bugün
- sözlük kızlarının ayak falları7
- kız kardeş ağda yaparken odasına dalmak5
- sözlük kızlarının kombileri7
- sözlüğün en güzel kız yazarı12
- ben aslında kızım7
- en köylü özelliğiniz3
- ctrlx abla12
- tecavüze ceza önerisi3
- yazarların en muhteşem özelliği3
- buddy dude'nin fotosunun yapay zeka çıkması28
- oytunkaran'ı özlemek6
- eski sevgiliye 6 yıl sonra mesaj atmak2
- bugün hangi sözlük kızına evlenme teklif etsem15
- ben ahmet sezer bey sorularınızı yanıtlıyorum15
- yapay zekanın rüyaların esrarını çözmesi2
- aym'nin süresiz nafaka kararını iptal etmesi4
- nervio sözlüğün en asil kadınıdır4
- yılan hikayesi erkan2
- antipanik8
- o son birayı içmek5
- ktç'nin beni açık oylaması2
- arkadaşlar bi durum mu var3
- kürtler olmasaydı yaşanabilecek sıkıntılar2
- kitap okuyan erkek10
- benim liderim özgür özel dir3
- bir kadının kalçalarına veya ayaklarına aşık olmak2
- rastgele diyalog etkileşimi2
- beş büyük kişilik özelliği3
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba20
- gocu31
- nervio abla6
- kavga etmeyin lan hepinizi döverim5
- cilgincapkin7
- kolye4
- galatasaray4
- kih kih kih diye gülen erkeklerin çekici olması5
- 40 yaşını aşmış bunaklar kulübü12
- vexillarius the slayer'in ırkı6
- nick değiştiren yazarlar5
- sözlüğün abazalarla dolması5
- dersimci aleviler de pkk kadar tehlikelidir3
- cilgincapkin2'nin sarı teker olması4
- sedat pekmez adam mıdır5
- yapay zeka ile flört uygulaması prototipi2
- erkeklerin fetişleri8
- silvermist8
- çok osurmak4
- üniversite okumak5
- türk faşisti vs kürt faşisti3
- nervio isimli yazarin tam olarak neye yaramasi2
Mezun olduğum günden bu yana 11 sene geçti ve neredeyse hiç boş kalmadım. Az kazandım, fazla kazandım ama boşluğum olmadı. Ufak tefek iş yeri değişikliklerinde bile boş kaldığım 1 aylık bir zaman dilimi dahi olmadı. Çalışan nasıl çalışıyor kısmına geldiğimizde ise ben günümüzde yeni başlayacak olan tecrübesiz gençlerin işini zor görüyorum.
Birkaç gündür sözlüğe bakma fırsatım olmamıştı pek. Böyle bir yazar gelmiş neden haber vermiyorsunuz olum?
Entrylerini kahkahayla okudum. Açık sözlü ve hoş bir insana benziyor. Belki badim de olur? Belli mi olur?
Entrylerini kahkahayla okudum. Açık sözlü ve hoş bir insana benziyor. Belki badim de olur? Belli mi olur?
ben de bir yerde okumuştum, erkek yazarları organ mafyasının eline düşürüyorlarmış. buz dolu küvette uyanıyormuşsunuz. yanlış anlaşılmasın, bir arkadaşımın başına gelmiş, benim tek böbreğim olmasının sebebi başka.
sevgili dostum otopsiraporlari,
öncelikle umarım iyisin. izne ayrıldığından beri çok olay oldu. biliyor musun, 16 yıllık hesabımı sildim. buradaki herkese çok kızdım, sonra buradaki herkes gibiyim ben de burada diye kendime kızdım, hesabı sildim. neyse ben hesabı sildikten kısa süre sonra ortalık çok karıştı. moderasyona isyan falan derken bir sürü eski yazar hesabını sildi, melek oldu uçtu. belki onlar da sonra benim yaptığım gibi hesaplarının siliklerini kaldırtır, ya da farklı hesaplarla dönerler, bilmiyorum.
sen gittiğinde hala kış sayılırdı, yaz oldu sevgili dostum otopsiraporlari. umarım bizi daha mevsimler bekletmeden, mutlu mesut dönersin aramıza. kaleminden kan damlarken, yüreğin hep gülüyordur umarım. umarım sadece kalemindir karamsar olan, hayatın ve sen neşe dolusundur.
sevgili dostum otopsiraporlari, özledik.
saygılarımla,
gocu
öncelikle umarım iyisin. izne ayrıldığından beri çok olay oldu. biliyor musun, 16 yıllık hesabımı sildim. buradaki herkese çok kızdım, sonra buradaki herkes gibiyim ben de burada diye kendime kızdım, hesabı sildim. neyse ben hesabı sildikten kısa süre sonra ortalık çok karıştı. moderasyona isyan falan derken bir sürü eski yazar hesabını sildi, melek oldu uçtu. belki onlar da sonra benim yaptığım gibi hesaplarının siliklerini kaldırtır, ya da farklı hesaplarla dönerler, bilmiyorum.
sen gittiğinde hala kış sayılırdı, yaz oldu sevgili dostum otopsiraporlari. umarım bizi daha mevsimler bekletmeden, mutlu mesut dönersin aramıza. kaleminden kan damlarken, yüreğin hep gülüyordur umarım. umarım sadece kalemindir karamsar olan, hayatın ve sen neşe dolusundur.
sevgili dostum otopsiraporlari, özledik.
saygılarımla,
gocu
tolkien’in yarattığı o koskoca mitolojiyi, elflerin zarafetiyle, cücelerin inatçılığıyla, hobbitlerin o saf cesaretiyle harmanladığı destanı izlerken sıkılmak için insanın hayal gücünün iki karıştan uzun olmaması lazım. senin fast food sinema zihniyetine göre tabii ki boktan gelecek.
pek hoşlanmadığım bir yazar. her şeye maydanoz oluyor, unutma ki maydanoz sadece diyette faydalıdır; onun dışında yemeğin üzerine süs niyetine gider.
Güno sözlük düşmanlarım ve sözlük potansiyel düşmanlarım. Bir gün hepiniz gazabımı tadacaksınız nasılsa.
https://open.spotify.com/...si=NHZTeMhOQoaQcBHayypbkw
https://open.spotify.com/...si=NHZTeMhOQoaQcBHayypbkw
kardeşim seni ciddiye aldığımdan değil, inanılmaz şekilde boş oturduğumdan yazacağım şimdi. çünkü bunu yapmasam sıkıntıdan chatgpt'ye uygulamayacağım spor programları yaptırıyorum;
öncelikle sülalesinin yarısı ağırda yaşamış, zenginliği bilmeyen, yedi nesildir fakir gelen insanla ekonomi zaten tartışılmaz. onlar yedi bin lira dul maaşı almayı kar sayarlar, büyük para sayarlar çünkü.
"Ekonomik şartları doğru okuyup enflasyondan korunmanın ve hatta avantaj sağlamanın yollarını bulanlar"
bu dediğin her köylü kurnazı fırsatçının mantığı zaten. kötü ekonomiler fırsatçılarını doğurur, o fırsatçılar para kazanırlar, kazanabilme sebepleri de zaten kötü ekonomidir. normal ekonomide fırsatçı avucunu yalar. hayatın bütün nimetlerinden uzak, ayda kenara attığı iki üç bin lirayla yatırım yapıp, kar ettiğini, para kazandığını sanmak da ayrı bir enayilik de neyse.
"Yüksek enflasyon tek başına ekonominin kötü olduğu anlamına gelmez."
yüksek enflasyon ekonominin kötü olduğu, paranın değersizleştiği anlamına gelir. ziya'lık yapmaya gerek yok.
asgari ücret 28.000 lira, en boktan semtlerde bile, ev kiraları olmuş 20-30 bin lira arası. Türkiye'de çalışan kesimin %45'i asgari ücretle çalışıyor. yani çalışanların %45'i ya ev kirasına tüm parasını veriyor, ya da kira bile ödeyemiyor. konya'nın köyünden ev kirası örneği verirsin şimdi, evet senin yaşaman gereken yer orası kardeşim, lütfen istanbul'a gelme, git konya'nın köyünde üç kuruşunla krallar gibi yaşa.
ekonomi iyi diyenin tek maksadı vardır; hükümetten çıkarı vardır, onu korumak için cehennemde cayır cayır yanmaktan korkmuyordur. üç kuruşluk çıkar için, ahir zamanını yakmak da ancak bir köylü kurnazı aktivitesi olabilir.
öncelikle sülalesinin yarısı ağırda yaşamış, zenginliği bilmeyen, yedi nesildir fakir gelen insanla ekonomi zaten tartışılmaz. onlar yedi bin lira dul maaşı almayı kar sayarlar, büyük para sayarlar çünkü.
"Ekonomik şartları doğru okuyup enflasyondan korunmanın ve hatta avantaj sağlamanın yollarını bulanlar"
bu dediğin her köylü kurnazı fırsatçının mantığı zaten. kötü ekonomiler fırsatçılarını doğurur, o fırsatçılar para kazanırlar, kazanabilme sebepleri de zaten kötü ekonomidir. normal ekonomide fırsatçı avucunu yalar. hayatın bütün nimetlerinden uzak, ayda kenara attığı iki üç bin lirayla yatırım yapıp, kar ettiğini, para kazandığını sanmak da ayrı bir enayilik de neyse.
"Yüksek enflasyon tek başına ekonominin kötü olduğu anlamına gelmez."
yüksek enflasyon ekonominin kötü olduğu, paranın değersizleştiği anlamına gelir. ziya'lık yapmaya gerek yok.
asgari ücret 28.000 lira, en boktan semtlerde bile, ev kiraları olmuş 20-30 bin lira arası. Türkiye'de çalışan kesimin %45'i asgari ücretle çalışıyor. yani çalışanların %45'i ya ev kirasına tüm parasını veriyor, ya da kira bile ödeyemiyor. konya'nın köyünden ev kirası örneği verirsin şimdi, evet senin yaşaman gereken yer orası kardeşim, lütfen istanbul'a gelme, git konya'nın köyünde üç kuruşunla krallar gibi yaşa.
ekonomi iyi diyenin tek maksadı vardır; hükümetten çıkarı vardır, onu korumak için cehennemde cayır cayır yanmaktan korkmuyordur. üç kuruşluk çıkar için, ahir zamanını yakmak da ancak bir köylü kurnazı aktivitesi olabilir.
diyarbakırdan antalya'ya çalışmaya geliyorlar. antalyamızı renklendirdiler. evet.
insaattan turizme sanattan siyasete kadar her yeri kürtler domine ediyor.
tokalaşmam bile! ya hoşuma giderse diye korkarım.
görsel
Sarımtıraksalmevzular.
Sarımtıraksalmevzular.
Güven olmaz. Çilekli milkshake bile içer bu.
cebinde para var mı? var, tamam ekonomi iyi, oteller de dolu.
çöplerde yiyecek arayan, depremde ilk ölecek olanlar da çalışsalardı kardeşim.
ekonomi ahlakın birebir göstergesidir, ahlak seviyesi yükselirse ekonomi de düzelir ve de tam tersi.
çöplerde yiyecek arayan, depremde ilk ölecek olanlar da çalışsalardı kardeşim.
ekonomi ahlakın birebir göstergesidir, ahlak seviyesi yükselirse ekonomi de düzelir ve de tam tersi.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar