bugün
- 1.50 boyundaki kızın 1.90 erkek istemesi24
- sarhoş olmak8
- küresel14
- cin8
- gavs'ın faziletleri8
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri27
- ulunun en tatlı 5 kızı15
- beyaz eşya dükkanında çalışan kız13
- insan olmaya ceyrek kala15
- tütsülenmiş yiyecekler8
- furkan bölükbaşı15
- v a m p i r o v22
- atatürk'ün papanın iznik ziyaretine izin vermemesi16
- diyanet'in kuran kursunda 17 çocuğa tecavüz27
- müzik öğretmeninin çocukları istismar etmesi21
- 21-22 mayıs 2025 aykolik masklavi istanbul zirvesi26
- anın görüntüsü14
- vatan haini nasıl olur28
- ak parti anketlerde önde26
- yarın denize girecek olmam9
- gençler namaz var mı9
- erkek erkeğe aşk8
- iş kadını ile sevgili olur musunuz18
- kameranın icadından sonra dini mucizelerin durması17
- diploma iptaline ilişkin tebligat21
- künefe bağımlılığı11
- arkadaşlar sizce bu ayakkabı nasıl14
- türkiye laiktir laik kalacak20
- çalınan kol saatinin chp binasında bulunması12
- imamoğlu çalmamıştır diyebiliyor musunuz11
- limonlu makarna8
- en son ne yediniz11
- dinsiz diye bir insanı sevmemek14
- boğaziçi üniversitesinde yaşasın şeriat sloganı10
- işsizler tüm gün ne yapıyor sorunsalı10
- 30 yaşına gelip hala düzen kuramamak8
- özledim mesajı19
- öğretmenlerin aldığı maaş helal mi sorunsalı15
- sen yokken tadı tuzu yok sözlüğün9
- selahattin demirtaşın serbest kalması11
- yarın vurduracak olmam11
- alkol dostunuzdur8
- köpekler toplandığında sokaklarda geyik göreceğiz8
- kürtçenin resmi dil olmasını istiyoruz13
- üniversiteyi bitirmek10
- sanatçılar terörsüz türkiye istemiyor mu11
- 15 mayıs 2025 özgür özel habertürk canlı yayını8
- profilinde aslan kaplan fotosu olan insan8
- sürekli filistinden bahsedilmesi8
- karınız sizi aldatsa ne yaparsınız12

entry'ler (8181)
biliyosunuz allah, kuzenle pompişe izin veriyor, ama şimdi kardeşler bunu yapınca meteor atıp helak edecekmiş.
o aslında keçi değil behemoth tur.
bu lafı söyleyen de, 4 karı alıp karıları kendi aralarında değiştiren araplara özenen tipler.
hiç bakire arap hatun gördün mü, ben de görmedim. maho bile 1400 yıl önce çözmüş olayı 40 yaşında zengin karı almış direkt.
hiç bakire arap hatun gördün mü, ben de görmedim. maho bile 1400 yıl önce çözmüş olayı 40 yaşında zengin karı almış direkt.
akp, kendi seçmenine nasıl da sokuyor, patlattım mısırımı izliyorum. sen hem fakirleştir, hem de bunu başarı gibi aktar, helal olsun.
ben bu 1.55 hatunlara hiç bakmıyordum, geçenlerde bir tecrübe ettim, cidden farklı bi tatları var.
olsa da yesek.
olsa da yesek.
bira içiyolar diye avrupalılara meteor fırlatıcakmış. ben demiyorum bizim müslolar diyor.
bakın nasıl çürüttüm evrimi. evrim olsaydı arapçılar da eninde sonunda insana benzerlerdi. ama benzemiyolar.
ben tonik ve biraz da meyve suyu ekleyerek başa çıkıyorum.
peki ya bu mükemmel allah kendi kendine var olmuş olabilir mi? tabiki olamaz. demekki allah'ı da yaratan bir üst tanrı var.
kervan falan yağmaladıklarında yağmalanan ganimetin yüzde 20'sini muhammed alıyormuş. hatta rivayet odur ki, vahid bin bişi bakmış cukka muhammed ile geliyor, ilk geniş çaplı mahalle kavgasından sonra din değiştirip muhammed'in tarafına geçmiş.
olabilir.
adam bakmış para dinde "tek peygamber tek allah" sloganı ile yürümüş, ticaret kervanlarını falan yağmalamış, kendisiyle birlikte yağma yapanlardan yüzde 20 pay almış (adeta narcos), herkesin dini kendine diye kafaladıktan sonra gitmiş çanak çömleği kırmış, akıllı bir adam. ama böyle söyleyince kızıyolar.
adam bakmış para dinde "tek peygamber tek allah" sloganı ile yürümüş, ticaret kervanlarını falan yağmalamış, kendisiyle birlikte yağma yapanlardan yüzde 20 pay almış (adeta narcos), herkesin dini kendine diye kafaladıktan sonra gitmiş çanak çömleği kırmış, akıllı bir adam. ama böyle söyleyince kızıyolar.
bunlar daha 5 yıl önce cennete gitmek için kafa kesiyolardı, bunlar mı iyilik yapacaklar.
sevgiliniz eskort demektir.
iddiası olsa muharrem ince'ye basarım parayı.
bu islamcılar yetersiz protein fazla karbonhidrat ile beslendiklerinden lımbır lımbır yağ tulumu oluyorlar.
bu islamcılar yetersiz protein fazla karbonhidrat ile beslendiklerinden lımbır lımbır yağ tulumu oluyorlar.
30 yaşında biri olarak bence gayet normal. yoğunluktan fırsat bulamayınca unutmuşum, az önce biramla çaktım antidepresanı.
koskoca allah dini anlatamıcak da imamlar mı anlatacak? imam dediğin alt tarafı bir insan, allah'tan daha güçlü de dini o mu açıklıcak? geçiniz efendim, bütün imamlar gereksiz.
olağan bir şekilde, arapların dini olan islam'ın ne olduğunu anlattığı için lince uğramış.
bizimkilere kalsa islam şöyle bişi "allah'a tapınıyon çok güsel oluyo".
bizimkilere kalsa islam şöyle bişi "allah'a tapınıyon çok güsel oluyo".
tabloyu bugün 3 e alır yarın 5 e satarsın.
iyi soktu aktrollere, farkında değiller.
iyi soktu aktrollere, farkında değiller.
nasa tarafından kanıtlanmıştır.