bugün
- nervio'ya aşık olmak5
- din tartışması7
- bu sözlükte beni herkes tanır17
- sözlükteki birader adı altındaki masonik yapılanma7
- en büyük korkunuz4
- gökte rızkınız ve size vaad olunan şeyler vardır9
- nevriye binti gammaz3
- üç kedi bir dilek3
- aylık 381 bin lira iyi para mıdır sorunsalı3
- nervio'nun kedisi3
- pavlov un köpeğine isim önerileri3
- terlik giyen erkek5
- era7capone3
- 32 yaşına girmek12
- g'i l d'e d l'i l y19
- birader terör örgütü3
- fatma soydaş'ın tutuklanması3
- zengin olsanız ne yapardınız9
- türkiye de üniversite diplomasının değersizleşmesi5
- ilk buluşmada hesabı kim öder7
- kuresel ikinma ile nervio yu istemeye gitmek2
- büyük bir pipiye sahip olmak2
- ulu obediyansı ismet locası3
- nevriye kedizade örgütü2
- hazret ktc7
- en merak ettiğin ulu yazarı30
- norveçte bok olsam9
- rte'nin fethettiği topraklar6
- 40 yaş üzeri insanlar mesajlaşıyor mu sorunsalı16
- habire1240
- seninle şöyle böyle olabilirdik5
- türkiye'nin ekonomide şahlanışa geçmesi6
- şeriat haklıya hakkını vermektir6
- nervionun merak ettiği yazar19
- kötü kalpli barbie2
- anın sigarası3
- 23 temmuz 2026 bahçeli'nin yeni parti açıklaması6
- sinirli kadını sakinleştirmek17
- nervio23
- kurgusal karaktere aşık olmak4
- yeni açılan cafeye 600 lira hesap ödemek2
- tarkan filmleri3
- bugün açılacağım sözlük kızı12
- hayat felsefesi yapılabilecek en güzel söz3
- altı ok'a ihanet edip mührü başka yere vurmak19
- yazarları mutlu edebilecek küçük şeyler7
- lozanın gizli maddeleri4
- yalnizca deli yalnizca sair21
- örtünmek te açık gezmek te yasak olmamalı4
- kul hakkı yemeyi ilke edinmiş şakirt4
sevdiği entry'ler
Milletin içinde adamı rezil ve rencide etmek olabilir kesinlikle şüphesiz. Bir de dostu kardeşi gördüğü biri bu hareketi yapıyorsa işte en büyük kötülük bu olur galiba.
burada konu gözlük değil gibi sanki.
O zaman gs premier lige yukselsin.
bu maçta 8 golün ikisini atan ryan babel daha sonraki yıllarda beşiktaş'ta da oynamış ve 8 numaralı formayı giymiştir. *
Feto gittikten sonra şampiyon olamayanların tezi.
Azıcık akıl fikir ve evladım.
Var geldi seriniz tarih oldu.
Bir işiniz de doğru olsun.
Azıcık akıl fikir ve evladım.
Var geldi seriniz tarih oldu.
Bir işiniz de doğru olsun.
Galatasaray yorulur lig bize kalır diyenler vardı nerde onlar puhaha
Oglum bu takım mı lan ehehe.
Oglum bu takım mı lan ehehe.
Fb nin oynadığı futbolla hiçbir s.ke derman olamayacağını gösteren 283858393. Maç. Bugün puan alsa da alamasa da bu böyle. Rakip ligin ilk yarısında küme düşmeyi garantilemiş fkg ama oynadıkları oyuna bak sanki karşılarında milan var. 40 dk da 2 kere maç izlerken uyyakaldık. Bu rezil oyunla bide fkg nin penaltoyı yedi türkmen var a bile gitmedi. Zaten bunların kazandığı 25 maçının 22 sinde ya rakip kırmızı görmüş ya bunlar penaltı atmış. Daha bunlar namağlup olmasın da kim olsun a…na koyim… sonra diyorlar ki “kollanıyorsak neden şampiyon olamıyoruz?” Lan işte o derecedesiniz kapasite bu kadar. Bu ittirmeler de olmasa maks 4. Falan bitireceksiniz ligi. Neyse ki allah biyük müddet veriyor ama asla ihmal etmiyor.
böyle takımın amına koyim.
