bugün

entry'ler (178)

fiziği güzel sözlük kızları

Yani allahım ayıp ediyorsun çoğu zaman. neyse.

rastgele bir yazar seçip karabüyüyle öldürmek

beni seçsene.ölümü gör beni seç.

sarma saramayan kız

keşke saramasaydım. Rezalet sıkıcı bir iş. Parmaklarımın buruşmasından nefret ediyorum. Hayır siz tek seferde güzel bir şekilde dizebiliyormusunuz tencereye? ben oda şekli değiştirir gibi bi üç kere falan düzen çekiyorum da tek anormal ben miyim merak ettim.

yağmurlu gece

Çok severim. Eve gelene kadar duş almış gibi oldum ama olsun. Bugün ev bana tahsis edildi. herkes gitti bi başıma film gecesi yapacağım. Kapıdaki kedicik korkup kaçmasa iyiydi umarım geri gelir ıslanmaz.

cumartesi sabahlari

Genelde çalıştığım sabahlardır. Sabahı çalışmasam akşamı kesin çalışırım. Mesela bugün 13 saat çalışacağım. 11'den gece 12'ye kadar harikaaa harikaaaa. hizmet sektörü bu işte daha çok güzelleşin diye varız.

gece tostu

çikolatalısı güzeldir. Hatta hem fındık kremalı hem çikolatalısı. Üff çok canım çekti.

karşı cinsteki en itici özellik

yalaklık. o gevşek ağzını yırtmak istiyorum.

size takılan lakaplar

boncuk ve küşi.

boncuk dedemle birbirimize taktığımız bir lakap, küşi ise bir veletin sinir etme çabasından çıkan bir şey.

kafayı yememek için ne yapıyorsunuz

saçlarımı boyayacaktım bi baktım beleş kuaförüm teeee izmir'e uçmuş. Napalım mango ananas içip yok bişi yok bişi demek kaldı geriye.

30 yaşına gelince erkeklerin patates olması

Babam 60 yaşında benden çok saçı var. Yanlıştasın anabella.

en son neye çok üzüldünüz

en yakın arkadaşım çok çooook uzağa taşındı. Kafam esince kahveye gittiğim biri yok artık. Damatlar bok yesin aldı kızı gitti ya köpek. köpeeek.

yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı

https://music.youtube.com...o4&si=wvDBukSJAYWxcCB_

son defa.

çok hastayım sözlük

ben değilim.

anın görüntüsü

görsel

çikolata karamel ve bal badem. Hepsini yiyip mide fesatı geçirmek gibi harika düşünceler geçiyor aklımdan.

yazarların pazar günü planları

Tam şu an dolabımı düzenlemeye karar verdim. Akşamları götüm donuyor uzun kolluların zamanı geldi.

sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri

kediciğim şu minik yavruyu patlat gitsin herkes rahatlasın bence. Çok gergin gerim gerim gergin ortam ayyy. Neyse ben yarın izinliyim biliyonuz mu ya boş verin o yüzden öpüşün barışın.

sözlük kızlarının kekleri

kızlar bir kekim bile yok anlıyor musunuz? Çalışmaktan karnımı bile doyuramıyorum. azcık gratise gelmeyin olur mu? rica ediyorum.

ölümden korkuyor musunuz

korkmuyorum ama sadece ben ölebilirmişim gibi bir psikozun içindeyim. Başkası öleceğinden bahsedince sinir oluyorum. kimsiniz siz ben ölmeden ya hadi ordan.

masada aniden ayağa kalkıp şiir okuyan erkek

kenetlenmişsin kalbime ilmek ilmek.

Boş işlerle uğraşan erkektir. Şovcu pezo.

cumartesi kahvaltısı

Kahve ve çikolatayla yaptım. Yanına biraz çerez de ekledim. Çok saçma sapan besleniyorum umarım yakında nihayete ererim.
© copyright 2005 - 2026