bugün
- aşırı çıplaklığın rahatsız edici olması7
- yazarların mezun olduğu okullar17
- ölümün en iyi tanımı6
- bir kadına verilecek en güzel çiçek9
- sevişmek istenen ünlüler3
- kaslı yakışıklı sert mizaçlı memur erkekler5
- radiohead dinleyenlerin çok kız düşürmesi5
- gözleri güzel bir kadın olmak3
- arjantin mısır maçı13
- şişman kısa tembel kıllı ama egosu tavan kız3
- uzun entry giren yazar enayiliği2
- sözlüğün en muhteşem yazarlarının fotoğrafları14
- ankara da nato zirvesi13
- bakire kadını gözünden tanımak6
- sevgiliyle köpeköldüren içmek5
- vurdurmuş erkek nasıl anlaşılır14
- bir kadına iltifat etme sanatı5
- zengin evlerindeki ürkütücü sessizlik2
- kesin sevişmeyiz içliği2
- murat yakın2
- sevgiliyle tatile gitmek2
- ctrlx'in ayakları11
- donald trumpun geceyi kızı neclada geçirmemesi3
- atın taşaklarını yapan heykeltıraşın amacı2
- avm otoparkında uygunsuz çifte bağıran kadın18
- döl bankası3
- tanrı mı bizi yarattı tanrıyı mı biz yarattık10
- sonsuza dek uyumak istiyorum4
- mohamed salah ghaly4
- 7 temmuz 2026 arjantin mısır maçı11
- milliyetçi olacakken faşist olmak4
- donald trump'ın anıtkabir'i ziyaret etmemesi12
- rafadan yumurta kaç dk olmalı13
- donald trump2
- aleyna tilki nin ayakları3
- sözlüğünü başka sözlükle aldatan hain yazar6
- sözlüğün en güzel 3 kadın yazarı24
- lionel messi7
- borsadan anlayan kadının olmaması3
- 23 yaş7
- adana sokak lezzetleri5
- asırlık gece2
- yıldızlar tutuşabilir3
- üst düzey yönetici olabilmek için gerekenler9
- balık burcu bir sözlük kızıyla evlenebilirim16
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz9
- ismet türkiyeye neyle geliyor sorunsalı7
- tek başına5
- messi uzaylı abi5
- radiohead dinleyen insan2
belediyeler sokaklardan toplatma yasasını uygulamıyor ki kardeşim.
Ezik insan davranışı.
Buradaki sıcak ve samimi aile ortamına adaptasyon sorunu yaşayabilirsiniz. Birkaç önemli husus var, buranın jargonu biraz farklıdır. Erkekseniz(ki kesin erkeksiniz, ulu sözlüğe kadın yazar geldiği nerede görülmüş) ibne denecek, vurduruyordur denecek, bunlar küfür değil, daha çok klübe katılma ritüelinin parçası mesela.
iki yazar kavga ediyorsa bulaşmayın, döner ikisi de size dalar, tadınız kaçar. O kavga ettiğini sandığınız kurnazlar muhtemelen sazan avına çıkmıştır. Daha ilk günlerden sözlüğün iç işleri hakkında yorum yapmayın. Bizim çocuklar biraz takıntılıdır, peşinize takılabilirler.
Mümkünse kadın taklidi yapın, burada bazı çocuklar kadın yazarsızlıktan çok kötü durumdalar. Hayırlı bir iş gibi düşünün bunu.
Sma hastası çocuğu olduğunu iddia edip, para isteyen yazarlardan uzak durun. Sebebini açıklamama gerek yok sanırım.
Her entry’den sonra dm atmayın. Biz burada çok dm atanları sevmeyiz, ve arka planda dedikodunuzu yaparız. Uyarmadı demeyin.
iki yazar kavga ediyorsa bulaşmayın, döner ikisi de size dalar, tadınız kaçar. O kavga ettiğini sandığınız kurnazlar muhtemelen sazan avına çıkmıştır. Daha ilk günlerden sözlüğün iç işleri hakkında yorum yapmayın. Bizim çocuklar biraz takıntılıdır, peşinize takılabilirler.
Mümkünse kadın taklidi yapın, burada bazı çocuklar kadın yazarsızlıktan çok kötü durumdalar. Hayırlı bir iş gibi düşünün bunu.
Sma hastası çocuğu olduğunu iddia edip, para isteyen yazarlardan uzak durun. Sebebini açıklamama gerek yok sanırım.
Her entry’den sonra dm atmayın. Biz burada çok dm atanları sevmeyiz, ve arka planda dedikodunuzu yaparız. Uyarmadı demeyin.
Bu bende gördüm internette. Deli gibi bağırıyor kadın gidin burdan diye. Sahilleri kendi mülkleri sanıyorlar galiba. Daha çok başörtülü sahillerde olup bu tipleri kudurtmak lazım.
Ohhh beee özlemişim.
(img:#2502527)
(img:#2502527)
ikisinin de tırnakları uzundur.
ikisi de meh meh diyerek gülmektedir. ikisi de sol frame’i hiç bir sebep yokken işgal etmektedir. ikisinin de koyu hayranları vardır. ikisi de felsefi sorgulamalar soruşturmalar* yapmaktadır.
sanırım bunlar aynı kişi tostlar.
sanırım bunlar aynı kişi tostlar.
Yakışıklı at kardeş yanındaki adam kim?
--spoiler--
Muhtemelen sözlükteki trollerle uğraşmaktan yıldığı için sözlükten elini ayağını çekmiş olan emektar yazar. 18 gündür hiç entry girmemiş.
--spoiler--
hemen bu yazdığım entrynin üstündeki geri zekalı gibiler ile uğraşmaktan yıldım doğrudur. namussuz şerefsiz haysiyetsiz tipler bunlar herhangi bir insanı değerleri herhangi bir utanmaları arlanmaları olmadığı için tartışamıyorsun geliyorlar böyle sığır gibi yalan dolan konuşuyorlar. moderatörlere sakso çekip entrylerini sildirtiyorlar ama sorsan hep mağdurlar hep mağrurlar..
misal bu üstteki mal değneğine attığım mesajlara cevap bile veremiyor ( ilk 1-2 sine verdi ama baktı zekasal fark çok büyük görmezden gelmeye başladı mesajda bile rezil kepaze oldu ) çünkü burada açıktan sallıyor ama özel mesajda ezim ezim eziliyor cevap bile veremiyor. bak 20 gün olmuş sözlüğe entry yazmayalı gelmiş hala aynı masalları anlatıyor. bu embesile teklifte bulundum at moderatöre bi mesaj at zall a mesaj eğer senin dediğin gibiyse ben senden özür dileyeyim ama benim dediğim gibiyse sen benden özür dilersin dedim kabul edemedi g.tü yemedi. asla da yemez anca böyle arkadan sallar ha sallar ezik. o mesajlardan hiç bahsetmiyor mesela neden ? karaktersiz yıkığın teki çünkü ağzından doğru tek bir kelime çıkmaz hep mağdur edebiyatı hep arkadan sallama.
edit : silip kaçmış entryi ezik.
Muhtemelen sözlükteki trollerle uğraşmaktan yıldığı için sözlükten elini ayağını çekmiş olan emektar yazar. 18 gündür hiç entry girmemiş.
--spoiler--
hemen bu yazdığım entrynin üstündeki geri zekalı gibiler ile uğraşmaktan yıldım doğrudur. namussuz şerefsiz haysiyetsiz tipler bunlar herhangi bir insanı değerleri herhangi bir utanmaları arlanmaları olmadığı için tartışamıyorsun geliyorlar böyle sığır gibi yalan dolan konuşuyorlar. moderatörlere sakso çekip entrylerini sildirtiyorlar ama sorsan hep mağdurlar hep mağrurlar..
