bugün

sevdiği entry'ler

21 eylül 2024 fenerbahçe galatasaray maçı

22 madde yazmışsın. ama hepsi boş. *

- 10 senedir şampiyon olamıyorsun.
- 16 senedir şampiyonlar ligine katılamamışsın. en son şampiyonlar ligi maçlarınızda reklam panolarında playstation 2 yazıyor. *
- genel kupa sayısında beşiktaş sizi geçti.
- bursaspor'a bile şampiyonluk vermiş takımsınız.
- antrenörsüz, son 6 haftayı cevat güler'in yönettiği takıma bile şampiyonluk verdiniz.

elinizde 6-0'dan başka övünülecek bişe kalmadı.
o da giderse iyice deliye bağlayacaksınız. huni takıp gezersiniz artık.

bu arada iki fener maçını kaybedelim ama sezon sonu şampiyon olalım.
bana uyar açıkçası.

ne demiş üstat.
görsel

21 eylül 2024 fenerbahçe galatasaray maçı

Uliybka, tam bir başyapıt entry girmişsin aq.

kilolu kızların çok alıngan olması

He verdik valla elhamdürillah. inan kuzum hiç beklemediğin anda oluyor darısı başına inşallah.

gideon reid morgan jj

Yine nickaltını uplamış sabah sabah.

Ya şunu çaylak etsenize artık ! Yetmedi mi sözlüğümüze verdiği zararlar? Evet.

artık ciddi yazacağım çocuklar

Karar aldım, gerçek gocu'yu tanıtacağım size! Bundan sonra makara kukara yok! Çatara patara doğrularımı, gerçeklerimi yazıyorum!

alevi komşunun getirdiği aşureyi dökmek

işte orospu çocuklarına götürmemek gerekir.

de da bağlacını doğru yazamayan sözlük yazarı

doğru yazamayan doğru da anlatamaz. ben sadece bu "de, da" bağlacına değil anlatım bozukluklarına ve imlaya da taktım kafayı. burası yazarak iletişim kurulan bir ortam olduğu için bazı temel kurallara uymakta fayda var. burada yazamayanlar inanın bana dilekçe de yazamıyorlar. bakınız az önce tarafıma gelen bir dilekçeyi siz gençlerle paylaşayım.

"0000000000 nolu ali tüzel ... bölümü öğrencisiyim başka bir üniversiteye yatay geçiş başvurusu yapmış bulunmaktayım eksik evrak yüzünden şuan yapamıyorum benden disiplin cezası almadığima dair bir belge istiyorlar"

tüm kutsalım üzerine yemin ederim ki bu dilekçe harfi harfine bu şekilde geldi, ben sadece ismi değiştirdim. bu dilekçeyi veren genç ikinci sınıfta. Dilekçede bir tane noktalama işareti yok, talep bildirilmemiş ve sadece başına gelen olay anlatılıyor.
ez cümle, yazarak iletişim kurarken bazı basit kaideler vardır ve bunlara uymanız hem sizin okunurluğunuzu artırır hem ciddiye alınmanızı sağlar. nasıl ki on sene önce yazılanı okuyorsanız burada, on sene sonra da birileri sizin yazdıklarınızı okuyacak.

oyyyy o "bazan" nasıl gerdi beni var ya, cimer'e şikayet edicem!

Kuresel çok haklısın kanka, ama uliybka daha haklı.

Erkek olsanız ikinize de sittin sene hak vermezdim o ayrı.

python programlama dili

(bkz: Python), nesne yönelimli, yorumlamalı, birimsel ( (bkz: modüler)) ve etkileşimli yüksek seviyeli bir (bkz: programlama) dilidir.

Girintilere dayalı basit söz dizimi, dilin öğrenilmesini ve akılda kalmasını kolaylaştırır. Bu da ona söz diziminin ayrıntıları ile vakit yitirmeden programlama yapılmaya başlanabilen bir dil olma özelliği kazandırır.

