bugün

entry'ler (13)

bekar erkek

evlilikle beraber otomatik yüklenen zibilyon tane ana rol ve yardımcı karakterler yerine, bizzat hayat hikayesinin başrolü olmak isteyen erkektir. gerçekten hür iradesiyle düşünüp böyle bir sorumluluğun altına imza atmayan hemcinslerimle gurur duyuyorum. bir de çekirdek çevrem dışında ara ara evli birilerini görmesem, evlilik hikayelerine veya dertlerine maruz kalmasam çok daha mutlu olurum gibi. yaşasın bekarlar, yaşasın özgürlük.

ulusal hayvanlar

süleymancık. çocukluğumun katili. zamanlı zamansız tavanda beliren. korkulu rüyam.

yazarların en son mutlu geçirdiği yıl

2023. 2024 sonrası bi kısmetim kapanmış görmeniz lazım yalnızlık işsizlik başarısızlık ne ararsan var eğer buradan hayatı döndürürsem var ya kendimle gurur duyacağım.

sevilen mezeler

rakı soframa
-haydari
-yoğurtlu patlıcan ezme
-fırında kaşarlı mantar
-havuç tarator
-zeytinyağlı enginar kalbi
dışında meze koydurmam.

çok defa izlenen filmler

trainspotting (1996)

bu film için çalışanlar bu kadar izleyerek sömürmemiştir. belki de en soyut ve felsefik halimin bakış açısıyla izlediğim filmdir. bu nedenle etkilendim, defalarca izledim. Devam filmi de bulunmaktadır, 20 yıl sonrasında geçmektedir, aynı yazar aynı yönetmen aynı oyuncu kadrosu...

güne bir şarkı bırak

düne, bugüne ve yarına bırakıyorum.

zakkum - hipokondriyak.

günün şiiri

Şeb-i yeldâyı müneccimle muvakkit ne bilir,
Mübtelâ-yı gama sor kim geceler kaç sâ'at.

bir şey söyle

3.5 yıl sonra sözlüğe geri döndüm. Yazdıklarıma baktım ve o günleri düşündüm biraz hayatımı biraz dünyayı. Zaman hakkında bilirsiniz hep aynı sözler, hep aynı tespitler nasıl geçti anlamadım o yüzden tekrarlamayacağım. Sadece her gün bir adım daha atmak ve güzel bir iz bırakmak istiyorum. Neyse merhaba sözlük özlemişim sizi.

sözlük yazarlarının kahveleri

Oh be artık itiraf edebilirim. Herkese Double Shot Espresso içiyorum diyorum, ama ben italyan Karamelli Latte seviyorum.

iki dizelik şiirler

Yön gösteren yosunum.
Sevdim seni tosunum.

1899

müzikleri toygar ışıklı yapsa 9/10 dizi, böyle de gerçi 9/10, ben toygar ışıklı seviyorum.

boşanmış birinin hiç evlenmemiş biriyle evliliği

menemeni soğanlı yiyen biri ile soğansız yiyen birinin karşılıklı kahvaltı etmesi gibidir.

v for vendetta

türkçe dublajı orjinal dilinden daha kaliteli filmler listesindedir.
© copyright 2005 - 2026