bugün
- kadın ile erkek arasında yaşanacak en güzel şey12
- adını bile bilmediğin bir sözlük kızına aşık olmak13
- tekerlek toplayan cocuk14
- gece 1 de 10 birayla gelen kız kanka7
- ilham aliyevin türkiyeye nankörlük yapması7
- kız troller6
- birini unutmak için başkasıyla birliktelik yaşamak11
- kalabalığı seviyor musunuz6
- zencilerin birbirine nigger demesi6
- arapçayı kutsal sanan gerzek5
- burcunun yükselenini bilen erkek8
- afrikada bir ülkede yaşasaydınız nerde yaşardınız7
- arkadaşlar ben birinden fena halde hoslanıyorum15
- gece sokakta baş belaya girer mi6
- almanya da yaşasaydınız nerede yaşamak isterdiniz11
- yazarların anlık durumları9
- kedi yada köpeği olmayan kadın4
- çocuklar niye sünnet edilir7
- avokado yiyen insan8
- mafya kızı olma isteği6
- kedilerin yedigi ilginc seyler16
- çöp yanına torbada bırakılan kitaplar2
- uykudan ağlayarak uyanmak4
- 29 yaşında erkek 41 yaşında kadın ilişkisi12
- sözlükte devamlı eksileyeceğiniz yazar17
- kız kankanızı banyoda yıkar mısınız3
- boğaz ağrısı7
- feminen erkek davranışları6
- kaslı ve yakışıklı mahalle bakkalı5
- tayt vs mini etek5
- hayatını renklendirmek isteyenlere tavsiyeler6
- eurovision song contest asia4
- özel sektör de çalışmak11
- bol sucuklu tereyağlı çift yumurta6
- osmanlı mali açıdan zordayken saray yaptırması13
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı17
- yazarlara sözlükten gelen son mesaj6
- şeker hastalığı9
- galatasaray büyüklüğü14
- evli bir adama aşık oldum sözlük25
- devlet bahçeli'nin öcalan'a selam göndermesi47
- arkadaşlar bakar mısınız14
- kova ve oğlak burçlarını sözlükten atmak7
- ispanya'nin terör bitirme formülü41
- mersin de yolsuzluk soruşturmasında döviz ve altın2
- uludağ sözlük görükle ofisi3
- 3 ekim 2026 hırvatistan ingiltere maçı7
- kız tavladığım için içerlenen sözlük geyi15
- gece gece 600 e yakın online insanın yaptıkları3
- feminizm2
apo piçine selam göndererek mi terör bitiyor ? 40 senedir kimsenin aklına gelmemiş mi bu basit şey..99 dan 2001 e kadar devlet bey iktidar ortağıydı o zaman neden selam gönderip bitirmemişti terörü ?
iltica sen kürtçe yazsana artık birader türkçen zaten berbat en azından yeni ana dilinde yaz utanma bizden.
iltica sen kürtçe yazsana artık birader türkçen zaten berbat en azından yeni ana dilinde yaz utanma bizden.
Yanlış gelmişsin ktç burası çöp kutusu değil; git başka yerde topla kartonunu.
sağol çeyrek tokuz. o işlerde sana kadar düştüysek zaten ölmüşüzdür ve gömmeyi unutmuşlar demektir.
bir dahaki yerel seçimlere kadar gerçekleşmiş olandır. izmir bb başkanı akp ye geçiyormuş. belki de geçmiştir bile ben dün akşamki haberi söylüyorum.
şimdi hiç öyle demokrasidir seçilen kişidir girmeyeceğim tek söyleyeceğim şey ; yıllardır burada izmir bok kokuyor izmirde cami var mı gevur izmir diye saçmalayan davarlara bu haber kesinleşir kesinleşmez izmirdeki o iddia ettikleri bok kokuları gül kokusu gibi gelmeye başlayacak, cami var mı diye sordukları izmir bir anda islamın başkenti oluverecek.
işte bu yüzden midemi bulandırıyorsunuz ve ağır ibnesiniz.. mesele sadece akp chp mhp mevzusu değil mesele sizin gibi tek hücreliler ile bir arada yaşamak zorunda olmamız.
şimdi hiç öyle demokrasidir seçilen kişidir girmeyeceğim tek söyleyeceğim şey ; yıllardır burada izmir bok kokuyor izmirde cami var mı gevur izmir diye saçmalayan davarlara bu haber kesinleşir kesinleşmez izmirdeki o iddia ettikleri bok kokuları gül kokusu gibi gelmeye başlayacak, cami var mı diye sordukları izmir bir anda islamın başkenti oluverecek.
işte bu yüzden midemi bulandırıyorsunuz ve ağır ibnesiniz.. mesele sadece akp chp mhp mevzusu değil mesele sizin gibi tek hücreliler ile bir arada yaşamak zorunda olmamız.
Adam öcalan için gelsin mecliste konuşsun dedi amk, selam göndermesi falan artık çok sıradan şeyler.
--spoiler--
Karhaneci ile masklavigillerin uğramadığı başlık kesinlikle şüphesiz sjsj. Bunu yapan imamoğlu Mansur Yavaş falan olsaydı sözlükte gürültü patırtı yaparlardı
--spoiler--
sonra gelip burada allahtan kitaptan islamdan bahsediyorlar dürüstlük ahlak vatan millet dersleri veriyorlar insan gerçekten hayret ediyor *
Karhaneci ile masklavigillerin uğramadığı başlık kesinlikle şüphesiz sjsj. Bunu yapan imamoğlu Mansur Yavaş falan olsaydı sözlükte gürültü patırtı yaparlardı
--spoiler--
sonra gelip burada allahtan kitaptan islamdan bahsediyorlar dürüstlük ahlak vatan millet dersleri veriyorlar insan gerçekten hayret ediyor *
Karhaneci ile masklavigillerin uğramadığı başlık kesinlikle şüphesiz sjsj. Bunu yapan imamoğlu Mansur Yavaş falan olsaydı sözlükte gürültü patırtı yaparlardı ama iş Cumhur ittifakı bileşeni olunca sesleri çıkmaz işte böyle çifte standartçılar.
(img:#2514495)
hellooooog
hellooooog
Kıza meriçlik yapmıştır yüz vermeyince sevmemeye başlamıştır karton toplayan meriç seni.
- alıntı -
“Kadere bak kimler kimlerle beraber, kimler kimlerle ittifak halinde, kadere bak! “
- alıntı sonu -
Sözün sahibini hepimiz biliyoruz.
“Kadere bak kimler kimlerle beraber, kimler kimlerle ittifak halinde, kadere bak! “
- alıntı sonu -
Sözün sahibini hepimiz biliyoruz.
halk tv den mi izlediniz kardeşimmmm.. yeni parti tüzüğünde 2 ay önce selam gönderilmiş zaten..
Duyan da seçimle falan oluyor sanacak. (bkz: ver yetkiyi gör etkiyi)
Ben hissetmiyorum 30 senedir.
az sonra gelip sağlam sövecek. demedi demeyin.
Nankörlük yabmayın almanyada piril türkiyeden daha pahalı.
bu devlet bahçeli her böyle yaptığında bütün mhp teşkilatını alıp önce bahçelinin bu açıklamasını, sonra da grup toplantısından mecliste ip fırlattığı görüntüleri akşama kadar kesintisiz izleteceksin. belki o zaman biraz utanırlar.
https://m.uludagsozluk.com/e/48131095/
Sen kendine bak yaprağimmm..
Biz yanlışta olsa gönül seviyoruz. Senin gibi a*cılık yapmıyoruz terziciyim modacıyım ayağına. Neysek oyuz.
Asıl rezil sensin mq a*cısı.
Sen kendine bak yaprağimmm..
Biz yanlışta olsa gönül seviyoruz. Senin gibi a*cılık yapmıyoruz terziciyim modacıyım ayağına. Neysek oyuz.
Asıl rezil sensin mq a*cısı.
Bu cuma başlattığım kampanya.
Yaprağıdır heheh.
Eline sağlık anti. Çok güzel görünüyor. Yaprak nereden?
Tövbe tövbee.
notere gidip vasiyetimi şöyle değiştireceğim: sözlükteki girişlerimin telif hakkını, edirne hurdacılar sultanının tahta kahvesindeki peykede oturan, bol keseden her hangi bir karşılık beklmeden ilim irfan ve hikmet dağıtan müslettin amcanın yeğeni erectora bırakıyorum. cenazemle ilgili işlem ve süreçleri kafasına göre düzenlerse hızla öteki dünyaya intikal etme şansım artar.
Ay benim o korkmayın.
idam kararını da bu arkadaş kaldırtmıştı.
Adam boşluğa açtığı başlıklarla sözlüğe karşı kişisel savaş veriyor, birinizde taktir etmiyorsunuz.
Yazar kalmaz ulan sözlükte. Cumaya giden sek erkkkeeekkk yoktur burda. Bunlar zaten kahveyi de Karamel şuruplu falan içiyo peluş giyiyo kendilerini kadın shoplayıp foto atıyo ulan rimel süren var rimeeell.
Bam bam bam herkese sallladım durduk yere.
Bam bam bam herkese sallladım durduk yere.
Ama yeni parti tüzüğüüüüüü....
TBMM resepsiyonunda DEM heyetiyle sohbet eden Bahçeli, Pervin Buldan ve Mithat Sancar ile selamlaştı. imralı Adası'nı kastederek, "Selamımı söylersiniz olur mu?" dedi.
https://haber.sol.org.tr/...ana-selam-gonderdi-414487
https://m.youtube.com/shorts/OdYIgKiJbNU
https://haber.sol.org.tr/...ana-selam-gonderdi-414487
https://m.youtube.com/shorts/OdYIgKiJbNU
Gündemdeki Haberler