bugün
- sözlükte özel mesaj ile fotoğraf gönderememek23
- seküler kesimden yeni carrefoursa'ya tokat37
- şu an ne isterdin9
- dincilere laf anlatmakta çalışmak19
- erkeğin kadından üstün olduğu gerçeği49
- gaddar kerim2
- dilekçeye nasıl başlanır9
- sözlükteki yakışıklı olgun erkekler14
- fon vurgunu54
- piramitleri uzaylılar yaptı yalan söyleyen toptur9
- kaçak çay18
- borsa istanbul19
- from gold from dust34
- galatasaray vs akp12
- açım aç5
- bir beden küçük kıyafet almak5
- halloween'e cadılar bayramı diyen keko5
- cin çarpmasına maruz kalmak7
- bicepsleriyle dalga geçilen yuzır dayanışması9
- sözlük erkeklerinin bicepsleri70
- bira içerken dinlenebilecek şarkılar6
- kadınların erkeklere hiç çok yakışıklısın dememesi16
- 21 ekim 2026 lille galatasaray maçı58
- nas suresini duyunca cinler4
- whatsapp grubundan çıkarılmak10
- cin düğününde geline takı olarak ne takılmalı5
- edep sen ne güzel şeysin3
- nişanlının eski sevgilisiyle buluşması9
- mustafa sarıgüi'ün seks kaseti iddiası11
- alper mestçi vs hasan karacadağ2
- kolye119
- sözlük kızlarının bicepsleri18
- en karizmatik ve çekici sözlük erkeği7
- kürk mantolu madonna6
- iltica20
- ordu borazanı sesi çıkaran kezo3
- berat albayrak'a iftira atılması11
- ryan gossling e yakışıklı diyen bana demesin4
- tavuklu pilav13
- en iyi çakmak markası10
- çilekli pasta yiyen erkek7
- 22 ekim 2026 beşiktaş crystal palace maçı18
- yapay zekanın kod yazması2
- muslettin amca tarzı entry girmek5
- mekke kutsal mıdır sorunsalı10
- gündüz uyukunun gelmesi gece gelmemesi3
- rivayetlerin sınırsız bollukla sunulması3
- kalvinci misin piskoposçu musun3
- define videoları izlemek3
- şabat şalom5
entry'ler (587)
silivri ceza infaz kurumuna ait restaurant var. bu restaurant kampüsteki personellere, lojman sakinlerine ve aynı zamanda halka hizmet veriyor. fiyatlar piyasanın biraz altında diyebilirim. içerisi de kebap restaurantı konseptli ortanın bir tık üstü diyebilirim.
Geçenlerde öğle yemeği için bir yer ararken buraya gittik. içerde o kadar güzel karşılanıyorsun ki daha girdiğin andan itibaren herkes cumhurbaşkanı gelmiş gibi davranıyor sana. garson hürmet konusunda o kadar titiz davranıyor ki neredeyse masayı yalayacak müşteriyi memnun etmek için.
birlikte yemek yediğim arkadaşıma sordum. bu insanlar ne kadar maaş alıyor ki böyle gönülden çalışıyor diye. bu insanlar maaş almıyor, onlar mahkum dedi. mesai saatlerinde gelip çalışma fırsatı sunuluyor bazı iyi halli mahkumlara. onlar için buraya gelmek ve burada çalışıp günü geçirmek paradan daha değerli dedi.
gerçekten tüylerim ürperdi. özgürlük paradan daha değerliydi. ne kadar maaş verirsen ver hiçbir insan bu denli gözlerinin içi parlayarak çalışmazdı. gerçekten çok duygulandım ve üzüldüm.
Geçenlerde öğle yemeği için bir yer ararken buraya gittik. içerde o kadar güzel karşılanıyorsun ki daha girdiğin andan itibaren herkes cumhurbaşkanı gelmiş gibi davranıyor sana. garson hürmet konusunda o kadar titiz davranıyor ki neredeyse masayı yalayacak müşteriyi memnun etmek için.
birlikte yemek yediğim arkadaşıma sordum. bu insanlar ne kadar maaş alıyor ki böyle gönülden çalışıyor diye. bu insanlar maaş almıyor, onlar mahkum dedi. mesai saatlerinde gelip çalışma fırsatı sunuluyor bazı iyi halli mahkumlara. onlar için buraya gelmek ve burada çalışıp günü geçirmek paradan daha değerli dedi.
gerçekten tüylerim ürperdi. özgürlük paradan daha değerliydi. ne kadar maaş verirsen ver hiçbir insan bu denli gözlerinin içi parlayarak çalışmazdı. gerçekten çok duygulandım ve üzüldüm.
Neden para kazanıyoruz? Hayatta kalmak için neden uğraşıyoruz? Geçici olan bu dünyada neden kalp kırıyoruz? Rutin içinde rutin yaşadığımız hayatımız neden bu kadar değerli? Ölünce her şey karanlık mı olacak? Ölenler neden geri gelmiyor? Gittikleri yerde çok mu mutlular? Ya da bir yere gitmediler mi? Yaşamak istediğimiz hayat bu mu? Yoksa göstermek istediğimiz hayat mı bu ? Hep mükemmel mi görünmek istiyoruz? Ağlarken çektiğimiz selfieyi neden sosyal dünya ile paylaşmıyoruz? Kendimizi olduğumuz gibi göstermek dürüstlük mü? Yoksa kimse dürüst mü değil? Bazen birileri üzülmesin diye susuyor muyuz? Yoksa kendimizi düşündüğümüz için mi susarız? insan hapise girse bile neden ölmek istemez? Yaşamak özgürlükten daha mı değerli? Yoksa ölünce ne olacağından mı korkuyoruz? Aslında ihtiyacımız olan şey yalnızlık mı? Yoksa kalabalıklardan mı korkuyoruz? Hayatta çizdiğimiz role bazen kendimiz de inanıyor olabilir miyiz? Hepimiz biraz tiyatrocu muyuz yoksa? Hepimiz kendi filmimizin baş rolü isek madem herkes neden komedi filmi yaşamıyor? Olmak istediğimiz kişi olduğumuzda bundan da sıkılacak mıyız? Eski çağ insanları bu kadar karamsar değilken günümüzde herkesin bu kadar karamsar olmasının nedeni nedir?
Geleneksel zihniyetin ürettiği bir söz öbeğidir. Esası ''elin oğlu diploman da olsa pilav da yapsan yine gidip başkasına bakar.'' olacaktır.
Tanju okan- kadınım.
Ufff hadi öptüm bb.
Kadınların erkeklere göre şekillenmeyeceğini bilmesi gereken şahıs söylemidir. Milyarlarca insan var anlaşabilen mutlu oluyor işte çok fazla düşünmeyin.
2001 yılında gerçekleşen bir deniz kazası sonucu batan Japon balıkçı eğitim teknesinin adıdır. Olayın ilginçliği ABD denizaltısı japonya açıklarında gezinirken üstündeki kocaman tekneyi fark edemeyip tekneyi batırmıştır. Olayda teknedeki 9 kişi kaybolmuştur.
Şeyma subaşı’nı insanların sevmeme nedeni kendini Melek gibi göstermeye çalışmasıdır. Büyük düşünür, hiçbir vasfı olmayan şeyma hanım herkes kalbinin ekmeğini yer diyor, yani çok iyi kalpli bir insan hele de ilişki anlayışında, biz çok kötü kalpliyiz onun gibi olamıyoruz. Kendini vasıflı göstermeye çalışan bu insanın hayattaki tek başarısı acun’un karısı olmak. Bir kadın kendini bu şekilde ezdirmemeli, kendini bu şekilde ezdiren hiçbir kadını desteklemiyorum. Ödül törenine gelince o kadar emek veren insanların çıktığı bir törende yine vasıfsız bir şekilde acun’un karısı olarak yer aldı, paranın insanların başarısının önüne geçmesinin en büyük somut örneğidir şeyma subaşı. Yuvasını yıktığı kadını acun’la boşattıktan sonra ‘’ boşandılar’’ yazacak kadar iyi kalpli ayrıca.
Geçenlerde hücreseli açık unutup film izlemiştim.
Şeyma Subaşı. Kendini bu kadar kalabalık göstermeye çalışıpta aslında etrafında gerçekten onu sevdiği için olan bir kişi bile yok bence. Asıl yalnızlık kalabalıkların arasında olan değil midir?
instagram
Snapchat
WhatsApp .
Snapchat
WhatsApp .
Senin canın sağolsun.
Kullanım oranı düşer. Kullanmak isteyen insan yasal değilken de çok rahat bulabiliyor günümüzde. Ki yasal olmadığı için insanlar kullanmaya daha meraklı. Eğer yasal olursa muhtemelen sigaradan farkı kalmaz, kapalı alan muhabbeti vs. Ama devlet bunu kendi tekeline alırsa her kişi için bir limit koyarsa satın alımlarda kullanım oranını düşürebilir tabi bunun yanında piyasa fiyatının altında satması ve devlet dışındaki kişilerin üretiminin yasak olması gerekiyor ki piyasada el altından satılmasın.
Şizofreni başlangıcı olabilir.
Göksel- Günün birinde.
Sözler anlamlı...
Sözler anlamlı...
görsel
Mezeler benden.
Mezeler benden.
Arap avcısı.
romantiklikten kasıt günbatımı falansa estonya-tallinn.
Cilt maskesi.
en asgari şartlar altında 0 sosyallikle değerlendirelim. yeme içme masrafı 200 olsun. bu kişinin istanbul değilde anadolu şehrinde yaşadığını düşünelim. aylık 300 liraya gecekonduda kalsın. kış mevsimi için yakıt masrafı aylık 150 lira olsun. elektrik ve su faturaları+ telefon faturası 100 lira olsun. 1000 tl ye çalıştığı işe gidip gelmesi sırasındaki yol masrafı 80 tl olsun. deterjan gibi temizlik malzemeleri masrafı 30 tl olsun. 100 tl giyim masrafı olsun. şuana kadar 200+300+150+100+80+30+100= 960 tl yaptı. 40 lirayla da artık ne isterse onu yapar.