bugün
- sahurdayız uludağ sözlük37
- anın görüntüsü19
- sürekli darlayan mesaj atan kız13
- yazarların en etkilendikleri oyun8
- kocaya sarılıp uyumak17
- sözlük kızlarının kekleri22
- ben uyuyorum sözlük bir şey diyor musun11
- fotoğraf atılan kızın mesajlaşmayı kesmesi10
- yazarların özel bir sempati beslediği şehir49
- klarnet calan sarapci koala 628
- hemşire kızlar8
- evlenmelik sözlük erkekleri20
- kemal kılıçdaroğlu40
- yavuz ağıralioğlu43
- müslümanlardan soğuma nedenleri14
- muharrem ince28
- dünyanın en şanslı insanı8
- hoşgeldiniz güle güle12
- manyak olmaya karar verdim9
- yeşil deyince akla ilk gelenler41
- bir sözlük kızına ilk mesajda ne yazılır26
- chp seçmeni16
- bir sigara mı yaksak8
- cennete müslümanlar mı gidecek tüm iyi insanlar mı21
- whatsapp durumunu sürekli değiştiren insan12
- 9 dönüm zeytinlik 2 brüt asgari ücret maaş11
- frank lucas nihavend kafakoparanus milas1627
- uludağ sözlük ün en iyi sözlük olması12
- sözlük yazarlarının aldığı iltifatlar20
- serenity painted death11
- yakışıklı erkekler nerede sorunsalı15
- türkiye nin girişine yazılması gereken söz22
- güllaç18
- alım gücü9
- göt deliğinizi ğırt ğırt sesi gelene kadar yıkayın24
- tulumba tatlısı29
- ekşi sözlük30
- uludağ sözlük olarak erdoğanı destekleyelim24
- sözlüğün sarmaması26
- kadınların etek altı görüntülerini çeken komiser8
- recep tayyip erdoğan40
- bir baltaya sap olamadim14
- radikal kemalist teorisyen8
- pkklı piçlere bakanlık ve özerklik sözü vermek17
- kayseride ailesini yakan adam27
- sonra döndü ve dedi ki22
- israil de başlayan gezi olayları33
- abd'deki kıyma fiyatları18
- hüdapar'ın meclise girmesi16
- tayyibe merve çakar33

entry'ler (1077)
29 martta istanbula kar yağdığına şahit oldum her sene daha da ileri gidiyor, önümüzdeki yılda nisan ayında istanbula kar yağar.
ufo361'in bir şarkısı ayrıyeten giyim markası.
neden bu kadar çabalıyorsun? ya da ne gerek var ? günlük yeşil çayını düzenli bir şekilde iç ve arkana yaslan.
güzel yemek yapabilen hayat arkadaşına sahip insan diyebiliriz.
birde şimdi senin isteğini kabul etmeden istek atan kızlarımız çoğaldı.
bolca trafik canavarının, magandanın bulunduğu şehir.
Bu mekan güzel, güngören için bir bomonti ada havası katıyor.
"Biz Kur’an’ı Kadir gecesinde indirdik.
Sen Kadir gecesinin ne olduğunu bilir misin?
Kadir gecesi, bin aydan daha hayırlıdır."
Bir ay müslüman olmayalımda bu ayı boşa mı geçirelim çok şükür 12 ay müslümanım.
Sen Kadir gecesinin ne olduğunu bilir misin?
Kadir gecesi, bin aydan daha hayırlıdır."
Bir ay müslüman olmayalımda bu ayı boşa mı geçirelim çok şükür 12 ay müslümanım.
Murder in my mind, vendetta, sahara, rave, arakira drifting, sami yusuf nasimi.
Lolcü homoseksüellerin aşık olduğu yeni müzik türü.
1- parti olarak oy bölüyor; d'hondt sisteminde bölünen oy az milletvekili çıkaran illerde ciddi şekilde büyük partilere yarıyor. oyu bölünen parti milletvekili çıkaramıyor.
2- kendi iddiası "oy bölüyorsam ilk turda bölüyorum, ikinci turda benim oyum chp'ye döner" doğru ancak sonuçları o kadar somut değil; çünkü ilk turda meclis ve cumhurbaşkanı seçimi olduğundan 200bin sandıkta her bir sandık için onlarca kişi bekleyecek. ikinci tura kalınırsa parti seçimi olmadığından geriye sadece millet ve cumhur ittifak müşahitleri kalıyor. 200 bin sandığa sahip çıkacak adamları yok. sandıkta 1 kişi oldu mu sindiriyorlar, tehdit bile ediyorlar. ocak 2023 tarihinde açılmış binlerce bot hesap tespit edildi, hepsi inceye çalışıyor. bunların kimin botu ve trollü olduğunu biliyorsunuz. kazanmak için ikinci tura kalmaları şart. normal şartlarda ince ikinci tura kalmazsa chp'nin oylarının artmasını bekleriz değil mi? öyle olmayacak; bunun da ispatı şu; ilk tur ile ikinci tur arasında rte oylarına farkına bakın. akp seçmeni ince'ye oy vermeyeceğine göre, rte oylarının artışı o sandık organizasyonu sayesinde olacak. akp tekrar kazanacak. ince 'de yüzyılın haini olarak hafızamızda kalacak.
2- kendi iddiası "oy bölüyorsam ilk turda bölüyorum, ikinci turda benim oyum chp'ye döner" doğru ancak sonuçları o kadar somut değil; çünkü ilk turda meclis ve cumhurbaşkanı seçimi olduğundan 200bin sandıkta her bir sandık için onlarca kişi bekleyecek. ikinci tura kalınırsa parti seçimi olmadığından geriye sadece millet ve cumhur ittifak müşahitleri kalıyor. 200 bin sandığa sahip çıkacak adamları yok. sandıkta 1 kişi oldu mu sindiriyorlar, tehdit bile ediyorlar. ocak 2023 tarihinde açılmış binlerce bot hesap tespit edildi, hepsi inceye çalışıyor. bunların kimin botu ve trollü olduğunu biliyorsunuz. kazanmak için ikinci tura kalmaları şart. normal şartlarda ince ikinci tura kalmazsa chp'nin oylarının artmasını bekleriz değil mi? öyle olmayacak; bunun da ispatı şu; ilk tur ile ikinci tur arasında rte oylarına farkına bakın. akp seçmeni ince'ye oy vermeyeceğine göre, rte oylarının artışı o sandık organizasyonu sayesinde olacak. akp tekrar kazanacak. ince 'de yüzyılın haini olarak hafızamızda kalacak.
Only god can judge me.
Pis herifler meyve tabağımı hüpletirken denk geldiğim başlığa bak.
Yıllardır "müsait".
Kimileride kız gibi oluyor çok ilginç.
Bayar ya şerbetli tatlılarla hiçbir zaman anlaşamayacağım.
Sadece müslümanlar bunlar ali imran ayetlerinde açık ve net şekilde aktarılmaktadır.
Sözlüğün tanrıçası olarak atfediliyor.
Bacina yapsam yazmasa ben yazacaktım ve altına bazıları primci diye yazacaktı.