bugün
- öbür sözlükte uluya kerhane denmesi17
- sude sendromu4
- rakipleri gözaltına alıp seçim kararı almak3
- sözlük açsanız ismi ne olurdu7
- intihardaki vücut pozisyonunu yatakta taklit etmek3
- ahlak duygunuzu nerden alıyorsunuz16
- claudian clouds4
- devlet bahçeli2
- 30 yaşına girmek5
- cinler sizinle nasıl iletişime geçiyor14
- kızları en güzel olan şehir13
- kemal kılıçdaroğlu2
- mauro icardi13
- hayatinin bittigini fark etmek2
- flört uygulamasında yazılımcı profili2
- silver ile evlenecek erkek52
- 3 eylül 2026 türkiye almanya voleybol maçı2
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi21
- kolye zincirlerinin birbirine dolaşması10
- atatürk'e alerjisi olan tipler11
- sırrı süreyya önder28
- and the oscar goes to5
- damarsız tüysüz manisa yaprağı15
- affetmenin gücü6
- abdullah öcalan orospu çocuğudur18
- mesaj atıp konuşmayan kız7
- göğüs kıllarım çıkmıyor16
- sarapci koala58
- akrostişli şiir6
- ey insan2
- vahiy kitabına göre kıyamet alametleri11
- 18 ay askerlik yapanlar nasıl yaptı sorunsalı8
- ilişki yapmaya üşenmek6
- dün gece ne oldu13
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası26
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- erkek erkeğe arkadaşça sakso çekmek2
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- hristiyanlık7
- her şey bitti derken çalan şarkı2
- türk erkeği endonezyalı kız evliliği6
- sözler köşkü6
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın12
- ellerim bos gonlum hos28
- en sevdiğiniz sayı3
- cinlerin özünde iyi insanlar olması4
- de niro vs pacino3
- kadın nefreti4
- sözlükteki satranç taşları4
- sözlükteki linç kültürü12
cem yılmazın yeni filmi. Bekliyoruz efendim.
http://www.filmhakkinda.com/ali-baba-ve-7-cuceler/
http://www.filmhakkinda.c...er-filminden-yeni-gorsel/
http://www.filmhakkinda.com/ali-baba-ve-7-cuceler/
http://www.filmhakkinda.c...er-filminden-yeni-gorsel/
cem yılmazın yeni filmiymiş. Bekliyoruz..
çocuklara tasarrufun yararları hakkında mesaj veren bir çeşit masal.
cem yılmaz'ın bir önceki pek yakında filmine göre daha çok tutacak filme benziyor.
önlerden yerimizi alalım, buralar entry dolacak *
edit: (tutmadı)
önlerden yerimizi alalım, buralar entry dolacak *
edit: (tutmadı)
ali baba ve 7 cüce dir doğrusu.
(bkz: anlatım bozukluğu)
(bkz: anlatım bozukluğu)
mısırımı kaptım geliyorum . (bkz: hayatında sadece pokemonu izlemek için sinemaya giden adam)
Cem yılmazın ukala cüceyi oynayacağı filmidir.
Cem yılmazın duyurduğu film. Konu hakkında bilgisi olanları konuya davet ediyorum. Hayırlı forumlar...
gram beklenti yaptırtmayan film.
hakan hepcanın cüce rolünde oynayacağı film.
Efsane olacağını düşündüğüm, cem yılmaz' ın önümüzdeki günlerde çekimlerine başlayacağı filmdir. Başrolde kendisi olacaktır ve muhtemel kadrosuyla beraber çekecektir büyük ihtimalle.
ali baba ile yedi cüceler kaldıysa, pamuk prenses kırk harami ile napıcak çok merak ediyorum.
Pek Yakında'sı gibi özellikle Yeşilçam'a bol göndermeli olacağını düşündüğüm Yeni Cem Yılmaz filmi.
Edit: Bugün saat 14.00 seansıyla izlemiş olduğum film.
"olmuyor cemjimmm olmuyor olmuyor" demek istiyorum şu an. olmamış olamamış.
GORA ile yaptığı zirveden sonra gişe hasılatlarına bakılarak da anlaşılacağı gibi bir dibe vurma söz konusu. ticari zekasını kullanarak piyasaya sürdüğü fundamentals adlı film görünümlü sahne şovuyla yeterince parayı elde edince böyle absürd bir filme parayı sermaye etmiş belli ki. yıllardır ozan güven, zafer algöz tayfasıyla çektiği filmlerden sonra çetin altan'ı baş rolde görmek gerçekten farklılık yaratmış, güzel de olmuş.
özet olarak çok basit bir senaryo, sadece tiplemelere güldüğüm 2 sahne ve koskoca salondaki sadece 15 kişi ile cem yılmaz kalitesini gözümde bayağı bir zedelemiş durumda.
Edit: Bugün saat 14.00 seansıyla izlemiş olduğum film.
"olmuyor cemjimmm olmuyor olmuyor" demek istiyorum şu an. olmamış olamamış.
GORA ile yaptığı zirveden sonra gişe hasılatlarına bakılarak da anlaşılacağı gibi bir dibe vurma söz konusu. ticari zekasını kullanarak piyasaya sürdüğü fundamentals adlı film görünümlü sahne şovuyla yeterince parayı elde edince böyle absürd bir filme parayı sermaye etmiş belli ki. yıllardır ozan güven, zafer algöz tayfasıyla çektiği filmlerden sonra çetin altan'ı baş rolde görmek gerçekten farklılık yaratmış, güzel de olmuş.
özet olarak çok basit bir senaryo, sadece tiplemelere güldüğüm 2 sahne ve koskoca salondaki sadece 15 kişi ile cem yılmaz kalitesini gözümde bayağı bir zedelemiş durumda.
cem yılmaz'ın çırpınışları.
ismiyle oldukça dikkat çekmekte olan filmdir. Pek yakında'nın ardından kaliteli bir yapım bekliyoruz. Çıksa da izlesek.
henüz pek yakında'yı izlememiş ben bunu merakla bekliyorum. güzel olacak gibi bakalım.
az önce fragmanını izlediğim ve bir bok anlamadığım Cem Yılmaz'ın yeni filmi. Çok karışık geldi fragman. Silahlar falan ne oluyor anlamadım. Yanlız Cem Yılmaz'ın canlandırdığı kötü karakter olarak tahmin ettiğim beyaz saçlı karakter far cry 4 te pagan mini ye acayip benziyor oradan mı esinlendi acaba.
Cem yilmaz tamam super adam, 1 numara ustune yok ama bu adam film cikarirken cok reklamini yapiyor, zaten sen Cem Yilmazsin gidecez zaten, daha az övmen lazim, hee filme gidicez mi evet, merak ediyor muyuz evet. Nokta.
Anlam karmaşası yaşayan anlatıcının kurguladığı eserdir, masalın içinde yanlışlıkla alman aşçı, alman bahçıvan ve alman şöför olmamasını umuyoruz.
--spoiler--
hav şan ay help yu
--spoiler--
fundamentals esprisi kullanması güzel.
hav şan ay help yu
--spoiler--
fundamentals esprisi kullanması güzel.
fragmanı birkaç kez izlememe rağmen "ulan bu filme gidilir" ya da "olmamış bu" diyemediğim film. sırf cem yılmaz bizi üzmez diyerek gidicez bakalım.
gora'dan sonrası boka sardı arog ehh meh .
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar