bugün
- 13 ocak 2025 cumhurbaşkanımızın müjdesi22
- 12 ocak 2025 başakşehir galatasaray maçı29
- gerçek atatürkçülerin oy verebileceği partiler8
- yeni çözüm süreci11
- şu an bütün yazarların işten kaytarması8
- evlenmek istemeyen erkek19
- apo ile işbirliği yapana oy vermek9
- öğretmen olmak için gereken özellikler14
- dün fetöyü savunanların bugün apoyu savunması26
- akp nin yaptıklarını chp yapsaydı12
- akp'li kıvraklığı13
- aktrollerin her başlığa yetişememesi13
- hull city14
- akp ve mhp'nin demlenmesi8
- kırmızı kart diye bağırmak8
- teröristle müzakere değil mücadele edilir14
- sabah ezanı11
- 30 yaşından sonra aşık olmanın imkansız olması22
- feridun düzağaç ın ulu sözlük yazarına açtığı dava9
- akp rezillikleri15
- öğrencisine sapık mesajlar atan din hocası12
- anın görüntüsü11
- evrim17
- apoya beyefendi diyen mhp'li vekil28
- kamos15
- osmanlı torunuyuz diyenlerin ortak özellikleri16
- gece banyo yapmak vs sabah banyo yapmak15
- beklenen büyük istanbul depremi16
- ülkeyi isviçre yapmak9
- mhp'nin öcalan'ı kullanıp atması34
- pandela silik olsun kampanyası18
- kemalistlerin 15 temmuzda korkudan altına işemesi13
- 12 ocak 2025 erdoğan'dan müjde açıklaması11
- abd yanıyor23
- bir tuşla herkesi çırılçıplak soyabilen teknoloji11
- akraba evliliği12
- aragorn'un sauron ile çözüm süreci yapması9
- abd'ye ulaşmak zor ama işgal etmek kolay8
- kaptan memo yu kudurtan eko8
- trendyol da satış yapmak14
- fakirler bu saatlerde ne yapıyor sorunsalı10
- en uyuz olunan yeni nesil isimleri14
- ekrem imamoğlu'nun şam ziyaretinin reddedilmesi17
- 30 yaşından sonra aşk meşk işlerinin bitmesi9
- pkk terörünün bitiyor olması20
- abdullah öcalan'ın mhp den aday olması12
- bugün yaşayan herkes kıyma püresine dönüşecek8
- kitap okuyunca külon artar mı10
- kızılcık şerbeti10
- 10 ocak 2024 dolandirilmam13
entry'ler (222)
kurt kuzuya dönmüş gel de evrime inanma.
46.655,43 tl'dir. 20 sene çalış, 30 sene çalış maaşın isterse 500 bin tl olsun tavan bu rakam olduğu için bir ev parası bile çıkmıyor. 2008'deki sgk devrimi dedikleri olaydan sonra emekli maaşı bağlama oranları da düştüğünden emeklilerin ayda bir devletten maaş alan dilencilerden farkı kalmadı. zor durum. konuşsam olmuyor, sussam gönül razı değil. ama müstehaktır. nasılsanız, öyle yönetilirsiniz!
buraların da tarih olmasına az kaldı.
resmi olarak 55 bin kişi ölmüştür, kayıtlara geçmeyen, bulunamayan ile birlikte sayı ne olmuştur bilmiyorum. allah ülkemize bir daha böyle felaketler vermesin.
ödediğim kira tutarına bakılırsa ben ali erbaş'tan daha zenginmişim.
bankalar gibi arkadaşını getir 300 tl değerinde puanı götür kampanyası varsa 5 kişi getirebilirim.
habur rezaleti,
tsk sanık, pkk tanık,
akil adamlar,
bülent arınç'ın ''apo namazında, niyazında çocuktu'' diye apo güzellemeleri,
daha geniş bilgi edinmek isteyenler için; https://tr.wikipedia.org/...C3%B6z%C3%BCm_S%C3%BCreci
ilk rezillikler yetmedi, ikincisi yükleniyor..
tsk sanık, pkk tanık,
akil adamlar,
bülent arınç'ın ''apo namazında, niyazında çocuktu'' diye apo güzellemeleri,
daha geniş bilgi edinmek isteyenler için; https://tr.wikipedia.org/...C3%B6z%C3%BCm_S%C3%BCreci
ilk rezillikler yetmedi, ikincisi yükleniyor..
güya milliyetçi bir partinin, bebek katili bir şerefsiz tarafından teşekkür edilmiş lideri.
egosu, kibri olmayan sanatçı gerçek sanatçıdır.
mangostan diye bir meyve var. tanrıların meyvesi olarak bilinir. yetiştirildiği bölgede de meyvelerin kraliçesi olarak isimlendirilmiş. bu bilgi de benden olsun ileride kullanırlar.
tabii ki ekonomik boyutu da var ama sikimsonik üniversitesi sikim myo'lardan mezun olup diplomanın hiç bir işe yaramayacağını, boşa okuyacağını, okuyup asgari ücretli iş bile bulamayacağını anladıklarından da okulu bırakmış, kaydını dondurmuş olabilirler. bugün inşaatta bir demir ustasının günlük kazancı 4-5 bin tl. varın siz düşünün.
sonuna kadar katılıyorum. gesi bağlarında donunu arayan bir arkadaş var. saçma sapan başlıklar konusunda şaheser yaratıyor.
sakatat olarak sadece ciğer ve kokoreç seviyorum. bu çorbayı bir kere denedim, lama gibi 3 gün tükürdüğümü bilirim. sevmedim, sevmiyorum.
kendisinin ıspartalı olması nedeni ile ayrı bir sempati duyduğum yazardır.
altında başka bir şey aramayın.
altında başka bir şey aramayın.
kar gördüm kaydım, kaymaz olaydım..
bu maaş zamları fahişe mi ki sürekli enflasyonu azdırıyor bilmiyorum.
--spoiler--
içimden çalışmak gelmiyor, sabah uyanmak gelmiyor, spor salonuna gidesim gelmiyor, haftada bir kitap okuyordum, okuduğum kitaba devam etmek içimden gelmiyor, yemek yapmak için alışveriş yapmıştım, yemek yapasım da gelmiyor.
--spoiler--
keşke bende haftalık yaşasaydım bu durumu. ben 2 yıldır böyleyim. önceden zevk aldığım, kafa dağıttığım aktiviteler bile beni çekmiyor artık.
içimden çalışmak gelmiyor, sabah uyanmak gelmiyor, spor salonuna gidesim gelmiyor, haftada bir kitap okuyordum, okuduğum kitaba devam etmek içimden gelmiyor, yemek yapmak için alışveriş yapmıştım, yemek yapasım da gelmiyor.
--spoiler--
keşke bende haftalık yaşasaydım bu durumu. ben 2 yıldır böyleyim. önceden zevk aldığım, kafa dağıttığım aktiviteler bile beni çekmiyor artık.
cem karaca - kerkük zindanı.
bakın günümüz siyasetçileri yerine demirel falan yaşasaydı o siyasi zekası ile hükümeti şimdiye 50 kere düşürmüştü. seversiniz, sevmezsiniz ayrı ama siyasi zeka olarak şimdikileri cebinden çıkartır.
önce gidip dilan-engin polat çiftlerine sorsunlar. bunları serbest bırakıp bana mı nereden buldun diye soracaklar? 3 kuruş maaş amk.