bugün
- aktrolleri engellemek13
- ateistlerin cevap veremediği tek soru8
- diploma iptaline ilişkin tebligat14
- 13 mayıs boğaziçi olayları14
- true gelmiş14
- ak parti'nin dem'i satışa getireceği gerçeği11
- pkk'nın bitmesi sırada kemalizmin olması24
- villa da yaşamak12
- pkk8
- recep tayyip erdoğan9
- nervionun basamak atlayamaması13
- ülkü ocaklarında demli çay içilmesi15
- rte'nin mezar taşına yazılabilecekler14
- abb'de bardak ve çöp poşeti vurgunu iki kelle aldı13
- sizce ben şişman bir camış mıyım8
- müge anlı'da uludağ sözlük'ün anılması35
- 295 milyon euro nerede19
- arkadaşlar buyrun ballı muzlu çilekli süt içelim18
- pkk'nın kendini feshetmesi akla uygun değil12
- küresel13
- arkadaşlar sizce bu hırka nasıl17
- arkadaşlar yeni şapkam nasıl8
- sözlük kızlarının yüzde 95'inin çirkin olması21
- kürtçenin resmi dil olmasını istiyoruz47
- 12 mayıs hemşireler günü11
- sözlükte yazmak size bir şey kazandırmaz20
- federal republic of anatolia8
- 12 mayıs 2025 pkk'nın kendisini feshetmesi30
- kadınlar erkeklerin yüzde seksenini çirkin buluyor8
- ekrem imamoğlu'nun bir sevgilisi olduğu iddiası8
- erkeğin orospusu22
- televizyonun bozmasının nedenleri11
- kadir mısıroğlunun mezar taşına oturan kemalist8
- birinin size çirkin demesi19
- sari renkli seker17
- anın görüntüsü16
- uludağ sözlük geleneksel bahar pikniği12
- fiat egea10
- cuma günü istanbula gidiyorum orada cami var mıdır20
- kent lokantası9
- 4 aydır sevişmiyorum yardım edin10
- chp'nin oy kaybetmesi8
- darwinci ateistlerin cevab veremeyeceği sorular8
- akp bitmiştir12
- islami espri anlayışı10
- kürtlerin 5000 yıllık tarihi olması15
- allahsız kitapsız imansız saygısız taharetsizler9
- polis vatandaşı dövebilir mi19
- en unutamadığın an14
- azerilerin çoğu pisliktir8

entry'ler (1104)
Antidepresan+bdt.
Erkekler giyinmeyi bilmediği için duruma el atmamız gerekiyor, karışmak değil o.
Sevgiliye hediye alıp giydirmek dünyanın ennn zevkli olayı ayrıca.*
Sevgiliye hediye alıp giydirmek dünyanın ennn zevkli olayı ayrıca.*
Tam olarak iki dakika önce narlı güllü fıstıklı lokumumla hüplettiğim kahvedir.
Bunu bilinçlenmek diye tanımlamak oldukça yanlış.
Bilakis, bilinçsizce ve tamamen dürtülere dayalı hareket etmektedir bu kitle. Otoriteyle özdeşleşerek kimliğini yitiren ve pek çok canavarca eyleme imza atan nazi subaylarını düşünün, burada insan olmaya dair bilincin tamamen yok olduğunu görürüz. En nihayetinde, kendi sorumluluğunu üst sistemlere devreden bir insan oluş yabancılaşmış bir insan oluştur.
Bilakis, bilinçsizce ve tamamen dürtülere dayalı hareket etmektedir bu kitle. Otoriteyle özdeşleşerek kimliğini yitiren ve pek çok canavarca eyleme imza atan nazi subaylarını düşünün, burada insan olmaya dair bilincin tamamen yok olduğunu görürüz. En nihayetinde, kendi sorumluluğunu üst sistemlere devreden bir insan oluş yabancılaşmış bir insan oluştur.
Muazzam bi eylem bu ya ..
Kurumda h/t annelerin yanında kalan çocuklarla çılgın atıyoruz bazen; geçen doğum günü partisi verdik, pastalara gömüldük hayatımın en keyifli 1 saatiydi.
Pasta bittikten sonra köpük tabakları parçaladık, tabii sonra ışık hızıyla toplattım sıpalara djdkd
Kurumda h/t annelerin yanında kalan çocuklarla çılgın atıyoruz bazen; geçen doğum günü partisi verdik, pastalara gömüldük hayatımın en keyifli 1 saatiydi.
Pasta bittikten sonra köpük tabakları parçaladık, tabii sonra ışık hızıyla toplattım sıpalara djdkd
Bol sarımsaklı bi' roka salatasından keyif almayan yaşamasın be !
Off en sevdiğim şey.
Kıçını yayarak kahvaltı yapmaktan daha güzel bi' şey var mı şu dünyada ?!
Kıçını yayarak kahvaltı yapmaktan daha güzel bi' şey var mı şu dünyada ?!
Fındık lahmacun, mercimek köftesi, yüzük çorbası ve köstebek pasta.
Karbonhidratın 50 tonu; canım kendim.
Karbonhidratın 50 tonu; canım kendim.
Ben pozantı' ya gelince krize giriyorum, kesin çok güzel bi yerden dönüyorumdur. *
Zen' de başlangıç zihni dediğimiz bir durum var, sevgiyle yaklaşmak değil ama diğerlerine sevecen, ön yargısız yaklaşmayı gerektirir bu zihin.
insanlara böyle filtresiz bakmak oldukça iyi hissettiriyor, tavsiye ederim.
Arno gruen' ün hayli inandığım bir tespiti var, kendi ruhsal acımızla olan bağımızı yitirdiğimiz için duygudaşlığımızı da yitirdik. Başkasına olan bakışımız, kendi içimize nasıl baktığımızın da bir göstergesidir çoğu zaman.
insanlara böyle filtresiz bakmak oldukça iyi hissettiriyor, tavsiye ederim.
Arno gruen' ün hayli inandığım bir tespiti var, kendi ruhsal acımızla olan bağımızı yitirdiğimiz için duygudaşlığımızı da yitirdik. Başkasına olan bakışımız, kendi içimize nasıl baktığımızın da bir göstergesidir çoğu zaman.
Puhahaha
Artık erkek ve güvenlik kelimelerinin yan yana gelmesi bile ürkünç bir şakadan fazlası değil, güvensiz hissettirmeyin yeter.
Artık erkek ve güvenlik kelimelerinin yan yana gelmesi bile ürkünç bir şakadan fazlası değil, güvensiz hissettirmeyin yeter.
Yusuf Güney ?
Element uydurmayın, gayet sever.
Her ne kadar toplumsal cinsiyet rollerinden sıyrılmak zor görünse de Artık çoğunlukla eşit koşullarda eşit sürelerde çalışıyoruz. iş bölümü olmadan bir yaşam mümkün değil gibi gözüküyor, benimle aynı saatte eve gelip g*tünü yayan adamı kakılmış gibi dolaştırırım valla evde.
Her ne kadar toplumsal cinsiyet rollerinden sıyrılmak zor görünse de Artık çoğunlukla eşit koşullarda eşit sürelerde çalışıyoruz. iş bölümü olmadan bir yaşam mümkün değil gibi gözüküyor, benimle aynı saatte eve gelip g*tünü yayan adamı kakılmış gibi dolaştırırım valla evde.
Denge ve dinginlik.
Sizin köyleri bilmem de, bizimki bildiğin Elf diyarı. Ormanı, denizi, sonbaharda sarı yaprakların kışın da karın örttüğü toprağın üstünde gezinen atlarıyla hayal ettiğimde çim ve çiçek kokusu, kuş cıvıltıları sarıyor etrafımı.
Hatırlattığı için başlık sahibine teşekkürü borç bilirim.
Sizin köyleri bilmem de, bizimki bildiğin Elf diyarı. Ormanı, denizi, sonbaharda sarı yaprakların kışın da karın örttüğü toprağın üstünde gezinen atlarıyla hayal ettiğimde çim ve çiçek kokusu, kuş cıvıltıları sarıyor etrafımı.
Hatırlattığı için başlık sahibine teşekkürü borç bilirim.
Cinayet tam olarak orada , bağıra çağıra surlara götürülen bir kadını herkesin izlediği bir meydanda gerçekleştirilmiş.
Ve bu bir anda işlenen bir cinayet de değil üstelik; kızın annesi aranıyor, anne geliyor ve kızının başı annenin önüne fırlatılıyor.
Peki tüm bu vahşet yaşanırken, insanlar nerede ? insanlar orada muhakkak, ya insanlık ?
Ve bu bir anda işlenen bir cinayet de değil üstelik; kızın annesi aranıyor, anne geliyor ve kızının başı annenin önüne fırlatılıyor.
Peki tüm bu vahşet yaşanırken, insanlar nerede ? insanlar orada muhakkak, ya insanlık ?
Kriz türlerinden biridir bu, genişleme krizi deriz.
Köyden çıkıp büyük şehire gittiğinde elini ayağını nereye koyacağını bilemeyenler, ünlü olduğunda madde bağımlısı haline gelenler, milli piyango talihlilerinin dramatik hikayeleri vs. Burada bahsi geçen kişiler yoğun bir kaygı hisseder ve bununla nasıl baş edeceğini bilemediği bir durumun içinde bulur kendini.
Köyden çıkıp büyük şehire gittiğinde elini ayağını nereye koyacağını bilemeyenler, ünlü olduğunda madde bağımlısı haline gelenler, milli piyango talihlilerinin dramatik hikayeleri vs. Burada bahsi geçen kişiler yoğun bir kaygı hisseder ve bununla nasıl baş edeceğini bilemediği bir durumun içinde bulur kendini.
Çok olası.
ilişkiler kazançlarla ilerler ve bu tür bir ilişkide de ortak bir kazanç görürüz: duygularını ifadeden ve onların sorumluluğunu almaktan kaçınmak.
Muazzam bir anlaşma.
ilişkiler kazançlarla ilerler ve bu tür bir ilişkide de ortak bir kazanç görürüz: duygularını ifadeden ve onların sorumluluğunu almaktan kaçınmak.
Muazzam bir anlaşma.