bugün
- osuruktan şiirler22
- sarı torba8
- uğruna kavga edilmesini isteyen türk kızı10
- ırkınızı seçme şansınız olsaydı31
- nasıl birisiniz6
- bebek katili öcalan5
- velvet27
- bir yazarı savunmak7
- avrupa yakası aslı2
- her şeye sahip insan mutsuzluğu13
- alttaki yazara motto ver4
- amedspor7
- arkadaşlar biraz beşiktaş'ı övebilir misiniz5
- sözlüğe her yeni gelen erko yazara yürümek6
- saygıyı mı yoksa sevgiyi mi istersin6
- herkese pas veren kız barselonada oynasın12
- hayatın kuralları11
- sarı renkli şeker tarafından tehdit altındayım9
- çalışmadan para kazanmak5
- mutlu ama uzak olsun5
- kimsenin size söylemeyeceği bilmeniz gereken şey9
- üsteki yazar ne düşünüyor tahmin et4
- özlediniz mi beni6
- evliliğin anlamı13
- 16 ağustos 2026 amedspor erzurumspor maçı6
- bazı olaylarda zall'ın sözlüğe intikal etmesi5
- karı kıza para yedirir misiniz5
- anın görüntüsü33
- mor semsiyeli yabanci8
- sözlükte kavga oldu hissi5
- serfoş yuzır3
- seri gizli artı oy veren melek7
- en iyi sayısal zeka hangi meslektedir sorunsalı10
- ye yağlıyı iç suyu dondurursa dondursun5
- devletin eğitim tekelinin meşruiyeti2
- sözlüğün bozulmamış hali2
- nasıl zengin olunur3
- ağzı sarımsak kokan biriyle öpüşmek5
- kürtsüz türkiye11
- 15 ağustos 2026 gençlerbirliği fenerbahçe maçı19
- fenerbahçe15
- bir odanın düşündürdükleri2
- erkeklerin gözdesi olan erkek3
- as maca'nın kızların gözdesi olması3
- yoğurt mayalamasını bilen erkek6
- o kızdan uzak dur diyen erkek4
- yazarlarda bana laf sokuldu mu paranoyası3
- türklere vize serbestisi4
- halife olacağım7
- dünyanın en değerli şeyi5
sevdiği entry'ler
Gereksiz bir sınavdır.
Neden işe girmek için sınava girelim ki!
Mezun olmak neye yetmiyor!
Amerika ve Avrupa'da böyle bir sınav yok.
Oralarda mezun olursan direkt iş sahibi oluyorsun.
Neden işe girmek için sınava girelim ki!
Mezun olmak neye yetmiyor!
Amerika ve Avrupa'da böyle bir sınav yok.
Oralarda mezun olursan direkt iş sahibi oluyorsun.
şu adamı milyonlarca lira para verip uzaya göndermek yerine depremzedelerin konutlarının daha çabuk bitirilmesi için harcansaydı daha faydalı olmaz mıydı? deprem ülke ekonomisine büyük zararlar verdi kabul, peki bu adamı uzaya gönderme fikrini verenler hiç mi ekonomiye zarar vermedi?
Gay ın açılımını bulan mucit.
Lan olum türban taktıkları için üniversitelere almayan siz Atatürkçüler değil misiniz? Şimdi sıra size gelince bırakın kadınlar istediklerini giysinler diye çok medeni ve laik bir konuşma yapıyorsun.
Diamond bohsporus kankin de vardı ama kız nicki vardı onda sözlük erkekleriyle fingildeşiyordu. Kih kih kih. Yakalanınca kaçtı top.
(bkz: Gün ay yıl)
Şüphesiz ki insanın canını çok sıkan bir hata. dünyamız hep yalan dolan üstüne kurulmuş. bu hata hem bizim hem de bu kuşların. affet bizi doğa. çok mutsuzum.
görsel
görsel
bugün 55 yaşına basan sibop. Doğum günün kutlu olsun şekerim. Şşş, kime diyorum.
arkadaşlar, şunu övüp durmayın.
şimdi sözlüğe geri döner, ondan sonra bana bulaşır. ben de mecburen geri dönerim. kaybeden siz olursunuz. çekilmez olm bu. pis yaşlı.
şimdi sözlüğe geri döner, ondan sonra bana bulaşır. ben de mecburen geri dönerim. kaybeden siz olursunuz. çekilmez olm bu. pis yaşlı.
evet arkadaslar.
dede kafakoparanustur, ben dede degilim.
ben hala 54 yasinda heavy metal ve rock konserlerine giden bir pogo üstadıyım.
olm siyaset mi kaldi ulkede? bundan sonra ben Nurullah Ankutcuyum. duzen partilerine benden oy yok.
dede kafakoparanustur, ben dede degilim.
ben hala 54 yasinda heavy metal ve rock konserlerine giden bir pogo üstadıyım.
olm siyaset mi kaldi ulkede? bundan sonra ben Nurullah Ankutcuyum. duzen partilerine benden oy yok.
Şu an için tüm cephelerde savaşı geride götürüyor ve toplumun geniş kesmi için siyasi bir mefta artık.
Ama atlanan bir detay var: kk son derece hesapçı ve sabırlı bir adam. Hükümetin üst üste yaptığı siyasi ve ekonomik hataların da büyük payıyla chpyi kabuğundan çıkartmıştı. Partisinde hem hdp hem mhp kökenli pek çok adamı toplamıştı. Gençlik kollarını bayram nutku atan burjuva bebeleri yerine radikal solcu küçük parti ve örgütlerden devşirdiği gençlerle son derece dinamik hale getirmişti.
istanbul ve ankarayı aldı. Referandum ve başkanlığı kıl payı kaçırdı. Bunlar yıllara yayılan ince hesapların sonucuydu.
Ne yapıp edip Kurultayı mümkün olduğunca öteleyecek veya başka bir plan bulacak. En büyük kozu ise şimdi kendisine sövüp sayan chp seçmeni. Olayın sıcaklığı ile şimdi nefret ediyorlar ama tıpış tıpış dönecekler.
Kendisi hakkında uyarıda bulunan meral e yapılanları hatırlayın. O günün yavşaklarınsan biri de çıkıp, yav kadın haklıymış dedi mi? Demez, di-ye-mez. Chp seçmeni cumhuriyetin en makul vatandaşıdır partiyi asla sorgulamaz.
imdi, bugünden itibaren ibre her gün kk lehine işleyecek. Şu gün için kıyaslasam %95 özgür % 5 kk derim. Bununla birlikte anaplı köfteci nasıl hapiste unutulduysa ve küçük bir klik dışında kimsenin umrunda değilse zaman geçtikçe kayyum kkya da seçmeni alışacaktır.
Ama atlanan bir detay var: kk son derece hesapçı ve sabırlı bir adam. Hükümetin üst üste yaptığı siyasi ve ekonomik hataların da büyük payıyla chpyi kabuğundan çıkartmıştı. Partisinde hem hdp hem mhp kökenli pek çok adamı toplamıştı. Gençlik kollarını bayram nutku atan burjuva bebeleri yerine radikal solcu küçük parti ve örgütlerden devşirdiği gençlerle son derece dinamik hale getirmişti.
istanbul ve ankarayı aldı. Referandum ve başkanlığı kıl payı kaçırdı. Bunlar yıllara yayılan ince hesapların sonucuydu.
Ne yapıp edip Kurultayı mümkün olduğunca öteleyecek veya başka bir plan bulacak. En büyük kozu ise şimdi kendisine sövüp sayan chp seçmeni. Olayın sıcaklığı ile şimdi nefret ediyorlar ama tıpış tıpış dönecekler.
Kendisi hakkında uyarıda bulunan meral e yapılanları hatırlayın. O günün yavşaklarınsan biri de çıkıp, yav kadın haklıymış dedi mi? Demez, di-ye-mez. Chp seçmeni cumhuriyetin en makul vatandaşıdır partiyi asla sorgulamaz.
imdi, bugünden itibaren ibre her gün kk lehine işleyecek. Şu gün için kıyaslasam %95 özgür % 5 kk derim. Bununla birlikte anaplı köfteci nasıl hapiste unutulduysa ve küçük bir klik dışında kimsenin umrunda değilse zaman geçtikçe kayyum kkya da seçmeni alışacaktır.
ifadesine göre sahip olduğu mal varlığı:
— 2009 model Jaguar marka otomobil.
— 1981 model klasik otomobil.
— 2013 model Volkswagen marka otomobil.
— 2023 model Chery marka otomobil.
— 1998 model Range Rover marka otomobil.
— 2003 model Range Rover marka otomobil.
— istanbul Üsküdar’da bahçeli dublex daire.
— istanbul Sarıyer’de apartman dairesi.
— izmir’de apartman dairesi.
— 2009 model Jaguar marka otomobil.
— 1981 model klasik otomobil.
— 2013 model Volkswagen marka otomobil.
— 2023 model Chery marka otomobil.
— 1998 model Range Rover marka otomobil.
— 2003 model Range Rover marka otomobil.
— istanbul Üsküdar’da bahçeli dublex daire.
— istanbul Sarıyer’de apartman dairesi.
— izmir’de apartman dairesi.
Covid aşısının kalp krizine neden olduğunu nereden biliyoruz ha doğru ya dünyadaki tüm gizemlere vakıf olan, olayların müsebbibi olduğu iddia edilenlerin bile bilmediği sırları adı gibi bilen komplo teorisyenlerinden biliyoruz kesinlikle şüphesiz sjsj. Sen hareketsiz yaşam sür, habire fast food abur cubur gibi sağlıksız şeyleri mideye indir, yüksek tansiyon ve şeker olsun, alkol ve sigara kullan kalp krizi geçirince hemen covid aşılarından bil yok ya sjsj.
Kafa yapısı olarak ne tam olarak doğulu ne tam olarak batılı olan ülkedir kesinlikle şüphesiz. Batıya yüzünü döneni de doğuya yüzünü döneni de sırf şekilcilikten taklitten öteye gitmez. islam'ı ve modernleşmeyi sırf tesettür, çarşaf ve giyim tarzına indirger. Şapka takmakla tamamen modern olduk sanır cübbe sarık ve sakalla da hakiki müslüman olunacağını. Değişik kafa anlayacağınız.
2023 seçimi yenilgisi sonrasında Kılıçdaroğlu'nun istifasını isteyenler için "Parti içinde Kılıçdaroğlu istifa etsin diyen yok. Alınan sonuç, genel başkanımızı rencide edecek bir sonuç değil. Nefret yayan hesapların altını kazıyın ya AKP'li ya Cumhur ittifakı trolü çıkar” diyen adam kesinlikle şüphesiz. Nedense bu herife de pek güvenim yok. Önceden yazılan senaryonun oynandığı tiyatro oyununda belki de ona da muhalifçik rolü vermişlerdir Kılıçdaroğlu gibi. Hiçbir siyasetçiyi babamızın oğluymuşcasına deli gibi savunmamak lazım sonuçta. Aylar öncesinden mutlak butlan kararı konuşuluyor ve adamın b planı bile yok.
Güya faşist devlete nizam vermeye kalkıp Gariban polisin bebeğine gücü yeten çeşidini siktiğimin cahilinin teki. Kürdü ayrı sıçar dincisi ayrı sıçar bunun gibi yobaz alevi ayrı sıçar halıya sıçın kıt akıllı şerefsizler halıya bu halı ayağınızın altından gitti mi harabe kondunun pencerelerine naylon gerip çingene sobasında ısınmaya çalışan suriyelinin durumunda olmak için yalvaracağınız günler gelsin..
Yok arkadaş dünyada hiçbir ülke yoktur bu kadar değişik MODEL cahili bir arada ve bol olup ayakta kalsın.
Yok arkadaş dünyada hiçbir ülke yoktur bu kadar değişik MODEL cahili bir arada ve bol olup ayakta kalsın.
Kanını siktiğiminin kaltağı, amk evlatları.
Az kaldı, emir gününü bekliyor gerçek şeriat bu ülkeye geldiğinde, asıp kesmek nasıl oluyormuş göreceksiniz, anası sikişmişler.
Devrim şehidiymiş sokak köpeğini zehirleyip öldür bu orospudan daha şerefli.
Öldün kurtuldun mu sanıyorsun kıyamete kadar kel pehlivan kabrinden çıkmasın amin.
Az kaldı, emir gününü bekliyor gerçek şeriat bu ülkeye geldiğinde, asıp kesmek nasıl oluyormuş göreceksiniz, anası sikişmişler.
Devrim şehidiymiş sokak köpeğini zehirleyip öldür bu orospudan daha şerefli.
Öldün kurtuldun mu sanıyorsun kıyamete kadar kel pehlivan kabrinden çıkmasın amin.
Ulan dhkpc denilen orgut devrimci bir orgut degil tam bir teror orgutu..Bizim bildigimiz devrimci halkina sahip cikar oyle kalleslik yapmaz..Berkin icin yapilmismis lan ne berkini serefsizler..Valla su gibi gerizekali insanlar nasil universiteyi kazaniyof anlamiyorum resmen kiz cahilin cahili..Gittigin yerde insallah yanarsin..
devrimi çok yanlış anlamış olan devrim niyazisi.
devrim yapacağım diyorsan delikanlı olacaksın, kaypaklık yapmayacaksın. saklandığın ininden çıkıp delikanlı gibi ne istiyorsan açıkça söyleyeceksin ve insanların yanına masumca yaklaşıp kendini havaya uçurmayacaksın.
berkin elvan ile aynı kefeye konulmasını ve new balance giymesini es geçiyorum.
edit: bir yandan da üzüldüm tabii. yanlış anlamayın, bu niyazi hanım ablaya üzülmedim. insanların bir kısmının hala içi boş ideolojiler uğruna kendi hayatını bile feda edebiliyor olmasına üzüldüm. kendini patlattın, karnını patlıcan gibi yardın da ne oldu? savunduğun ideoloji iktidara mı geldi? ülkede barışı ve huzuru mu sağladı? seninle birlikte o da patladı gitti, yakında toprağa verilecek. bari gübre olarak toprağa ve ayrıştırıcı bakterilere bir faydan olsun.
devrim yapacağım diyorsan delikanlı olacaksın, kaypaklık yapmayacaksın. saklandığın ininden çıkıp delikanlı gibi ne istiyorsan açıkça söyleyeceksin ve insanların yanına masumca yaklaşıp kendini havaya uçurmayacaksın.
berkin elvan ile aynı kefeye konulmasını ve new balance giymesini es geçiyorum.
edit: bir yandan da üzüldüm tabii. yanlış anlamayın, bu niyazi hanım ablaya üzülmedim. insanların bir kısmının hala içi boş ideolojiler uğruna kendi hayatını bile feda edebiliyor olmasına üzüldüm. kendini patlattın, karnını patlıcan gibi yardın da ne oldu? savunduğun ideoloji iktidara mı geldi? ülkede barışı ve huzuru mu sağladı? seninle birlikte o da patladı gitti, yakında toprağa verilecek. bari gübre olarak toprağa ve ayrıştırıcı bakterilere bir faydan olsun.
yıl 1993 filan sanırım ilk özel televizyon inter star da yorumcuydu anap'lı bir bakan bunun için orospu çoçuğu demişti, bu da tv ye çıkıp bana orospu çoçuğu diyorlar diye çemkiriyordu.