bugün
- yunanistan29
- hurafe dolu islam vs kur an islam ı9
- sevişirken video çekmek10
- sözlükten birinden hoşlanmak4
- en son aldığınız iltifat13
- hırvatistan2
- sözlüğün bitmesi3
- sözlük kızları nerede3
- bik bik'in mutfağına konuk olmak27
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin22
- dekolteye bakar mısınız15
- cem küçük10
- irmik helvası vs un helvası18
- katatespizartmasinın mutfağına konuk olmak30
- japonya23
- ofisteki kadınların yazın dekolte işini abartması17
- nebiye salat ve resule itaat4
- türk ateisti2
- 2026 temmuz ayı nasıl geçti16
- la ilahe illallah2
- douglas adams okuyanların kanser riski taşımaması2
- sözlükte güzel ve eğlenceli kızların çaylak olması12
- sözlük erkeklerinin helvaları11
- üşüyen erkek12
- erkelerin ayak bileğini gösterme çabadı10
- adalet ve kalkınma partisi4
- gürcistan26
- borsa3
- fake hesap kullanan yazarlar uçurulsun5
- hayvan gibi acı salça yemek5
- kızlar çaylak yapılmasın kampanyası11
- bir ayın daha bitmesi3
- en iyi simit hangi şehirdedir23
- adanalı ateist10
- macar pasaportuyla 184 ülkenin vizesiz gezilmesi12
- ketçap aromalı ruffles10
- gelecek partisi'nin kapanması12
- sözlükte hep zenginlere göre içerik üretiliyor6
- ctrlx22
- bik bikle yemek yapmak9
- bütün gün topladığın gazı gece yatakta çıkarmak3
- 1 milyon verecekler mali yayında donunu indirecek8
- gammaz çetesi çökertildi8
- daş göprü sarmsağ geldih4
- demet akalın'ın bacakları2
- aşka düşmek4
- çocuklarin ve ergenlerin manifest aşkı10
- gocu12
- ilk buluşmaya bugatti veyron ile gelen kız7
- sözlük yazarı dövmek2
Yollarda kaldık resmen. Olmasaydı sonumuz böyle...
Mustafa Topaloğlu , iyi günler diler .
bu olay oldu diye gelip kızılay savunuculuğu da yapmayın. o dönemki şartlar da ne yaptığı ortada. biz kuurmu değil o an ki yapılan yapılamayanları eleştirdik. acıtasyon yapıp kaç yıllık kurum laflarına girmeyin.
bu olay oldu diye gelip kızılay savunuculuğu da yapmayın. o dönemki şartlar da ne yaptığı ortada. biz kuurmu değil o an ki yapılan yapılamayanları eleştirdik. acıtasyon yapıp kaç yıllık kurum laflarına girmeyin.
Kardeşim savunduğumuz yok şaşkınız şu olanlara olay bu. Boş boş konuşmayın be sinirlendirmeyin insanı.
--spoiler--
wp grupları bir bir kapatılıyor, üst yönetim grubunda olan gönüllü arkadaşlar ahbaptan ayrılıyorlar.
--spoiler--
mesele bu denli ayyuka çıkmışken ve bu şaibeli oluşuma destek veren sözde sanatçılar bile r yapmışken bundan daha doğal ne olabilirdi!?
kaldıki asıl akıl almaz durum halen bu olanlar karşısında 3 maymunu oynamak ve yaşanan sürece türlü kılıf bularak savunmak değilmidir, körü körüne!?
wp grupları bir bir kapatılıyor, üst yönetim grubunda olan gönüllü arkadaşlar ahbaptan ayrılıyorlar.
--spoiler--
mesele bu denli ayyuka çıkmışken ve bu şaibeli oluşuma destek veren sözde sanatçılar bile r yapmışken bundan daha doğal ne olabilirdi!?
kaldıki asıl akıl almaz durum halen bu olanlar karşısında 3 maymunu oynamak ve yaşanan sürece türlü kılıf bularak savunmak değilmidir, körü körüne!?
Kusura bakmayın ama bile bile yaptınız. Yahu bas bas bağırdık bu adam karşılıksız çekten sabıkalı. Kulağınızı tıkadınız. Karşılıksız çek yaa. Yani borcunu ödemeyen üstüne oturan adam. Bu adama nasıl para teslim edersin?Bunu söylüyoruz hööö aktroll. Ulan 158 yıllık yardım derneğine düşmanlık ettiniz, karaladınız be. Neymiş başkanı şöyle böyle. istifa etti zaten. Hala düşmanlık besleyen salaklar var. Yahu kızılay devletin değil, hükümetin değil. 158 yıllık bağımsız stk. Böyle köklü bir iyilik kurumuna niye düşmanlık besliyorsunuz?
