bugün
- üniversite sınavı kaldırılmalıdır10
- lise yıllarına ait bir şey söyleyin36
- arda güler6
- gece vardiyası3
- kale3112'deki kale hangi kale10
- bursa6
- sözlük kızlarının küfürbaz olması6
- arkadaşlar lütfen4
- sözlükte flört etmemek9
- en iyi pizza içeriği10
- ilk buluşmada 16 adet cağ kebabı yiyen kız16
- buz gibi bira6
- paradox interactive3
- köy9
- 30 yaşından sonra hayattan keyif almanın bitmesi9
- devlet adına çalışıp geçmişin temizlenmesi4
- 25 eylül 2026 fidan'ın libya toplantısı2
- gece tostu4
- acı gerçekler14
- en enayi huyunuz4
- en lezzetli balık24
- aşk bir hastalıkmış sanki2
- agaçlarla dertleşmek3
- dünyanın en kötü hissi3
- karşı cinsteki en itici özellik16
- mehmet şimşek2
- yıllar ona hiç acımamış3
- 25 eylül 2026 türkiye fransa maçı5
- başlığı başa bırakıp kaçan yazarı enselemek3
- otobüste giderken yanındakinin geviş getirmesi3
- sözlüğün embesillerle dolu olması6
- muhalif kızların ak partili erkeklere aşık olması13
- derdinizi dinlerken rakı sofrası kuran psikolog8
- zendaya4
- köy vs şehir hayatı2
- queen ravenna'nın evine kız kaçıran atmak2
- sözlüğün maymuna dönmesi2
- sigarayı bırakınca ağzımın tadı geldi3
- ezoterizm4
- anın görüntüsü23
- 24 eylül 2026 hollanda almanya maçı3
- gammazlar göreve8
- bir kız true ile arkadaş olabilir mi10
- yeni biriyle nerede tanışılır13
- sözlükte aile kurmak8
- ağlamak7
- yaşar kemal kitaplarının sarmaması2
- iş yerinde topuklu ayakkabı giymeyen kadın11
- queen ravenna'nın tacını klozete atmak2
- hünkar beğendi vs alinazik9
entry'ler (224)
Kimine gore iyidir guzeldir de bana gore degildir universitesi. Ben sevemedim. Seneye y.gecisle gitmek istiyorum.
En nefret ettigim hava olayi ile en nefret ettigim icecegin birlesmesidir. Aman allahim..
bundan bir tane daha yok. evet witcher da bir skyrim değil. Evet o bile...
Koskoca mazi.
Izleyelim bakalım.
Sade halini lahmacunun arasina koydugunuzda efsane tat alirsiniz.
Bir zamanlar blackburn idi. Güncel olarak swansea,
5 milyona patlayan Tarık Çamdal lar getirecek sınırlama... Bu adam 5 milyona alındı. 5 milyon. Tarık. 5 lan 5...
Bkz: nüktedanlar.
sevdiceğimle üstesinden gelmeyi deneyeceğimiz ilişki boyutu. güven önemli burada, ona da sahibiz cok şükür bozulmazsa inşallah. Edit: Burayı sık sık editleyceğim sonucları yazacağım umarım iyi olur sözlük.
Sevişirim. Solcuyum. Sen bunu normal görüp kafanı cevirip s*ktir olup gitmeyi öğreneceksin. Tanımadığın insanı rahat bırakmak zorundasın. Banane diyip gecmek zorundasın. Zo-run-da-sın. Yüz yıl öncesinde haklı olabilirdin ama artık sığ kalmayıp dünyaya ayak uydurmanı tavsiye ederim. Bu tavrından tahmin ediyorum ki elin kız eline değmiyor yada sevgilin var fakat vermiyor sen de ot gibi yaşıyorsun. Öfkeni senin yapamadığını yapandan cıkarma. Iyi günler, mutlu bayramlar.
Hem fiziki hem mental yönden bitmiş futbolcu bunu kabul ediyorum, bu yaştan sonra da toparlayamaz (toparlasa müthiş futbolcu ama toparlayamaz, özellikle psikolojisini). O yüzden artık ayrılması gerektiğini düşünmekteyim. Ama böyle küfür yiyerek değil. Bu adam bunu haketmiyor. Dünkü hareketi yüklenilmenin bir patlamasıydı. iyi bir vedayı hakeden futbolcudur kanımca. Sezon sonu teşekkür edilerek güzel ve dostca gönderilmeyi hakeden futbolcu. Şimdiden yaşattığın her şey icin teşekkürler kaptan. (bkz: xelcuk).
Görünüşe göre renksizleri zil takıp oynatan mac. Bitecek. 10 yılda bir gelen 1-2 senelik devriniz yine bitecek. Ücüncü büyük olarak kalacaksınız. Ye-ti-şe-me-ye-cek-si-niz.
insanlar balık hafızalı olmaya başlıyor. Unutuyor asıl icine edenlerin kendileri olduğu zamanları. Bu bir döngüdür ve bu döngüde en az icine eden takım ücüncü büyük halinizle zafer sarhoşluğunuzla saydırdığınız iki takımdır. Kac defa oynadın kaÇ defa şl de gruptan cıktın diye sorarlar adama.
Farzet ki hanimciyiz.
Şimdi hic boşu boşuna sonuc sayfasına gidip kontrol etmeyin. Acıklanmamıştır.
'O kadar uzun boylu değil 3. büyükler sizi' dedirten başlık. (bkz: deli saÇması)
Akasya durağının zayıf rakibine acımayacağı versustur.
Yeter konuşmayın şu dizi hakkında. istediği kadar meşhur olsun iz-le-me-ye-ce-ğim.
Anlamıyorum. Vurdurmuyorum.