bugün
- habire1219
- silvermist9
- türkiye solunun en büyük sorunu6
- dinler tarihi5
- hz isa'nın fiziksel annesi ve babası yoktu11
- hoşlandığın kızın komünist çıkması4
- masklavi ile yeni parti mitingine gitmek38
- sarapci koala63
- tribünlerde apoya küfür edilmesinin yasaklanması6
- motorine 8 24 tl zam gelmesi5
- maşa ile koca ayı online3
- imbat3
- mantı8
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri23
- deli sikince yapılabilecek çılgınlıklar3
- bostanlı dan karşıyaka ya sahil boyu koşmak3
- çikolatalı kek4
- sersem herif3
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı8
- şeyhine sakso çekip şeriat isteyen tip7
- ben sizin anonim11
- akpartililerin apo sevdası5
- guendouzi ve greenwooda uefa disiplin süreci6
- allah'ın homo sapiensi çamurdan yaratması4
- sonbaharda yapılacak en iyi şey5
- sözlükte en çok kıskandığınız yazar9
- beni ne kadar seviyorsunuz4
- alsancaktan kordona çıkmak2
- üçkuyular dan çeşme ye bisiketle gitmek2
- hiç kimse fikirleri yüzünden hapis yatmasın5
- necip fazıl kısakürek3
- sözlüğü ateşe vermek2
- şeriatçıların konserleri yasaklatması6
- insan olmaya ceyrek kala15
- vexillarius the slayer6
- slip mayo giyen erkek5
- kıskançlık krizi geçiren kadına yapılacak müdahale8
- ahmet davutoğlu'na soruşturma açılması10
- sevgiliyle girilmiş en saçma tartışmalar7
- habire 12 kürt değil kürtçü düşmanıdır3
- ahlak duygunuzu nerden alıyorsunuz24
- sözlük kadınlarının birbirini çekememesi8
- michael jackson ölmedi mi sorunsalı3
- sabetay sevi4
- enayimiknatisii12
- arkadaşlar tıraş oldum sizce nasıl olmuş2
- arkadaşlar döner mi yesem schnitzel mi9
- kolay gelsin denilen esnafın cevap vermemesi13
- arkadaşlar neden beni kıskanıyorsunuz6
- s'i l v'e r m'i s t19
sevdiği entry'ler
ulan o kadar paranız var kadroda hala lindelöf (bu kim aq), darmian (bu kim aq 2), herrera(ispanyol tolga ciğerci), mkhitaryan(5 para etmez), lingaard(şerefsizim lens bundan iyi topçu), smalling falan oynuyor.
bunların da başkanı dursun özbek'in ingiltere şubesi gibi bir şey heralde.
bunların da başkanı dursun özbek'in ingiltere şubesi gibi bir şey heralde.
gidip d hunharca gülen, filmdeki sahneleri ağahğahğ diye anlatan insanlar var..
harbiden ona mı gittin de güldün amk falan diyosun,
lapss diye;
entel dantel takımı ne anlar olm komik filmden, zaten skten anlasanız sünnetçi olursunuz diye laf ediyorlar bir de embesiller..
yani bu ülkede millet kendinden bir iz, bir emare gördüğünde bir şeyde; onu hemen benimser, sahiplenir, bkz recep ivedik, bkz itilmiş, stand up küfürleri ve daha eskilerden temeli kemal sunal'ın eşoğlu eşek repliğiyle pat küt dalması vs vs hep aynı kafa..
çocuğu küfür edince sevinen, böbürlenen kitlenin nesili hep bunlar...
harbiden ona mı gittin de güldün amk falan diyosun,
lapss diye;
entel dantel takımı ne anlar olm komik filmden, zaten skten anlasanız sünnetçi olursunuz diye laf ediyorlar bir de embesiller..
yani bu ülkede millet kendinden bir iz, bir emare gördüğünde bir şeyde; onu hemen benimser, sahiplenir, bkz recep ivedik, bkz itilmiş, stand up küfürleri ve daha eskilerden temeli kemal sunal'ın eşoğlu eşek repliğiyle pat küt dalması vs vs hep aynı kafa..
çocuğu küfür edince sevinen, böbürlenen kitlenin nesili hep bunlar...
Yeter konuşmayın şu dizi hakkında. istediği kadar meşhur olsun iz-le-me-ye-ce-ğim.
--spoiler--
slm nasilsiniz?anlamli gözlerinle ve umut dolu bakişlarinla tanişmak isterim ne dersin umut bakişli?gerçekten gülüşün umudun yansimasi gibi sanki umut bakişlii!ben seni,senli coğrafyada tanimak isterim? ve seni taniyarak sana dair şiir yazsam okurmusun umut bakişli?...eğer karincanin küçüklüğü kadar insan değer bakiş açilarimiz varsa bana gerçekten cvp atmani beklicem???
--spoiler--
Adam tanisma mesajindan ziyade 100 yil sonrasina dair abd'nin, buyuk orta dogu projesi icin tasarruflarini yazmis.
Bu ne oz guven aq? Az insan olun, az da akli selim. Her neyse?..
Selam vs yazarsin cevap verirse kararinca muhabbet edersin, donus yapmazsan da sallarsin gider.
slm nasilsiniz?anlamli gözlerinle ve umut dolu bakişlarinla tanişmak isterim ne dersin umut bakişli?gerçekten gülüşün umudun yansimasi gibi sanki umut bakişlii!ben seni,senli coğrafyada tanimak isterim? ve seni taniyarak sana dair şiir yazsam okurmusun umut bakişli?...eğer karincanin küçüklüğü kadar insan değer bakiş açilarimiz varsa bana gerçekten cvp atmani beklicem???
--spoiler--
Adam tanisma mesajindan ziyade 100 yil sonrasina dair abd'nin, buyuk orta dogu projesi icin tasarruflarini yazmis.
Bu ne oz guven aq? Az insan olun, az da akli selim. Her neyse?..
Selam vs yazarsin cevap verirse kararinca muhabbet edersin, donus yapmazsan da sallarsin gider.
bildiğim kadarıyla akıllı adam.
elektirikle çalışan tesla arabaları elbette çok başarılı. ama adını kullandığı tesla, elektirikle çalışan alet edevattan ziyade, elektriği üretmenin alternatif yollarını bulmaya çalışıyordu. elektirikli araba çok ekonomik ama ya elektrik yoksa? türkiye'de misal, doğalgaz yakarak, hes'lerle çevre katledilerek üretiliyor elektirik. ve yeterli degil, ithal ediliyor. bugün fosil yakıttan tamamen vazgeçilip elektik enerjisine gecilse mesela, türkiye gibi ülkeler ne olacak? rahmetli tesla reyizin en büyük hayali, insanlara ücretsiz enerji sağlayabilmekti.
bu konuda çalışması var mı bilmiyorum ama, vizyonu bu olmali bence.
insanlığı kurtarmaktan bahsediyor ama, yaptığı şey sadece ticaret. yani parası olana yarıyor. marsta koloni kursa, gelip beni almayacak degil mi?
elektirikle çalışan tesla arabaları elbette çok başarılı. ama adını kullandığı tesla, elektirikle çalışan alet edevattan ziyade, elektriği üretmenin alternatif yollarını bulmaya çalışıyordu. elektirikli araba çok ekonomik ama ya elektrik yoksa? türkiye'de misal, doğalgaz yakarak, hes'lerle çevre katledilerek üretiliyor elektirik. ve yeterli degil, ithal ediliyor. bugün fosil yakıttan tamamen vazgeçilip elektik enerjisine gecilse mesela, türkiye gibi ülkeler ne olacak? rahmetli tesla reyizin en büyük hayali, insanlara ücretsiz enerji sağlayabilmekti.
bu konuda çalışması var mı bilmiyorum ama, vizyonu bu olmali bence.
insanlığı kurtarmaktan bahsediyor ama, yaptığı şey sadece ticaret. yani parası olana yarıyor. marsta koloni kursa, gelip beni almayacak degil mi?
vahabilere ve globalistlere koyup gecirmistir.
Spoiler.
En iyi dublaja sahip film açık ara. Sungun Babacan'ın sesi Vincent Vega'ya o kadar uymuş ki, John Travolta'nın gerçek sesi bu sanki veya bu olmalı. izlediğim en komik film. Dünyanın en iyi filmi konusunda tartışılır ama bir arkadaşın dediği gibi dünyanın izlemesi en keyifli filmi açık ara. Royal With Cheese, Ayak masajı, Big Kahuna Burger, Ezekiel 25:17, Marvin, Domuz jambonu sahneleri yeterlidir. Filmde tek yediremediğim, sevmediğim olay John Travolta'nın Bruce Willis tarafından öldürülmesi onun dışında kusursuz bir film. Aslında bu film sonunda "din kurtuluş yolu" imajı veriyor, farkettiyseniz Jules kurtulurken, Vincent ölüyor. Mia ve Vincent sahneleri inanılmaz güzeldi, zaten John Travolta'ya bu filmde bir asillik, inanılmaz bir karizma gelmiş, saçları, küpeleri vs. Diğer filmlerinde böyle değil John Travolta ama bu filmde inanılmaz bir aurası var. Benim en sevdiğim 2 filmden birisi. izlerken bu kadar keyif aldığım film çok nadirdir ve kült sayılan filmlerin %80'ini izledim. Ayrıca bu filmde hiç klişe yoktur. Örnek: Vincent ve Mia birlikte olmamıştır, Vincent ölmüştür, Marsellus Wallace gibi çok büyük bir mafya babası tecavüze uğramıştır, dans ödülünü kazanamayıp çalmışlardır vs. vs.
En iyi dublaja sahip film açık ara. Sungun Babacan'ın sesi Vincent Vega'ya o kadar uymuş ki, John Travolta'nın gerçek sesi bu sanki veya bu olmalı. izlediğim en komik film. Dünyanın en iyi filmi konusunda tartışılır ama bir arkadaşın dediği gibi dünyanın izlemesi en keyifli filmi açık ara. Royal With Cheese, Ayak masajı, Big Kahuna Burger, Ezekiel 25:17, Marvin, Domuz jambonu sahneleri yeterlidir. Filmde tek yediremediğim, sevmediğim olay John Travolta'nın Bruce Willis tarafından öldürülmesi onun dışında kusursuz bir film. Aslında bu film sonunda "din kurtuluş yolu" imajı veriyor, farkettiyseniz Jules kurtulurken, Vincent ölüyor. Mia ve Vincent sahneleri inanılmaz güzeldi, zaten John Travolta'ya bu filmde bir asillik, inanılmaz bir karizma gelmiş, saçları, küpeleri vs. Diğer filmlerinde böyle değil John Travolta ama bu filmde inanılmaz bir aurası var. Benim en sevdiğim 2 filmden birisi. izlerken bu kadar keyif aldığım film çok nadirdir ve kült sayılan filmlerin %80'ini izledim. Ayrıca bu filmde hiç klişe yoktur. Örnek: Vincent ve Mia birlikte olmamıştır, Vincent ölmüştür, Marsellus Wallace gibi çok büyük bir mafya babası tecavüze uğramıştır, dans ödülünü kazanamayıp çalmışlardır vs. vs.
Böyle karizmatik bir karakter çok nadir görülmüştür, o dans sahnesine hastayım, arada açıp açıp sadece bu sahneyi izliyorum. O kadar karizma bir adam ki izlemeye doymuyorsun. Mr. Blonde adamdır.