bugün
- mel mel vs eylulsabahi34
- filistin meselesi bizim milli meselemizdir9
- dini bütün bir kızı etkilemenin yolları12
- 10 milyon dolar verseler dinini değiştirir misin10
- askerlik vakti geldi arkadaşlar allaha emanet8
- eskiamaeksikbiri19
- kanka olmak istediğiniz yazarlar12
- 10 kasım 2024 fenerbahçe sivasspor maçı34
- sözlük çirkinlerinin fotoğrafları12
- sana şimdi ne mesajlar geliyordur9
- sözlükteki kanka lobisi25
- müslüman diye hamas'ı savunmak16
- özgür suriye ordusu10
- anal seks yapmayan hatunu kınamak15
- berber fiyatlarındaki fahiş artış8
- sari renkli seker15
- mel mel bakan gibson vs masklavi15
- karnabahar sevmeyen erkek10
- mel mel bakan gibsonn8
- hem seks hem hastalıkta söylenecek söz23
- realite manipülasyonu14
- almanya'dan türkiye'ye mülteci akını ihtimali10
- yazarların bugunkü mutluluk sebebi15
- sigara içen insan aptaldır21
- belediye konserleri yasaklansın12
- ilk türk yapay zeka robotu sezai11
- nerede o eski yazarlar17
- victor osimhen21
- gecenin şarkısı10
- mauro icardi10
- serdar ortaç ve m ali erbil'in gözaltına alınması21
- kakalı başlık açan yazara yapılması gerekenler9
- makarnayı bir üst noktaya taşıyan küçük detaylar19
- ilahiyat10
- 5 milyon memur 15 milyon emekli13
- sözlükte geceleri çok tehlikeli tipler olması11
- otobüste yanınızda oturan kadının uyuklaması16
- arkadaşlar yarın iş var farkında mısınız13
- bamya seven erkek18
- topuklu ayakkabı ile araba kullanan kadın16
- öğretmen bayan ile evli olmak12
- yazarların üniversite son sınıfta yaşadıkları20
- musleranın morinho'ya verdiği ayar31
- erkek olana kadar çocuk yapmak12
- dilan polat15
- halil umut meler23
- 10 kasım 2024 galatasaray samsunspor maçı16
- anın görüntüsü12
- icardi simge aşkı14
- pkknın hala sürmesinin sebebi nedir11
ne yaptılar, ne ettiler, sonunda telif yedirrtirler tilkimize.
not : kendisinden iğreniyorum.
not : kendisinden iğreniyorum.
18 olmadan hakkında bir beyaanda bulunmaması gerekilen, taş sanatçıdır. Taş plaklı, evet. good like horse.
kulağımda sayısız telifli çınlama.
tanımadığım ve ilgilenmediğim için çok takmam ama hem kendi hareketleri hem de çevrenin baskısıyla fazla dışlandı ve egolandı. birinci sınıftan beri parmakla gösteriliyordu ve doğuştan sarışındı. pardon tatlım, dip boyan gelmiş de.
Önce Feministlere sonra Veganlara Savaş Açmış Ünlü Fikir insanı. Hareketin Lideri, Aleyna Tilki.
Egolu ergendir. Evet.
Sesi güzel egosu yüksek genç bir arkadaşımız. bu ülkede tehlikeli sularda yüzüyor lakin farkında mıdır bilemem. Zira "ünlü"kerim arasında ve yavru bir kuş gibi ne yapacağını bilmeden ilk gördüğü kişiye anne diyebilir.
Kendini bir halt sanan, o yaşta soyuna soyuna kendini sergileyip ünlü olan şarkıcı bozuntusu.
cahilligin ve beceriksizligin kutsandigi comaristan da "en buyuk sanatci" olmasi normal.
Ölsün demek istemiyorum ama umarım piyasadan benzerleriyle birlikte çekilir gider.
egolu bir ergen şarkıcı.
Britney spears'tan iyi. Sevmeyen şerefsizdir.
