bugün

entry'ler (10)

ali baba ve 7 cüceler

belki de cem yılmaz'ın bu güne kadar ki en kötü filmi. arkadaş iki kere izledim yine bir cacık anlamadım. olamaz yani böyle bir senaryo.

silah temizlerken cinayet işlemek

insanın aklını kaybetmesine sebebiyet verecek olay. düşünsenize silahınızı temizlerken, aile fertlerinden bir tanesi önünüzden geçiyor ve silah patlıyor. resmen trajedi.

uludağ sözlük gece tayfası

her zaman içinde olmak istediğim tayfa.
her şey çok güzel olacak sabahattin abi.

kibariye

''sil baştan'' şarkısı ile sanatçılığın da sükse yapan, türkiyenin ender seslerinden bir tanesidir.

intihar etmeyi düşünmek

zaman zaman düşünülen kaçınılmaz sondur. bir insan intiharı neden düşünür, zaman zaman, neden böyle bir düşünceye kapılır.

sevgilinin bıktım senden demesi

paranızın bittiğinin andır. paranız bittiğinde, sevgilinizin gözünde bir hiçsinizdir. sizden bıkması da kaçınılmazdır.

hayatın acımasız olduğunun anlaşıldığı anlar

paranızın ve imkanlarınızın kalmadığı anda, faturaların arka arkaya geldiği, işin içinden çıkılmadığını hissedilen an.

reza zarrab

enru gündeş'in bir zamanlar eşi olan, azerbaycanlı iş adamı. sonra ne oldu ayrıldılar mı mechul. gerçi ebru gündeş bu adamı bırakmaz orası ayrı.

yalnızlığın anlaşıldığı anlar

telefonun iki veya üç gün çalmayınca, duyulan ve hissedilen yalnızlığın anlaşıldığı andır.

sinirlenildiğinde fırlatılan alakasız şeyler

alakasız mı bilmiyorum ama cep telefonudur. insan sinirlenince, elinde olan şey telefondur ve elindeki telefonu hiç düşünmeden fırlatır.
© copyright 2005 - 2026