bugün
- simko327
- sözlükte ciddi kitap okuyan yok22
- türk askeri yemen e gitsin kampanyası41
- durduk yere arabistan husi savaşına dahil olmak6
- ofsaytımsı vol 212
- nervio16
- ilham aliyev26
- husiler7
- şabısgoy9
- sıcak çıtır lahmacun ezme salata buz gibi kola3
- yazarların askerde sınıflrı ve rütbeleri9
- yetiş'ya mokv5
- son okunan kitap11
- kara parayı borsada aklamak3
- 13 ekim 2026 galatasaray barcelona maçı11
- muslettin amca9
- kitap okuyan biri rte'ye oy vermez4
- türkiye de artan okul saldırıları12
- yüksek enflasyon16
- kadın parfümü2
- yavuz sultan selim6
- riyad saldırılarının perde arkası3
- muşlettin amca birader beydir2
- ekonomi2
- güne bir ahmet kaya şarkısı bırak2
- karton toplayan bey2
- topalar2
- çok film izleyen insandan zarar gelmez25
- türkiye'deki gürcüler4
- futbol9
- kız rolü yapmak6
- 69600 entry girmek2
- sözlük kızlarının kombinleri45
- küfürlü şiirler3
- bravi diyerek italyanım oğlum ben havası3
- bir şeyler söyle5
- fon vurgunu6
- küba'nın petrol sektörünü yabancı yatırıma açması4
- cilt kanseri3
- rj mitte5
- tarhana3
- yulaf lapası2
- ufuk beydemir3
- kendini türk hisseden arap artığı24
- herkesin hemfikir olduğu şeyler5
- sözlüğün en yakışıklı erkek yazarı43
- genç yaşta ölen ünlüler3
- göztepe7
- sözlükteki ilişki skandalı37
- anın görüntüsü21
entry'ler (587)
silivri ceza infaz kurumuna ait restaurant var. bu restaurant kampüsteki personellere, lojman sakinlerine ve aynı zamanda halka hizmet veriyor. fiyatlar piyasanın biraz altında diyebilirim. içerisi de kebap restaurantı konseptli ortanın bir tık üstü diyebilirim.
Geçenlerde öğle yemeği için bir yer ararken buraya gittik. içerde o kadar güzel karşılanıyorsun ki daha girdiğin andan itibaren herkes cumhurbaşkanı gelmiş gibi davranıyor sana. garson hürmet konusunda o kadar titiz davranıyor ki neredeyse masayı yalayacak müşteriyi memnun etmek için.
birlikte yemek yediğim arkadaşıma sordum. bu insanlar ne kadar maaş alıyor ki böyle gönülden çalışıyor diye. bu insanlar maaş almıyor, onlar mahkum dedi. mesai saatlerinde gelip çalışma fırsatı sunuluyor bazı iyi halli mahkumlara. onlar için buraya gelmek ve burada çalışıp günü geçirmek paradan daha değerli dedi.
gerçekten tüylerim ürperdi. özgürlük paradan daha değerliydi. ne kadar maaş verirsen ver hiçbir insan bu denli gözlerinin içi parlayarak çalışmazdı. gerçekten çok duygulandım ve üzüldüm.
Geçenlerde öğle yemeği için bir yer ararken buraya gittik. içerde o kadar güzel karşılanıyorsun ki daha girdiğin andan itibaren herkes cumhurbaşkanı gelmiş gibi davranıyor sana. garson hürmet konusunda o kadar titiz davranıyor ki neredeyse masayı yalayacak müşteriyi memnun etmek için.
birlikte yemek yediğim arkadaşıma sordum. bu insanlar ne kadar maaş alıyor ki böyle gönülden çalışıyor diye. bu insanlar maaş almıyor, onlar mahkum dedi. mesai saatlerinde gelip çalışma fırsatı sunuluyor bazı iyi halli mahkumlara. onlar için buraya gelmek ve burada çalışıp günü geçirmek paradan daha değerli dedi.
gerçekten tüylerim ürperdi. özgürlük paradan daha değerliydi. ne kadar maaş verirsen ver hiçbir insan bu denli gözlerinin içi parlayarak çalışmazdı. gerçekten çok duygulandım ve üzüldüm.
Neden para kazanıyoruz? Hayatta kalmak için neden uğraşıyoruz? Geçici olan bu dünyada neden kalp kırıyoruz? Rutin içinde rutin yaşadığımız hayatımız neden bu kadar değerli? Ölünce her şey karanlık mı olacak? Ölenler neden geri gelmiyor? Gittikleri yerde çok mu mutlular? Ya da bir yere gitmediler mi? Yaşamak istediğimiz hayat bu mu? Yoksa göstermek istediğimiz hayat mı bu ? Hep mükemmel mi görünmek istiyoruz? Ağlarken çektiğimiz selfieyi neden sosyal dünya ile paylaşmıyoruz? Kendimizi olduğumuz gibi göstermek dürüstlük mü? Yoksa kimse dürüst mü değil? Bazen birileri üzülmesin diye susuyor muyuz? Yoksa kendimizi düşündüğümüz için mi susarız? insan hapise girse bile neden ölmek istemez? Yaşamak özgürlükten daha mı değerli? Yoksa ölünce ne olacağından mı korkuyoruz? Aslında ihtiyacımız olan şey yalnızlık mı? Yoksa kalabalıklardan mı korkuyoruz? Hayatta çizdiğimiz role bazen kendimiz de inanıyor olabilir miyiz? Hepimiz biraz tiyatrocu muyuz yoksa? Hepimiz kendi filmimizin baş rolü isek madem herkes neden komedi filmi yaşamıyor? Olmak istediğimiz kişi olduğumuzda bundan da sıkılacak mıyız? Eski çağ insanları bu kadar karamsar değilken günümüzde herkesin bu kadar karamsar olmasının nedeni nedir?
Geleneksel zihniyetin ürettiği bir söz öbeğidir. Esası ''elin oğlu diploman da olsa pilav da yapsan yine gidip başkasına bakar.'' olacaktır.
Tanju okan- kadınım.
Ufff hadi öptüm bb.
Kadınların erkeklere göre şekillenmeyeceğini bilmesi gereken şahıs söylemidir. Milyarlarca insan var anlaşabilen mutlu oluyor işte çok fazla düşünmeyin.
2001 yılında gerçekleşen bir deniz kazası sonucu batan Japon balıkçı eğitim teknesinin adıdır. Olayın ilginçliği ABD denizaltısı japonya açıklarında gezinirken üstündeki kocaman tekneyi fark edemeyip tekneyi batırmıştır. Olayda teknedeki 9 kişi kaybolmuştur.
Şeyma subaşı’nı insanların sevmeme nedeni kendini Melek gibi göstermeye çalışmasıdır. Büyük düşünür, hiçbir vasfı olmayan şeyma hanım herkes kalbinin ekmeğini yer diyor, yani çok iyi kalpli bir insan hele de ilişki anlayışında, biz çok kötü kalpliyiz onun gibi olamıyoruz. Kendini vasıflı göstermeye çalışan bu insanın hayattaki tek başarısı acun’un karısı olmak. Bir kadın kendini bu şekilde ezdirmemeli, kendini bu şekilde ezdiren hiçbir kadını desteklemiyorum. Ödül törenine gelince o kadar emek veren insanların çıktığı bir törende yine vasıfsız bir şekilde acun’un karısı olarak yer aldı, paranın insanların başarısının önüne geçmesinin en büyük somut örneğidir şeyma subaşı. Yuvasını yıktığı kadını acun’la boşattıktan sonra ‘’ boşandılar’’ yazacak kadar iyi kalpli ayrıca.
Geçenlerde hücreseli açık unutup film izlemiştim.
Şeyma Subaşı. Kendini bu kadar kalabalık göstermeye çalışıpta aslında etrafında gerçekten onu sevdiği için olan bir kişi bile yok bence. Asıl yalnızlık kalabalıkların arasında olan değil midir?
instagram
Snapchat
WhatsApp .
Snapchat
WhatsApp .
Senin canın sağolsun.
Kullanım oranı düşer. Kullanmak isteyen insan yasal değilken de çok rahat bulabiliyor günümüzde. Ki yasal olmadığı için insanlar kullanmaya daha meraklı. Eğer yasal olursa muhtemelen sigaradan farkı kalmaz, kapalı alan muhabbeti vs. Ama devlet bunu kendi tekeline alırsa her kişi için bir limit koyarsa satın alımlarda kullanım oranını düşürebilir tabi bunun yanında piyasa fiyatının altında satması ve devlet dışındaki kişilerin üretiminin yasak olması gerekiyor ki piyasada el altından satılmasın.
Şizofreni başlangıcı olabilir.
Göksel- Günün birinde.
Sözler anlamlı...
Sözler anlamlı...
görsel
Mezeler benden.
Mezeler benden.
Arap avcısı.
romantiklikten kasıt günbatımı falansa estonya-tallinn.
Cilt maskesi.
en asgari şartlar altında 0 sosyallikle değerlendirelim. yeme içme masrafı 200 olsun. bu kişinin istanbul değilde anadolu şehrinde yaşadığını düşünelim. aylık 300 liraya gecekonduda kalsın. kış mevsimi için yakıt masrafı aylık 150 lira olsun. elektrik ve su faturaları+ telefon faturası 100 lira olsun. 1000 tl ye çalıştığı işe gidip gelmesi sırasındaki yol masrafı 80 tl olsun. deterjan gibi temizlik malzemeleri masrafı 30 tl olsun. 100 tl giyim masrafı olsun. şuana kadar 200+300+150+100+80+30+100= 960 tl yaptı. 40 lirayla da artık ne isterse onu yapar.