bugün
- ekrem imamoğlu abartılmış balon bir siyasetçidir8
- geceye bir erkek yalanı bırak12
- 19 mart 2025 ekrem imamoğlunun gözaltına alınması34
- sözlüğümüze yeni yeni aktrollerin gelmesi9
- istanbul'a kayyum atanacak mı sorunsalı10
- sahi bir true vardı ne oldu o iş10
- bütün muhaliflerin suçlu olması16
- ümit özdağ16
- masklavi'nin mesai saati dışında entry girmesi47
- aldatılan kadın13
- ekrem imamoğlu'nun diplomasının iptal edilmesi50
- demek ki herkesi içeri alabilirler13
- bu kadar mı önemli koltukta kalmak16
- anın görüntüsü16
- v a m p i r o v25
- 19 mart 2025 sokaklarda polislerin dolaşması10
- hadis inkarcılığı16
- akepe dönemi tarih kitaplarında nasıl yer alacak21
- abd ve israil türkiyeye ambargo uygularsa nolur8
- ayrılırken arkadaş kalmak isteyen sevgili14
- günün sözü18
- ekşi sözlük10
- instagram da engellenmek13
- 35 yaşında bir delikanlı olmak15
- erdoğanın 92 yaşındaki dedeye elini öptürmesi8
- kuryeye bornozla kapı açan kız9
- kızlar osurur mu16
- sahurdayız uludağ sözlük17
- erdoğanın diploması15
- geceye bir şarkı bırak12
- starbucks vs kahve dünyası11
- kabuksuz kaplumbaga35
- çok konuşan kadın8
- iyi geceler8
- saraca bi siktir git amk9
- suç örgütü lideri ekrem imamoğlu18
- yanlış yapıyoruz diyen akpli15
- 18 mart 191517
- arkadaşlar buyrun sıcak ekmek kemirelim11
- gece aniden gelen dayak yeme isteği8
- ioçk ile kaplumbağayı baş göz etmek12
- arkadaşlar yeni aldım nasıl olmuş9
- ev hanımlığı9
- ioçk11
- ahmet beyin beyaz bareti17
- iki fotom arasındaki 7 farkı bulun9
- yüksek enflasyon9
- 195 boyunda erkeğin ideal kilosu15
- polisimize saldıran suriyeli kebapçılar10
- çorap almaktan mutlu olmak8

entry'ler (3728)
Sevgisiz büyüyen insanlara acıyorum, başta kendim olmak üzere.
Sevgi hissetmek çok garip bir şey, sanki her şeyi siliyor gibi. Sevilmek ve sevmek, aşk değil. Sevmek diyorum. Sevgi aşk değil, sevmek istiyorum.Ve sevilmek. Ve hissetmek.
Sevgi hissetmek çok garip bir şey, sanki her şeyi siliyor gibi. Sevilmek ve sevmek, aşk değil. Sevmek diyorum. Sevgi aşk değil, sevmek istiyorum.Ve sevilmek. Ve hissetmek.
ölmeyi hak eden biriyim. Nick'imin ne kadar doğru olduğunu düşünüyorum. Kusasım geliyor, iğreniyorum. Öncelikle kendimden ve her şeyden.
içerken aklına bile gelmiyor oluşum, üzücü.
insanlar için gerekli, benim için hayati bir eylemdir.
varsa bu entryi silsin derdik eskiden. hala silmedi.
t: bir dini inanca ait kutsal varlık.
t: bir dini inanca ait kutsal varlık.
zamanla etkisini yitirdiğine inandığım antidepresan türü ilaç.
kendime zaman verdim, uzun süredir veriyorum.
yaklaşık 6-7 senedir veriyorum.
Bu vermiş olduğum sürenin de sonuna gelmiş gibi hissediyorum. Kendimi öldürecek cesaretim yok, devamında ne yapacağım bilmiyorum. Burda kim kaldı kim gitti onu da bilmiyorum. Yazacak bir yerim yoktu yine buraya düştü işte yolum. Öyle.
t: insanların gerçekleştireceği eylemler için kendilerine zaman tanımaları, kendilerini biraz daha rahatlatmaları.
yaklaşık 6-7 senedir veriyorum.
Bu vermiş olduğum sürenin de sonuna gelmiş gibi hissediyorum. Kendimi öldürecek cesaretim yok, devamında ne yapacağım bilmiyorum. Burda kim kaldı kim gitti onu da bilmiyorum. Yazacak bir yerim yoktu yine buraya düştü işte yolum. Öyle.
t: insanların gerçekleştireceği eylemler için kendilerine zaman tanımaları, kendilerini biraz daha rahatlatmaları.
Bir tür antidepresan.
Doktorumun tavsiyesiyle yeniden başladığım ilaç. Doktorum bıraktığımdan beri durumun daha kötüye gittiğini ve uzun süreli bir kullanım gerekeceğini söyledi. Bırakalı işte nereden baksak 1.5 sene oluyor. Bu süreçte bir sürü şey geçti tabi başımdan vs neyse. iste hocam böyle hocam şöyle anlattım, 1 yıl süreyle kullanmama karar verdi.
20 mg ile başladık işte.
Klasik uyku durumu hali vs var. Sigaraya başlama isteği de oluşturdu bi alakası var mı bilmiyorum. iste biraz daha sakinim, durgunum diyelim. Ne iyi ne kötü hissediyorum. Kötü hissetmeyince iyi hissetmiş gibi düşünüyorum sanırım. Öyle işte. Ileri ki zamanlarda yine yazarım.
Doktorumun tavsiyesiyle yeniden başladığım ilaç. Doktorum bıraktığımdan beri durumun daha kötüye gittiğini ve uzun süreli bir kullanım gerekeceğini söyledi. Bırakalı işte nereden baksak 1.5 sene oluyor. Bu süreçte bir sürü şey geçti tabi başımdan vs neyse. iste hocam böyle hocam şöyle anlattım, 1 yıl süreyle kullanmama karar verdi.
20 mg ile başladık işte.
Klasik uyku durumu hali vs var. Sigaraya başlama isteği de oluşturdu bi alakası var mı bilmiyorum. iste biraz daha sakinim, durgunum diyelim. Ne iyi ne kötü hissediyorum. Kötü hissetmeyince iyi hissetmiş gibi düşünüyorum sanırım. Öyle işte. Ileri ki zamanlarda yine yazarım.
Sanırım nereden baksak 10 yıllık sozluk hayatımda olmayan şey.
Hiç de böyle bir beklentim olmamıştı şuan "niye daha önce böyle bir şey olmadı lan" tribine girdim.
Hiç de böyle bir beklentim olmamıştı şuan "niye daha önce böyle bir şey olmadı lan" tribine girdim.
Bir şeyler hakkında çabalama isteğimi özlüyorum.
Yakın zamanda yeniden başlayacak olduğum ilaç. 2 seneyi geçti kullanmayalı. Yine aynı yere geldim, muhtemelen daha geriye. Bakalım, belki daha farklı bir ilaç deneriz
T. Bir tür antidepresan. Kaygı bozukluğu ve overthinking muhabbetine iyi geliyor. En azından belli bir süre.
T. Bir tür antidepresan. Kaygı bozukluğu ve overthinking muhabbetine iyi geliyor. En azından belli bir süre.
Uludağ sözlük gibiyim.
Parladım.
Kullanıldım.
Unutuldum.
Parladım.
Kullanıldım.
Unutuldum.
Baya uzun bir şeyler yazmıştım.
"kimin umrunda" dedim. "kimsenin" diye cevapladım. sildim.
"kimin umrunda" dedim. "kimsenin" diye cevapladım. sildim.
her şeyi içine atıyor.
benim gibi olmamak.
dönüp dolaşıp aynı yere gelmek değişim değildir.
kız için her türlü fedakarlığı yapabilecek kapasitede biriyseniz o kızı ya da kızları unutun.
anlatamıyorum sıkıntı orda. ama dinlenir evet.
Eskiden de bunları yaşadım, o zamanlar nasıl atlattım derken antidepresan aldığımı hatırlayıp, tekrar başlama isteği uyandırıyor.
En kötü yanı da, iyileştiğinizi sanmanız. Asla bilemiyorsunuz sanırım.
En kötü yanı da, iyileştiğinizi sanmanız. Asla bilemiyorsunuz sanırım.
namık kemal in bir hikayesinde adı geçen kızdır.