bugün

entry'ler (708)

kemal kılıçdaroğlu vs kutu kola

kemal kılıçdar cumhurbaşkanı adayı olduğunda %48 oy almıştı. kutu kola aday olsaydı onun da %48 alacağı dillendiriliyor. bir de kutu kola şu sıcak yaz günlerinde serinletir, ama kılıçdar serinletmez.

benim liderim özgür özel dir

parti kursa önü çok açılacak ama bu altı oklu belada bir bok varmış gibi hâlâ chp de chp diyor.

liderse türkiye sosyal demokratlarını chp garabetinden ilelebet kurtarsın. al işte elinde de fırsat.

oytunkaran'ı özlemek

oytunkaran kaliteli bir troll değildi yalnız. özlenecek biri de değil.

kemal kılıçdaroğlu

zamanında bu adam için chp'ye gelenler, şimdi chp'yi bu adamdan kurtarmaya çalışıyorlar. alevi dernekleri bu adamı düşkün ilan etti. şarkılarını yapan onur akın bile bu adamı yüzüstü bıraktı. bu kadar düşen bir insan çocuklarının yüzüne bakmaya utanmasa torunlarının yüzüne bakmaya utanır.

ama pirom utanmayacak tabii ki. pirom bildiği yoldan yürümeye devam edecek. ve pirom chp'yi tarih sahnesinde hak ettiği yere, tabela partisi konumuna getirecek. durma kral, seni genel olarak değil ama bu konuda destekliyoruz.

onur akın

kılıçdar ve çevresindeki malum ekibi bir gecede şarkısız bırakmış şarkıcı. neyse, ekipten yine türkü bar müdavimi bir tipi bulurlar, boktan bir şarkı yaptırırlar.

üstteki yazar hakkında fikrini söyle

Tanımıyorum, geç.

yaprak dökümü ile aşk-ı memnu'yu karıştırmak

her ikisinde de ana karakterlerden biri felç geçirmiştir.

chp milletten ne zaman özür dileyecek

bugün hain denilen kemal kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı adayı olarak anons edilirken gözyaşlarını tutamayan, kılıçdaroğlu seçimi kaybettikten sonra istifa çağrısında bulunan vatandaşlar için "kılıçdaroğlu istifa etsin diyenlerin altını kazıyın, ya akp'li ya cumhur ittifakı trolü çıkar." diyen özgür özel milletten ne zaman özür dileyecek?

chp milletten ne zaman özür dileyecek

bugün hain dedikleri bir adamı 13 yıl başlarında tutan, son genel seçimde cumhurbaşkanı adayı olarak önümüze koyan, bugün hain dedikleri adamın adaylığına karşı çıkanlara söylemedikleri laf kalmayan, seçime bugün hain dedikleri adam liderliğinde yürüyerek yeni bir akp döneminin önünü açan ve aslında yıllardır basiretsizlikleriyle bilfiil akp'yi iktidarda tutan chp'liler milletten ne zaman özür dileyecekler sorunsalıdır.

şimdi hangi yüzle milletten destek bekliyorsunuz?

uludağ sözlük yazarları

hepiniz kralsınız. çok seviyorum sizleri.

uludağ sözlük hangi yazılım diliyle yazıldı

c hintçe.

az sonra seks yapacaklara ne denir

3-2-1 motor.

kemal kılıçdaroğlu'nu sevmiyorum çünkü

alevi mezhepçisi değilim.

şampiyonlar ligi şampiyonları

iyi yönetim, iyi kadro ve iyi yapılanmayla, tff de köstek olmazsa galatasaray'ın 10 yıl içerisinde dahil olacağını düşündüğüm grup.

kadın ayağı öpmek güzeldir

sezonun bitmesi hiç iyi olmadı. maç olmayınca adam ayağa sardı.

sezon başlasa da fb yenilince senle taşak geçsem, sen de yapı falan desen değerli kardeşim. nereden çıktı şimdi bu ayak merakı?

türk kahvesi eşlikçisi

sibel can'ın da dediği gibi bir çikolata. bitter, bitter olacak. bir tane ama.

türklerin üstün olduğu konular

şark kurnazlığında üstümüze yoktur.

mutlak şutlan

chp'deki reformcu kanadın başına gelendir. müesses nizam, müesses nizamı kuran partiyi size bırakır mı? öyle birazcık altı okçu birazcık sosyal demokrat takılıp eklektik bir ideolojiyle başarılı olamazsınız. ya kemalist olacaksınız chp'de kalacaksınız, ya da layıkıyla sosyal demokrat olup chp'yle bağları koparacaksınız. gerçi bağları sizin yerinize nizam kopardı ama henüz kabullenemediniz.

akp chp ittifakı hayaldi gerçek oldu

atadan dededen chp'liler, köy enstitüsü ürünleri, müesses nizamın yılmaz savunucuları. haydi bakalım sahne sizin. bu gurur sizin.

29 mayıs 2026

ben de bugünün ne olduğunu merak ediyordum, teşekkürler.
© copyright 2005 - 2026