bugün
bugünün iyileri

silver ile evlenecek erkek

--spoiler--

erkeklik değil ama gavatlık tercihtir.

--spoiler--

ayıptır ayıptır. biri gelip siyasi düşünce ve yazdıkların için dünya görüşü sana uymuyor diye sana hakaret etse ve küfür etse hoş olur mu? bu yazılan şey ile bunun meşruiyetini herkese vermiş oluyorsun farkında değilsin. bu kız şimdi seni mahkemeye verse haksız mı? azıcık insanlıktan nasip alın. şakanın da laf atmanın da bir adabı var.

sözlük yazarlarının kombinleri

(img:#2510019)
naber kızlar

masklavi

Yazdığı şeylerin ne anlama geldiğini bilmediğini düşündüğüm yazardır.

"erkeklik değil ama gavatlık tercihtir." diye bir ifadeniz var. Bunu da silver bugün fotoğrafını paylaştıktan sonra evleneceği kişi ile ilgili başlıkta yazdınız. Tepki verildiğinde ise silver'a yönelik bir şey söylemediğinizi iddia ettiniz.
Bakın üstte tırnak içinde yazan ifade bir insanı aşağılamaktır. Alt metninde "seninle evlenecek kişi gavattır" demektir ve doğrudan kişiye hakarettir. Silver'a nasıl olur da bir şey söylememiş oluyorsunuz?
Aylardır buradayım ve sizinle herhangi bir tartışma içine girmedim. Gerek duymadım diyelim. Şimdi de bir tartışma içinde olmayacağım.
Yazdığınız talihsiz enrtyi silip özür dilemek çok da zor olmasa gerek. Yapmanız gereken doğru davranış bu olacaktır.

--spoiler--
erkeklik değil ama gavatlık tercihtir.
--spoiler--

kızın kıyafetinden dolayı ettiğin bu lafla ilgili gerekli cevapları millet vermiş zaten de, seni alacak kadının da zihinsel engelli seviyor olması lazım be oğlum bu mantıkta. yani gram beyni olan birinin cüret edemeyeceği laflar bunlar. insanın başkasına saygısı yoksa kendine olur, sen kendine yaptığın şu ahlaksızlığı yakıştırıyorsan devam et böyle.

ilk seni vurur kocam true.

DÜNDEN BERi NE OLAY OLDU BENiM DÜNYADA GÖRÜLEBiLECEK EN NORMAL KOMBiNiM YA FNDKMGFKDJSFNEKFSN

Kendi özgüvensizliğini , yobazlığınızı ve leş magandalığınızı "erkeklik" sanıp etek boyu üzerinden cinayet fantezisi kuran ezik bir zihniyetten başka bir şey değilsiniz. Özgür bir genç kızı taşıyacak kaliteniz ve özsaygınız olmadığı için kendi ezikliğinizi "gavatlık" edebiyatıyla aklamaya çalışmanız da acınası ahahah. Siz o leş kafalarınızla bir kadının yanına bile yaklaşamaz, ancak internet köşelerinde birbirinizin komplekslerini pışpışlarsınız. Ben o kombini giyip hayatımı yaşamaya, siz de ekran başında kudurmaya devam edin.

sarapci koala

iyi ki mesajlaşmamışız yav dün gitti özel mesaj ifşası yaptı.

masklavi

Cevabımı buradan vermeyi tercih ediyorum.
Size hakaret etmedim, bunu hiç yapmadım. Kaldı ki size hakaret edenlerden özür bekliyormuşsunuz, bunun da muhatabı ben değilim.
Silver meselesinde önce "gavat" ifadesini kullanan sizsiniz. Anlamına bakalım;
"Hakaret yollu pezevenk veya fuhuşa aracılık eden kimse, muhabbet tellalı demektir."

Yine de silver'a bir şey dememiş mi oluyorsunuz? Bağlantıyı kurun bakalım.

Ayrıca uza falan, iddialı sözler. Canım istediğinde uzayacağımı, meseleyi ise uzatacağımı şimdiye kadar fark etmemiş olmanız çok minnoş.

enayimiknatisi ile kavga etmek

Aşk olsun ya, sözlükte havalı olabilecek en son insan benim. Tekrar etmeye çok üşeniyorum, kopyaladım.

"Aslına bakarsanız zor olandır.
Genelde tartışmaya girmekten kaçınır ve görmezden gelirim. Yazdığın entrydeki "deli" ifadesini görmezden geldiğim gibi.
Özetle; boş anıma denk gelmesi lazım."

masklavi

mıknatısçığım elemanın şirazesi tamamen kaymış hiçbir şeyi algılayamıyor mağdure bacı rolünü benimsemiş iyice millete hakaret edip sonra gelip mağdur edildim diye ağlıyor. yapacak bir şey yok yani ümitsiz vaka.. yani kıza senin kocan anca gavat olur diyip sonra ben kıza bir şey demedim ki demek nasıl bir ruh hastalığının ürünüdür kararı kamuoyu versin.

adama 10 senedir 1 defa bile küfür etmedim günlerdir her fırsatta diyor ki bana küfür ediyorsun sürekli. o entryleri koy diyorum koyamıyor bir daha o başlığa da uğramıyor. çamur at izi kalsın politikası yani yalan ağzına yuva yapmış artık..

tuzlu kahve dizisi

85' li ergene ve 90' lı eda ece rekabeti bilemedim uygun olmamış gibi... daha akran olan birileri seçilebilirdi bence.

öncelikle benimle muhatap olacaksan lütfen konuşma üslubunu düzelt incel dostum. sünepece hareket ve lafların alemi yok.

yazdığına gelince; şu yazdığının arkasına şöyle sığınacak kadar herkesi kendi seviyende sanıyorsan, düşündüğümüzden daha vahim durumdasın demektir. delikanlı adam en azından hatalı da olsa lafının ardında durur. ayıp etmenin de bir adabı var. ama görüyoruz ki bundan bile aciz olan insanlar da var.

neyse allah ıslah etsin.

sözlük kızlarının ojeleri

Gencecik bir kız yaptı ve çok beğendim, o becerikli ellerine sağlık. Sadece fazla renk seçenekleri yoktu, o yüzden bunu seçtik ama olsun.

(img:#2510040)

enayimiknatisi ile kavga etmek

Bak ya, iock başlığı hortlatınca ilk yazdıklarını tekrar okudum.
Neyse, zaten yazmışım. Kendimi tekrar etmeye gerek yok. Merak eden okur.

götünü yıkamayan bir kızla evlenir misiniz

yıkamadığını nasıl tespit edeceksin g.tünü koklayarak mı sorusunu akla düşürür.

içim kalktı lan..

Sözlükteki herhangi birini ilgilendirmeyecek erkektir, sadece silver bebeğimi ilgilendiren bir konuda ona karışmak yalnızca hadsizlik.
© copyright 2005 - 2026