Modüler yapısı, sınıf dizgesini ( (bkz: sistem)) ve her türlü veri alanı girişini destekler. Hemen hemen her türlü platformda çalışabilir ( (bkz: Unix), (bkz: Linux), (bkz: Mac), (bkz: Windows), (bkz: Amiga), (bkz: Symbian)). (bkz: Python)ile (bkz: sistem programlama), kullanıcı (bkz: arabirimi programlama), (bkz: ağ programlama), (bkz: web programlama), uygulama ve (bkz: veri tabanı yazılımı) programlama gibi birçok alanda (bkz: yazılım)geliştirebilirsiniz. Büyük yazılımların hızlı bir şekilde prototiplerinin üretilmesi ve denenmesi gerektiği durumlarda da (bkz: C)ya da (bkz: C++) gibi dillere tercih edilir.

Python 1980'lerin sonunda (bkz: ABC programlama) diline alternatif olarak tasarlanmıştı. Python 2.0, ilk kez 2000 yılında yayınlandı. 2008'de yayınlanan Python 3.0, dilin önceki versiyonuyla tam uyumlu değildir ve Python 2.x'te yazılan kodların Python 3.x'te çalışması için değiştirilmesi gerekmektedir. Python 2 versiyonun resmi geliştirilme süreci, dilin son sürümü olan Python 2.7.x serisi versiyonların ardından 1 Ocak 2020 itibarıyla resmi olarak sona erdi.Python 2.x geliştirilme desteğinin sona ermesinin ardından, Python dilinin 3.7.x ve sonraki sürümlerinin geliştirilmesi devam etmektedir.

hakemsiz galatasaray

--spoiler--

2. bir örnek ver kanka. sendeki sorun bu hep 1 pozisyon veya 1 olay örnek verebiliyorsun ve bunu dünyanın en boktan şeyiymiş gibi anlatıyorsun. aynısından ben sana 20 şer tane örnek verebiliyorum mesela sizin yaptığınız ama onlara hiç yorum yapmıyorsun hep o tek örneği vermeye devam ediyorsun *

oğlum kazanması yüksek ihtimal olan adaya el çektirdiniz kimbilir "kimlere ne verdiniz" gene.. elde kalan seçeneklere bak birisi gs amigosu büyükekşi diğeri fanatik trabzonsporlu kot kafalı hacıosmanoğlu.. sen fenerbahçe olsan kime destek vereceksin ? birisi 2 senedir gs yi zorla şampiyon yaptırtan bir tip diğerinin ilk ve tek seçim vaadi "seçilirsem komisyon kurdurup 2011 lig kupasını fenerden alacam" diyen barzo bir tip. adam federasyona değilde trabzonspora başkan olacakmış gibi konuşuyor. servet yardımcıya kim neden el çektirdi onu anlat martaval okuma fener büyükekşiyi destekliyormuş diye...

https://www.sozcu.com.tr/...olgesindeki-mehmet-p65869

ben gs li olsam hiç bu toplara girmem efendi efendi otururum kenarda. yaptığınız pislikler türkiyeyi değil gezegeni aştı hala bir şakalar bir komiklikler. insanda biraz utanma olur be kardeşim. biz liderken başkanınız götünü yırtıyordu büyükekşi istifa etmeli diye. lider siz olunca birden tersine döndünüz tüm camia istifa nedir yaeaeaea diyerek. biraz ar biraz haya kardeşim çok bir şey istenmiyor sizden.

--spoiler--

hahaha ulan mel ya... servet yardımcı ya biz el çektirdik he? ali koç un 1 numaralı adamı olan servet yardımcı ya yani? e sizin uçan kaçan başkanınız sahip çıksaydı o zaman? kanka hep sölüorm bizde bedeli olan seylerin sizde hep "bahanesi" var işte bu yüzden loser olmaya mahkumsunuz. bütün sezon mevcut baskana sallayıp yumurta kapıya dayanınca "başka alternatif mi var" bahanesine sığınmak da klasik akp li bahanesi biliosn dimi? hani x gitse kim gelecek alternatif mi var mantığı...kaldı ki eğer koca camia begenmediğinin yerine 1 aday çıkartamıyorsa şapkayı alın önünüze koyun bir düşünün bence.

carlsberg

normali güzel de bunun luna sı hayatımda içtiğim en kötü bira olabilir.
© copyright 2005 - 2026