misal bu üstteki mal değneğine attığım mesajlara cevap bile veremiyor ( ilk 1-2 sine verdi ama baktı zekasal fark çok büyük görmezden gelmeye başladı mesajda bile rezil kepaze oldu ) çünkü burada açıktan sallıyor ama özel mesajda ezim ezim eziliyor cevap bile veremiyor. bak 20 gün olmuş sözlüğe entry yazmayalı gelmiş hala aynı masalları anlatıyor. bu embesile teklifte bulundum at moderatöre bi mesaj at zall a mesaj eğer senin dediğin gibiyse ben senden özür dileyeyim ama benim dediğim gibiyse sen benden özür dilersin dedim kabul edemedi g.tü yemedi. asla da yemez anca böyle arkadan sallar ha sallar ezik. o mesajlardan hiç bahsetmiyor mesela neden ? karaktersiz yıkığın teki çünkü ağzından doğru tek bir kelime çıkmaz hep mağdur edebiyatı hep arkadan sallama.
edit : silip kaçmış entryi ezik.
Len gocu meloş gelmiş sen eksiksin kavgada.
Erkek görmekten bıktım ya.
Öf be öf.
Öf be öf.
henüz gerçekleşmemiş, bombalaması makbul olan eylemdir.
bu davaların tamamı türkiye cumhuriyeti için yüz karasıdır. iki taraftan da bakalım hadi ;
imamoğlu gerçekten suçlu olsun : dünyanın en büyük metropollerinden bir tanesi olan istanbulu şehir halkından ezici bir üstünlük ile oy alarak kazanmış belediye başkanının yaptıklarının utancı.
imamoğlu suçsuz olsun : türkiyede hukuk diye adalet diye bir şey olmadığının kanıtlanmasının ve ülkenin aslında "diktatörlük" ile yönetildiğinin ortaya çıkmasının utancı.
davalarda usulüne uygun en ufak bir şey yok. ortada kimsede şüphe bırakmayacak bir kanıt yok. tamamen "gizli tanık" adı altındakilerin iddiaları. bak itiraf bile diyemiyoruz çünkü gizli tanıkların yarısı ifadelerini değiştirdiler ve tehdit edildik o ifadeyi zorla verdik diyorlar..
diploma iptali ise hükümetin tamamen iflas ettiğinin bir kanıtı. bu ülkede sıradan bir vatandaş hakkını aramak isterse 25 sene ve üzeri olaylarda istediği kadar şahidi olsun istediği kadar kanıtı olsun yüzde bir milyon haklı olduğunu ispatlayabilse bile "zaman aşımı" denilerek hakkını aramana izin verilmiyor. en basitinden bu eyt mevzusunda emekliliğe hak kazandığımız halde bizi eyt ye sokmadılar. 9 eylül 1999 dan önce çalıştığımızı ispatlayabildiğimiz halde "zaman aşımı" denilerek hakkımızı almamıza izin vermiyor hükümet. peki ben ahmet mehmet ayşe fatma hakkımızı ararken zaman aşımı var da bu 30 küsür sene önceki diploma nasıl iptal edilebiliyor ????? diyelim ki iddialar doğru yatay geçiş dikey geçiş neyse adı onda usulsüzlük var neden zaman aşımı orada işlemiyor pat diye yargılama bile yapılmadan diplomalar iptal edilebiliyor. yani biz hükümete karşı haklı olduğumuz halde hakkımızı ararken zaman aşımı ama hükümet birileri ile uğraşmaya karar verirse ortada ne zaman aşımı kalıyor ne hak ne hukuk öyle mi ?
imamoğlu gerçekten suçlu olsun : dünyanın en büyük metropollerinden bir tanesi olan istanbulu şehir halkından ezici bir üstünlük ile oy alarak kazanmış belediye başkanının yaptıklarının utancı.
imamoğlu suçsuz olsun : türkiyede hukuk diye adalet diye bir şey olmadığının kanıtlanmasının ve ülkenin aslında "diktatörlük" ile yönetildiğinin ortaya çıkmasının utancı.
davalarda usulüne uygun en ufak bir şey yok. ortada kimsede şüphe bırakmayacak bir kanıt yok. tamamen "gizli tanık" adı altındakilerin iddiaları. bak itiraf bile diyemiyoruz çünkü gizli tanıkların yarısı ifadelerini değiştirdiler ve tehdit edildik o ifadeyi zorla verdik diyorlar..
diploma iptali ise hükümetin tamamen iflas ettiğinin bir kanıtı. bu ülkede sıradan bir vatandaş hakkını aramak isterse 25 sene ve üzeri olaylarda istediği kadar şahidi olsun istediği kadar kanıtı olsun yüzde bir milyon haklı olduğunu ispatlayabilse bile "zaman aşımı" denilerek hakkını aramana izin verilmiyor. en basitinden bu eyt mevzusunda emekliliğe hak kazandığımız halde bizi eyt ye sokmadılar. 9 eylül 1999 dan önce çalıştığımızı ispatlayabildiğimiz halde "zaman aşımı" denilerek hakkımızı almamıza izin vermiyor hükümet. peki ben ahmet mehmet ayşe fatma hakkımızı ararken zaman aşımı var da bu 30 küsür sene önceki diploma nasıl iptal edilebiliyor ????? diyelim ki iddialar doğru yatay geçiş dikey geçiş neyse adı onda usulsüzlük var neden zaman aşımı orada işlemiyor pat diye yargılama bile yapılmadan diplomalar iptal edilebiliyor. yani biz hükümete karşı haklı olduğumuz halde hakkımızı ararken zaman aşımı ama hükümet birileri ile uğraşmaya karar verirse ortada ne zaman aşımı kalıyor ne hak ne hukuk öyle mi ?
Yeni tanışılan kızların korkulu rüyası.
senin için hacet gidermeye bile gitmem lan anten. entry yazmamak ile sözlükte olmamak arasındaki farkı bilebilecek kadar zekan yok. yazdıklarını görmüyor olsam nasıl gelip cevap yazayım. tartışamıyorsun diyorsun her yazdığım şeyin altında eziliyorsun önce mesajda sana sunduğum teklifi hayata geçir sonra git 5 kamyon balık 5 kamyon sebze ceviz falan ye beynine biraz fosfor girsin sonra gel tartış benimle.
bu yazdıklarım normal insanlar için hakaret sayılabilir ama sana hakaret sayılmaz hakikat sadece.
bu yazdıklarım normal insanlar için hakaret sayılabilir ama sana hakaret sayılmaz hakikat sadece.
Başımın derken True sen hayırdır hınzır?
Kurduğum tüm insan ilişkilerinde, küçüklerimle, yaşıtlarımla ya da büyüklerimle, hemen hemen herkese karşı saygılı olmaya özen gösteriyorum.
Bazen çok fazla sevdiğim insanlar oluyor, onlara o kadar fazla değer veriyorum ki kendime değer vermeyi ihmal ettiğim zamanlar oluyor.
Ben kendime değer vermiyorum,
Değer verdiğim insanlar bana değer vermiyor, sonuç olarak bu hisle başbaşa kalıyoruz.
Yaşanan tecrübeler arttıkça insanın içinde kimseye değer verme hevesi kalmıyor.
Bazı şeyler kaybetmeden önce değerli, sonrasında hiç bir anlam ifade etmiyor.
Bazen çok fazla sevdiğim insanlar oluyor, onlara o kadar fazla değer veriyorum ki kendime değer vermeyi ihmal ettiğim zamanlar oluyor.
Ben kendime değer vermiyorum,
Değer verdiğim insanlar bana değer vermiyor, sonuç olarak bu hisle başbaşa kalıyoruz.
Yaşanan tecrübeler arttıkça insanın içinde kimseye değer verme hevesi kalmıyor.
Bazı şeyler kaybetmeden önce değerli, sonrasında hiç bir anlam ifade etmiyor.
Demet ablam değil miydi o ya.
Sana ikram ettim kabul et lütfen.
Kaslı Erkekler seni çekici buluyor onları nasıl etkilediysen.
ne oldu gene göt oldun dimi. bakir diyorsun da sana kaç posta attım ki bu kadar g.t yangının oldu 25 gündür entry yazmıyorum hala beni unutamıyorsun. ayıracak vakti yokmuş her gün düzenli gelip nick altı falan girme o zaman bak geldim gene 3 posta attım rahatladın mı. milletin arkasından dedikodu yapma 2 gram delikanlı ol yüzüne konuş insanların. çevrende ailende hiç adam yok mu örnek alabileceğin onları taklit et bari.
evlilik değil seni düşünmüyordur o.
