bugün
- güzellik göreceli değildir7
- bir erkeğin yapabileceği en büyük hata15
- 19 ekim 2026 trabzonspor beşiktaş maçı18
- 40 yaş üstü erkekleri sözlükten tahliye ediyoruz19
- karton toplayan cocuk'un gerçek yüzü18
- kolye140
- akşam yemeğinden sonra uyumak5
- üç sözlük kızına evlenme teklif etmek7
- mandalinanın yanında ekmek yemek4
- kale3112'nin yanında işe girip tiktok çekmek7
- coskuyla sabunlanan pipi8
- üşümek hiç ısınmamak4
- erkek düşmanlığı yapan kadınlar9
- sözlüğü 5 ailenin yönetmesi20
- sözlüğün en güzel kızları sıralı liste9
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı9
- bu saatte uyuyan adam2
- bira şişeden mi kutudan mı içilir sorunsalı4
- sözlük yazarlarının salataları15
- gecenin bir vakti gelip vurdurmam lazım diyen kız8
- bdsm ci kadın yazar12
- caminin tuvaletinde 31 çekmek5
- 21 ekim 2026 lille galatasaray maçı14
- sözlük erkeği düşürmeye çalışan kız6
- salata bile yapamayan tip5
- türkiye nin en büyük sorunu13
- hangi 3 futbolcu ile ev arkadaşı olmak isterdiniz6
- çizme giyen bir kadının daha kadın olduğu gerçegi3
- egzotikbirkul6
- fon vurgunu34
- zorda kalsanız kendinizden küçükle sevişir misiniz3
- usualsuspects'in ayağı15
- belinde don t stop dövmesi olan kız7
- kızı için şoför arayan adamın ilanı10
- fransa da sokağa çıkma yasakları4
- herhangi bir arkadaşa ihtiyaç duymamak3
- eskortluk yapan sözlük yazarı34
- duş almak yerine sadece kafasını yıkayan insan6
- dişi bir yazarla karşılıklı çay içmek7
- havanın soğuması2
- yazarların hayattaki başarıları9
- 20583
- kayyım yönetimindeki esenyurtta rüşvet iddiası16
- sözlüğü amcalardan arındırıyoruz kampanyası6
- kekim kabarmıyor uff diye mesaj atan kız4
- kürt kızlarının afet'i devran olması4
- arkadaşlar cenabet kim3
- bir sözlük erkeğini dağa kaldırmak8
- telefona eşini benim karı diye kaydeden erkek3
- arkadaşlar ben sapık mıyım4
entry'ler (587)
silivri ceza infaz kurumuna ait restaurant var. bu restaurant kampüsteki personellere, lojman sakinlerine ve aynı zamanda halka hizmet veriyor. fiyatlar piyasanın biraz altında diyebilirim. içerisi de kebap restaurantı konseptli ortanın bir tık üstü diyebilirim.
Geçenlerde öğle yemeği için bir yer ararken buraya gittik. içerde o kadar güzel karşılanıyorsun ki daha girdiğin andan itibaren herkes cumhurbaşkanı gelmiş gibi davranıyor sana. garson hürmet konusunda o kadar titiz davranıyor ki neredeyse masayı yalayacak müşteriyi memnun etmek için.
birlikte yemek yediğim arkadaşıma sordum. bu insanlar ne kadar maaş alıyor ki böyle gönülden çalışıyor diye. bu insanlar maaş almıyor, onlar mahkum dedi. mesai saatlerinde gelip çalışma fırsatı sunuluyor bazı iyi halli mahkumlara. onlar için buraya gelmek ve burada çalışıp günü geçirmek paradan daha değerli dedi.
gerçekten tüylerim ürperdi. özgürlük paradan daha değerliydi. ne kadar maaş verirsen ver hiçbir insan bu denli gözlerinin içi parlayarak çalışmazdı. gerçekten çok duygulandım ve üzüldüm.
Geçenlerde öğle yemeği için bir yer ararken buraya gittik. içerde o kadar güzel karşılanıyorsun ki daha girdiğin andan itibaren herkes cumhurbaşkanı gelmiş gibi davranıyor sana. garson hürmet konusunda o kadar titiz davranıyor ki neredeyse masayı yalayacak müşteriyi memnun etmek için.
birlikte yemek yediğim arkadaşıma sordum. bu insanlar ne kadar maaş alıyor ki böyle gönülden çalışıyor diye. bu insanlar maaş almıyor, onlar mahkum dedi. mesai saatlerinde gelip çalışma fırsatı sunuluyor bazı iyi halli mahkumlara. onlar için buraya gelmek ve burada çalışıp günü geçirmek paradan daha değerli dedi.
gerçekten tüylerim ürperdi. özgürlük paradan daha değerliydi. ne kadar maaş verirsen ver hiçbir insan bu denli gözlerinin içi parlayarak çalışmazdı. gerçekten çok duygulandım ve üzüldüm.
