bugün
G
good luck with me1 yıl önce
galatasaray şampiyonlar ligi kadrosu
Kaleciler: Eray işcan, Ufuk Ceylan, Fernando Muslera Defans: Semih Kaya, Aurelien Chedjou, Gökhan Zan, Emmanuel Eboue, Dany Nounkeu, Sabri Sarıoğlu, Hakan Balta Orta Saha: Ceyhun Gülselam, Felipe Melo, Selçuk inan, Engin Baytar, Emre Çolak, Hamit A… devamını gör
G
galatasaray şampiyonlar ligi kadrosu
Kaleciler: Eray işcan, Ufuk Ceylan, Fernando Muslera Defans: Semih Kaya, Aurelien Chedjou, Gökhan Zan, Emmanuel Eboue, Dany Nounkeu, Sabri Sarıoğlu, Hakan Balta Orta Saha: Ceyhun Gülselam, Felipe Melo, Selçuk inan, Engin Baytar, Emre Çolak, Hamit A… devamını gör
G
samsunspor gs maçında verilen ofsayt
Samsunspor’un attığı golde verilen olmayan ofsayttır. Fenerbahçe maçında “ofsayttan gol attılar” diye ağlamışlardı, ona rağmen çekilen yarı otomatik çizgide ofsayt olmadığı belli olmuştu. Bugünkü samsun’un golüne verilen ofsayta ne diyecekler bakalı… devamını gör
G
2 nisan 2025 fenerbahçe galatasaray maçı
türkiye kupası maçıdır.
G
eti vs ülker
eti'yle ülker'in karşılaştırmasıdır. beyler vurmayın adam öldü..var mı böyle başlıklar açan salaklar hâlâ? vallahi ben utandım..
G
sözlük yazarlarının kahveleri
Sozluk yazarlarinin bagimliliklaridir. (img:#1787606)
G
good luck with me2 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
G
anın görüntüsü
G
anın görüntüsü
G
anın görüntüsü
G
good luck with me3 yıl önce
sözlük yazarlarının saçları
Dalgalı demek hafif kaçar saçimda dalga var. Bildiğiniz meksika dalgası. Düzleşmiyor efendim.
G
unutulmaz film replikleri
hafızalara kazınmış repliklerdir. `last samurai` - sana ayda 300 dolar versem japonları öldürür müsün? - ayda 300 dolara herkesi öldürürüm. `jakie brown` ordell: benim 500.000 dolarımı sen mi aldın? max: evet ordell: paramı niye aldın? max: s… devamını gör
G
5 şubat 2023 galatasaray trabzonspor maçı
Şimdiden başlamışlar. Ağlayın ağlayın açılırsınız.
G
sözlük yazarlarının ruh halini anlatan görsel
(img:#1273008)
G
29 aralık 2022 sivasspor un iptal edilen golü
nelsson' a yapılan faulden ötürü iptal edilmiş goldür. ayrıca bu pozisyona takılan adalet bekçileri(!) nin neden galatasaray' ın verilmeyen penaltısını tartışmadığına anlam veremedim. adalet istiyorsan sadece kendi avantajın için aramayacaksın arkada… devamını gör
G
seninle şöyle olabilirdik
(img:#1671025)
G
get out
ing. çık dışarı tarzında bir emir cümlesi.
G
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
G
good luck with me4 yıl önce
sözlük yazarlarının söylemek istedikleri
yazarların entry lerindeki gizli mesajlardır. aslında demek istekileridir. (bkz:jan koller sabri sarıoğlu öpüşmesi) yazarın demek istedigi (bkz:sabri sarıoğlu evlen benimle) gibi. ~swh~
G
günün iddaa kuponu
Yazarların oynadığı günlük iddaa kuponları ve tahminleridir. Almanya-Arjantin 1 olur 1 90 oran var basın donu tummanı.
G
calamari union
1985 yapımı, 7.1 imdb puanlı enteresan bir film. Herkesin sevebileceği bir film değil ama şu an içinde bulunduğum hayata benzer olmasından dolayı ben beğendim. (img:#2253166)
G
anın görüntüsü
G
geceye bir sanat eseri bırak
(img:#2233767)
G
jüpiter
(bkz:hey jupiter)