bugün

/146
Allah adı söylendikçe büyük bir enerji açığa çıkar.
Allah adı bir motor güçtür.. Bir reaktördür..
Enerji üretir ve dağıtır..
Kitlenmiş olan beden enerji merkezleri Allah ismiyle açılır.
Adının söylenmesi atomun parçalanmasına yetiyormuş. anştayn atomu parçalansana allah'ın belası diye azarlayınca büyük bir enerji açığa çıkmış.
Havada normal nefes yoluyla alamadığımız çok ince değerlerde bir enerji türü bulunur.
eğer allah ismi ile zikredetrseniz gerek nefes alırken, gerek nefes verirken uygulanan vurgu sistemiyle, damağa ve burun köküne vurulan nefes ayrışarak içindeki özel enerji, önce beyine, sonra sağ ve soldaki enerji kanallarından bedene yayılır.

edit: allahsızlar eksilemekte.
islamdan önceki arap toplumunda bir kadın putu. (bkz: el-ilah)
varlığından şüphe edilmemesi gerekilen, yüce yaratıcıdır.
(bkz: #15108723)
yoktur. yani bir nevi vardır, insanın beynindeki yönetilme ve güce boyun eğme arzusunun pompaladığı mülkiyetçilik ve egoizmin metafiziğe yansımasıdır, allah, ya da tanrı, ya da her neyse. yoktur, ama yokluğuna kanıt olan sözde varlığı bir düşüncenin ve güce tapmacılığın ne boyutlara ulaşabileceğinin göstergesi gibidir. nasıl diyordu tevfik fikret;

--spoiler--
göreceksin ki; bütün boşluktur,
umduğun beklediğin şey yoktur;
yapma tanrısı gibi şeytanı
budası ahrimanı ve yezdânı
topunun yaradanı bir korkak kuruntudur
--spoiler--
dünyanın neredeyse yarısının bulunmadığı bir dönemde son peygamberi göndererek ciddi bir hata yapmıştır. e şimdi bir amerika'lı kalsa benim muhammed'ten haberim yoktu dese nolacak.
bu güzel evreni 3 gün için ' de yaratan, tek ilahtır , rabbimizdir.
Büyüktür.
(bkz: tapılası)
varlığı ve kudreti inanmayanların yüzüne tokat gibi çarpacak olan yaratıcıdır. ortalama 60-70 sene süren şu hayat bitecek, hemde nasıl geçtiğini anlamadan, şu yaşımıza kadar ki zaman nasıl geçmiş ise öyle geçip bitecek ve o zaman o inkar edenler belini büken darbeyi yediğini anlayacak..
Varlığına inandığımızdır.
Kur'an-ı Kerimde buyuruluyor ki:
“Allah göklerin ve yerin nurudur.” (Nur: 35)
varlığı ve yokluğu anlaşılamayan.
ingilizce'god demek.
Ruscada "bok" demek olan.

Valla lan yazilisi bog telafuzu ise bok . Adamlar meseleyi cozmus.
şeytanla olan meselesine insanları da alet edendir. insanları deney faresi yerine koyarak kimin kazanacağına dair şeytanla aptalca bir iddiaya tutuşmuştur. ceremesini biz çekiyoruz. oyuncağınız mıyız lan sizin!
kendisine inanmama iradesini bile kullarına bahşeden, onlara bu kadar inanan ve saygı duyan varlık.
allah'ı insani vasıflarla hayal edemeyiz, ona insani vasıfları yakıştıramayız, oturmaz üzerine biliyorum ama şu an bişeyi çok pis merak ettim.

acaba allah kendini öldürebilir mi? yok yani ölmek falan isteyip kendini öldürebilir mi acaba? saçma bi düşünce ama merak ettim.
Bir baron olarak kralımdan önce önünde eğileceğim tek varlıktır, varlıktır, vardır.
insanları üreten varlık.
varlık diyenlerin ağzına vurulasıca yaratıcı.
bir dj değildir.

http://www.youtube.com/watch?v=BfX-s4dcYBg
tek varlıktır. başı ve sonu olmayandır. vardır.
not: töbe estağfurullah.
© copyright 2005 - 2026