bugün
- 07 08 2026 mekke ortak savunma anlaşması9
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay10
- yüz yaşından büyük binada yaşamak3
- aylık 449 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- elalem ne der4
- spiderman mi döver batman mi3
- scooter'a 6 kişi binmek3
- hükümet değişse ülke düzelir mi17
- mekana müşteri çekecek kadar güzel olmak4
- 21 ağustos 2026 erzurumspor galatasaray maçı3
- arkadaşlar ben güzel miyim6
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı2
- ayda bir baklava yiyince kilo alacağını sanmak8
- evlenilmeyecek 4 erkek10
- stres yönetimi6
- doğuda yaşayan yazarlar5
- yeni parti tüzüğü2
- 26000 entry2
- mekke ortak savunma anlaşması2
- memurların 4 gün mesai 3 gün tatil istemesi3
- taksici muhabbeti2
- stres2
- opel alman arabası mı sorunsalı6
- sözlüğü 3 kelime ile anlatın2
- kuran ı kerim meali7
- petrol3
- josh hartnett2
- kadın kıyafeti giydirilip şantaj yapılan adam2
- gulmekicinyaratilmis11
- 31 ağustos 2026 amedspor trabzonspor maçı2
- askerlik2
- 1 50 boyundaki kızın benden kork demesi4
- ekşi mayalı tam buğday ekmeği4
- insan olmaya ceyrek kala insan olabildi mi sorusu3
- rüşvet5
- karton toplayan çocuğun kartonları ne yaptığı3
- okulda itaat2
- kimseyi muhatap edemeyeceğin dertler3
- sokak hayvanları düzenlemesinin ikinci yılı4
- free ceuta2
- erotik şarkılar2
- aşk acısı çekiyorum sözlük13
- kylie minogue5
- true koş4
- gocu6
- 1 55lik türk kızının 1 85lik erkek hayal etmesi3
- çocukların sürekli abur cubur istemesi7
- hepinizin agzina biber surcem5
- sözlükte kimsenin kalmaması5
- din3
sözlükte başına kare (#) koyup aratmayı denememiz gereken sayı. aslında fikrinden hiç hoşlanmadığım atatürk'ün 19 mucizesi hiç bu kadar güzel olmamıştı.
(#19191919)
düzeltme: sürekli gelen eksi oylara bakınca anladım ki, hatalı bir cümle kurmuşum sanırım, ben, "hayatta en hakiki mürşit ilimdir" demiş atamın, "19 mucizesi" gibi bir saçmalıkla anılması fikrinden hoşlanmıyorum. mustafa kemal atatürk'ün fikirleri ve düşünceleri benim yaşamımın temel ilkeleri ve anafikridir. itaat ederim.
(#19191919)
düzeltme: sürekli gelen eksi oylara bakınca anladım ki, hatalı bir cümle kurmuşum sanırım, ben, "hayatta en hakiki mürşit ilimdir" demiş atamın, "19 mucizesi" gibi bir saçmalıkla anılması fikrinden hoşlanmıyorum. mustafa kemal atatürk'ün fikirleri ve düşünceleri benim yaşamımın temel ilkeleri ve anafikridir. itaat ederim.
sözlüğün daha keşfedilmedik yerleri olduğu konusunda bize umut veren bölüm. ayrıca güzel düşünülmüştür, tebrikler.
(bkz: çok teşekkürler sözlük)
her tıklandığında atatürk ve sergilediği kahramanlıklarla alakalı yazılmış farklı entrylerin, farklı atatürk resimleriyle beraber sunulduğu şahane düşünülmüş olay.
uludağ sözlük'te kim bilir daha neler var diye düşündürüyor, mutlu ediyor.
ayrıca;
(bkz: sözlüğün karanlık dehlizleri)
uludağ sözlük'te kim bilir daha neler var diye düşündürüyor, mutlu ediyor.
ayrıca;
(bkz: sözlüğün karanlık dehlizleri)
tamamiyle saheserdir efenim, bir bas yapit.
sözlüğün üzerine güneş gibi doğan süpriz.
cok guzel is. helal olsun.
atatürk´ü anlatan muhtesem bir entry numarasi.
her defasinda resimler, entry ve entryi yazmis yazarin degistigini fark edebilirsiniz.
her defasinda resimler, entry ve entryi yazmis yazarin degistigini fark edebilirsiniz.
(bkz: guzel olmus)
usenmedik arastirdik *
mustafa kemal ataturk basligina yazilmis entryleri rastgele secen ve bunlara renklendirilmis ataturk fotograflarinin eklenmesiyle olusan kombinasyonlari bize sunan baslik ya da entrye ait numara.
mustafa kemal ataturk basligina yazilmis entryleri rastgele secen ve bunlara renklendirilmis ataturk fotograflarinin eklenmesiyle olusan kombinasyonlari bize sunan baslik ya da entrye ait numara.
her girişte başka bir fotoğraf, başka bir yazı yada şiir çıkan sayfadır.
sözlüğü yüreğe basma sebebi olan harika bir düşünce. o kadar güzel, etkileyici ve orijinal olmuş ki diyecek bir şey bulmak çok zor. eline sağlık zall.
(bkz: uludağ sözlük yazarı olmaktan gurur duymak)
(bkz: uludağ sözlük yazarı olmaktan gurur duymak)
sözlüğü sevme sebeplerimden en muhteşemi.
harika entrylerin numarasıdır.
(bkz: easter egg)
her 1 ve 9 arasına 8 yazınca dokuzu veren, her 9 ile 1'içıkarınca 8'i veren sayı grubudur.
189 189 189
918 918 918
189 189 189
918 918 918
sözlüğümüzün en güzel özelliklerinden biridir ve özgündür. teşekkürler zall deme sebebidir.
(#19191919)
(#19191919)
yeni rastgeldiğim özellik. bir yanımın hayranlıkla karşıladığı, diğer yanımın ise yazılan bir takım entry'leri görerek "her yere eşit mesafeli olması gereken sözlük siyasi görüşe sahip olmalı mıdır?" diye düşünmüştür.
önceden şiirlerle karşılayan ancak artık siyasi mesaj içeren bir entry ile karşılayan entry numarası.
http://img6.imageshack.us/img6/9148/35142685.jpg
http://img6.imageshack.us/img6/9148/35142685.jpg
sözlüğün bana verdiği çok güzel bir hediye. aldığım en güzel hediye olacak bugün! ince düşüncenin tezahürü. yapanı düşüneni kutlamak lazım.
gözlerimi dolduran, yüzümü gülümseten. seviyorum seni sözlük.
atamızın güzel fotoğrafları ile süslü sözlük güzelliği imiş. yeni farkettim.
(#19191919)
(#19191919)
sözlüğe girer girmez karşıma çıktığında beni şaşırtan, sözlüğün atatürkçü bir kişi tarafından hacklendiğini sanmamı sağlayan, bu duruma üzülsem mi*, sevinsem mi* diye düşünmemi sağlayan, gerçeği görünce de sevincimi katlayan olay. ayrıca yönetimi eleştirenlere iyi bir kapak olmuş. başka sürprizler de bekliyoruz..
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar