şeyler5
- leandro trossard2
- kitap okumanın hiçbir faydasının olmaması18
- sözlük hesabını sil perileri3
- 29 yaşındayım hiç sevgilim olmadı14
- tsubasa daki sahaların 20 km olması3
- haluk levent5
- bir kere öpüştük diye hemen sevgili mi olduk2
- lesley ugochukwu3
- bazen her şeyin üst üste gelmesi2
- putinin türkiyede inşaatta çalışması4
- iyi bir insanın acımasız bir insana dönüşmesi12
- are you iran9
- ab macarstana demokrasi içn on milyar euro veriyor2
- üstteki yazarı öv15
- deniz göktaş'ın tutuklanması2
galatasarayın 2001-2002 sezonunda sturm grazdan kiraladığı uruguaylı futbolcu. şu an cadizte top koşturmaktadır
galatasaray da oynadığı dönem her beşiktaş maçında coşup en az bir gol atan uruguaylı ünlü ve zengin bir ailenin varisi.stoper ve ön libero da oynar genelde.
joker futbolcu tanımlamasına ziyadesiyle uyan eski galatasaray futbolcusu. galatasaray formasıyla camp nou' da barcelona ağlarını sarsmıştı.
en son ispanya da cadiz formasıyla görülen,bir ara şampiyonlar ligi nde beğenilmiş olacak ki galatasaray a transfer olarak ön liberoda oynamaya başlayan;gayette iyi oynayan ve bu sayede gönüllerde taht kuran uruguaylı babadan zengin futbolcu.şampiyonluk için çekişilen beşiktaş a ikinci maç attığı golde hafızamdan silinmemiştir,silinmeyecektir ki zaten her iki maçta da gol atmıştır beşiktaş a.
şu an galatasarayda olsa ön libero sorunu kalmaz dedirten gerçek takım oyuncusu.galatasarayda oynadığı dönemde birçok maçta stoper oynayıp sürpriz goller atarak çokyönlülüğünü ispatlamış uruguaylı.
2001-2002 sezonunda oynayan iyi bir dmc. sanırım bir roma maçında hatalı kafa vuruşuyla golü yememize neden olmuştu. mondragon ile tartışmışlardı. beşiktaş'a attığı gol de şampiyonluğun kapılarını açmıştı.
galatasaray'da oynamis tek uruguayli futbolcudur. hakkinda; abi cok zenginmis bankasi varmis uruguay'da iste zevkine top oynuyor geyigi donerdi ki dogru idi ama gonlu de zengindi fleurquin'in fakir babasi adamdi. dusunmeden attigi diagonal paslar ve dikine oyunu benimsemis stili ile strum grazdan kiralik olarak geldigi sene gonlumde yerini kazanmis idi.. (bkz: bir futbol dilencisinin gunlugu)
barcelona ve beşiktaş'a attığı kritik golleri unutulmayan görev adamı...
belki biraz abartılı olacak ama galatasaray'ın en iyi ön liberolarından birisiydi. oyunu çift yönlü oynayabilen bir oyuncuydu. sakin karakteri, efendi kişiliğiyle, her maçta canla başla oynamasıyla gönülleri fethetmiştir.
galatasaray a genç yaşında gelebilseydi efsane olabilecek bir futbolcu. karizmasıyla, attığı gollerle bir ön liberodan çok daha fazlasıydı galatasaray için. barcelona maçındaki golünüde unutmak mümkün değil.
felipe melo'dan daha faydalı bir elemandır.
görev adamının futboldaki öne çıkan bir ismiydi. stoper de oynadı, ön libero da galatasaray' da. yetmedi, ileri çıkıp gol attı. cadiz' in ardından izini kaybettik.
lucescu'nun süper kupa şampiyonluğundan sonra kurduğu kadro içerisinde önemli bir oyuncuydu. kesinlikle ve kesinlikle tam bir görev adamıydı.
yanlış bilmiyorsam şu an defensor sporting club'de oynayan uruguay doğumlu futbolcu. sebastien perez ile kendisini çok severdim. lucescu'nun kurduğu ucuz ama kaliteli galatasaray'ın sevilen bir parçasıydı.
galatasaray'da oynadığı 18 maçta 2 gol atan, uruguaylı, 1975 doğumlu futbolcu. şu anda ülkesinde top koşturmaktadır.
yamulmuyorsam 2 golü de beşiktaş'a dır.
Bir zamanlar galatasaray forması giymiş, uruguay'ın en zengin ikinci ailesinin üyesi futbolcu.
Galatasaray taraftarının umutsuz olduğu bir dönemde, tartışılan bir sürü transfer gibi iyi performans sergileyerek üçüncü yıldızı getiren kadroda bulunmuş uruguaylı ön libero. 3 gol attı, biri barcelona, ikisi beşiktaş’ a idi.
2001 • Galatasaray’ın yeni transferi Uruguaylı Andres Fleurquin
görsel
görsel
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar