bugün
- iyi insan olmanın hiçbir işe yaramaması15
- 4 mayıs 2025 fenerbahçe beşiktaş maçı32
- osmanlı yı yeniden kuracağız13
- uyudun mu yazan kız11
- iyi geceler15
- ali koç11
- ramadan fahriden8
- sırrı süreyya önder43
- kader doğuştan yazılı bir şey midir8
- 3 mayıs türkçüler günü17
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri12
- en sevdiğiniz sözlük ahmeti9
- 13 yıl önceki fotoğraflarınız11
- 4 mayıs özgür özele saldırı30
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi14
- anın görüntüsü14
- kemalist erkekler gizli eşcinsel midir8
- yazarların sahip olmak istedikleri süper güçler11
- garanti bankası13
- piyasadaki en adam gibi sigaranın rothmans olması14
- gerçeği aramak9
- sözlüğün 18 yaş altına hitap etmesi14
- stanley termos olmazsa ben pikniğe gitmem12
- kendini esmer sanarken birden sarışın olan kız19
- mokv nerede8
- nihal atsız türkçülüğü vs atatürk türkçülüğü13
- akrep burcuyum soruları alayım9
- diyanetten skandal cuma hutbesi16
- akp belediyelerinin hiç yolsuzluk yapmaması29
- 3 mayıs 2025 galatasaray sivasspor maçı16
- akp ve chp'nin birbirinden farkı olmaması10
- uludağ sözlük zirvesi32
- tas kafa saç modeli10
- koltukta uyumak12
- ekrem imamoğlu8
- otizmliye cennet garanti mi15
- 80 yaşında olmak11
- ülkemde başı açık kadın istemiyorum14
- müge anlı mı esra erol mu9
- faiz yemenin wow haram olması11
- kemalizm9
- masklavinin bu aralar çok gergin olması32
- vampirov'a sorular17
- küresel nerde yahu9

entry'ler (3728)
Sevgisiz büyüyen insanlara acıyorum, başta kendim olmak üzere.
Sevgi hissetmek çok garip bir şey, sanki her şeyi siliyor gibi. Sevilmek ve sevmek, aşk değil. Sevmek diyorum. Sevgi aşk değil, sevmek istiyorum.Ve sevilmek. Ve hissetmek.
Sevgi hissetmek çok garip bir şey, sanki her şeyi siliyor gibi. Sevilmek ve sevmek, aşk değil. Sevmek diyorum. Sevgi aşk değil, sevmek istiyorum.Ve sevilmek. Ve hissetmek.
ölmeyi hak eden biriyim. Nick'imin ne kadar doğru olduğunu düşünüyorum. Kusasım geliyor, iğreniyorum. Öncelikle kendimden ve her şeyden.
içerken aklına bile gelmiyor oluşum, üzücü.
insanlar için gerekli, benim için hayati bir eylemdir.
varsa bu entryi silsin derdik eskiden. hala silmedi.
t: bir dini inanca ait kutsal varlık.
t: bir dini inanca ait kutsal varlık.
zamanla etkisini yitirdiğine inandığım antidepresan türü ilaç.
kendime zaman verdim, uzun süredir veriyorum.
yaklaşık 6-7 senedir veriyorum.
Bu vermiş olduğum sürenin de sonuna gelmiş gibi hissediyorum. Kendimi öldürecek cesaretim yok, devamında ne yapacağım bilmiyorum. Burda kim kaldı kim gitti onu da bilmiyorum. Yazacak bir yerim yoktu yine buraya düştü işte yolum. Öyle.
t: insanların gerçekleştireceği eylemler için kendilerine zaman tanımaları, kendilerini biraz daha rahatlatmaları.
yaklaşık 6-7 senedir veriyorum.
Bu vermiş olduğum sürenin de sonuna gelmiş gibi hissediyorum. Kendimi öldürecek cesaretim yok, devamında ne yapacağım bilmiyorum. Burda kim kaldı kim gitti onu da bilmiyorum. Yazacak bir yerim yoktu yine buraya düştü işte yolum. Öyle.
t: insanların gerçekleştireceği eylemler için kendilerine zaman tanımaları, kendilerini biraz daha rahatlatmaları.
Bir tür antidepresan.
Doktorumun tavsiyesiyle yeniden başladığım ilaç. Doktorum bıraktığımdan beri durumun daha kötüye gittiğini ve uzun süreli bir kullanım gerekeceğini söyledi. Bırakalı işte nereden baksak 1.5 sene oluyor. Bu süreçte bir sürü şey geçti tabi başımdan vs neyse. iste hocam böyle hocam şöyle anlattım, 1 yıl süreyle kullanmama karar verdi.
20 mg ile başladık işte.
Klasik uyku durumu hali vs var. Sigaraya başlama isteği de oluşturdu bi alakası var mı bilmiyorum. iste biraz daha sakinim, durgunum diyelim. Ne iyi ne kötü hissediyorum. Kötü hissetmeyince iyi hissetmiş gibi düşünüyorum sanırım. Öyle işte. Ileri ki zamanlarda yine yazarım.
Doktorumun tavsiyesiyle yeniden başladığım ilaç. Doktorum bıraktığımdan beri durumun daha kötüye gittiğini ve uzun süreli bir kullanım gerekeceğini söyledi. Bırakalı işte nereden baksak 1.5 sene oluyor. Bu süreçte bir sürü şey geçti tabi başımdan vs neyse. iste hocam böyle hocam şöyle anlattım, 1 yıl süreyle kullanmama karar verdi.
20 mg ile başladık işte.
Klasik uyku durumu hali vs var. Sigaraya başlama isteği de oluşturdu bi alakası var mı bilmiyorum. iste biraz daha sakinim, durgunum diyelim. Ne iyi ne kötü hissediyorum. Kötü hissetmeyince iyi hissetmiş gibi düşünüyorum sanırım. Öyle işte. Ileri ki zamanlarda yine yazarım.
Sanırım nereden baksak 10 yıllık sozluk hayatımda olmayan şey.
Hiç de böyle bir beklentim olmamıştı şuan "niye daha önce böyle bir şey olmadı lan" tribine girdim.
Hiç de böyle bir beklentim olmamıştı şuan "niye daha önce böyle bir şey olmadı lan" tribine girdim.
Bir şeyler hakkında çabalama isteğimi özlüyorum.
Yakın zamanda yeniden başlayacak olduğum ilaç. 2 seneyi geçti kullanmayalı. Yine aynı yere geldim, muhtemelen daha geriye. Bakalım, belki daha farklı bir ilaç deneriz
T. Bir tür antidepresan. Kaygı bozukluğu ve overthinking muhabbetine iyi geliyor. En azından belli bir süre.
T. Bir tür antidepresan. Kaygı bozukluğu ve overthinking muhabbetine iyi geliyor. En azından belli bir süre.
Uludağ sözlük gibiyim.
Parladım.
Kullanıldım.
Unutuldum.
Parladım.
Kullanıldım.
Unutuldum.
Baya uzun bir şeyler yazmıştım.
"kimin umrunda" dedim. "kimsenin" diye cevapladım. sildim.
"kimin umrunda" dedim. "kimsenin" diye cevapladım. sildim.
her şeyi içine atıyor.
benim gibi olmamak.
dönüp dolaşıp aynı yere gelmek değişim değildir.
kız için her türlü fedakarlığı yapabilecek kapasitede biriyseniz o kızı ya da kızları unutun.
anlatamıyorum sıkıntı orda. ama dinlenir evet.
Eskiden de bunları yaşadım, o zamanlar nasıl atlattım derken antidepresan aldığımı hatırlayıp, tekrar başlama isteği uyandırıyor.
En kötü yanı da, iyileştiğinizi sanmanız. Asla bilemiyorsunuz sanırım.
En kötü yanı da, iyileştiğinizi sanmanız. Asla bilemiyorsunuz sanırım.
namık kemal in bir hikayesinde adı geçen kızdır.