Bjk nin 10 kişi rakibini yenemeyip “neden 9 kişi kalmadıları” diye serzenişte bulunduğu maçtır. Aslında biraz mantıklı düşünseler galatasaray ın kendilerine anadolu takımı muamelesi yapıp kendi sahalarında rezil rüsva ettiğini anlayacaklar ama yok işte. Neticede kazandık, kanatlılara geçmiş olsun.
Niye oynamıyoruz acaba onu merak ediyorum çünkü topu alınca baya öylece yürüyorlar sahanın içinde, bir saldırmak olsun bir şey olsun yok.
E hani gs her maçı hakem yardımıyla alıyordu, bütün takımlar gs ' ya yatıyordu ?!...herkes fener ' e karşıydı, yapı, kapı vardı?!...
Kendi lafınız diil mi bunlar?!...
Bundan sonra gs şampiyon olursa hiç ağlamıycaksınız, ve bundan sonra mızıklamayı da bırakacaksınız.
Tamam?!...
Kendi lafınız diil mi bunlar?!...
Bundan sonra gs şampiyon olursa hiç ağlamıycaksınız, ve bundan sonra mızıklamayı da bırakacaksınız.
Tamam?!...
Daha düne kadar ülke puani ülke puani diye bızıklıyolardı, bugun lig sonuncusu nottingham'dan boruyu yiyince avrupa önemsiz oluverdi birden. Bunlar gibi bir topluluk dünya üzerinde yoktur, olmamıştır da.
ahaha rezil fener ingiliz küme takımından kendi evinde 3 yedi. adamlar insaf etti tarihi fark gelmedi.
hayallerle yaşayanı gerçeklerin öptüğü maçtır. ben bu fenerlilerin avrupa köy takımları ve anadolu takımları maçlarıyla kabarıp kendini bir halt zannetmesinden baya sıkılmıştım.
bu maçın zevk dozunu artıran detayı şöyle söyleyim; normalde fener turnuvadaki en güçlü 4-5. kadrolardan birine sahip, kendilerinden bariz güçlü olan sadece 2-3 takım vardı o da ilk 24 aşamasında denk geldi ve 3 tane soktu.
cidden final, yarı final mucize değildi çok iyi oldu bunlara bu aşamada çakılması.
hayallerle yaşayanı gerçeklerin öptüğü maçtır. ben bu fenerlilerin avrupa köy takımları ve anadolu takımları maçlarıyla kabarıp kendini bir halt zannetmesinden baya sıkılmıştım.
bu maçın zevk dozunu artıran detayı şöyle söyleyim; normalde fener turnuvadaki en güçlü 4-5. kadrolardan birine sahip, kendilerinden bariz güçlü olan sadece 2-3 takım vardı o da ilk 24 aşamasında denk geldi ve 3 tane soktu.
cidden final, yarı final mucize değildi çok iyi oldu bunlara bu aşamada çakılması.
Sonuçta tarihin en iyi nottingham forest'i.. yenmesi normal yani.dandik Liverpool, Ajax, bodo, juve, Atletico Madrid gibi değil yani.
Nottingham lan bu boru mu.
Nottingham lan bu boru mu.
Manchester United'i yendik, Tottenham'i çağırdı. Tottenham'i yendik, Liverpool'u çağırdı. Liverpool'u yendik o da City'i çağırdı.
Bı durun maç başlasın sonra ağlayın amk. Bin tane bahane yapmışlar yenilgiye, hasta misiniz olm?
Yasin kol falan atanmali tabi size göre amk.
Kötü bir stadyumda iyi bir maç olsun ve Galatasaray yensin istiyorum. Yenilirsek de çok etkilenmeden şampiyonlar ligine odaklanmamiz gerekiyor. Atletico madrid maçı çok daha önemli, bunun bilincinde olmak gerek.
Yasin kol falan atanmali tabi size göre amk.
Kötü bir stadyumda iyi bir maç olsun ve Galatasaray yensin istiyorum. Yenilirsek de çok etkilenmeden şampiyonlar ligine odaklanmamiz gerekiyor. Atletico madrid maçı çok daha önemli, bunun bilincinde olmak gerek.