Neden para kazanıyoruz? Hayatta kalmak için neden uğraşıyoruz? Geçici olan bu dünyada neden kalp kırıyoruz? Rutin içinde rutin yaşadığımız hayatımız neden bu kadar değerli? Ölünce her şey karanlık mı olacak? Ölenler neden geri gelmiyor? Gittikleri yerde çok mu mutlular? Ya da bir yere gitmediler mi? Yaşamak istediğimiz hayat bu mu? Yoksa göstermek istediğimiz hayat mı bu ? Hep mükemmel mi görünmek istiyoruz? Ağlarken çektiğimiz selfieyi neden sosyal dünya ile paylaşmıyoruz? Kendimizi olduğumuz gibi göstermek dürüstlük mü? Yoksa kimse dürüst mü değil? Bazen birileri üzülmesin diye susuyor muyuz? Yoksa kendimizi düşündüğümüz için mi susarız? insan hapise girse bile neden ölmek istemez? Yaşamak özgürlükten daha mı değerli? Yoksa ölünce ne olacağından mı korkuyoruz? Aslında ihtiyacımız olan şey yalnızlık mı? Yoksa kalabalıklardan mı korkuyoruz? Hayatta çizdiğimiz role bazen kendimiz de inanıyor olabilir miyiz? Hepimiz biraz tiyatrocu muyuz yoksa? Hepimiz kendi filmimizin baş rolü isek madem herkes neden komedi filmi yaşamıyor? Olmak istediğimiz kişi olduğumuzda bundan da sıkılacak mıyız? Eski çağ insanları bu kadar karamsar değilken günümüzde herkesin bu kadar karamsar olmasının nedeni nedir?
Geleneksel zihniyetin ürettiği bir söz öbeğidir. Esası ''elin oğlu diploman da olsa pilav da yapsan yine gidip başkasına bakar.'' olacaktır.
Tanju okan- kadınım.
Ufff hadi öptüm bb.
Kadınların erkeklere göre şekillenmeyeceğini bilmesi gereken şahıs söylemidir. Milyarlarca insan var anlaşabilen mutlu oluyor işte çok fazla düşünmeyin.
2001 yılında gerçekleşen bir deniz kazası sonucu batan Japon balıkçı eğitim teknesinin adıdır. Olayın ilginçliği ABD denizaltısı japonya açıklarında gezinirken üstündeki kocaman tekneyi fark edemeyip tekneyi batırmıştır. Olayda teknedeki 9 kişi kaybolmuştur.
Şeyma subaşı’nı insanların sevmeme nedeni kendini Melek gibi göstermeye çalışmasıdır. Büyük düşünür, hiçbir vasfı olmayan şeyma hanım herkes kalbinin ekmeğini yer diyor, yani çok iyi kalpli bir insan hele de ilişki anlayışında, biz çok kötü kalpliyiz onun gibi olamıyoruz. Kendini vasıflı göstermeye çalışan bu insanın hayattaki tek başarısı acun’un karısı olmak. Bir kadın kendini bu şekilde ezdirmemeli, kendini bu şekilde ezdiren hiçbir kadını desteklemiyorum. Ödül törenine gelince o kadar emek veren insanların çıktığı bir törende yine vasıfsız bir şekilde acun’un karısı olarak yer aldı, paranın insanların başarısının önüne geçmesinin en büyük somut örneğidir şeyma subaşı. Yuvasını yıktığı kadını acun’la boşattıktan sonra ‘’ boşandılar’’ yazacak kadar iyi kalpli ayrıca.
Geçenlerde hücreseli açık unutup film izlemiştim.
Şeyma Subaşı. Kendini bu kadar kalabalık göstermeye çalışıpta aslında etrafında gerçekten onu sevdiği için olan bir kişi bile yok bence. Asıl yalnızlık kalabalıkların arasında olan değil midir?
instagram
Snapchat
WhatsApp .
Snapchat
WhatsApp .
Senin canın sağolsun.
Kullanım oranı düşer. Kullanmak isteyen insan yasal değilken de çok rahat bulabiliyor günümüzde. Ki yasal olmadığı için insanlar kullanmaya daha meraklı. Eğer yasal olursa muhtemelen sigaradan farkı kalmaz, kapalı alan muhabbeti vs. Ama devlet bunu kendi tekeline alırsa her kişi için bir limit koyarsa satın alımlarda kullanım oranını düşürebilir tabi bunun yanında piyasa fiyatının altında satması ve devlet dışındaki kişilerin üretiminin yasak olması gerekiyor ki piyasada el altından satılmasın.
Şizofreni başlangıcı olabilir.
Göksel- Günün birinde.
Sözler anlamlı...
Sözler anlamlı...
görsel
Mezeler benden.
Mezeler benden.
Arap avcısı.
romantiklikten kasıt günbatımı falansa estonya-tallinn.
Cilt maskesi.
en asgari şartlar altında 0 sosyallikle değerlendirelim. yeme içme masrafı 200 olsun. bu kişinin istanbul değilde anadolu şehrinde yaşadığını düşünelim. aylık 300 liraya gecekonduda kalsın. kış mevsimi için yakıt masrafı aylık 150 lira olsun. elektrik ve su faturaları+ telefon faturası 100 lira olsun. 1000 tl ye çalıştığı işe gidip gelmesi sırasındaki yol masrafı 80 tl olsun. deterjan gibi temizlik malzemeleri masrafı 30 tl olsun. 100 tl giyim masrafı olsun. şuana kadar 200+300+150+100+80+30+100= 960 tl yaptı. 40 lirayla da artık ne isterse onu yapar.