bugün
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı55
- milli maçı izlemeyen erkek23
- byd türkiye fabrikasını askıya aldı5
- dinlerin geldiği günden beri kan dökmesi5
- migros'ta şarap seçen yalnız ve hüzünlü kadınlar5
- avustralya7
- ciddi ciddi maymundan geldiğine inanmak16
- bir kızı doyurmak7
- bir kadının aşkım prensim dediği erkek olmak3
- yahudilerin bu kadar zengin olmasının nedeni8
- muşlettin geldi topu aldı vurdu goooooolll8
- kadınlar neyden hoşlanır8
- o kadar kadın varken neden onu beğendim sorusu2
- özel okulların dolup taştığı kriz ülkesi4
- türkiye11
- 19 haziran 2026 paraguay türkiye maçı2
- avustralya 0 türkiye 75
- türkiye nufusunun 3 ayda 104 530 kişi artması2
- futbol6
- tanrıyı görmek için 12 yıldır oturmayan adam5
- avustralyalıların iri yarı olması5
- evde cam silerken gelen bütün camları kırma isteği2
- kemalizm3
- kerkük türküleri2
- devlet bahçeli2
- vincenzo montella6
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı20
- uzun zamandır aktif olmayan birinci nesil yazarlık4
- arda güler6
- yunan adalarına gitmek2
- kızımız olacaktı2
- türkiye'nin avustralya'ya 2 0 yenilmesi3
- nestory irankunda3
- abd iranın anlaş ama ması 14 haziran 20263
- avustralya milli futbol takımı4
- en iyi antidepresan18
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi18
- çok fena boşladım3
- chp'nin hali ne olacak58
- zall yüzünden gol yememiz5
- ruh eşin nerede3
- çaylak yazarlara temiz iç çamaşırı götürme timi2
- uludagsözlük ilk yapay zeka moderasyon başarısı9
- futbol maçı izleyen sözlük kızı4
- su molası4
- uludağ sözlük burada zall nerede4
- aylık 346 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- nervio adlı yazarın dillere destan güzelliği9
- şirinler köyüne yeni şirin13
- 14 haziran 2026 brezilya fas maçı2
sabırlıdır. ama intikam alandır.
dünyanın en güzel kelimesi acaba nedir diye düşündüğümüzde şahsen benim aklıma gelen kelimedir.
alemlerin rabbi. edilen duanın, kılınan namazın sahibi. ayın ve güneşin rabbi. en merhametli olana merhamet eden sonsuz rahmet sahibi.
arabistan'da zenginlikten altın wc'lere sıçanlarla samsun'da fakirlikten kapıcılık yapıp sel sularında ölen çocukları aynı sınava tabi tutan overrated creater. herkesi aynı şekilde, aynı varlıkla, aynı güzellikle, aynı sağlıkla sınava sokması aklına gelmez. yıl olmuş 2012,5 hala inanılıyor buna ya ben buna yanıyorum.
maskesini higgs bozonu düşürmüştür. olmayan hede. sırf allah ın olmadıgının bır kanıtı oldugu ıcın higgs bozonu şuan gizleniyor.
kalpler ancak onu (allah'ı) anmakla huzur bulur. (rad-28)
tek ve bir olandır.
tek kelimeyle aşk .
evrim teorisinin ebedi düşmanıdır. müridlerini cennetteki huri ve şarap ile ibadete motive eder.
(bkz: tanrı)
arapça' da el ilah' tan allah olmuş olup ilah da tanrı manasına gelmektedir. Tanrı diyenlere gavur gözüyle bakıp taşlamaya kalkmayınız. O sizin öz diliniz ulan.
arapça' da el ilah' tan allah olmuş olup ilah da tanrı manasına gelmektedir. Tanrı diyenlere gavur gözüyle bakıp taşlamaya kalkmayınız. O sizin öz diliniz ulan.
benim bu.
evet lan, benim. causam suiyim zira. benediktusçuğum spinoza gibi adeta. her şey vardır o yüzden tektir diyen parmenides'i de unutmamak lazım.
evet lan, benim. causam suiyim zira. benediktusçuğum spinoza gibi adeta. her şey vardır o yüzden tektir diyen parmenides'i de unutmamak lazım.
her şeyin yar ve yaradıcısıdır .
ehad!
hata:entry nerde?
hata:entry nerde?
tüm evrenin hakimi ve sahibi
Allah hepimizin günahlarını affetsin.
