bugün
- trabzon büyükşehir belediyesi9
- otobüsteki en iyi koltuk hangisidir sorunsalı16
- sözlükte entrylerini anlamadiginiz kişi12
- ülkemde başı açık kadın görmek istemiyorum6
- sevgiliye hitap şekilleri6
- akrabalarla ilişkiyi kes17
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı11
- renault 9 broadway12
- batıl inançlar2
- çayı şekersiz içip 10 adet baklava gömen tip2
- öğretmenlerin nöbeti5
- şerif hüseyin2
- mason greenwood10
- kırmızı kaka7
- mikrodalgaya sucuk koymak7
- velvet hanım ile kahve içmek6
- izmirli kızlar neden kıçı açık geziyor sorunsalı6
- özge özpirinçci3
- koli bandına saddam bandı demek3
- süreç bittiğinde olacak 10 şey5
- spacex roket parçasının ay'a çarpması3
- kasetçalar dinlemiş efsanevi nesil3
- güzel kızların dün sözlüğe uğramaması4
- tetanoz aşısı2
- çok enteresan solcular baksın2
- kola neden koşer3
- 5 ağustos 2026 fenerbahçe sturm graz maçı17
- ronald mcdonald2
- sözlükte sürekli güzel vadilerin yaylak olması4
- sözlükten yükselen şakşakşak sesleri2
- erdogan'a suikast timi itirafı5
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay6
- erkekte bıyık çok önemli4
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi24
- yan yana susabilen arkadaşlar3
- futbol4
- pişman olacağını bile bile yapma2
- evde tek başınayken sessiz konuşmak3
- sturm graz5
- fenerbahçe5
- ölünce tekrar deneyin yazısı görmek2
- ali vefa10
- erdoğan ın dünya lideri olması4
- çocuklar duymasın zero tuna'nın tersi2
- akasya durağı sinan2
- nihoşun ölümü15
- memduh bashgan14
- meal kuran değildir26
- sözlük yazarlarının tatlıları8
- yazarların bildiği en kötü küfür5
sabah sabah yüzümde hafif bir gülümsemeye sebebiyet veren takımdaş. elbette biliyoruz, inadına seviyoruz..
gerçek anlamda bir futbolsever ve sözlüğümüzün en önemli değerlerinden olan kıymetli yazar arkadaşım. her ne kadar kendisiyle tuttuğumuz takımlardan mütevellit ayrı cenahlarda olsak da verdiği şık ve yerinde cevaplarla gülümseme sebebidir.
porsuk meslek yüksekokulu'nda bir konferans tanıtımı afişinde ismini görünce "aha abberline abi doçent doktor muymuş ya ?" diyerek şaşırmama neden olan pozitif insan.
fakat yanılan kişi ben olmuşumdur, soy isimini yanlışlıkla üç harf fazla hatırlamışımdır.
(bkz: bu da böyle bir anım) *.
fakat yanılan kişi ben olmuşumdur, soy isimini yanlışlıkla üç harf fazla hatırlamışımdır.
(bkz: bu da böyle bir anım) *.
zat-i alimi aragones olarak hissetirmeye bayilan ve kendisi de colin kazim gibi hissetirmeye bayilan kişi.
(bkz: cek bakalım 50 sinav)
(bkz: uzak sutlara caliş)
(bkz: kos bakayim 10 tur)
(bkz: cek bakalım 50 sinav)
(bkz: uzak sutlara caliş)
(bkz: kos bakayim 10 tur)
kedilere kafayı takmış adam. satanist filan, yok öyle bişey yok.
kendisine selam ettiğimdir. bir görüşmek istediğim güzel insandır.
sakallarla daha bir kral olmuş, karizmaya bağlamış; alemin en kral cimbomlularından.
sayesinde galatasaray'in sahipsiz olmadigini ogrendigim yazar. ben de yillardir kamu mali zannediyordum. sagolsun sayesinde ogrenmis bulundum. bu vesile ile kendisine 'hosbuldum' demeyi de ihmal etmiyim.
nezaket sahibi yazar.
paçasından asalet, iyi niyet, pozitif enerji, kibarlık akan saf ve temiz yazar.
anca böyle tanımlanır kendisi. lan olum insan azıcık çakal olur. *
anca böyle tanımlanır kendisi. lan olum insan azıcık çakal olur. *
takımına onca laf edilmesine, o kadar ağır konuşulmasına rağmen kibarlığından taviz vermeyen tebrik edilesi yazar.
gece gece hakkinda bu kadar entry girilince galatasaray'in teknik direktoru oldu sandigim über ki$ilik.
michael skibbe'den* hem daha sempatik, hem de futbol bilgisi daha kuvvetli fair play insanı. hem iyi yazar, hem can dosttur.
kahve icerken fincanı tutuşu ile ün salmış yazar kişisi.
Malesef ki sözlükte sürekli saçmalayan kamil ve saz arkadaşlarının bir çete lideri olmakla suçladığı insan gibi insandır. Tabii bunu sadece insan olanlar anlayabilir...
hiçbir çetenin ağır abisi olmayan yazar. fenerbahçeli olsun, galatasaraylı olsun, beşiktaşlı olsun, tüm fanatiklerden nefret edendir. amacı yaralamak, farklı renklere saldırmak olan her türlü futbol holiganına karşı elinden geldiğince mücadele verecektir. onların fanatiklikten pişmiş beyinlerinin algılaması çok zor olsa bile, centilmenlik ve dostluk için denemeye değerdir.
depardansa cross calişmalarina ağirlik vermesi ve kondisyonunu 90 dakikaya yaymasi gereken kişi.
kill for you gibi birine bile dostça yaklaşmayı deneyip ne kadar hatalı olduğunu geç de olsa farkeden yazar.
valla onu bunu bilmem, bu adam fener ankaraspor'u 2-0 yener dedi dün bana.
10 numara delikanlı, beyefendiliği ile at gözlüğü takmamış herkesin beğenisini kazanan kişi.
herkese iyi olmamasi gereken yazar. zira $ekil 'a' da görüldüğü gibi bazi yasam formlari iyi niyetini suistimal edebiliyor.
dota'yı bilmemesiyle ezilmiş ve hor görülmüş yazar.
günde 4 bardak soda, 3 duble viski ve bir pet bardak ananas suyu içen, boş zamanlarında bengal kaplanlarıyla saklambaç oynayan, hobi olarak arka bahçesinde kermes düzenleyen, lacivert rengine alerjisi olan, karizmatik ve masküler bakışları için her gün 1905 kızın kendisine ilan-ı aşk ettiği, birkaç ay sonra barack obama'nın yardımcılığını yapmaya başlayacak yazar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar