bugün
- kuranda namaz kılmanın olmayışı40
- kemalistler11
- ağrıdan uyuyamamak8
- anın görüntüsü11
- sonunda öleceksem niçin yaşıyorum20
- furkan bölükbaşı11
- bik bik'in evinin başka bir bölümüne konuk olmak17
- sözlüğün başkanını seçiyoruz18
- akp mhp dem ittifakı40
- bu çiçekler nasıl9
- evleneceğin karıyı iyi sikemezsen aldatır12
- 15 temmuzda nerdeydin8
- yükselenimizi nasıl hesaplıyoruz9
- yiğit bulut15
- sözlükte aktrollere mikrofon uzatmak19
- ötekileştirici dil kullanan muhalefet14
- hilal kaplan9
- kardeşim apo9
- bu sıcaklara ne deniyordu10
- bik bik'in mutfağına konuk olmak17
- kendinden kaç yaş küçük biriyle evlenirsin13
- fotokopici bi erkek32
- sayaçları pkk lılar okuyacak10
- havanın gavur amı gibi yanması16
- hangi saatimi takayım13
- kızına bakıp anasını almak8
- sevişirken bana orospu de diyen kadın9
- recep tayyip erdoğan15
- kadının en güçlü silahı10
- portekiz9
- demli çay8
- türkiye niye almanya olamıyor21
- bana bir çay demli olsun9
- türkiye10
- devlet bahçeli8
- ben seni arkadaş olarak görüyorum diyen erkek13
- almanya9
- adidas65
- true'nin aktif olması9
- araba15
- libido yükselten şeyler13
- emine erdoğan'ın gözyaşları15
- dolandırıcıyı öldüren izzet abi13
- nike62
- neden sürekli gülümsüyorum9
- adidas ayakkabı9
- puma21
- karınız cuckold isterse yapar mısınız8
- karşı cinste sevmediğiniz özellikler14
- evlenince karımız seks istemezse15

entry'ler (223)
you have no cards. ananın a.ı bu söylenir mi la insana?
insan olduktan sonra sunni, şii, boş boş şeylere takılıp kalmayın. millet ay'ın ırzına geçti gözü mars'a dikti. bizim hala konuştuğumuz konulara bak.
insan olduktan sonra sunni, şii, boş boş şeylere takılıp kalmayın. millet ay'ın ırzına geçti gözü mars'a dikti. bizim hala konuştuğumuz konulara bak.
kurt kuzuya dönmüş gel de evrime inanma.
46.655,43 tl'dir. 20 sene çalış, 30 sene çalış maaşın isterse 500 bin tl olsun tavan bu rakam olduğu için bir ev parası bile çıkmıyor. 2008'deki sgk devrimi dedikleri olaydan sonra emekli maaşı bağlama oranları da düştüğünden emeklilerin ayda bir devletten maaş alan dilencilerden farkı kalmadı. zor durum. konuşsam olmuyor, sussam gönül razı değil. ama müstehaktır. nasılsanız, öyle yönetilirsiniz!
buraların da tarih olmasına az kaldı.
resmi olarak 55 bin kişi ölmüştür, kayıtlara geçmeyen, bulunamayan ile birlikte sayı ne olmuştur bilmiyorum. allah ülkemize bir daha böyle felaketler vermesin.
ödediğim kira tutarına bakılırsa ben ali erbaş'tan daha zenginmişim.
bankalar gibi arkadaşını getir 300 tl değerinde puanı götür kampanyası varsa 5 kişi getirebilirim.
habur rezaleti,
tsk sanık, pkk tanık,
akil adamlar,
bülent arınç'ın ''apo namazında, niyazında çocuktu'' diye apo güzellemeleri,
daha geniş bilgi edinmek isteyenler için; https://tr.wikipedia.org/...C3%B6z%C3%BCm_S%C3%BCreci
ilk rezillikler yetmedi, ikincisi yükleniyor..
tsk sanık, pkk tanık,
akil adamlar,
bülent arınç'ın ''apo namazında, niyazında çocuktu'' diye apo güzellemeleri,
daha geniş bilgi edinmek isteyenler için; https://tr.wikipedia.org/...C3%B6z%C3%BCm_S%C3%BCreci
ilk rezillikler yetmedi, ikincisi yükleniyor..
güya milliyetçi bir partinin, bebek katili bir şerefsiz tarafından teşekkür edilmiş lideri.
egosu, kibri olmayan sanatçı gerçek sanatçıdır.
mangostan diye bir meyve var. tanrıların meyvesi olarak bilinir. yetiştirildiği bölgede de meyvelerin kraliçesi olarak isimlendirilmiş. bu bilgi de benden olsun ileride kullanırlar.
tabii ki ekonomik boyutu da var ama sikimsonik üniversitesi sikim myo'lardan mezun olup diplomanın hiç bir işe yaramayacağını, boşa okuyacağını, okuyup asgari ücretli iş bile bulamayacağını anladıklarından da okulu bırakmış, kaydını dondurmuş olabilirler. bugün inşaatta bir demir ustasının günlük kazancı 4-5 bin tl. varın siz düşünün.
sonuna kadar katılıyorum. gesi bağlarında donunu arayan bir arkadaş var. saçma sapan başlıklar konusunda şaheser yaratıyor.
sakatat olarak sadece ciğer ve kokoreç seviyorum. bu çorbayı bir kere denedim, lama gibi 3 gün tükürdüğümü bilirim. sevmedim, sevmiyorum.
kendisinin ıspartalı olması nedeni ile ayrı bir sempati duyduğum yazardır.
altında başka bir şey aramayın.
altında başka bir şey aramayın.
kar gördüm kaydım, kaymaz olaydım..
bu maaş zamları fahişe mi ki sürekli enflasyonu azdırıyor bilmiyorum.
--spoiler--
içimden çalışmak gelmiyor, sabah uyanmak gelmiyor, spor salonuna gidesim gelmiyor, haftada bir kitap okuyordum, okuduğum kitaba devam etmek içimden gelmiyor, yemek yapmak için alışveriş yapmıştım, yemek yapasım da gelmiyor.
--spoiler--
keşke bende haftalık yaşasaydım bu durumu. ben 2 yıldır böyleyim. önceden zevk aldığım, kafa dağıttığım aktiviteler bile beni çekmiyor artık.
içimden çalışmak gelmiyor, sabah uyanmak gelmiyor, spor salonuna gidesim gelmiyor, haftada bir kitap okuyordum, okuduğum kitaba devam etmek içimden gelmiyor, yemek yapmak için alışveriş yapmıştım, yemek yapasım da gelmiyor.
--spoiler--
keşke bende haftalık yaşasaydım bu durumu. ben 2 yıldır böyleyim. önceden zevk aldığım, kafa dağıttığım aktiviteler bile beni çekmiyor artık.
cem karaca - kerkük zindanı.
bakın günümüz siyasetçileri yerine demirel falan yaşasaydı o siyasi zekası ile hükümeti şimdiye 50 kere düşürmüştü. seversiniz, sevmezsiniz ayrı ama siyasi zeka olarak şimdikileri cebinden çıkartır.