Allah hepimizin günahlarını affetsin.
şu iki videodan sonra varlığı kesinleşen büyük yaratıcı.
https://www.youtube.com/watch?v=xjLbxmSJTVI
https://www.youtube.com/watch?v=qQLwmGYGKPw
zaten varda işte içinde şüphe olan izlesin.
adamlar mantıklı konuşuyor.
https://www.youtube.com/watch?v=xjLbxmSJTVI
https://www.youtube.com/watch?v=qQLwmGYGKPw
zaten varda işte içinde şüphe olan izlesin.
adamlar mantıklı konuşuyor.
Allahu Ekber. Tek yaratan. Alemleri, varlıkları, insanları yaratan, dinsiz de olsa çalışınca çalısana hakkını veren rahmet eden tek ilah, tek yaratan. Ey insanlar Allah'a yönelin ve bilin ki Allah'tan başka ilah yoktur. O her şeyi yaratandır. Kendinize zulmetmeyin..
kafa karıştıran bir olgu. ben herhangi bir dine inananların ''allah'ı sorgulamak suçtur'' düşüncesinin yanlış olduğu kanaatindeyim. bilakis böyle bir yaratıcı -varsa eğer- sorgulanmak istemez miydi acaba? diye düşünüyor insan.
bu konuda fikirleri duymak, -saygılı bir şekilde- tartışacak insan bulmak oldukça zorlaştı bu zamanlarda. (hele ki sözlükte)
bu konuda fikirleri duymak, -saygılı bir şekilde- tartışacak insan bulmak oldukça zorlaştı bu zamanlarda. (hele ki sözlükte)
insanoğlunun göt korkusundan ürettiği hayali kahraman.
kuran-ı kerime göre inanmıyanları, içenleri, zulüm edenleri helak etmiştir,** allah hoşgörü sahibiyse neden kendi kullarına zulüm etmiş veya neden şimdi helak etmiyor diye düşünüyor insan.
edit:eksilemeye devam gençler yalnız ateist değilim kuran-ı kerimi türkçe olarak okuduğum için ister istemez sorguluyor insan.
edit:eksilemeye devam gençler yalnız ateist değilim kuran-ı kerimi türkçe olarak okuduğum için ister istemez sorguluyor insan.
küçükken gökyüzünde bulutların üzerinde sol elini çenesine koyup uzanarak yukarıdan aşağıya bakan, açık mavi sıcacık gülümsemesi olan tombul bir amca olarak aklımda canlanan ilah.
edit: lan satanistiz demedik, küçüktüm işte. şimdi büyüdüm aklımdaki allah, diğerlerinin aklında olanla aynı aklımda yani sadece aklımda.
edit2: çoğu çocuk ilk başlarda böyle düşünür zaten,
+bak oğlum yukarıda bir varlık var biz ona allah deriz ve bu varlık çok adaletlidir, merhametlidir. ama onun için yılda bir bir ay boyunca aç kalmazsan, ve ona inanmazsan seni sonsuza kadar ateşe atıp yakar!
-hı?!?!?.
edit: lan satanistiz demedik, küçüktüm işte. şimdi büyüdüm aklımdaki allah, diğerlerinin aklında olanla aynı aklımda yani sadece aklımda.
edit2: çoğu çocuk ilk başlarda böyle düşünür zaten,
+bak oğlum yukarıda bir varlık var biz ona allah deriz ve bu varlık çok adaletlidir, merhametlidir. ama onun için yılda bir bir ay boyunca aç kalmazsan, ve ona inanmazsan seni sonsuza kadar ateşe atıp yakar!
-hı?!?!?.
fazla sorun çıkardığı dönemlerde dünyayı üstündekilerle birlikte formatlayan.
kafası çok karışıktır.
en son ve en mükemmel din olarak islamiyeti göndermiştir. ulan bir sürü yolladım amına koydunuz alın bu en mükemmeli deyip kendini bulmuştur.
en son ve en mükemmel din olarak islamiyeti göndermiştir. ulan bir sürü yolladım amına koydunuz alın bu en mükemmeli deyip kendini bulmuştur.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar