bugün

sevdiği entry'ler

ailesi tarafindan sevilmeyen evlat

ne yaparsa yapsın ebeveynlerinin gözüne giremeyen, aile bireyleri tarafından sürekli yıkıcı eleştirilere maruz kalan, sevgi açlığı çeken, üvey olması muhtemel evlattır.

iş beğenmemek

türkiye'de mümkün olmayandır. iş, karşılığında alacağın maaşa değmiyordur, bilirsin. yalnız o kadar işsiz var ki, adam senin birikiminle veya eğitiminle ilgilenmez. senin yerine alabileceği, daha düşük ücrete bile tamam demek zorunda olan, birçok kişi kapıda sıralıdır.

ukalalık değil, kendi değerini bilmektir. maalesef, öyle bir ülkede yaşamıyoruz.

dip

Bir Onur Can Özcan şarkısı.

--spoiler--
Zor artık anlatmak baştan;
Yanlızlığı sevdirdiler
Yorulduk insanlardan.
-
Artık çık gel
Adını bilmezken,
Ezberlet kendini
Çek al beni şu dipten.
Yokluğunda, sen sanıp kimlere aşk dedim bir bilsen;
Tutamazdın kendini.
--spoiler--

https://open.spotify.com/...si=r_xPAi_bTfuqV_a39cI0_g

ilk buluşmada maaş soran kız

insan kaynakları çalışanıdır, yeni mülakattan çıkmış olması muhtemeldir. onun için bozuntuya vermeyin yan haklarınızı falan söyleyin full akbil, sodekso, prim. he bir de maaşınızı biraz yüksek söyleyin ki pazarlık şansınız olsun. hadi bakalım hemen enseyi karartmayın.

kekemelik tedavisi

*
nefes alıştırmaları, gevşeme teknikleri, konuşmanın yavaşlatılması,konuşma başlangıcının kolaylaştırılması, ses düzey kontrolü çalışmaları, antidepresan ve anksiyolitik ilaç uygulamalarını içeren tedavi.

galatasaray

Sizin gibi moderatörlerin de ta amına koyim. Adam Galatasarayı tutana fetöcü pkklı desin hakaret yok, bunu diyene sövünce hakaretten entry silin.
Bunu da silin amına koyduklarım.

imam maaşlarının 16 620 tl olması

Alın teriyle para kazananın asgari ücrete mahkum edildiği bir ülkede apaçık haramdır, haksız kazançtır.

akçay

ikinci sınıf bir tatil yapmak için ideal sahil beldesi. ben de kurban bayramı tatilinde annem istanbul'a geleceği için evin boş olmasını fırsat bilerek ikinci sınıf tatilimi yapacağım.

akçay

edremit ile altınoluk arasında bulunan tatil beldesi.

akçay

denize girilen koyun ortasında buz gibi tatlısu kaynayan yer.

akçay

senelerce bisikletle altını üstüne getirdiğim yazlık belde. öğrenciyken ne güzeldi 2-3 ay kalırdım yazları, bütün günü denizde geçirmekten karanlıkta görünmeyecek hale gelirdim.

akçay

Bayadır gitmiyorum eskiden çok giderdim. Vardar dondurma mı ne vardı kordonda, her gün alırdım ordan.

Evet çok kalabalıktı o zamanlar. Gece zor yürürdün, cıvıl cıvıldı hatta sabahları da öyleydi. Şimdi nasıl bilmiyorum. Uygundu tabi o zaman fiyatlar, her yerde her şeyi yiyebilirdin. Dondurma parasının lafı olmazdı. Şimdi bir topu kaç paradır kim bilir.

akçay

öğrenci olduğum zamanlar yazları 2.5 ay kalırdım, ne güzeldi. bisikletle altını üstüne getirirdim oraların. akçay, altınkum, yenimahalle, güre, altınoluk, zeytinli, kızılkeçili, çamlıbel, orjan, ören.

akçay

vardar'da dondurmanın topu 7 liraydı en son bu yaz.

akçay

berbat bir tatil beldesi. hiç tavsiye etmem. hiçbir eğlence yok. bunun sahilinde bir aşağı bir yukarı yürüyorlar. bütün olayı bu amq. bir tane adamakıllı eğlence mekanı yok. sahil boyu zkik çay bahçesi. bir tane lunapark var. denizi soğuk, üstelik kanalizasyon döküldüğü söyleniyor. keko popülasyonu yüksek.

pfizer

dünyanın önde gelen amerika'lı ilaç üreticisidir. mümessilleri bu işi yapabilmek için zor bir süreçten geçiyor bildiğim kadarıyla terleten sınavlar aylar süren beyin yorucu seminerler sonucunda aşırı iyi sosyal imkanlar ile beklenen satış hedeflerinin üstüne ulaşılırsa tatminkar primler vs. marka olmanın hakkını verir çalışanlarına. *

bir kasiyere aşık olmanın zorlukları

sırf onu görmek için fazladan para harcamak, market kapanınca çok üzülmek.
© copyright 2005 - 2026