bugün

fena değil izleniyor. müziklerini diziyle uyumlu bulmasam da çok beğendim. netflixin, hümeyranın şarkısını kullanarak yaptığı tanıtım çok hoşuma gitti ayrıca .
5 bölüm izledim çokta beğendiğim söylenemez. Diziden büyük bir beklentiniz olmasın. izlemeye bir şey yoksa izlenecek dizi türlerinden.

Dizeye devam edip etmemekte kararsızım..
diziye başlayıp başlamama konusunda yaşadığım kararsızlık sebebiyle yazarlardan fikir almak istediğim bir netflişk dizisidir. diziyi gömecek olanlar alternatif sunarlarsa sevinirim...
erecto daha geçen diziye sallıyordun o yüzden bir kaç fikir daha alayım dedim. şimdi de güzel yazmışsın...
gaylığı normalleştirmeye çalışan bir yapım. Başrol oyuncusunun instagram hesabını incelerseniz ne bok olduğunu anlarsınız.
ilk sezon bir gizem yapalım akabinde 2.sezona başlamadan birkaç ayımız olur biraz daha gizem katarız sonrasında da 3.sezonu final sezonu yapar orda da sıçarız mantığıyla çekildiğini düşündüğüm ve konunun hiçbir yere bağlanmayacağına kanaat getirdiğim dizi.

Fakat gene de izliyorum. Neden ? Çünkü daha iyisini yapamıyorum. Sektörlerimiz farklı adamlarla. Neticede dizi yapımcısı değilim.

Bir de çok ciddiye almamak lazım bu tarz eğlendirici içerikleri. izle geç boş zamanlarını doldur dizisi. Hem Ortamlarda iki kelam edersiniz.
https://voca.ro/12PNeRRLiLQG
Ben daha black mirror'a yeni başladım aq bu diziyi 10 sene sonra falan izlerim.
Çok olumsuz yorum yapan olsa da başladım. Bitirmeye de kararlıyım.
umarım konuyu bir yerden matirx'e falan bağlarlar da 1. bölümün sonunda çalan Jefferson Airplane - White Rabbit şarkısını dünyada başka şarkı kalmamış gibi matrix 4 filminden feyz alıp kullanmalarının bir bahanesi olur...
illa eşciselliği gözümüze sokacaklar. Netflix i birinden otlanmasam kesinlikle Disney alırdım. Ayrıca gereksiz zaman kaybı. Türk dizileri gibi. Boş.
1 + 8 eşittir 9. O zaman 999. Ters çevir: 666. Büyük resim bu. Swh.
Bu netflix'te yeni çekilen herhangi bir diziye başlamak çok saçma.
Dark'a başlamıştım yeni sezon gelene kadar ne olduğunu unuttum. Yeni sezon geldiğinde baştan izlemek zorunda kaldım. La casa de papel desen aynı. Vikinglerin yeni mahsül olanına basladım, ilk sezonu bitireli 10 ay oldu hiç bi şey hatırlamıyorum hala yeni sezon yok.
Buna da başliyim diyorum, dark kafasında bi dizi diyolar kesin unutcam yeni sezon gelene kadar amk.
insan azcık hızlı çeker şu sezonları. Neyse başliyim bari.
Bu kadar kişi höğğğğğ diye bahsettiğine göre siksen izlemem.

Ac milan'ın kuruluş tarihidir benim için. Galatasaray'dan sonraki takımım. Evde 3 tane galatasaray formam, 2 tane de milan formam var yani o derece severim.
Dizi başlığı varken ısrarla tarihli başlığa yazmak uluya özgü salaklıktır.

(bkz: 1899 dizisi) √
dördüncü bölümde yavaş yavaş bir şeyler olmaya başladı. oraya kadar dayanabilirseniz ne ala. umarım beni umutlandıran ivme tekrar ilk 3 bölümdeki seviyeye inmez.

şimdi izlerken uyuyacağım mı, uyurken izleyeceğim mi bilemediğim dizidir...
Çekimleri iptal edilen bir netflix dizisi.
Dizi gerçekten saçma sapandı, alınan karar çok isabetli olmuş.

içinde biraz gizem olan diziler güzel sanılıyor ama öyle değil. Dizi gerçekten bok gibiydi..
adnan menderes'in doğum yılıdır.
Şaşırdım idam edildiğinde 51 yaşında mıydı ?
1900'e 1 sene kala.
Mustafa Kemal Atatürk 18 yaşında.

19.yüzyıldaki zaman dilimi.