entry'ler (24)

iyi gelen ne varsa hep sensin işte

içim kıyıldı. Lütfen şöyle romantizmler yaşamayın.

anın görüntüsü

görsel

Bu şerromançiden nefret ediyorum. Dişilere rahat vermeyip sürekli bağırıp duruyor. Keseceğim götünü az kaldı. Deccal pislik.

sözlükte yokluğu hissedilen yazarlar

Benim yokluğumu hiç hissetmediniz. ciddili gücendim hepinize ayıp.

ilişkiye bir süre ara vermek

sonsuza kadar ara vermekten iyidir. Farklı tatlılar denemek aşkilatabomçikellanızın hakkı değil mi yani? ayıp! sadıkçana bekleyin işini halledip gelsin.

düşün ki o bunu okuyor

Bugün bana iltifat eden o kişiye seslenmek istiyorum. Senin ben kafana sıçayım. bu kadar.

sözlük kızlarının vücutları

Ya bu allah herkese adil değil ne ayıp şey. neyse kader.

gece 23'ten sonra sözlüğe giren erkek

yazık ne diyim.

sözlük yazarlarının bileklikleri

görsel

damar görün! lazerim gelmiş kimin umrunda benim değil sizin hiç olmasın.

sözlük yakışıklılarının fotoğrafları

Ben bence atmayayım aramızda ajanlar olabilir. sonra uğraş dur. Ama yakışıklıyım yani bilin.

sevgiliye en güzel hitap şekli

aşkçukulatam.

üstteki yazar hakkında fikrini söyle

Bu ne ben kimseyi tanımıyorum artık burada. Herkes nereye gitti imdat ya. Bir yazar ama kim?

hoşgeldin pazartesi

Sabahın köründen beri sikiğin biri beynimin içine etti. Şu Tadilatınızı insani saatlerde yapmayı öğrenemedimiz gitti. Hamferdi kişiliğimi bozduruyorlar bana ya. Neyse bok hoş gelmiştir. Ayrı.

arkadaşlar falıma bi bakar mısınız

şu en ortada dans eden iguanaları sadece ben görüyor olamam değil mi?

Cinlerim tatilde olmasa bakardım.

en son aldığınız iltifat

kolay gelsin güzel kadın dediler bugün bana. Ayyy allahım ne mutluyum ne mutlu. Güzelim.

flörtlerin ilişkiye dönmeme sebebi

eskileri aşamamak. Ne diyordu şu ergen şarkıcılardan biri;"senden geçemiyorum ben hala." şapkalı a'dan nefret ederim. Nasıl anlarsanız anlayın.

hayata dair iç burkan detaylar

müdürler. Bu kadar avel olup müdür olmayı nasıl başarmışlar insan gerçekten hayret ediyor. izin günümü değiştirmesine izin vermediğim için trip yiyorum. Gerçekten anlamsız bir hayat.

son 20 yılın en gıcık lafı

buse hanım kasa. Duyunca kendimi yerden yere vurasım geliyor.

kadınsı erkek

bayansı kek.

günaydın sözlük

günoo, biriniz benim yerime işe gitsin hadi. Fazlaca amelelik ama parası iyi.

futbol maçı izleyen sözlük kızı

erkeksidir bence yoksa minnoş bıcırların ne işi olur bir topun peşinde koşulan sipoorla.
© copyright 2005 - 2026