bugün
- aslında hayatta yapayalnız olmamız7
- eskisi gibi olamamak3
- ağlamamak için kendini tutmak11
- asla yapmam denilen şeyler4
- yıllar sonra sözlüğe dönen yazar4
- sözlüğü yakınlarının okuması hırsızlık mıdır3
- en iyi simit hangi şehirdedir18
- ctrlx22
- kendinize yaptığınız en büyük yatırım3
- domdomusa'nın haksız yere çaylaklanması6
- 30 temmuz 2026 cem küçük'ün gözaltına alınması8
- zenci isyanı2
- gelibolu da yaşamak vs çanakkale merkez de yaşamak5
- e'e f e6
- yalnız yaşamak5
- gürcistan22
- sigortalı bir iş bul çalış4
- gece gece 3 tane kurabiye yemek2
- güneş gözlüğü3
- intihar3
- 35 bin lira maaşı beğenmeyen sevgili9
- hewal ebo18
- içim yanıyor be sözlük7
- chatgpt ile dertleşmek3
- tuvalete gitmenin zaman kaybı olması2
- lahmacunu elle yiyen kız14
- bütün hiçlerle toplanıp beyin fırtınası yapmak2
- velvet hanım iyi geceler2
- beleş sigarayı öksürtüyor diyerek reddeden keriz4
- kuran da namaz yok21
- neden namaz kılmıyorsun3
- parcalandim toparlanamiyorum5
- pamuk şeker pembesi oje2
- ilgi isteyen kız16
- toksik insanlar2
- alman atasözleri2
- mutfağına konuk olunan yazarın işine karışmak3
- öldürme arzusu2
- öyle bir şey yaz ki okuyan şaşırsın5
- geçmişe özlemle bakmak3
- cinle karşılaşınca yapılacak ilk hareket7
- memelerini okşarken kız nasıl inler4
- usualsuspectss3
- şimdi arkadaşlar3
- paranın üstüne instagram adresini yazan sığır2
- türk düşmanları4
- cem gürdap2
- hiç tadın tuzun olmaması3
- asansörde kalmak7
- güneş4
kanser hastası eşinden (selma taran) boşandığı iddia edilen sonradan görme, espritüel kişizade.
http://www.habershow.com/...re-twitter-da-yanit-verdi
http://www.habershow.com/...re-twitter-da-yanit-verdi
kendisinden 27 yaş küçük ayşeyle işi pişirirken kanser olan karısını terk eden insan. en yakın zamanda başına bir felaket gelirse şsşırmam.
kanser olan eşini terkeden mahlukat, yazıktır günahtır.
başta kanser olmak üzere bütün hastalıkların ilacı değilmidir,moral bulmak moral vermek.
heralde bu mahlukat moral olayını yanlış anlayıp,kendine moral kazandırdı, eşi için günahların en büyüğünü yapmıştır.
rezil herif.
başta kanser olmak üzere bütün hastalıkların ilacı değilmidir,moral bulmak moral vermek.
heralde bu mahlukat moral olayını yanlış anlayıp,kendine moral kazandırdı, eşi için günahların en büyüğünü yapmıştır.
rezil herif.
efendim malumunuz son zamanlarda bir hanımla evliliği söz konusu olan şahsın farkında olunmasa da türk siyasetinde etkisi çok mühimdir. beyaz gömlek, net söylem ve astronomik vaatler üçlüsüyle hazırlamış olduğu genç parti mucizesi neticesinde akp görece düşük bir oy oranıyla tek başına iktidara gelebilmiş ve bu sayede de allah yürü ya kulum demiştir. bu sebeple ülkemizdeki istikrar(!) ve refahI(!) DA KENDiSiNE BORÇLUYUZ HALiYLE. ÇORBA TUZU AZ DEĞiLDiR YANi.
son zamanlarda surekli "allah biliyor" sozunu kullanan beyefendi. neymis bu allahin bildigi bize de soyle de bizde bilelim ali beycim dedirtir insana.
kızı yaşındaki ayşe özyılmazel isimli medya kişisi ile evlenmesi olay olan amca.