Wp grupları bir bir kapatılıyor, üst yönetim grubunda olan gönüllü arkadaşlar ahbaptan ayrılıyorlar.
üzüldüğüm şeylerden biri de ahbap için emek vermiş sadece iyilik için bir şeylere çabalayan insanlara yapışan bu etiket olacak.
Yardıma muhtaç insanlara bu yapılan vicdansızlık aynı zamanda iyi niyetli gönüllü koşturan arkadaşlar için de yapılmıştır.
Nasıl böyle kötü insan olunur aklım almıyor.
üzüldüğüm şeylerden biri de ahbap için emek vermiş sadece iyilik için bir şeylere çabalayan insanlara yapışan bu etiket olacak.
Yardıma muhtaç insanlara bu yapılan vicdansızlık aynı zamanda iyi niyetli gönüllü koşturan arkadaşlar için de yapılmıştır.
Nasıl böyle kötü insan olunur aklım almıyor.
Debremzedelere fefkalade yardımda bulunan sanatçının kurduğu ahbap in adıdır şekerim.
Ama akepeli pisliklerin yüsünden ne ahbaplık kaldı ne dosluk. Zira yapay zekaylan demediklerini, etmediklerini bırakmadılar ışıklı derneyimise, neymiş efandim kurucusu kumar oynamış da, 390 mülyon tale kaybetmiş de, eee kurumlan ilgisi ne bunun, adamın, çalışıb kazandığı şahsi parası, sise giren çıkan ne, sise giren çıkan ne yha. Hem ona bakinirsanis sertaç ordar da kumar da kaybetti onu neden sös konusu etmiyosunus zira ikiyüslüsünüs ama dediyim gibi, rappim hep görüyo bunları.111 @herkez. Öne çıkar ayol.
Ama akepeli pisliklerin yüsünden ne ahbaplık kaldı ne dosluk. Zira yapay zekaylan demediklerini, etmediklerini bırakmadılar ışıklı derneyimise, neymiş efandim kurucusu kumar oynamış da, 390 mülyon tale kaybetmiş de, eee kurumlan ilgisi ne bunun, adamın, çalışıb kazandığı şahsi parası, sise giren çıkan ne, sise giren çıkan ne yha. Hem ona bakinirsanis sertaç ordar da kumar da kaybetti onu neden sös konusu etmiyosunus zira ikiyüslüsünüs ama dediyim gibi, rappim hep görüyo bunları.111 @herkez. Öne çıkar ayol.
Devletin kurumu olan kızılay varken haluk denen kumarbazın kara para aklama yeri olan ahbap' a para gönderenler ne düşünüyor şuan acaba bu adam hakkında şimdi merak ediyorum doğrusu , ulan adam hem kendi milleti soydu,hemde devletini aciz gösterdi it oğlu it ekşici ibnelerde bu adama sırf sol tandanslı diye destek verdiler amına koduğumun çakalı olan sözde aydın ekşi sözlük yazar takımı yatacak yeriniz yok bunu bilesiniz, deprem zaman'ında en çok bu elemanı parlatan bu ekşi sözlük takımı olmuştur ,oğlum bu milletin parasını en kötü zamanda bu kumarbaz ibneye kaptırdınız.
Yazmıştım üç beş saat önce. Sonra sildim ama tekrar bir şeyler yazma isteği uyandı.
iyiliğe katkı sağlamaya çalışan gönüllülerin içleri rahat olmalı. Bizler çocuklar, doğa ve hayvanlar için çok güzel etkinlikler yaptık. Yeni dostlar kazandık.
Fakat bunu suistimal eden başkan ve yönetim ekibinin Allah belasını versin mi versin. Haram zıkkım olsun mu olsun.
Biz ahbap gönüllüleri olarak bir kalemin, bir kilo kedi mamasını bile fazla kaldıysa teslim ettik. Yani gönüllü dostlar hep bu hassasiyetle çalıştı ekipte.
Bize geçilen bilgilendirmede ahbap ve Haluk Levent ve yönetim ekibinin ayrı tutulması gerektiği yazılmış.
Teoride öyle olsa da pratikte öyle değil işte o iş..
Neyse yazacak daha çok şey var da şimdilik yeto.
iyiliğe katkı sağlamaya çalışan gönüllülerin içleri rahat olmalı. Bizler çocuklar, doğa ve hayvanlar için çok güzel etkinlikler yaptık. Yeni dostlar kazandık.
Fakat bunu suistimal eden başkan ve yönetim ekibinin Allah belasını versin mi versin. Haram zıkkım olsun mu olsun.
Biz ahbap gönüllüleri olarak bir kalemin, bir kilo kedi mamasını bile fazla kaldıysa teslim ettik. Yani gönüllü dostlar hep bu hassasiyetle çalıştı ekipte.
Bize geçilen bilgilendirmede ahbap ve Haluk Levent ve yönetim ekibinin ayrı tutulması gerektiği yazılmış.
Teoride öyle olsa da pratikte öyle değil işte o iş..
Neyse yazacak daha çok şey var da şimdilik yeto.
lügatte dost olan.
şu kavram bile kirlendi ülkede. yazıklar olsun. sekülerlerin içinden bi tane adam gibi yardım organizasyonu çıktı demişlerdi tam onu da eski alışkanlıklarıyla piç etti herif. sazan bu sekülerler. adamı pohpohlamadan bi geçmişine, siciline baksaydınız ya. balıkta hafıza var bunlarda yok.
şu kavram bile kirlendi ülkede. yazıklar olsun. sekülerlerin içinden bi tane adam gibi yardım organizasyonu çıktı demişlerdi tam onu da eski alışkanlıklarıyla piç etti herif. sazan bu sekülerler. adamı pohpohlamadan bi geçmişine, siciline baksaydınız ya. balıkta hafıza var bunlarda yok.
güzel olan ne varsa sikin. ahbap da eşcinsel afyonlu taş fırın ustası pkk'lı tamam. sonra?
Deprem dönemlerinde bize AFAD ve Kızılay dan daha çok faydası olmuştu.
Bunu yediremeyen piçler Haluk Levent'e kumpas kuruyorlar.
Bunu yediremeyen piçler Haluk Levent'e kumpas kuruyorlar.
ahbap, deprem sonrası yardımlaşma ağı olarak akıllarda kaldı. halen daha birçok yerde dayanışma kültürünü yaşatıyor, keşke herkesin içinde böyle bir ahbaplık olsa.
O kadar araştırdılar.
1 tane kayıtsız ıslak mendil bulamadılar.
Utanırlar mı?
Mümkün değil!
1 tane kayıtsız ıslak mendil bulamadılar.
Utanırlar mı?
Mümkün değil!
şu kurum belirli bir kesim ruh hastaları tarafından yıpratılmak istense de, belirli bir kesim tarafından da kalkan vazifesi niteliğinde dir.
yapılan icraatler ve faliyetler çok eskiye dayanmasına rağmen bu kurum ve h. levent ısrarla siyaset sahnesine çekilmeye çalışıyor-ki aptalca bir durumdur.
tüm yıpratma çabalarına rağmen duruşunu bozmadı ve adiliğe prim vermedi.
asi duruşu ve tavrını halen de sürdürüyor.
inşallah gürültüye papuç bırakıp küsmez.
çalışan kendi hayrına çalışır.
mana çapında yapılırsa ahiret sermayesidir.
ahiret ölçüsü yoksa, iyiliktir, insanlık adınadır.
hiç biri boşa değildir.
her meseleye politik(!) pencereden bakılırsa hakikat'in güme gitmesi sürpriz olmaz vesselam.
yapılan icraatler ve faliyetler çok eskiye dayanmasına rağmen bu kurum ve h. levent ısrarla siyaset sahnesine çekilmeye çalışıyor-ki aptalca bir durumdur.
tüm yıpratma çabalarına rağmen duruşunu bozmadı ve adiliğe prim vermedi.
asi duruşu ve tavrını halen de sürdürüyor.
inşallah gürültüye papuç bırakıp küsmez.
çalışan kendi hayrına çalışır.
mana çapında yapılırsa ahiret sermayesidir.
ahiret ölçüsü yoksa, iyiliktir, insanlık adınadır.
hiç biri boşa değildir.
her meseleye politik(!) pencereden bakılırsa hakikat'in güme gitmesi sürpriz olmaz vesselam.
Size bir sır vereyim mi? Sadece ahbap değil Kızılay da kızılay çadır ve tekstil a.ş'den çadır alırken ödeme yapıyor.
biz bu konuyu neden haluktan öğrenmedik.
son ortaya çıkan olayla birlikte nasıl bir illüzyon içinde yaşadığımızı görmüş olduk. Yazık.
https://youtu.be/jog-EyY7qLc
https://youtu.be/jog-EyY7qLc
Hayır bir de işin en acaip tarafı Kızılay çadırları Ahbap'a satıyor, AFAD çadırları Ahbap'ın elinden alıp ben dağıtacağım diyor.
Kızılay ve AFAD devlet kurumları.
Delirtici bir durum.
Kızılay ve AFAD devlet kurumları.
Delirtici bir durum.
Ahbap utanma ya kalan parayi da kızılay’a secim yardimi diye bagisla.
Kızılay Ahbap’a çadır satıyor sağcı Neoliberal orç da dizelenmiş bunu meşrulaştırmaya çalışıyor kafayı yedirirler insana. Bu Stk, Kızılay, Ahbap vs. gibi oluşumlar devletin yükünü alan toplumu depolitize eden oluşumlar. ilk iş bunları kapatmak olmalı.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar