bugün

entry'ler (8269)

toplumdan umudun kalmaması

Her gün bu ülkeden gitme hayalleri kuruyorum. Toplum ve iktidar bir olup bizi bitirdi.

24 ekim 2026 şebnem ferah bursa konseri

Heyecanla beklediğim konserdir. inşallah bilet bulabilirim. Bugün satışa cıkacak cık korkuyorum annecim

evliliği zorlaştırmak

Evlilik zaten zor. Bir erkekle yapılan tüm ortaklıklar zor. Bencil ve sorumsuzluk yüzünden zor. Erkekler biraz kendinize çeki düzen verin.

bursa da yakıt dökülmesiyle zincirleme kaza

Valla şansa yaşıyoruz şu ülkede. Daha dün geçtim burdan tırlar gırla var bu mevkide. Dikkatli olmakta fayda var. Yaralananlara geçmiş olsun .

mesaj atıp konuşmayan kız

ERKEKLER BAZEN O KADAR SIKICI Ki iŞTE FOTOYA BAKIP ALDANMIŞTIR AMA SARMAMIŞTIR.

ahlak duygunuzu nerden alıyorsunuz

KENDi VARLIĞIMDAN MUHTEMELEN TAMAMEN BANA YAPILIRSA NASIL HiSSEDERiM SORUSU.

hasta olunca sana bakan sevgili

Vallahi zehir olsa yut o sevgiliyi dediğim durumdur. Bulamazsın.

aşık olduğunu anlama yolları

Her halini görüldükten sonra emin olunabilir. Yoksa anca hoşlantıdır. Bu kişi pilavı kaşıkla yerse hala hoşlanır mıyım diye düşünmek lazım.

eskisi gibi kimsenin artı oy vermemesi

Üç dakikadır sözlükteyim ve başıma gelen durumdur. Kardesim daha önemli ne işiniz olabilir AMK

apandisit ameliyatı sonrası hapşırmak

Ameliyat sonrası grip oldum. Ve sürekli hapşırıuorum. insanı korkutuyor ya dikişlerime bir şey olursa diye. Allah vermesin bacılarım.

ayrılık öncesi son cümle

En son ayrıldığım eski sevgilim ben senin kokunu nasıl unutucam diyip sarılmıştı sonra da gitmişti. Yani ben de parfümümü değiştirmedim güzel herhalde diyip. Şimdi herkes seviyor. Teşekkürler ex.

rüyada hz isa'yı görmek

insana korku salar. Dine döndürür.

8 yıldır sözlükte yazar olmak

Çocuk doğursam şimdiye 8 yaşında olurmuş dediğim zaman dilimidir. Boşa geçmiş bir ömür.

kürtçülerin inanılmaz çelişkisi

Siyasi haklar ve zenginlerin alakası ne bra.

ulupuan ı nakit paraya çevirme sorunsalı

Zall denen zibidinin gerçekleştirmesi gereken sorunsaldır. Bizim maaş ne zaman yatacak aga.

selamın aleyküm diyene cevap vermemek

Cami mi burası diye cevap vermekten iyidir..biz biraz din düşmanı olduk.

toksik tarafın kendin olduğunu fark etmek

Zamanla yaş ilerledikçe daha iyi anlaşılır. Suçu başkalarının beceriksizliğine atarsın ama memnun olmayan mızmızlanan sıkılan kurallar koyan kendinsindir.

hala ak parti ye oy verecek olan insan

Akpye oy vermek artık bir siyasi görüş yanlısı olmak demek değildir. Ben AKP'ye oy veriyorum cunku ben de ondan besleniyorum demektir. Akp o kadar uzun zamandır iktidardaki kendi iktidarında beslemediği AKP yanlısı kalmadı. Bu da partiyi olduğundan beş altı kat kalıcı ve güçlü yapıyor. Kim niye işinden olsun ki değil mi.

birinden bir şey istemenin çok zor olması

Her işini kendi gören kimseden incelik beklemeyen ruhsal olarak insanlardan hayvani bir uzaklıkta yaşayan insanların genel problemidir. insanlar benden her şeyi istesin ve yapayım ama ben hiçbir şey isteyip onları dara sokmayayım diye düşünür.
Ara sıra kendime birilerinden bir şey isteme görevi verip iyileşmeye çalışıyorum.

transseksüel bir kişinin memur olması

Türkiye şartlarında oldukça zordur. Allah korusun dış görünüşünüz cinsiyetinizden farklı görünsün hemen tüm gün boş boş oturan adamlar seni çekiştirmeeye başlar bile. Küpe takan erkek veya kısa saçlı kadın olmak bile yetiyor zorlanmak için.
© copyright 2005 - 2026