özbekler tarikatı nın şeyhi ata efendi nin torunudur. aynı zamanda dedesinin şeyh olmasına rağmen sabetayist olduğu söylenilir.*
(bkz: ali taran sakalı)
yaptığı bir açıklamayla eski eşinin 'ömür boyu' tüm sağlık masraflarını karşılayacağını söylemiş. allah razı olsun valla bu hareketiyle anında hayranı olsuk kendisinin bütün kötülükleri unutturdu.
(bkz: bi siktir git çay koy ya)
(bkz: bi siktir git çay koy ya)
züppelik mertebesine geç yaşta ulaşmış birisidir. Yakın arkadaşı acun efendinin yolundan gidiyor anlaşılan. Karı kız maaşallah... Bu adam tam anlamıyla, eskiden tüm dükkanlarda görmeye alışık olduğumuz "veresiye satan/ peşin satan" tabelasındaki peşin satan dallama gibi. Keyifler gıcır, para pul o biçim, götü başı ayrı oynayan , bacak bacak üstüne atmış dallama. hatta öyle ki kanser hastası eski karısı hasta olduğunda upeşinen satarak bu iddiayı bir güzel ispatlamıştır.
Kendisinin artis artis yaptığı yorumların yerini tutmaz belki ama bir atasözü vardır ya hani; "keser döner sap döner, gün gelir hesap döner" atasözünü şahsına ithaf etme gereği duydum. Hani belki bir gün sen de hasta olursun, hani belki bir gün genç karın kıçına tekmeyi basar, hasta yatağında yüzünde oksijen maskesiyle karını playboy denen bi züppeyle görürsün... Ne de olsa o yolun yolcususunuz la! Olur olur. Ne dersin hoş olmaz mı?
(bkz: olur olur bal gibi olur)
Kendisinin artis artis yaptığı yorumların yerini tutmaz belki ama bir atasözü vardır ya hani; "keser döner sap döner, gün gelir hesap döner" atasözünü şahsına ithaf etme gereği duydum. Hani belki bir gün sen de hasta olursun, hani belki bir gün genç karın kıçına tekmeyi basar, hasta yatağında yüzünde oksijen maskesiyle karını playboy denen bi züppeyle görürsün... Ne de olsa o yolun yolcususunuz la! Olur olur. Ne dersin hoş olmaz mı?
(bkz: olur olur bal gibi olur)
yeter ulan bıktım bu adı batasıca adamdan amk.mal bi kızla evlendi en geç bir seneye ayrılacak ibnetor.sol framede bu ibneyi göreceğime bekaretle ilgili başlıkları görmeyi yeğlerim.
Yalnız baba bu adamın giydiği damatlık mi desem artık yoksa tshirt mu nedir artık işte onun göğüs bölgesinde siyahlıklar görüyorum. Eğer onlar kılsa, neyse ben birşey demiyorum amk.
popüler kültürün yeni damadı. bir de aşk havalarına girmiyolar mı, sanki biz hiç görmemişiz gibi, nasıl acıyorum ya rabb'im sen beni bilirsin. "madem meşhur olduk iyice, koy gitsin geride kim kaldıysa" anlayışının en iğrenç hallerinden sonuncusu. hiç olmadın, asla da olamayacaksın ve sonra da yoksun.
ayşe özyılmazel'e yazık etmiştir.
(bkz: sakalı gözünden çıkan adam).
buruşmuş taşşaklarını ne yapacak bunun ayşe? kaptan mağara adamı gibi heriifi ne yapacak bu ayşe? hoş ya ayşeyi kim ne yapsın?
yaptığı kahpeliği hiç kimsenin yapmıycağı kahpe.
sen kanserli karını bırak git...
yazık.
sen kanserli karını bırak git...
yazık.
Canli yayinda amuna goyyum diyen adam. seyircilerin alkislamasida ayri bi rezalet.
kendisinden tiksiniyorum.
yoldan geçmeyenle aynı değerde olan adam.
nereden çıktı la bu piyasaya hakkında 11 sayfa entry girilmiş.
ben de giriyorum.
nereden çıktı la bu piyasaya hakkında 11 sayfa entry girilmiş.
ben de giriyorum.
eski eşinin bedduası tez zamanda kendisine ulaşmış insancık.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar