bugün
- sözlüğün en güzel 3 kadın yazarı18
- balık burcu bir sözlük kızıyla evlenebilirim15
- metres ilişkisine eğilimli erkek7
- tai lung'un kız halini kıskanıyor olmam6
- falıma bakmak isteyen sözlük yazarları6
- sözlüğe nude atar mısınız5
- arkadaşlar bana kızdınız mı4
- 7 temmuz 2026 abd belçika maçı16
- avm otoparkında uygunsuz çifte bağıran kadın7
- sözlükten on erkekle beraber olmuş kadına vurulmak3
- atm'ye ateme diyen hanzo10
- sözlüğün namus bekçileri4
- burçlara inanmak6
- sevilen kadının topuklarını öpüp ısırmak4
- sözlük kızlarının bikinili fotoğrafının olmaması7
- aykolik moderatör olsun kampanyası6
- sadece arkadaşlarını oylayan yazar5
- seni ne mutlu eder6
- velvet hanıma bulaşanı pis ederim sözlük5
- baş ağrısı3
- velvet34
- yoğurt5
- saraca finch house19
- kızları etkilemek için burçları öğrenmek4
- burçlara inanan erkek5
- eskiden sözlük kızları fotoğraf paylaşırdı4
- sözlükte kavga bile çıkmaması7
- 40 yaş altı sözlük bebeleri11
- sözlükten birkaç adamlar beraber olmuş sözlük kızı3
- yazarların birbirine yavşaması4
- kırk yaşına gelip hala sözlük yazarlığı yapmak6
- evde hiç sıkılmadan vakit geçirebilen insanlar5
- sözlüğe vücudunun fotoğrafını atan kadınlar3
- en dandik burçlar3
- beyaz ekmek yiyen vatan hainleri6
- tek tokatta bayıltırım dediğiniz sözlük yazarları3
- sözlükteki şişmanlık güzellemesi6
- evleneceği kızı burcuna göre seçen erkek4
- günün şiiri23
- boğa burcu erkeği4
- sözlük kızlarının 30 luk teyzeler olması9
- yaşamayı en çok isteyenler2
- öğle yemeği saati4
- heyt bea6
- bir kadını kaybetmenin en kısa yolu8
- siyah saçlı kızlar poşadır2
- merhaba arkadaşlar beni hatırladınız mı8
- zayıf erkeklerin agresif olması9
- sözlüğün şımarma saati2
- iyilik adına külotlu çorabını gönderen kadın2
sevdiği entry'ler
--spoiler--
Yükseköğretim Kurumlar Sınavı’nda sözel puan türünde Türkiye üçüncüsü olan Muhammed Akif Aydın, puanı birçok fakülteyi kazanacak seviyede olmasına rağmen, tercihini 29 Mayıs Üniversitesi ilahiyat Fakültesi’nden yana kullandı.
Hafız olduğunu dile getiren Aydın, okulunu bitirdiğinde iyi derecede Arapça ve ingilizce öğrenmiş bir biçimde, üniversitede akademisyen olarak kalıp islam’a hizmet etmeyi hedeflediğine dikkat çekerek, “Klasik profesörler gibi, odasında oturup çay içen değil, sahada olan, Kudüs’e giden bir akademisyen olmak istiyorum.” dedi.
--spoiler--
https://www.tarafsizhaber...i-ilahiyat-fakultesi-oldu
Yükseköğretim Kurumlar Sınavı’nda sözel puan türünde Türkiye üçüncüsü olan Muhammed Akif Aydın, puanı birçok fakülteyi kazanacak seviyede olmasına rağmen, tercihini 29 Mayıs Üniversitesi ilahiyat Fakültesi’nden yana kullandı.
Hafız olduğunu dile getiren Aydın, okulunu bitirdiğinde iyi derecede Arapça ve ingilizce öğrenmiş bir biçimde, üniversitede akademisyen olarak kalıp islam’a hizmet etmeyi hedeflediğine dikkat çekerek, “Klasik profesörler gibi, odasında oturup çay içen değil, sahada olan, Kudüs’e giden bir akademisyen olmak istiyorum.” dedi.
--spoiler--
https://www.tarafsizhaber...i-ilahiyat-fakultesi-oldu
3 ay kadardır doktor önerisi üzerine gluten içeren besinler yemiyorum. kendimi daha iyi falan hissetmiyorum. ancak uzun zaman sonra pide yedim ve bağırsaklarım bozuldu. yani glutensiz beslenerek daha önce olmayan bir gluten intoleransını tetikledim. geriye dönüşü var mı bilmem. umarım vardır.
sırf moda diye yapılan bu saçma, temelsiz sağlık önerileri yüzünden daha da sağlıksızlaşıyoruz.
benim anneannem 93 yaşında ölene kadar hamur işi yedi. gazetesini okumaya, örgüsünü örmeye de devam etti. tabii hareketleri yavaşlamıştı ama olsun o kadar.
pek ekmek sevmem. ama dozunda şeker ve gluten -aptalca diyetlerle kendimizi yabancılaştırmadığımız sürece- gayet de güzel şeyler.
sırf moda diye yapılan bu saçma, temelsiz sağlık önerileri yüzünden daha da sağlıksızlaşıyoruz.
benim anneannem 93 yaşında ölene kadar hamur işi yedi. gazetesini okumaya, örgüsünü örmeye de devam etti. tabii hareketleri yavaşlamıştı ama olsun o kadar.
pek ekmek sevmem. ama dozunda şeker ve gluten -aptalca diyetlerle kendimizi yabancılaştırmadığımız sürece- gayet de güzel şeyler.
bana kalırsa cinsiyet gözetmeksizin insanı güçlü kılan şey azimdir.
fakat kadın denildiğinde benim aklıma ilkin annem gelir ve şunu idrak ederim ki, bir kadını güçlü kılan şey onun şefkatidir. ne denli hırpalansa da, kırılsa da onu hayata karşı dimdik tutan yegane duygudur şefkat, ki azmi de doğurur. bundandır ki şefkat anne gibidir.
khaled hosseini' nin bin muhteşem güneş romanındaki şu cümleler geldi hatırıma : ' bir erkeğin kalbi fesat, habis bir şeydir meryem. bir ananın rahmine hiç benzemez. kanamaz, sana yer açmak için genişlemez. '
ne denli kanasa da tüm dünyayı göğsüne sığdırabilir bir kadın şefkatiyle. güç, her daim saldırgan bir motifte barınmaz.
fakat kadın denildiğinde benim aklıma ilkin annem gelir ve şunu idrak ederim ki, bir kadını güçlü kılan şey onun şefkatidir. ne denli hırpalansa da, kırılsa da onu hayata karşı dimdik tutan yegane duygudur şefkat, ki azmi de doğurur. bundandır ki şefkat anne gibidir.
khaled hosseini' nin bin muhteşem güneş romanındaki şu cümleler geldi hatırıma : ' bir erkeğin kalbi fesat, habis bir şeydir meryem. bir ananın rahmine hiç benzemez. kanamaz, sana yer açmak için genişlemez. '
ne denli kanasa da tüm dünyayı göğsüne sığdırabilir bir kadın şefkatiyle. güç, her daim saldırgan bir motifte barınmaz.
1. Farklı insanlar arasında sizi-arkadaşını-gömmeye çalışan kişiler.
2. Sürekli attığın her adımda başarısız olacağını, yapamayacağını vs söyleyerek sizin olduğunuz yerde saymanızı isteyen tipler.
edit: imla
2. Sürekli attığın her adımda başarısız olacağını, yapamayacağını vs söyleyerek sizin olduğunuz yerde saymanızı isteyen tipler.
edit: imla
Konuşurken ruhumun çekildiğini hissettiğim siyasi.
binali kopya çekerken öğretmenle gözgöze gelen öğrenci gibi.
Cagnim nadal'in aldigi mac olmustur. Kendisi 12 defa roland garros'u kazanarak bir rekor kirmistir.
Ressmen emekli bir pazar gunu ogleden sonrasi yasadim. Kendime kek yaptim, cay demledim, nadal her vole vurdugunda cayimi hopurdettim.
Muazzam mutluyum.
Ressmen emekli bir pazar gunu ogleden sonrasi yasadim. Kendime kek yaptim, cay demledim, nadal her vole vurdugunda cayimi hopurdettim.
Muazzam mutluyum.
Tam bir iki yüzlülük olan durumdur. Sadece Muğla şu 9 günlük tatilde 6 milyon kişiyi ağırlamış. Diğer tatil beldeleri de farklı değil. Sorarsan ekonomi kötü. Hadi oradan. Evet.
yıllardır milli maç seyretmiyorum.
ama bu başka.
bu sefer takımın başında şenol hoca var.
şenol hoca...
2002'de bizi ağlatan, sevinçlere boğan, adam gibi adam.
rakip fransa'ymış.
son dünya şampiyonuymuş.
sordunuz mu rakibe, şenol hoca yönetiminde bir türk milli takımı ile karşılaşmış mı?
bu gece inşallah özlediğimiz, hasret kaldığımız, gerçek türk halkının, türk milletinin milli takımını izleyeceğiz.
yıllar sonra ilk defa bir milli maç öncesi heyecan duyuyorum, içim kıpır kıpır. milli havayı hissediyorum uzun yıllar sonra ilk defa.
kazanacağız.
kazanmalıyız...
hadi inşallah...
ama bu başka.
bu sefer takımın başında şenol hoca var.
şenol hoca...
2002'de bizi ağlatan, sevinçlere boğan, adam gibi adam.
rakip fransa'ymış.
son dünya şampiyonuymuş.
sordunuz mu rakibe, şenol hoca yönetiminde bir türk milli takımı ile karşılaşmış mı?
bu gece inşallah özlediğimiz, hasret kaldığımız, gerçek türk halkının, türk milletinin milli takımını izleyeceğiz.
yıllar sonra ilk defa bir milli maç öncesi heyecan duyuyorum, içim kıpır kıpır. milli havayı hissediyorum uzun yıllar sonra ilk defa.
kazanacağız.
kazanmalıyız...
hadi inşallah...
fırst aıd kıt _ my sılver lınıng olması lazım dedıgın sarkı.
Reklamları bana sorun:D
Reklamları bana sorun:D
en asil zevklerin insanıdır. o yerken hiç sevmeyen birinin bile canı çeker, bi dilim de bana versene der.
greyfurt sevilmez mi hiç? candı o caaan.
greyfurt sevilmez mi hiç? candı o caaan.
sozlukte ben turkum, ben askerim, ben bilmemneyim diye klavye milliyetciligi yapan tiplere kafa atasim geliyor.
turk olmakta hicbir espiri yok. bi bitmediniz.
turk olmakta hicbir espiri yok. bi bitmediniz.