bugün
- sözlük kızlarının ayak falları7
- kız kardeş ağda yaparken odasına dalmak5
- sözlük kızlarının kombileri7
- sözlüğün en güzel kız yazarı12
- ben aslında kızım7
- en köylü özelliğiniz3
- ctrlx abla12
- tecavüze ceza önerisi3
- yazarların en muhteşem özelliği3
- buddy dude'nin fotosunun yapay zeka çıkması28
- oytunkaran'ı özlemek6
- eski sevgiliye 6 yıl sonra mesaj atmak2
- bugün hangi sözlük kızına evlenme teklif etsem15
- ben ahmet sezer bey sorularınızı yanıtlıyorum15
- yapay zekanın rüyaların esrarını çözmesi2
- aym'nin süresiz nafaka kararını iptal etmesi4
- nervio sözlüğün en asil kadınıdır4
- yılan hikayesi erkan2
- antipanik8
- o son birayı içmek5
- ktç'nin beni açık oylaması2
- arkadaşlar bi durum mu var3
- kürtler olmasaydı yaşanabilecek sıkıntılar2
- kitap okuyan erkek10
- benim liderim özgür özel dir3
- bir kadının kalçalarına veya ayaklarına aşık olmak2
- rastgele diyalog etkileşimi2
- beş büyük kişilik özelliği3
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba20
- gocu31
- nervio abla6
- kavga etmeyin lan hepinizi döverim5
- cilgincapkin7
- kolye4
- galatasaray4
- kih kih kih diye gülen erkeklerin çekici olması5
- 40 yaşını aşmış bunaklar kulübü12
- vexillarius the slayer'in ırkı6
- nick değiştiren yazarlar5
- sözlüğün abazalarla dolması5
- dersimci aleviler de pkk kadar tehlikelidir3
- cilgincapkin2'nin sarı teker olması4
- sedat pekmez adam mıdır5
- yapay zeka ile flört uygulaması prototipi2
- erkeklerin fetişleri8
- silvermist8
- çok osurmak4
- üniversite okumak5
- türk faşisti vs kürt faşisti3
- nervio isimli yazarin tam olarak neye yaramasi2
entry'ler (708)
kemal kılıçdar cumhurbaşkanı adayı olduğunda %48 oy almıştı. kutu kola aday olsaydı onun da %48 alacağı dillendiriliyor. bir de kutu kola şu sıcak yaz günlerinde serinletir, ama kılıçdar serinletmez.
parti kursa önü çok açılacak ama bu altı oklu belada bir bok varmış gibi hâlâ chp de chp diyor.
liderse türkiye sosyal demokratlarını chp garabetinden ilelebet kurtarsın. al işte elinde de fırsat.
liderse türkiye sosyal demokratlarını chp garabetinden ilelebet kurtarsın. al işte elinde de fırsat.
oytunkaran kaliteli bir troll değildi yalnız. özlenecek biri de değil.
zamanında bu adam için chp'ye gelenler, şimdi chp'yi bu adamdan kurtarmaya çalışıyorlar. alevi dernekleri bu adamı düşkün ilan etti. şarkılarını yapan onur akın bile bu adamı yüzüstü bıraktı. bu kadar düşen bir insan çocuklarının yüzüne bakmaya utanmasa torunlarının yüzüne bakmaya utanır.
ama pirom utanmayacak tabii ki. pirom bildiği yoldan yürümeye devam edecek. ve pirom chp'yi tarih sahnesinde hak ettiği yere, tabela partisi konumuna getirecek. durma kral, seni genel olarak değil ama bu konuda destekliyoruz.
ama pirom utanmayacak tabii ki. pirom bildiği yoldan yürümeye devam edecek. ve pirom chp'yi tarih sahnesinde hak ettiği yere, tabela partisi konumuna getirecek. durma kral, seni genel olarak değil ama bu konuda destekliyoruz.
kılıçdar ve çevresindeki malum ekibi bir gecede şarkısız bırakmış şarkıcı. neyse, ekipten yine türkü bar müdavimi bir tipi bulurlar, boktan bir şarkı yaptırırlar.
Tanımıyorum, geç.
her ikisinde de ana karakterlerden biri felç geçirmiştir.
bugün hain denilen kemal kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı adayı olarak anons edilirken gözyaşlarını tutamayan, kılıçdaroğlu seçimi kaybettikten sonra istifa çağrısında bulunan vatandaşlar için "kılıçdaroğlu istifa etsin diyenlerin altını kazıyın, ya akp'li ya cumhur ittifakı trolü çıkar." diyen özgür özel milletten ne zaman özür dileyecek?
bugün hain dedikleri bir adamı 13 yıl başlarında tutan, son genel seçimde cumhurbaşkanı adayı olarak önümüze koyan, bugün hain dedikleri adamın adaylığına karşı çıkanlara söylemedikleri laf kalmayan, seçime bugün hain dedikleri adam liderliğinde yürüyerek yeni bir akp döneminin önünü açan ve aslında yıllardır basiretsizlikleriyle bilfiil akp'yi iktidarda tutan chp'liler milletten ne zaman özür dileyecekler sorunsalıdır.
şimdi hangi yüzle milletten destek bekliyorsunuz?
şimdi hangi yüzle milletten destek bekliyorsunuz?
hepiniz kralsınız. çok seviyorum sizleri.
3-2-1 motor.
alevi mezhepçisi değilim.
iyi yönetim, iyi kadro ve iyi yapılanmayla, tff de köstek olmazsa galatasaray'ın 10 yıl içerisinde dahil olacağını düşündüğüm grup.
sezonun bitmesi hiç iyi olmadı. maç olmayınca adam ayağa sardı.
sezon başlasa da fb yenilince senle taşak geçsem, sen de yapı falan desen değerli kardeşim. nereden çıktı şimdi bu ayak merakı?
sezon başlasa da fb yenilince senle taşak geçsem, sen de yapı falan desen değerli kardeşim. nereden çıktı şimdi bu ayak merakı?
sibel can'ın da dediği gibi bir çikolata. bitter, bitter olacak. bir tane ama.
şark kurnazlığında üstümüze yoktur.
chp'deki reformcu kanadın başına gelendir. müesses nizam, müesses nizamı kuran partiyi size bırakır mı? öyle birazcık altı okçu birazcık sosyal demokrat takılıp eklektik bir ideolojiyle başarılı olamazsınız. ya kemalist olacaksınız chp'de kalacaksınız, ya da layıkıyla sosyal demokrat olup chp'yle bağları koparacaksınız. gerçi bağları sizin yerinize nizam kopardı ama henüz kabullenemediniz.
atadan dededen chp'liler, köy enstitüsü ürünleri, müesses nizamın yılmaz savunucuları. haydi bakalım sahne sizin. bu gurur sizin.
ben de bugünün ne olduğunu merak ediyordum, teşekkürler.