(#47976663)
(#47976665)
https://resmim.net/cdn/2026/07/06/CFWvcF.jpg
bu ülkedeki en büyük sorun yalancıyı s..memeleri. hani lan goku değildin sen iftiracılar yalancılar ispatlamayan şöyledir böyledir diye haykırıyordun ?
(#47976665)
https://resmim.net/cdn/2026/07/06/CFWvcF.jpg
bu ülkedeki en büyük sorun yalancıyı s..memeleri. hani lan goku değildin sen iftiracılar yalancılar ispatlamayan şöyledir böyledir diye haykırıyordun ?
kendilerini polis, savcı mod vs olarak tanıtıp sizden para isteyen yazarlara karşı dikkatli olalım.
buraya sıfırdan bir insan gelmez, bunda bir ayık olalım. sözlüğe yeni katılan insan ya geri gelmiş ya da başka bir yerden gelmiştir. yeni gelene ''binbir hakaret yiyeceksiniz ve ancak öyle ortama dahil olacaksınız'' şeklinde uyarı yapmak, zorbalığa kılıf uydurma çabasından başka bir şey değil. bu samimiyet falan değil; ben gerçek hayatta seni ezemem ama klavye arkasından ezerim demenin aciz yolu. eğer buradaki olay bir dayanıklılık testiyse, siz kimsiniz ki benim ortama kabulümü onaylamaya çalışıyorsunuz?
https://ibb.co/FbmZtTBX
eski toprak yazarlar bilir; fikrini belirt, yaz ve çık. bu temel bir sözlükçü ritüelidir. sırf ortama uyum sağlayacağım diye bu çiğliği ve toksikliği sineye çekmek zorunda değilsiniz.
kadın taklidi yapıp erkekleri kandırmak, onlara umut verip sonra erkek olduğunu açıklayarak hayata küsmüş bir avuç abazana dijital bakıcılık yapmak... genel olarak düşününce birinden böyle bir talepte bulunmak hiç ama hiç akıl işi değil. bu kadar da muhtaç olamazsınız ya!
birader gay birader hayır kadın değilsin olamazsın otomatik kılıflı yeni yazar arkadaş; anonimliğin arkasına sağlam saklan, fikrini söyle ve işine bak. kimseye kendini ispatlamak ya da kim olduğunu kanıtlamak zorunda değilsin. kimsenin gazına gelip adını, fotoğrafını veya sosyal medyanı paylaşarak başına durduk yere dijital dertler açma. entry'ni gir, eğlenmene bak ve çık. kendi güvenli alanını koruduğun sürece kimse seni yıpratamaz. ya da tam tersini yap, sen bilirsin.
https://ibb.co/FbmZtTBX
eski toprak yazarlar bilir; fikrini belirt, yaz ve çık. bu temel bir sözlükçü ritüelidir. sırf ortama uyum sağlayacağım diye bu çiğliği ve toksikliği sineye çekmek zorunda değilsiniz.
kadın taklidi yapıp erkekleri kandırmak, onlara umut verip sonra erkek olduğunu açıklayarak hayata küsmüş bir avuç abazana dijital bakıcılık yapmak... genel olarak düşününce birinden böyle bir talepte bulunmak hiç ama hiç akıl işi değil. bu kadar da muhtaç olamazsınız ya!
birader gay birader hayır kadın değilsin olamazsın otomatik kılıflı yeni yazar arkadaş; anonimliğin arkasına sağlam saklan, fikrini söyle ve işine bak. kimseye kendini ispatlamak ya da kim olduğunu kanıtlamak zorunda değilsin. kimsenin gazına gelip adını, fotoğrafını veya sosyal medyanı paylaşarak başına durduk yere dijital dertler açma. entry'ni gir, eğlenmene bak ve çık. kendi güvenli alanını koruduğun sürece kimse seni yıpratamaz. ya da tam tersini yap, sen bilirsin.
Sen zenci seviyorsun.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar