bugün
- antipanik'e bir şey söyle10
- sözlük kızlarının kombinleri8
- alttaki yazara bir şey söyle25
- tanışılan kız hangi partili ise o partili olmak3
- muşlettin amca4
- abazan yazarlar3
- mhp nin atatürk düşmanı olması5
- hafta sonu ayakları uzatıp evde oturmak3
- cenazede gülmek7
- su bardağında çay içmek10
- sahaflık tecrübem5
- şükretmeyen insan7
- 9 ekim 2026 galatasaray kasımpaşa maçı36
- trump'ın rus dizeli anlaşması2
- pudingi çay kaşığıyla yemek5
- hassas bilek sendromu4
- aşkım dua lipa mı ben mi diyen sevgili7
- izmir izmir olalı böyle hizmet görmedi3
- insanın düşüncelerinden utanması6
- 1 kasım 2026 sosyal medya yasağı4
- şeytan ibneliği yaymak için kendini düzdürdü2
- kadir mısıroğlu2
- ayılmak için yapılabilecekler3
- cumartesi günleri yalnızlığın daha beter olması3
- nasıl başladı nasıl bitti2
- muhterem kardeşim kadir mısıroğlu beyefendi2
- hüseyin nihal atsız2
- kemalistlerin islam düşmanlığının nedenleri15
- tuvalette ilham gelmesi3
- galiba hamileyim5
- atatürk karşıtı siyasi partiler2
- saints row iv2
- osmanlıcayı abartmak2
- galatasaray 3 kasımpaşa 12
- geceden balıkla yenilmiş soğan4
- erkeklere en güzel hitap şekilleri17
- usul adab erkan4
- ilk buluşmaya bmw 535d ile gelen erkek2
- denize girmek4
- parcalandim toparlanamiyorum319
- yakıştırdığım çiftler serisi 153
- boyun ağrısına iyi gelen şeyler15
- devrimci kız götü3
- sözlük yazarlarının beni travesti sanması16
- vazektomi3
- cumartesi saat 11 de sözlükte takılan kızın amacı2
- cumartesi saat 2 de buluşalım mı diyen bir mesaj2
- hayvanların konuşmaya başlaması3
- muhabbet kuşunun insanına boncuk adını koyması3
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı22
entry'ler (224)
Kimine gore iyidir guzeldir de bana gore degildir universitesi. Ben sevemedim. Seneye y.gecisle gitmek istiyorum.
En nefret ettigim hava olayi ile en nefret ettigim icecegin birlesmesidir. Aman allahim..
bundan bir tane daha yok. evet witcher da bir skyrim değil. Evet o bile...
Koskoca mazi.
Izleyelim bakalım.
Sade halini lahmacunun arasina koydugunuzda efsane tat alirsiniz.
Bir zamanlar blackburn idi. Güncel olarak swansea,
5 milyona patlayan Tarık Çamdal lar getirecek sınırlama... Bu adam 5 milyona alındı. 5 milyon. Tarık. 5 lan 5...
Bkz: nüktedanlar.
sevdiceğimle üstesinden gelmeyi deneyeceğimiz ilişki boyutu. güven önemli burada, ona da sahibiz cok şükür bozulmazsa inşallah. Edit: Burayı sık sık editleyceğim sonucları yazacağım umarım iyi olur sözlük.
Sevişirim. Solcuyum. Sen bunu normal görüp kafanı cevirip s*ktir olup gitmeyi öğreneceksin. Tanımadığın insanı rahat bırakmak zorundasın. Banane diyip gecmek zorundasın. Zo-run-da-sın. Yüz yıl öncesinde haklı olabilirdin ama artık sığ kalmayıp dünyaya ayak uydurmanı tavsiye ederim. Bu tavrından tahmin ediyorum ki elin kız eline değmiyor yada sevgilin var fakat vermiyor sen de ot gibi yaşıyorsun. Öfkeni senin yapamadığını yapandan cıkarma. Iyi günler, mutlu bayramlar.
Hem fiziki hem mental yönden bitmiş futbolcu bunu kabul ediyorum, bu yaştan sonra da toparlayamaz (toparlasa müthiş futbolcu ama toparlayamaz, özellikle psikolojisini). O yüzden artık ayrılması gerektiğini düşünmekteyim. Ama böyle küfür yiyerek değil. Bu adam bunu haketmiyor. Dünkü hareketi yüklenilmenin bir patlamasıydı. iyi bir vedayı hakeden futbolcudur kanımca. Sezon sonu teşekkür edilerek güzel ve dostca gönderilmeyi hakeden futbolcu. Şimdiden yaşattığın her şey icin teşekkürler kaptan. (bkz: xelcuk).
Görünüşe göre renksizleri zil takıp oynatan mac. Bitecek. 10 yılda bir gelen 1-2 senelik devriniz yine bitecek. Ücüncü büyük olarak kalacaksınız. Ye-ti-şe-me-ye-cek-si-niz.
insanlar balık hafızalı olmaya başlıyor. Unutuyor asıl icine edenlerin kendileri olduğu zamanları. Bu bir döngüdür ve bu döngüde en az icine eden takım ücüncü büyük halinizle zafer sarhoşluğunuzla saydırdığınız iki takımdır. Kac defa oynadın kaÇ defa şl de gruptan cıktın diye sorarlar adama.
Farzet ki hanimciyiz.
Şimdi hic boşu boşuna sonuc sayfasına gidip kontrol etmeyin. Acıklanmamıştır.
'O kadar uzun boylu değil 3. büyükler sizi' dedirten başlık. (bkz: deli saÇması)
Akasya durağının zayıf rakibine acımayacağı versustur.
Yeter konuşmayın şu dizi hakkında. istediği kadar meşhur olsun iz-le-me-ye-ce-ğim.
Anlamıyorum. Vurdurmuyorum.