bugün

/72
bu kadar entry girilince ''hüp dedim taksiciye alnina bicakla iki cizik attim' dediğim yazar.
bu kadar entry girilince moderatör oldu sandığım yazar.**
bu kadar entry girilince "ulan bana niye kimse böyle entry girmiyor hiçbir zaman" diye kıskandığım taze kaşar aman taze yazar. o değil de bi inamoto vardı noldu ona ye de sormak istediğim yazar aynı zamanda.
şu kadar entry girilince fener şampiyon oldu sandım yazarı.
*
keşke fenerbahçeli olsaydı denilen yazar.*
(bkz: öldü diye korktum lan)
hakkinda bu kadar entry girilince galatasaray barcelona'ya 5 cakti zannettigim sempatik yazar.

(bkz: o degil de nolcak bu gassarayin hali)
sozlukteki tum uyeleri taniyan yazar.
bunu nereden mi cikardim? bakiniz: duzenledigi msn zirveleri.

msninde kac kisi var merak ediyorum dogrusu.
keşke liverpool lu olsa denilen yazardır. *
sanırım çoğu zaman msn'de 10-15 kişi toplayan insan.
sözlükte tanidiğim en değerli dostlardan biri. benim icin halen de öyledir.
metin oktay sportmenliğini taşıyan sağlam yazar.
bana kesinlikle zerre kadar kirilmamasini istediğim dost. tamamen ki$isel.
psikoloji hizmeti veren bir uuser. 7 gün 24 saat dertlerinizi anlatabileceğiniz biri.
abberline köth!

köth hırvatça centilmen*.
abberline bokh!

bokh sanskristçe'de yakışıklı. *
abberline doçs!

doçs ural-altay'ca yazar*.
abberline goth!

goth sözlük dilinde bildiğin göt.*
abberline benişyo del toro!

yalan değil gerçek...
abberline j0qh shèqhshi.

j0qh shèqhshi emoca çok seksi. *
abberline çoq qaranlıq.

çoq qaranlıq gotikçe çok karanlık. *
uludağ sözlüğün eskişehir şubesidir, mesajlarında gülen yüzler eksik olmaz. ayrıca favori yazarımdır kendisi * *.
zirvelerde kız olmadığım için bana selam vermeyen arkadaş esefle kınıyorum.
zirveleri neden sürekli ertelediğini merak edenlerin entry yoluyla sözlüğe ifşada bulunmadan önce kendine ulaşmasını rica eden yazardır. önemli bir gerekçesi vardır, bunu belirtebilir.
karmasıyla müsemma yazar. ne yazıyor orda efendim; ' çağından bir adım önde'. valla çağını bilmem de benden her zaman bir adım önde olduğu kesin. arkadaş; sosyalleşeyim, tanıştığımız, iki muhabbet ettiğimiz yazarları facebook' a ekleyeyim diyorum ve mutual friends kısmında mutlaka abberline' ı görüyorum. ama azimliyim, bu adamla arkadaş olmamış birini bulup mutlaka ekleyeceğim.

bunun haricinde; iyi yazan, güzel yazan, fazlasıyla insancıl, kibar, sadece sıkıntınızı değil, sevincinizi de paylaşabileceğiniz gerçek dosttur. ertelenmiş zirvesine katılmak istediğimdir. sözlüğün en köth kişisidir.
© copyright 2005 - 2026