Bitkiler koparırken topraktan alırken ne hisseder diye sosyal medyada bir bağlantı paylaşmış bende gidip altına esrarda bitkidir koparınca güzel hissediyordur heralde ince ince şakalar yaptığım ünlü arkadaşımız.
"Kız çocuğu".
-saat kaç?
-aleyna tilki geçiyor.
Hayatımızı çok kötü etkileyen sanatçı kişisi.
-aleyna tilki geçiyor.
Hayatımızı çok kötü etkileyen sanatçı kişisi.
Britney spears'tan iyi tabi kardeşim. Bu kız türkiye gibi bir ülkede aniden zirve yaptı, britney kezosu geleydi de göreydik bakalım barbar türkoların arasında ne yapabiliyordu.
Hem bu kız onca işin gücün arasında fizikten 100 (yüz) almış. Ben mesela maksimum 70 alabildim. Britney kaç almış fizikten? 100 almış mı? Alsa duyardık herhalde.
Hem bu kız onca işin gücün arasında fizikten 100 (yüz) almış. Ben mesela maksimum 70 alabildim. Britney kaç almış fizikten? 100 almış mı? Alsa duyardık herhalde.
azalarak biten küçük kezo.
yanında da sübyancı sevgilisiyle fazla iticiydiler.
yanında da sübyancı sevgilisiyle fazla iticiydiler.
Cevapsız çınlama şarkısı ile hit olmuştur. popülerliğinin daim olabilmesi için yeni şarkılara ihtiyacı var.
Ukalalığını yaşına veremiyorum çünkü yaşıt olup çok efendi olan ünlü gençlerde var. Sesi ve şarkıcılığı konusunda sanki kendi tarzını yakalayamamış gibi. Türkü mü söylesem caz mı pop mu kafası çok karışık kızımızın. Güzellik konusunda tip olarak yaşına göre olgun ve çekici ama kaşlarda bir gariplik var galiba itici duruyor yüzü.
bir zamanlar sol frame in vazgeçilmezlerindendi.
Şimdi ise sayfa 30 larda dolaşıyor.
Ülkemizde sanata veril(mey)en değeri burdan anlayın işte. Güzide sesimiz unutuldu gitti.
Şimdi ise sayfa 30 larda dolaşıyor.
Ülkemizde sanata veril(mey)en değeri burdan anlayın işte. Güzide sesimiz unutuldu gitti.
kime neye hizmet ettiğini (bkz: Masonluk) cok iyi açıklayan bücürük..
on cok tohbokoto godon oskorloro ozoldom..
yaa he he.
peki 249 şehidimiz.
eminim acunn agasiyla darbe. gecesi ingiltere veya abdye bilet almaya gitmistir.
(ki tüm kanallar olayin sene-i devriyesinde hatta fox tv ve KanalD bile canlı yayınlar yaparken bu tv8 ile tv 8.5 dalga geçer gibi boks maçı yayinladi..
(bkz: mahalle yanarken orospu saçını tararmış)...
on cok tohbokoto godon oskorloro ozoldom..
yaa he he.
peki 249 şehidimiz.
eminim acunn agasiyla darbe. gecesi ingiltere veya abdye bilet almaya gitmistir.
(ki tüm kanallar olayin sene-i devriyesinde hatta fox tv ve KanalD bile canlı yayınlar yaparken bu tv8 ile tv 8.5 dalga geçer gibi boks maçı yayinladi..
(bkz: mahalle yanarken orospu saçını tararmış)...
çocuk. 40'ına da gelse hala çocuk.
Yine, yeniden arapçı yobaz götü yakarak ne kadar delikanlı ve yürekli biri olduğunu ortaya koymuş kadın gibi kadındır.
Seninleyiz tatlış kız.
Seninleyiz tatlış kız.
her ne kadar popüler eserleri ile öne çıksa da, ses rengi güzel olan ve sanat bilinci olan ve eleştirel ve sorgulayan yaklaşımıyla sevilen sanatçı adayı.
sesi kaliteli fakat tercihleri yanlış. on numara rock yıldızı olma potansiyeli var ama inşallah pop ta devam etmez
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar