bugün
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi14
- 4 mayıs özgür özele saldırı29
- sırrı süreyya önder37
- anın görüntüsü14
- en sevdiğiniz sözlük ahmeti8
- eski bir anı hatırlamak10
- kemalist erkekler gizli eşcinsel midir15
- yazarların sahip olmak istedikleri süper güçler11
- garanti bankası13
- piyasadaki en adam gibi sigaranın rothmans olması14
- gerçeği aramak9
- sözlüğün 18 yaş altına hitap etmesi14
- stanley termos olmazsa ben pikniğe gitmem12
- iyi geceler12
- kendini esmer sanarken birden sarışın olan kız19
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye9
- mokv nerede13
- nihal atsız türkçülüğü vs atatürk türkçülüğü13
- 3 mayıs türkçüler günü15
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri22
- akrep burcuyum soruları alayım9
- diyanetten skandal cuma hutbesi16
- akp belediyelerinin hiç yolsuzluk yapmaması29
- 3 mayıs 2025 galatasaray sivasspor maçı16
- akp ve chp'nin birbirinden farkı olmaması10
- uludağ sözlük zirvesi32
- tas kafa saç modeli10
- koltukta uyumak12
- 9 yaşındaki felçli çocuğa yoğun bakımda tecavüz25
- cin görünce yapılması gerekenler21
- ekrem imamoğlu8
- otizmliye cennet garanti mi15
- 80 yaşında olmak11
- ülkemde başı açık kadın istemiyorum15
- müge anlı mı esra erol mu9
- faiz yemenin wow haram olması11
- kemalizm9
- masklavinin bu aralar çok gergin olması32
- vampirov'a sorular17
- küresel nerde yahu9
- ölüm10
- mühendis erkekler16
- 2 yaşındaki bebek öldüresiye dövüldü8
- gelmiş geçmiş en güzel türk kadın oyuncu12

entry'ler (138)
Amasya'ya gittim yaptım geldim askerliği. işyerim çabuk gel başla diyor ay sonuna kadar off'um dedim. bence gidip görmeniz gerekiyor güzel bir tecrübeydi.
evet barınma ihtiyacı temel haktır. fakat barınma hakkını da milletin sahip olduğu evlere çökerek gideremezsin.
defolup gidip çingene mahallesinde, bozkırlarda, mağrada ya da çadırda da yaşayabilirsin. bunlar da barınmanı sağlayacak mülklerdir.
hem kadıköy'de oturayım, hem de az kira vereyim çünkü barınma benim hakkım diyen en iyi tabirle anası belirsiz bir asalaktır.
kimse de sana bakmak zorunda değildir.
defolup gidip çingene mahallesinde, bozkırlarda, mağrada ya da çadırda da yaşayabilirsin. bunlar da barınmanı sağlayacak mülklerdir.
hem kadıköy'de oturayım, hem de az kira vereyim çünkü barınma benim hakkım diyen en iyi tabirle anası belirsiz bir asalaktır.
kimse de sana bakmak zorunda değildir.
kışla şartının kaldırılması gerekiyor.
memur maaşlarına %100 zam gelecekmiş. bedelli askerlik ücretine de bu oranda zam gelmesi bekleniyor. geçmiş olsun herkese.
insanlar s*kilmek için vardır. sinirlendirdiler amna koduğumun oğulları.
z kuşağı tembelmiş çalışmıyormuş, y kuşağı daha akıllıymış çok çalışıyormuş yazanlar ne içiyor ya. suriyede tarlada çalışan 15 yaşındaki çocuklar, afganistanda 10-12 yaşında karnında bebek olan kız çocukları hangi kuşaktan oluyor. bu tür kuşak çatışmaları zengin kesmin uydurmasıdır. şu an türkiyede batıdaki zengin iyi yetişmiş çocukla doğuda zoraki çalışan fakir çocuğun hayatının aynı olmaması gibi.
bu sene 2 kere yağdı o da deprem zamanına denk geldi amk.
fazla kalifiye olduğunuzu belli etmeyin kaçar gider diye kabul etmiyorlar. yeni mezun eleman mal olmalı bunlara göre.
bilmeyen kalmamıştır diye düşünüyorum.
uludağ sözlük ak parti yuvası olmuş.
ulan bu çocuğa bile konuşma tarzı yüzünden bıçak çekildi bu ülkede allah sizi bildiği gibi yapsın.
normalde deprem olduğunda artması gerekmiyor mu ?
her türlü mevzunun döndüğü ülke.
hükümet dolar ve euro'yu sabit tutmaya çalışıyor ama seçimden sonra 30 TL olmasını bekliyorum ben.
3 gündür fay hattı haritasını inceliyorum afyon'da olacak gibi duruyor.
istenen cevapları veremeyince çok fazla üzülmeyin. üniversiteden mezun olduktan sonraki ilk mülakatımda çok çalışmak istediğim bir firmanın mülakatında istenilen cevapları veremediğim için mülakat çıkışında ağlamıştım fazla tecrübem yok diye olabilir.
ne oluyorum olum ülkede. her yerde deprem oluyor, soğuktan titreyerek dışarı attık kendimizi. karşı bina komple yıkıldı millet ağlıyor.
haram falan değil sabah 7 akşam 8 az maaşa it gibi çalışmak zorla mesaiye bırakılmak ses çıkaramamak daha haram.
inanmayana sorun yok.
mezuniyet töreninde arkadaşın sınıfın tavan arasına viski sakladıktan sonra sabah derste hocanın kafasına düşmesi olayı yaşanmıştı.